eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍊 😋 ▫️پرتقال به اندازه لازم ▫️يك بسته ژله ( با طعم دلخواه) 🔸پرتقالهاي هم اندازه رو انتخاب كردم از وسط برش زدم و با ابميوه گيري ابشو گرفتم تا حدي كه يكم از پرتقال مونده باشه به فيبر اگر نامتعادل ميايسته پايين پرتقالو يكم برش بزنيد صاف بشه پرتقال ديگه اي رو پوست گرفتم و فيله كردم اول پوست نازك روشو با چاقو برش بزنيد راحت جدا ميشه و از وسط نصف كردم حالا ژله رو بهمون روشي كه اماده ميكنيم توي ظرفي درست كردم و فيله ها رو ريختم داخلش و نيم ساعت گذاشتم توي دماي محيط بيرون از يخچال بمونه (با اينكار فيله ها ژله به خوردشون ميره و تازه ميمونن) بعد توي كاسه هاي پرتقالي چيدم و گذاشتم يخچال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 فیله ماهی، روغن مایع، آبلیمو آب پیاز، زعفران دم کرده، پودر سیر نمک و فلفل، زردچوبه 🔸مواد را مخلوط کرده و ماهی را داخل مایه بریزید و حداقل دو الی سه ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها رو داخل سیخ ماهی بگذارید (سیخ ماهی را از قبل با روغن زیتون چرب کنید تا ماهی راحتتر جدا بشه) و روی شعله گاز بگیرید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸1عدد پیاز رو خیلی ریز خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم چون قراره بوی گوشت رو بگیره پس اصلا نیازی نیست که سرخ بشه ی مقدار که سبک شد زردچوبه و بعد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم مقداری تفت میدیم گوشت که تغییر رنگ داد فلفل.ادویه دلخواه.و زنجفیل اضافه میکنیم و اجازه میدیم ده دقیقه با شعله کم و در بسته تفت بخوره بنا به ذاءقه مقداری رب گوجه اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم وقتی رب از حالت خامی در اومد و رنگ پس داد دو الی سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا پخته بشه ... زمانیکه که گوشت تقریبا به مرحله پخت رسید حدودا ۳۰ آلی ۴۵ دقیقه آخر به رو اضافه میکنیم(من قالب زدم) و درنهایت ی ربع آخر آلوچه ها رو اضافه میکنیم و اگه دوست داشتید زعفرون هم اضافه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️شیر ۴ لیوان ▫️خامه قنادی ۲۰۰ گرم ▫️پودر کاپوچینو ۴ بسته ▫️پودر ژلاتین ۴ ق.غ ▫️شکر در صورت تمایل ۳ قاشق 🔸همه ی مواد رو در قابلمه ریخته کمی هم میزنیم و روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا پودر ژلاتین و کاپوچینو حل شود وقتی شروع به ریز جوش زد و مواد کامل حل شد گاز رو خاموش میکنیم و هر چند دقیقه هم میزنیم تا کنی خنک بشه بعد در قالب دلخواه ریخته و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو 🔸کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥪 😋 🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو 🔸کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍡 😋 ▫️یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) ▫️سه لیوان آب ▫️دو لیوان شیره انگور ▫️دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید ▫️در صورت تمایل نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید . 🔸همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸کدو های کوچولو رو با پوست سرخ کردم و کنار گذاشتم . بادمجون رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر لیمو عمانی و ارد نخودچی ، ورز دادم و قلقلی درست کردم بعد توی روغن سرخ کردم . یه پیاز بزرگ رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کردم . بعد هم کمی آب ریختم و قلقلی ها رو توی سس چیدم . در طرف رو بستم تا قلقلی ها کمی بپزه . بعد کدو ها ، بادمجون ها رو روی اون چیدم و با در بسته چند دقیقه دیگه پختم . پنج دقیقه آخر ، گوجه فرنگی و غوره ها رو روی اون ریختم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به جای روغن میتونید از کره هم استفاده کنید) هل یک ق چ زعفران دم شده ۳ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نخودچی 🥟 😋 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به
🔸پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده کم،کم درمایه می ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۲ الی ۴ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 ▫️آرد:چهار پيمانه ▫️روغن جامد يك پيمانه دوق غ ▫️ماست ١٢ق غ ▫️زرده تخم مرغ ٢عدد ▫️بكينگ پودر نصف ق چ ▫️زعفران دم كرده ١ق غ ▫️خرماي پوست كنده يك پيمانه ▫️گردو خردشده نصف پيمانه ▫️پودر دارچين ،ميخك و هل گشنيزهركدام يك ق چ ▫️جوز هندي نصف ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كلمپه 🥟 😋 ▫️آرد:چهار پيمانه ▫️روغن جامد يك پيمانه دوق غ ▫️ماست ١٢ق غ ▫️زرده تخم مرغ ٢عدد ▫️بكينگ پ
🔸ابتدا ارد و بكينگ پودر رو الك كنيد و نصفشو با روغن مخلوط كنيد،سپس زرده هاي تخم مرغ را بزنيد و با زعفران به ماست اضافه كنيد به مخلوط ارد اضافه كنيد،در اخر بقيه ي ارد را كم كم اضافه كنيد با نوك انگشت ورز بدين و خمير نرم و لطيفي بدست مياد،داخل سلفون بذاريد دوساعت داخل يخچال استراحت،خرما و ادويه هارو با هم داخل غذاساز ميكس كنيد و در اخر گردوي خرد شده رو اضافه كنيد،خمير را دو تا سه ميلي با وردنه داخل سلفون باز كنيد و قالب گرد بزنيد يك لايه خمير بعد يك گلوله خرما و باز يه لايه خمير روش بذاريد و با مهر روشو طرح بندازيد و دور خمير رو بپيچيد و روشو با كمي زعفران رومال كنيد داخل فر از قبل گرم شده حرارت ١٦٠ به مدت بيست دقيقه بپزيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
♦️مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها🔻 🔸جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد. 🔸مزه دار کردن ماهی با گشنیز 🔸مزه دار کردن ماهی با سیر و پیاز 🔸مزه دار کردن ماهی با رزماری 🔸مزه دار کردن ماهی با زنجبیل 🔸مزه دار کردن ماهی با تمر هندی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍾 😋 🔸پیاز رنده شده را با کره و روغن تفت میدهم رب گوجه + فلفل تازه ساب + پودر سیر +رب نارنج + یه نصف استکان آب گوشت اگر ندارین همون آب اضافه کنیدو اجازه بدین جابیوفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن ،نجوشونيد كه باز ميشن،وقتي نرم شدن وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم 🔸مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته ♦️غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 🔸100 گرم كره و 50 گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و يك زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١٦٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم. خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم. بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم. نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸 مواد داخلش پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و مرغ و پنیر گودا و سیب زمینی و خیارشور و گوجه و سس هزارجزیره ست سیب زمینی رو که خلالی سرخ کردم مرغ و تیکه تیکه کردم و گذاشتم با پیاز و ادویه پخت بعد داخل روعن خیلی کم سرخ کردم نباید خشک بشن تا مرغا داغ بودن چنتا ورقه پنیر گودا روشون گذاشتم تا با گرمای مرغ آب بشن پیاز و فلف دلمه ای رو هم نگینی درشت خورد کردم و سرخ کردم قارچ رو هم خورد کردم و یه تفت کوچولو تو روغن دادم همشون و باهم چیدم تو نون باگت و سس هزار جزیره هم روش •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 ▫️آرد ۱،۱/۲ پیمانه ▫️ذرت ۲ پیمانه ▫️پنیرچدار ۱/۲پیمانه ▫️پیازچه خردشده ۱/۳پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️نمک ۱ق چایخوری ▫️پودرفلفل چیلی ۱ق سوپخوری 🔸همه مواد رامخلوط کنید. در روغن سرخ کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آنتی هک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یک روز بی نظیر 🌷جمعه ای دلنشین 🌸یک لبخندازته دل 🌷یک شادی بی دلیل 🌸یک خدای همیشه همراه 🌷باهزارآرزوی زیبا 🌸تقدیم لحظه هاتون 🌷روزی سراسر شادی و برکت 🌸را برایتان آرزومندم 🌷جمعه تـون عالی🌷
🥮 😋 ▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه ▫️آرد برنج يک و نيم ليوان ▫️شكر يک ليوان ▫️ كره 50گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️ب.پ يک قاشق چايخورى ▫️ وانيل نصف قاشق چايخورى ▫️ ماست 5 قاشق غذاخورى اگر شير استفاده كردين نصف ليوان ▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 قاشق غذاخورى 🔸 اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 ▫️آرد: 250 گرم ▫️پودر شکر: 180گرم ▫️کره یا روغن جامد: 100 گرم ▫️روغن مایع:50 گرم ▫️تخم مرغ: 2 تا ▫️کشمش: 100 گرم ▫️وانیل: 1 یا نصف ق چ 🔸کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥨 😋 🔸چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
☕️ 😋 ▫️دو قاشق چایخوری نسکافه ▫️دو سه قاشق چایخوری شکر ▫️نصف فنجون آب گرم ▫️دو فنجون شیر گرم 🔸تو یه لیوان نسکافه خورد شده و شکر و آب گرم بریزید بعد با همزن دستی از این کوچولوها هم بزنید حدود پنج دقیقه من نداشتم از همزنم استفاده کردم با پره باریکش 🤭 از غذاساز و گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید . خلاصه اینکه هم بزنید تا فومی و غلیظ شه تو فیلم مشخصه بعد تو فنجونا بریزید و از کنارش شیر گرم بریزید و بعدم هم بزنید و نوش جان ... قبلشم هر جور دوست داشتید تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸یه دونه پیازو نگینی خرد کنین حسابی تفت بدین یه کم زردچوبه بزنین گوشت خورشتی و اضافه کنین و سرخ کنین بعد آب بریزین بذارین بپزه,گوشت ک نیم پز شد لپه بریزین بذارین گوشت و لپه بپزه در صورت تمایل لیمو عمانی هم بندازین تو خورشت عطر خوبی به غذاتون میده,نمک و رب بزنین گل کلم و تکه تکه کنین و بریزین داخل گوشت و لپه و اجازه بدین خورشت کاملا بپزه و جا بیفته,گل کلم زود پخته میشه مراقب باشین له نشه ,درست کنین و لذت ببرین ازین خورش خوشمزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍓 😋 ▫️توت فرنگی 1 کیلو ▫️شکر 900 گرم تا 1 کیلو ▫️جوهر لیمو 1 / 4 قاشق چایخوری 🔸وقتی توت فرنگیا رو برگاشو گرفتیم و شستیم شکر میریزیم لا به لای توتا میذاریم یخچال 24 ساعت بمونه بعد روی حرارت قرار میدیم توت فرنگی زود پخته میشه اگه دیدین دیر غلیظ میشه بهش ی مقدار شکر اضافه کنید تا زود قوام بیاد یا اینکه توت فرنگیا رو با کفگیر از شربت جدا کنین شربت رو بذارین بجوشه تا به غلظت مناسب برسه بعد توتا رو دوباره به شربت برگردونید در آخر جوهر لیمو رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food