eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکوی جو پرک مواد لازم برای2 نفر مواد اصلی جو پرک 1 پیمانه سیب زمینی متوسط 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیر 1 حبه تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم شوید تازه 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه 1- جو پرک را خیس کنید و هنگامی که نرم شد آبکش کنید و با دست آب آن را کامل بگیرید. 2- سیب زمینی را رنده ریز کنید و سپس آب سیب زمینی را هم بگیرید ، پیاز را هم رنده و به همین صورت آب پیاز را هم بگیرید. سیر را رنده ریز کنید. 3- سپس جو پرک ، سیب زمینی ، پیاز ، سیر ، نمک ، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و در انتها تخم مرغ ها و شوید را اضافه کرده و مخلوط کنید و در روغن داغ سرخ کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه_عالی☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
29.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ تست مرغ و پنیر ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
39.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت خوشمزه 🥘🥗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نان رولتی فلفل و پنیر مواد لازم برای20 نفر نمک و فلفل به مقدار لازم خمیر پفکی به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد پنیر خامه ای 2 قاشق غذا خوری پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/2 لیوان جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای 1 عدد طرز تهیه 1- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. 2- روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پفکی را با وردنه پهن کنید و به شکل مربع برش بزنید ، مقداری تخم مرغ روی سطح خمیر بزنید و روی ان پنیر خامه ای بریزید و پخش کنید. 3- فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.خمیر را با دقت رول کنید سپس خمیر رول شده را داخل کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود 4- خمیر را با چاقو به شکل رولت برش بزنید ( به اندازه 1 بند انگشت ) ، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و رولت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید ، باقی مانده تخم مرغ را با برس روی رولت ها بزنید. 5- سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ، نان ها را پس از پخت از فر خارج و سرو کنید ، این نان را میتوانید به تنهایی یا همراه با خامه ترش ، سوپ و … سرو کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدل ☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا 🍮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ شده ،250گرم ▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده ▫️پیاز یک عدد ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️دو عدد گوجه پوره شده ▫️نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم) ▫️اب غوره به میزان لازم ▫️پیاز داغ دو ق غ سر پر ▫️رب گوجه سه ق غ سر پر ▫️گلپر یک ق چ ▫️نمک و فلفل و زرچوبه 🔸گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت خورشتی 400 گرم، نعنا و جعفری سرخ شده 500 گرم(جعفری بیشتر باشد)،چغاله بادام نیم کیلو، کرفس خرد و سرخ شده نیم کیلو،پیاز 2 عدد، نمک و فلفل و زردچوبه، آب غوره 🔴پیاز را در روغن تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. زردچوبه، فلفل وگوشت رو اضافه کرده، حرارت را زیاد می کنیم و تفت می دیم تا آبش کشیده بشه.سبزی و آب جوش اضافه کرده میذاریم 2 تا 3 ساعت بپزه.1ساعت آخر کرفس سرخ شده و چغاله ی بلانچ شده رو اضافه کنین. برای این که مزه ی ترشی چغاله کاملا در خورش حس بشه نصف چغاله ها رو خرد و بعد به خورش اضافه کنین. بذارین جا بیفته. در اواخر پخت نمک و آب غوره بزنین. ✅بلانچ کردن: چغاله بادام را 1 دقیقه در قابلمه ی آب جوش ریخته، 30 ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کنید. بلانچ کردن مانع لیز شدن و رنگ باختن و کم رنگ شدن چغاله ها می شه و چغاله ها زودتر می پزن. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 برای سموسه می‌توانید از یا لواش استفاده کنید. در ضمن بعد از پیچیدن در نان یا خمیر می‌توانید قبل از سرخ کردن آن را در فریزر نگهداری کنید و همیشه غذایی آماده و سریع داشته باشید به‌شرط آنکه در ظرف بسته و یا کیسه پلاستیک زیپ‌دار نگه‌داری شود. 🔥حرارت روغن موقع پخت حتماً ملایم باشد. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 🍮 😍 ✅ یه وقتایی کیک درست میکنید خراب میشه و دلچسب نیست یا حتی میتونید ی کیک خوب بپزید و این پاپسیکل هارو باهاشون درست کنید کیک: به اندازه یه قالب 20 سانتی خامه: 50 گرم شیر: 1/4 لیوان شکلات تخته ای: به میزان لازم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جوجه ترش رو موقع درست کردن یک مقدار جعفری و گشنیز برای طعم دار شدن میزنم 🔴مواد لازم مرغ ترجیحا قسمت سینه مغز گردو ( البته به نظر من اینم دلبخواه هست) پیاز ریز رنده شده ادویه دلخواه رب انار ✅حتما بعد از مرینت کردن مرغ بزارید دوازده ساعت تو یخچال بمونه تا کاملا مزه دار بشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کلیه مراحل کلیپی😍میتونید ببینید تا اندازه ها قشنگ دستتون بیاد . 💥مواد لازم👇🤩🤩🤩 مخلوط ران و سینه مرغ 800 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد شیر خشک 70 گرم آرد سفید 4 ق.س سیر 5 حبه درشت یخ پوره شده 5 تکه سس خردل 1 ق.س روغن مایع 2 ق.س آب 1/3 لیوان فلفل سیاه 1 ق.چ تخم گشنیز 1/2 ق.چ پودر هل 1/4 ق.چ پودر جوز هندی 1/4 ق.چ زنجبیل 1/2 ق.چ نمک 1 ق.م آویشن 1/2 ق.چ پودر تخم کرفس 1 ق.چ هویج نیم پز 1عدد پسته به مقدار دلخواه قارچ بلانچ شده 200گرم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هر صبح خورشید فریاد می‌زند که ای آدم ! کتاب زندگی چاپ دوم ندارد. تا می‌توانی عاشقانه زندگی کن... صبح بخیر زندگی🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه 😋 مواد لازم براي 6 نفر: گوشت چرخ: 500 گرم پياز رنده شده: 2 عدد متوسط نمك: به ميزان لازم فلفل: يك قاشق چاي خوري سر خالي سينه مرغ ميكس شده داخل ميكسر: 400 گرم پياز رنده شده: 1عدد متوسط نمك: به ميزان لازم فلفل: نصف قاشق چاي خوري هويج تفت داده شده: 3 قاشق غذا خوري ساقه پيازچه كاردي شده: 3 عدد ريحان: 1قاشق غذا خوري نعناع: نصف قاشق غذا خوري فلفل دلمه نگيني شده : 1/5 قاشق غذا خوري كره آب شده براي روي رولت توجه:ابتدا به مدت 1 ساعت رو دماي 190 درجه سانتي گراد پخته شود و بعد از بيرون آوردن و باز كردن فويل دوباره هر طرف به مدت 10 دقيقه گريل شود❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد 2 عدد بادمجان 1 هویج 3 برگ پیاز سبز 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آرد 2 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پاپریکا نمک برای سرخ کردن 1/2 قاشق غذاخوری کره یا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بچه ها از بادنجون‌های کشیده ی شیرین استفاده کنید وگرنه تلخیش باید گرفته شه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢💢 تخم مرغ : 2 عدد آرد: 250 گرم(یک پیمانه+2/3 لیوان) پودرقند : 200 گرم( یک پیمانه +1/3 پیمانه) کره یا روغن جامد یا روغن صاف قنادی: 125 گرم پودر نارگیل: یک ق غ وانیل : 1/8 ق چ کشمش: 100 گرم بیکینگ پودر : 1/4 ق چ آب: 1/8 لیوان 🔴پخت قابلمه: کف تابه یا قابلمه رو کاغذ روغنی بندازین،مایع رو داخل قیف با قاشق روی کاغذ روغنی با فاصله بریزید، شعله پخش کن به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بزارین تا داغ شه بعد ماهی تابه رو روش بزارین و درشو بزارین 10 دقیقه زمان بدین تا بپزه ، حتی اگه روش شل بود بازم خاموش کنین بزارین بمونه ، چون اکه زیاد بمونه خشک میشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانو ها من اومدم با یه جدید اومدم که بیشتر شبیه دلمه اس😁😁😆 مواد لازم فلفل دلمه ای 4عدد گوشت نگینی خرد شده 300 گرم گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 2 عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل دو حبه سیر رنده شده فویل طرز تهیه گوشت هامون رو تفت میدیم بهش پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم پیا هامون که سبک شد ادویه جات و گوجه فرنگی خرده شده و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و میزاریم‌میپزه فلفل دلمه هامون رو نصف میکنیم و میشوریم و موادمون رو میریزیم داخلش و روشون فول میکشم میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت ده دقیقه اخر پخت از فر خارج میکنیم پنیر پیتزا میریزیم روشون و مجدد میزاریم دوخل فر تا پنیرمون ذوب بشه شام ما اماده اس نوش جاااان ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم 🎥 کیک سیب وهویج ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅به جای قارچ میتونید ی کم تره فرنگی بریزید یا فلفل دلمه روی نون هم میتونید سس قرمز بزنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 🔸اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش صبحانه فوری و خوشمزه😍👌 سلام ❤️⁩⁦ مواد لازم ♨️ نان تست 2 عدد ♨️ تخم مرغ 3 عدد ♨️ شیر 1/4 پیمانه ♨️ کره ♨️نمک و فلفل ♨️ پیازچه ♨️ ژامبون ⁦♨️⁩پنیر چدار ⁦☑️⁩ طرز تهیه ⁦☑️⁩ در مرحله اول3 عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه شیر نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. داخل ماهیتابه موادمون میریزیم نان تست را اضافه می کنیم یه برگردون میزنیم ژامبون و پنیر رو اضافه می کنیم و در مرحله آخر پیازچه را اضافه می‌کنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
24.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خوراک کدو بادمجون اصیل و سنتی ☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥠 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🦪 😋 🔸از ماهی قزل آلا استفاده کردم استخوان کشی کردم ، ماهی رو با سرکه ،نمک ،پودر پیاز ونمک مزه دار کردم تقریبا چهار ساعت، بهتره روی ظرف سلفون بکشید ،داخل یخچال استراحت کنه از سبزی شکم پر شمالی استفاده کردم(چوچاق ،اوجی، گشنیز )که با گردو ترکیب شده سه قاشق غذاخوری برای یک عدد ماهی کافیه ، سبزی را بهمراه یک عددپیاز رنده شده ،یک قاشق مرباخوری حریره سیر ،و دوقاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق رب آلوچه وبه میزان دلخواه سس فلفل قرمز شمالی تفت دادم و خوب سرخ کردم و درآخر دانه انار خشک اضافه کردم . از مواد داخل شکم ماهی رو پر کردم و با نخ نسوز دوختم آرد را با زنجبیل ،زردچوبه ،نمک ،آویشن ،پودر سیر طعم دار کردم و ماهی و داخل آرد گذاشتم و به تمام سطحش آرد زدم و در روغن داغ به آرامی دو طرفش رو سرخ کردم تا خوب طعم بگیره و پخته بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 🔸نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯