eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍦🍧 مواد لازم✏ ▫توت فرنگی500 گرم ▫نصف لیوان شکر ▫خامه صبحانه 1پاکت 🍓🍓🍓 💁طرز تهیه✏ توت فرنگی ها را شسته و داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس از فریزر خارج کرده داخل بلندر بریزید و شکر را روی آن اضافه کنید به مدت 2دقیقه زمان دهید تا توت فرنگی ها کمی از حالت یخ زدگی خارج شوند.(به خاطر یخ زدگی میتونه به بلندر آسیب بزنه)بعد 2دقیقه بلندر را روشن کرده و توت فرنگی ها را خوب میکس کنید سپس خامه را به توت فرنگی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد اینکه مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف پلاستیکی در دار ریخته داخل فریزر قرار دهید و 3مرتبه هر 1 ساعت یکبار از فریرز خارج کرده و کمی هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید.بعد به دلخواه سرو کنید نوش جان🍦🍨🍓 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک خیس با سس داغ 🎂 ✍مواد لازم برای کیک: 3 عدد تخم مرغ بزرگ (اگه کوچیک بودن 4 تا) 1 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر نصف پیمانه روغن 50 گرم کاکائو 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک پیمانه + 1 قاشق غذاخوری آرد ✍مواد لازم برای سس: 1.5 پیمانه شیر 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع 50 گرم کاکائو تلخ که بسته به ذائقه میتونین درجه ی تلخیشو کم و زیاد کنین) ‌ ‌ 🥣طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را خوب میزنیم. شیر رو اضافه می کنیم و همچنان میزنیم. مواد دیگه را چند بار الک میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم قالبمونو چرب میکنیم و موادو داخلش میریزیم اول توی فر از قبل گرم شده در دمای 200 درجه میزاریم بپزه تا یکم پف کنه بعدش دما رو میکنیم 150 درجه و میزاریم خوب بپزه. مواد سس را مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم. بعد از پخت کیک سسمون رو تا داغه روی اون میریزیم.‌ ‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
27.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓🍓 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود . خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍒 😋 🔸اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بکشه رون مرغ رو اول از همه با روغن و زرچوبه و نمک خوب سرخ میکنم نصف استکان اب و فلفل دلمه ای و یدونه پیاز کنار مرغا میزارم رو حرارت کم تا بپزه و ابش کشیده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍹 😋 ▫️شیرسرد نصف لیوان ▫️شاه توت ۱۵۰ گرم (یخ زده) ▫️زرشک تازه پاک کرده وفریز شده،یک ق غ(اگه زرشک تازه ندارید میتونید کمی زرشک خیس کرده وفریز کنید) ▫️موز ۲ عدد حلقه شده و یخ زده ▫️نصف لیوان بستنی وانیلی تا یه ایوانم می تونید اضافه کنید، ▫️عسل ۲ قاشق غذا خوری (یا دوق غ شکر) روشم؛ ▫️ استفاده از میوه یخ زده و شیر سرد برای تهیه این نوشیدنی بهتره اما شما میتونید درصورت تمایل ، یخ اضافه کنید. 🔸 همه مواد رو یکی یکی، اضافه و با هم میکس کردمو در لیوان ریختم و با میوه تزئین کردم . این نوشیدنی رو میتونید بدون شکر و یا با اضافه کردن شکر یا عسل بنا به ذائقه تون ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 ‌‌ ▫️چنتا بال مرغ ▫️1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون ▫️1/4 پیمانه آب ▫️1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ▫️نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... ▫️3 سیب زمینی ‌‌ 🔸مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
صبح یعنی🌷 یه سلامی که بوی زندگی بده یعنی امیدبرای یه🌷 شروع قشنگ دوستان مهربانم صبح🌷 شنبه تون بخیر آرزومندم سبدامروزتون پرباشدازعشق ویه دنیاسلامتی🌷
🥗 😋 🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم. کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه با ساق ران مرغ😋 مواد لازم: 10 عدد ساق ران مرغ 2 عدد پیاز 3 عدد هویج سیب زمینی 5 تا 6 عدد کوچک 2 حبه سیر یک سوم فنجان روغن زیتون یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری سرخالی کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، به اندازه کافی نمک 3 فنجان آب گرم 250 گرم خامه رقیق شده با شیرطرز تهیه جوانه های مرغ با روغن زیتون یا روغن مایع داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و با شعله متوسط اون رو برکردونید تا دو طرف اون سرخ بشه و رنگش قهوه ای روشن بشه... سپس، پیاز و سیر را اضافه می کنیم و یه مقدار تفت میدم تا پیازها آب بندازه و نرم بشه..آب داغ را اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزه سپس هویج ، سیب زمینی و ادویه جات و خامه رقیق شده با مقداری شیر رو اضافه کنید. درب ظرف رو‌ بگذارید و اجازه بدید مواد کامل بپزن.. این غذا رو‌میتونید به عنوان خوراک با نان یا به همراه پلو سرو و نوش جان کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دسر ابروباد😊 بیسکویت پتی بور:۲بسته پودر خامه: ۱بسته خامه صبحانه:۱بسته شیر: یک سوم لیوان شیر خشک: ۲ قاشق نسکافه:۲ قاشق شیر عسل:۴ قاشق سس شکلات یه بسته دریم ویب یا همون پودر خامه که لوازم قنادیها دارن رو با یک سوم شیر سرد با همزن میزنیم تا حجم آن زیاد بشه فرم بگیره .بعد بهش یه بسته خامه صبحانه .۴ قاشق شیر عسل .دو قاشق شیر خشک نیدو .دو قاشق نسکافه بهش اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم .کمی از کرم کف ظرف میریزیم بیسکویت پتی بور در شیر میزنیم و کف ظرف میچینیم کمی کرم روی بیسکویت ها میریزیم و اینکار رو تکرار میکنیم . آخر روش به صورت نامنظم سس شکلات میریزیم وبا خلال دندون شکل میدیم . به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋 نوش جان🌹 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩🧀🍔 من برای این ساندویچ از گوشت فیله گوساله استفاده کردم که بسیار نرم و لطیفه و زمان پختش هم کمه ❤️ مواد لازم ( ۵ الی ۶ ساندویچ ) فیله گوساله ۳۵۰ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری پیاز ۲ عدد آبجو‌کلاسیک جوجو نصف لیوان فلفل دلمه ۲ عدد قارچ ۴ عدد نان ۵ عدد پنیر ورقه ای ۵ عدد کره ۵۰ گرم روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری . . توضیحاتی نداره این ساندویچ ،خیلی ساده ولی خوشمزه ست درست کنید و‌حالشو‌ببرید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 ▫️برنج: 3 پیمانه ▫️گوجه فرنگی: 2 عدد ▫️سیب زمینی: 2 عدد ▫️رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم ▫️روغن: به مقدار لازم 🔸ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کرده و درون روغن سرخ می کنیم. سپس برنج را شسته، گوجه ی رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک و آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا جوش آید. بعد از اینکه برنج جوش آمد، سیب زمینی سرخ شده و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. اگر روغن کم بود، مقداری روغن یا کره اضافه می کنیم(کره باعث خوش طعم شدن غذا می شود). حرارت را کم کرده و درپوش را می گذاریم تا خوب دم بکشد. برنج دمی را می توانیم در کنار سالاد شیرازی، ماست، سبزی خوردن و خوش مزه های دیگر سرو کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️شیر سه لیوان ▫️یه بسته خامه صبحانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر ژلاتین سه قاشق ▫️شیر عسلی نصف قوطی ▫️شکر دو سوم لیوان ▫️نسکافه یه قاشق 🔸پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری میذاریم تا آماده بشه. شیر و با کرم کارامل میذاریم روی حرارت تا گرم بشه(نباید بجوشه)بعد همه ی مواد رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه،قالب رو کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده رو داخل قالب میریزم و تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍸 😋 🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم. حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍤 😋 🔸ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي يك كاسه كمي ابليمو و نمك و زردچوبه و پياز رنده شده و كمي زعفرون ميريزم و ميگوها رو تو كاسه ميريزم و سلفون ميكشم و ميذارم يخچال به مدت يكساعت در يك كاسه كمي ارد يك كاسه كمي پودر سوخاري يك كاسه يك تخم مرغ زده شده . ميگوها را ابتدا در ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاري ميزنيم سپس در روغن سرخش كنيد و نوش جان كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای آلبالو ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥔 😋 🔸٢،٣ دونه سيب زميني رو پوست بگيرين و با يك ليوان اب و ٢ ليوان شير، كمي نمك و زردچوبه و آويشن بزارين بپزه ، در حين پخت گوشت چرخ كرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي و رب گوجه فرنگي و ادويه ترجيحا تند و جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد و تفت بدين سيب زميني ها كه كاملا پخته شدن رو پوره كنيد و با يك عدد تخم مرغ مخلوط كنيد ، كنار دستتون يك كاسه آرد سوخاري و يك كاسه تخم مرغ هم زده بزارين، به اندازه يه توپ كوچولو سيب زميني رو كف دستتون پهن كنيد و مايه گوشتي رو داخلش قرار بدين و گردش كنيد ، توپك رو اول داخل تخم مرغ سپس در آرد سوخاري بغلتونين و با روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜 😋 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧁 😋 ▫️آرد2پیمانه، ▫️روغن مایع ۳/۴ پیمانه سرخالی ▫️پنیر ماسکارپونه 200گرم ▫️شکر قهوه ای 1/5 پیمانه ▫️بکینگ پودر 1قاشق چایخوری پر ▫️وانیل کمی ▫️پودر نسکافه 2قاشق غذاخوری ▫️شیر 1/2پیمانه ▫️تخم مرغ 5عدد 🔸ابتدا نسكافه روتوشير ولرم حل كنيدوكنار بذاريد ابتدا پنیر خامه ای رو با شکر بزنید تا یکدست و پفی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید هر دفعه با هم زن بزنید(بعداز اضافه كردن هر كدام يك دقيقه هم بزنيد) وانیل رااضافه کنید، آرد و بکینگ پودر باهم 3مرتبه الک کنید، روغن مایع رو به مواداضافه کنید و هم بزنيدو مخلوط کنید و در نهایت نصف آرد و نصف شیر بریزید و فولد کنید و بقیه آرد و شیر در نهایت اضافه کنید مواد آرام در قالب 23 سانتی یا مثل من توي كاپ كيك بريزيد (3/4قالب را پر كنيد)برای 40-45دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه بپزید زمان و دمای فر با هر نوع فر کمی متغیر خواهد بود از پنیر خامه ای بدون نمك هم ميشه به جاي ماسکارپونه استفاده کرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم ▫️هویج سه تا چهار عدد ▫️برنج سه پیمانه ▫️کشمش سه چهارم پیمانه ▫️پیاز پنج عدد ▫️کمی زعفرون و نمک و فلفل 🔸ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️تخم مرغ ٣ عدد ▫️پودر قهوه فورى ٢ قاشق سوپ خورى ▫️آب‌جوش ۳۰ میلی‌لیتر ▫️شکر ۱۲۰ گرم ▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ‌خوری ▫️آب سرد ۶۰ میلی‌لیتر ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 🔸پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط و روى حرارت غير مستقيم(بن مارى) گذاشته تا ذوب گردد. تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ دهد. در اواسط کار پودر قهوه فوری حل شده در آب جوش را اضافه و به هم زدن ادامه دهید. ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط کنید. خامه را نيز افزوده و در قالب مورد نظر ريخته و بگذاريد داخل يخچال به مدت تقريبى ٤ ساعت تا خودش را بگيرد. قالب را داخل آب گرم قرار دهيد و در ظرف سرو بگذاريد و با خامه فرم گرفته و دانه قهوه تزئين كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 🔸تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸برای درست کردنشم یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلابِ اعلا ودولیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده رو کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه،بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده بعدشم شعله رو خیلی خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی رو دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه و بعد داخل ظرف دلخواهمون میریزیم و میزاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم.دوست داشتید آخرای کار داخلش خلال بادوم هم بریزید که نورِعلی نور میشه😉 موقعی که مسقطی رو دم میزارید خیلی مواظبش باشید و مدام چک کنید و هم بزنیدش که سَر نره. هم زدن مداومِ ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیتش خیلی موثره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛