#شیرینی_فسایی
خیلی خوشمزه و راحت و خوش قلقه ب ای اونایی که نخودچی زدن براشون سخته این شیرینی گزینه ی راحتیه
واما دستورش که من با کل دستور درست کردم حدودپنج سینی سولاردوم شیرینی داد.
مواد لازم
آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم
روغن جامد: 500 گرم
پودر قند الک شده : 500 گرم
هل ساییده الک شده: 2 ق چ
طرز تهیه
روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.
برای مدلی که کاتر گل زدم وقتی کامل سرد شد وسطش رو با ژله مغزی پر کردم.
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#حلوای_زنجبیلی
مواد لازم .
آرد سفید شیرینی پزی (سه صفر ) دو لیوان
پودر قند دو لیوان
روغن جامد 80 گرم
کره 50 گرم
گردو نگینی خورد شده یک سوم لیوان
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق غذا خوری .
آرد رو داخل تابه تا جایی که خامی آرد گرفته بشه تفت میدیم . روغن جامد کره رو تو تابه میریزیم کره که آب شد آرد رو میریزیم و حدود هفت هشت دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی روغنم گرفته بشه .
بعد از روی حرارت برمیداریم اجازه میدیم ولرم بشه ( نه داغ نه سرد ) چون داغ باشه و پودر قند بریزیم بعدا حلوا سفت میشه اگرم سرد باشه پودر قند به خوردش نمیره .
پودر قند و هل و زنجبیل و گردو نگینی خورد شده رو میریزیم .
مواد به صورت پودری درمیاد .
داخل قالب سیلیکونی رو با حلوا پر میکنیم قشنگ فشرده میکنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فریزر میذاریم
بعد از این مدت از قالب خارج میکنیم
میتونید داخل ظرف پیرکس بریزید صاف کنید و برش بزنید بذارید تو یخچال بعد بچینید تو ظرف سرو .
مواد اگه سرد شد دوباره روی شعله کمی گرمش کنید
مایه حلوا اگه سرد باشه تو یخچال شکل نمیگیره و موقع جدا کردن از قالب یا ظرف پودر میشه
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
کروکت گوشت
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ادویه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
۲- به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
۳- ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
۴- در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
۵- کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
#براونیز_کوکی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 4 ق س
کره 100گرم
روغن مایع دو ق س
چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
وانیل مایع 5 قطره
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳
بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
#_کیک_کدو_حلوایی
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
ماست ۳قاشق سوپخوری
پوره کدوحلوایی یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها و شکر با همزن خوب میزنیم حدود ۴تا۵ دقیقه،حالا نوبت ادویه هاست که اضافه میشه ماست اضافه کنیدوبزنید روغن و کدوی پوره شده وبعد از اون مخلوط ارد و بیکینگ پودر الک کنید و با لیسک مخلوط کنیدو در قالب۲۳سانت یا سینی ۲۵در۳۵ ریخته و در فر بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه بپزید.
۵۰گرم گردو هم میشه به دستور اضافه کرد.
کدوحلوایی را با کمی اب واگه بی مزه بود کمی شکر بپزیدو پوره کنید نباید اب داشته باشد
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مافین_مغزدار
مواد لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
مارگارین ذوب شده: 150 گرم
شیر: نصف پیمانه
شکلات چیپسی: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
شکر و تخم مرغ ها را کاملا زده سپس مارگارین و شیر را افزوده و هم می زنیم. آرد، بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به همراه وانیل به مایه اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. در انتها شکلات چیپسی را ریخته و با مواد مخلوط میکنیم. در قالب مافین، کاغذ روغنی قرار داده و دو سوم از قالب را با مایه پر کرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهیم
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_زعفرانی
کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود.
سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و 1 دقیقه بزنید.
آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مافین_گوشت_قارچ
طرز تهیه
یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه )
نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی
نصف لیوان کوکتل رنده شده
همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه
در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم
نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم
وبا همزن مخلوط کردم
۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم
مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم
و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویج_خونگی
مواد لازم:
سیب زمینی 250 گرم
پنیر پیتزا 70 گرم
جعفری خرد شده
سوسیس 6 عدد
زرده تخم مرغ
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
سیبزمینی را پخته و پوره کنید به آن پنیر پیتزا، جعفری خرد شده اضافه و مخلوط کنید. نان لواش را برش بدید در هر برش نان دو قاشق غذاخوری از پوره سیبزمینی به همراه یک سوسیس قرار بدید رول کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و نان ها را روی آن بذارید روی آن زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15-20 دقیقه بذارید.
نوش جان 💖
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_شکلاتی
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
چیپس شکلات به مقدار لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
کره آب شده ۲ ق س
وانیل ۱/۲ ق چ
مواد خشک رو با هم ترکیب کنید.
مواد تر رو هم با هم مخلوط کنید.
بعد مواد خشک رو بریزید داخل مواد تر و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
حالا از مواد بریزید داخل کپسولهای مافین روش شکر و شکلات بریزید و روش به مدت یک ربع یه پارچه بندازید، این کار باعث میشه مافینهاتون گنبدی بشن بعد از یک ربع مافین ها رو داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار بدید. فر رو از قبل حتما گرم کنید.
حتما این مافین رو درست کنید و با چای یا شیر نوش جان کنید.
من خودم عاشق کیک و شیر هستم
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_مرغ_طعم_دار_شده
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ران مرغ ۵ الی ۶ عدد
_سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
_سیر ۴ حبه
_گوجه رنده شده یک عدد (یا رب گوجه نصف قاشق )
_نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها رو با مایونز، سیر ، گوجه و نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۱ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند
نوش جان 💖
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راستی و یکرویی، موهبتی است
که به اندازه هوش و زیبایی نادر است
و بیانصافی است که انسان آن را از همه کس طلب کند!
🍒🍃🍂🍒🍃🍂🍒🍃🍂🍒🍃🍂
🌸درود بر شما، صبحتان به نیکی
❣عرض ارادتی گرم
🌸از صمیم قلب
❣به شما که در دلتان امید
🌸در نگاهتان مهربانی
❣و بر لبتان خنده است
🌸 سه شنبه تان زیبـا
❣روزتان در آرامش و سلامتی
🌸و لبریز از شادی و برکت
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی #بدون_فر و همزن
✍🏻مواد شیرینیها رو با ترازو اندازه گیری کنین ولی من بازم با لیوان برای کسایی که ترازو ندارن اندازه گرفتم
روغن جامد ۱۲۵ گرم یا از نصف لیوان کمی بیشتر،پودر قند ١٢۵ گرم یا3/4 لیوان، آرد سفید ٢۵٠گرم یا دو و نیم لیوان، بیکینگ پودر 1/4 ق چ،پودر هل1/4ق چ،پودر کاکائو 1 ق غ، پودر پسته2 ق غ، پودر نارگیل یا گردو یا بادام 2 ق غ(بهتره آسیاب بشه)
🔴 روغن،پودر قند و هل رو با همزن دستی میزنیم تا کرمی رنگ بشه.آرد و بیکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه ومخلوط میکنیم. مواد رو به سه قسمت تقسیم و به یکی پودر کاکائو، یکی پسته و یکی نارگیل میزنیم و جدا هر خمیر رو خوب ورز میدیم تا منسجم و یکدست بشه. خمیر رو میان یه پلاستیک صاف میکنیم(ضخامت خمیر حدود ١سانت) قالب میزنیم.
داخل تابه کاغذ روغنی انداخته و میچینیم و روی شعله پخش کن که از ١۵دقیقه قبل با حرارت کم گرم شده با دم کنی گذاشته و ٢٠تا ٢۵دقیقه زمان میدیم زیر شیرینیا کمی طلایی شد از روی حرارت برمیداریم.فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠، ١٠تا١۵دقیقه
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
39.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#فینگرفود
#کیک_مرغ رنگی
نان تست، هویج، جعفری، کلم قرمز به مقدار لازم، سینه مرغ پخته شده یک عدد، خیارشور 6 عدد، گردو 5 عدد، پیازچه 3,4 عدد، سس مایونز حدودا 3 ق غ، سس خردل، فرانسوی، هزار جزیره 1 ق، آویشن ، پودر پاپریکا، پودر سیر و پیاز ، نمک و فلفل
🔴 مرغ رو بپزید و ساطوری کنید.
خیارشور،گردو و پیازچه رو ریز خرد کنید.بقیه مواد رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.
اطراف نان تست رو برش بزنید و به چهار قسمت تقسیم کنید، نان رو به سس مایونز آغشته و هر لایه رو پر کنید.
اطراف نان که برش زدید رو خرد کنید در آخر اطراف نان رو سس مایونز بزنید و
به خرده نان آغشته کنید.همین کار را با هویج و کلم و جعفری هم انجام دهید.
حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو کنید.
🔺نسبت مقادیر رو میتونید با توجه به ذائقه تون کم و زیاد کنید 😍❤️
🔺من زیاد پر سس درست نکردم. میتونید سس بیشتری بزنید ( خامه برای لطیف شدن مواد لازمه )
🔺پیازچه رو حذف نکنید خیلی ترکیب نابی میشه.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#آش_دوغ یکی از آش های خوشمزه و سنتیه که تو این شبهای سرد زمستونی دورهمی خیلی میچسبه
برنج نیم دانه ۱پیمانه سرپُر، تخم مرغ ۱عدد، آرد برنج یا آردسفید ۱ق.غ، سیر ۴حبه، دوغ ترش ۲لیتر، نمک، سبزی (تره،گشنیز و سیرتازه)۲۰۰گرم، نخود پخته۲۵۰گرم
🔴 از شب قبل نخود رو خیس میکنیم چندبار آبشو عوض میکنیم و میذاریم بپزه.
برنجمونو خوب میشوریم، وقتی آب آخرشو خالی کردیم به برنجمون تخم مرغو آردو سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم.
موادو داخل قابلمه میریزیم و دوغو بهش اضافه میکنیم، رو حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مرتب هم میزنیم تا مخلوطمون به جوش بیاد(تخم مرغ و مرتب هم زدن باعث میشه دوغ نبُره)بعد نیم ساعت زمان میدیم تا برنج بپزه.(اگر دوغتون خیلی غلیظ و ترش بود میتونید دو لیوان آبم به آشتون اضافه کنید)حالا سبزی آش و نخود پخته و نمک رو اضافه میکنیم و یکساعت زمان میدیم تا آشمون با حرارت کم بپزه و جا بیفته(تو این مرحله میتونید اگر دوست داشتید گوشت قلقلی هم به آشتون اضافه کنید)
برای روی آش نعنا داغ درست میکنیم و باهاش روی آشو تزئین میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#حلوا_پرتقالی
این حلوا هم مزه ی حلوا رو می ده و هم کمی احساس ترشی می کنید طعم متفاوتی داره حتما توصیه می کنم این حلوای متفاوت رو امتحان کنید ❤
ارد ۱۵۰ گرم، شکر ۲۲۰ گرم، زعفران دم کرده، آب پرتقال ۲۵۰ گرم، گلاب ۶۰ میلی، روغن ۷۰ میلی، کره ۵۰ گرم (به صورت پیمانه در فیلم گفته شده )
🔴ارد الک شده رو تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه برای این حلوا نباید ارد خیلی تغییر رنگ بده. در ظرف دیگه ای اب پرتقال و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی شعله ملایم می ذاریم تا شکر در آب پرتقال حل بشه گلاب و زعفران رو اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم .
ارد تفت داده شده رو دوباره الک کرده و روی شعله می ذاریم کره و روغن را اضافه می کنیم و با هم تفت می دیم تا خوب مخلوط بشن سپس شربت را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که حلوا حالت گهواره ای پیدا کنه و گوشه ی ظرف جمع بشه . حلوا را در ظرف مورد نظر صاف کردم و با ماسوره ی رز طرح زدم .برای حلوای رنگ تیره ی یا به اصطلاح حلوا شکلاتی هم کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#داوود_پاشا یه غذای #ترکی فوق العاده
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده : یکی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : از هر کدوم یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی : یک قاشق غذاخوری
پیاز : یکی
رب انار ملس : ۳ قاشق غذاخوری
نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
آب : یک و نیم لیوان
بعد اینکه گوشتو مزه دار کردید یک ساعت بذارید تو یخچال. بعد اندازه گردو از گوشت بردارید و سرخ کنید.
بعد سس درست کنید و گوشت قلقلی هارو بذارید توی سس. ۱۵ دقیقه زمان بدید با شعله کم تا جا بیفته و بپزه. با برنج بزنید بر بدن که بدجوری خوشمزست😋
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#پیراشکی_گوشت
آب 1پیمانه، شیر 1پیمانه، خمیر مایه (مخمر) 1ق غ، شکر 1 ق غ، نمک، آرد حدود 500گرم، پیاز 1عدد، سیر 1حبه، گوشت چرخ کرده 300گرم (میتونیداز مخلوط سویا با گوشت هم استفاده کنید)، نمک، فلفل، سیب زمینی پخته 7عدد کوچک، پاپریکا، پنیر پیتزا
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
#آکراس
لوبیا چشم بلبلی، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل دلمه، پیاز، بکینگ پودر
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ
#پتاژ_آرد_جو
🔸آرد جو 40 گرم
🔸آب گوشت 2 لیوان
🔸شیر 2 لیوان
🔸خامه 4 قاشق مربا خوری
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔴آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار دهید.
🔹بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم کنید و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
🔹سپس بگذارید پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید.پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه کنید غذا آماده است.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯