#شيريني_برنجي
🔷مواد لازم
🔹آرد برنج 250 گرم
🔹پودر قند 70 گرم
🔹زرده تخم مرغ 1 عدد
🔹سفیده تخم مرغ یک دوم یک عدد سفیده
🔹روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم من 🔹از روغن قنادی شماره 50 لادن استفاده میکنم
🔹پودر هل 2/1 ق چایخوری
گلاب 1 ق سوپخوری
♨️طرز تهیه
روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
من خودم به جاي روغن از تركيب كره و مارگارين استفاده كردم و سفيده تخم مرغ رو كامل زدم،حدود دو قاشق از ارد برنج هم كم كردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای سریع و خوشمزه رو میتونین با گوشت و دل و جگر هم درست کنید👌👌👌👌
اینم یه دستور غذای خوشمزه از رو کلیپ مشخصه چطور درست میشه مواد لازمش و میگم براتون:پیاز و قارچ و مرغ ابپز کرده و ریش ریش شده،نمک و فلفل،برا سس سفید هم یه قاشق سر پر ارد سفید رو تفت میدیم بعدم یه لیوان شیر میریزیم مدام هم میزنیم که یکم غلیظ بشه در نهایت پنیر پیتزا جاااان رو اضافه میکنیم و تو فر به مدت بیست دقیقه بعد هم برا پنج دیقه گریل میکنیم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_بادمجان
3عددبادمجان
آرد ذرت
1عددتخم مرغ
نمک
ماست
بادمجان هارا طبق فیلم پوست کنده وازطول برش خلالی درشت میزنیم وبه مدت 10 دقیقه درآب ریخته تا پخته شوند(زیاد نزارید بمونه چون بادمجون زود له میشه ) وبعد ازآب گرفته وگذاشته روی دستمال کاغذی آشپزخونه تا آب بادمجون ها گرفته بشه و بعدبه بادمجون ها کمی نمک وفلفل(دلخواه) زده وبرای سرخ کردن ابتدا در تخم مرغ زده وبعد درآرد ذرت (نشاسته ذرت نباشه) در روغن داغ سرخ میکنیم. ودرظرف سرو گذاشته وباماست یاهرنوع سسی که دوست دارید سرو کنید. سعی کنیداین میان وعده را تاداغ وترد هست میل کنید😊😉
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سوپ_بلغور_گندم
🔷مواد لازم👇
🔹قارچ 5 عدد بزرگ
🔹نمک به میزان لازم
🔹زردچوبه به میزان لازم
🔹بلغور گندم دو پیمانه
🔹پیاز اعدد
🔹مرغ یا سنگدان مرغ یک چهارم پیمانه
🔹سیب زمینی اعدد نگینی بزرگ
🔆طرز تهیه
🔅 ابتدا بلغور رو بشورید و اجازه بدید کمی خیس بخوره یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید بلغور رو توش بریزید و به ازای هر پیمانه بلغور چهار پیمانه اب اضافه کنید پیاز رو درسته به قابلمه اضافه می کنیم اگه از مرغ استفاده می کنید هم زمان با بلغور بریزید اما اگه سنگدان مرغ اجازه بدید به مدت نیم ساعت تو زودپز بپزه بعد با یپاز و زردچوبه تفت بدید و به قابلمه اضافه کنید تمام ادویه ها رو هم به جز فلفل سیاه اضافه کنید بعد از چهل دقیقه که بلغور خوب پخت قارچ هارو ریز می کنیم کمی تفت می دیم تا نرم بشه و به همراه سیب زمینی داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 30 دقیقه بهش وقت می دیم تا خوب بپزه فقط حواستون باشه اگه اب غذا کم شد بهش اب چوشیده اضافه کنید در اخر می تونید فلفل سیاه رو اضافه کنید ونوش جان کنید
به هیچ وجه اب نجوشیده به غذا اضافه نکنید چون باعث دل درد و نفخ می شه
کانال دسر و ژله مدرن
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅
#راز_قرمه_سبزی
سبزی قورمه سبزی
نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی :
تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم
گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم
جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم
شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)
کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو عدد برگ سیر برای یک کیلو سبزی
در سبزی قرمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعاب دار شدن خورشت می زنند. اما اسفناج بهتر از برگ چغندر است. برگ چغندر اگر به سبزی قورمه اضافه می کنید خیلی کم بزنید. چون خورشت را زیادی لعابدار می کند. همچنین طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است.
شنبلیله موجب عطر دادن به خورشت قورمه سبزی می شود اما اگر زیاد بزنید خورشت را تلخ می کند.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سماق_قاتق
🔷مواد لازم
🔹گوشت گوساله چرب یا گوسفند نیم کیلو
🔹سماق سابیده.کمتر از یک استکان
🔹پیاز بزرگ 2 عدد
🔹آبلیمو نصف استکان
🔹سیب زمینی متوسط 2 عدد
🔹نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
♨️طرز تهیه
اگر گوشت چربی جداگانه داشت چربی ها را ریز کرده و در تابه می ریزیم کمی که روغن پس داد گوشت را می افزاییم درغیر این صورت گوشت خرد شده را تفت می دهیم تا روغن پس دهد اگر کم چرب بود کمی روغن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه می زنیم. پیاز را خلالی خرد می کنیم و همراه گوشت تفت می دهیم. سماق را در آب سرد می ریزیم و آنقدر با چنگال می زنیم تا گلوله ای باقی نماند و کم کم به آن آب اضافه می کنیم آب و سماق را به قابلمه ی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا گوشت بپزد فلفل و آبلیمو و سیب زمینی نگینی نسبتا درشت را هم می افزاییم زیرش را کم می کنیم و می گذاریم جا بیفتد وقتی سیب زمینی پخت غذا آماده است.
امروزی ها گاهی سیب زمینی را سرخ می کنند و به خورشت اضافه می کنند و یا هنگام کشیدن رویش می ریزند.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولهای تست خیلی نرم و خوشمزه هستن ، یه ایده ی عالی برای جشنها و مهمونیها 😍😘
مواد لازم:
پنیر چدار ۲ پیمانه
کالباس خرد شده ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
نان تست ۱ بسته
تخم مرغ ۳ عدد
نمک نصف ق چایخوری
فلفل نصف ق چایخوری
شیر نصف پیمانه
پنیر پارمسان ۲ پیمانه
طرز تهیه:
در یک کاسه پنیر، کالباس، پیازچه و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. گوشه های ورقه های تست را برش بزنید و با وردنه باز کنید و از مواد داخل آن ریخته و رول کنید و از وسط برش دهید.
در یک کاسه ی دیگه ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و شیر را ترکیب کنید. رولها را در مایه ی تخم مرغی بغلتونید و سپس در پنیر پارمسان بزنید و در قالب کمربندی کنار هم بچینید. روی قالب را سلیفون بکشید و ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬᯾❁ @fast_food ❁᯾╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن باقالی
الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم.
بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ.
.
خب همون طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵ گرمی هستن که مناسب برای ۳-۴ نفره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
☕️ #هات_چاکلت
🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇
🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان
🔹شکر : ۳/۴ فنجان
🔹شیر : ۳/۵ فنجان
🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان
🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه👇
🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید.
نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون آرد بدون فر
کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان
کمتری به پخت نیاز داره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شکلات_مغزدار_فندقی
شکلات شیری:200 گرم
شکلات تلخ : 100 گرم
فندق خرد شده:100 گرم(میزان فندق دلبخواه است)
کره بادام زمینی:1 ق س
ابتدا شکلات هامون رو به روش بن ماری که توضیح داده شد ،بن ماری میکنیم کره بادام زمینی رو اضافه کرده تند هم میزنیم تا کره با حرارت شکلاتا آب بشه (من عاشق طعم و عطر این کره در شکلاتم بخاطر همین از 1 ق بیشتر میریزم)
مغز فندق های خرد شده رو داخل شکلات ریخته و هم میزنیم
مواد شکلات را داخل قالب مورد نظر ریخته سطح قالب رو با پالت یا کاردک یا چاقوتمیز کرده قالب رو به سطح میز کوبانده و هواگیری میکنیم سپس قالب رو در یخچال گذاشته تا شکلات ببندد
میتونید بجای فندق خرد شده،از فندق درسته استفاده کنید
برای این مدل ،وقتی شکلاتارو آب کرده ،کره بادام زمینی رو هم ریختید یک سوم قالب رو با شکلات پر کنیدو بزاری یخچال تاکمی خودش رو بگیره سپس قالب رو دراورده مغز فندق درسته رو در وسط قالب روی شکلاتا گذاشته ،و با بقیه شکلاتای آبشده قالب رو پر میکنیم و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد
حتما دقت کنید فندق دروسط قالب گذاشته بشه و به دیواره نچسبه
اگر فکر میکنید فندق میچسبه به دیواره،میتونید مثل شکلاتای قبل دیواره قالب رو اول با دومرحله شکلات پوشش بدیدسپس بقیه مراحل رو انجام بدید
#آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#کیک نسکافه کافیشاپی خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#کیک_نسکافه
#کیک_کافیشاپی
#نسکافه
#کافیشاپی
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_فانتزی😍😋
برای پنکیک یا کرپ
3 عدد تخم مرغ
2.5 فنجان شیر
1 قاشق چایخوری شکر
2 فنجان ارد
1 بسته وانیل
1 بسته بیکینگ پودر
2.5 قاشق غذاخوری کاکائو
برای کرم
3 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری شکر گ
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته وانیل
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
همه مواد بجز کره و وانیل در ظرف بریزید با حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا ک غلیظ بشه (وقتی پودینگ شما پخته و خنک شد می توانید 1 بسته خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. بسیار خوشمزه است. اگر غلظت آن غلیظ بود می توانید کمی شیر اضافه کنید.)
برای داخل
موز یا توت فرنگی
قطره های شکلات
برای موارد فوق
سس شکلات
پسته
توجه: فنجان چای با حجم 125 میلی لیتر
پیمانه 200 میلی لیتر
نوش جونتون
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ترشی فلفل تند ترکیه ای فوق العاده خوشمزه😋😋
#آشپزی
#ترشی_فلفل_تند
#ترشی_ترکی
#ترشی_فوری
#فلفل_تند
#ترکی #فوری
#ترشی_خونگی
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#دسر مگنولیا خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#دسر_مگنولیا
#مگنولیا
#دسر_لیوانی
#کافیشاپی
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#فلافل سوخاری با سس انبه متفاوت وفوق العاده خوشمزه😋😋
#آشپزی
#فلافل_سوخاری
#سوخاری
#سس_انبه
#انبه
#شام
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#میت بال خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#میت_بال
#شام
#گوشت_قلقلی
#پنیری
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#خوراک بامیه متفاوت وخوشمزه😋😋
مواد لازم:
گوشت گوسفند به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بامیه سبز به مقدار لازم
یک عدد پیاز و مقداری سیر
گشنیز ساطوری شده
یک عدد گوجه رنده شده
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ خورد شده
رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز فلفل سیاه دارچین زیره زردچوبه نمک
⏰در فر 1 ساعت با در و 15 دقیقه بدون در داخل فر بزارید فقط موقع تفت دادن گوشت زیاد نزارید بپزه چون قراره داخله فر بپزه میتونید ظرف سفالی یا سنگی رو هم روی گاز بزارید با فویل اگر فر ندارید
#آشپزی
#خوراک_بامیه
#بامیه
#ناهار
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#نان کدو حلوایی متفاوت وفوق العاده خوشمزه😋😋
#آشپزی
#نان_کدو_حلوایی
#کدو_حلوایی
#نان_خونگی
#صبحونه #عصرونه
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ساندویچ شنیسل مرغ با سس مخصوص😋😋
#آشپزی
#ساندویچ_شنیسل_مرغ
#شنیسل_مرغ
#مرغ
#ناهار
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_به_و_زرشک👆👆
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کاپ_کیک_توت_فرنگی_و_شکلات
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
برای روی کاپ کیک:
توت فرنگی و چیپس شکلات
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که خوب کف کند با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس داخل قالبها بریزید و توت فرنگی ریز خرد شده و چیپس شکلات را روی مایه کیک بپاشید.(میتوانید از میوه های دیگر استفاده کنید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) نوش جان
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تهچین_قابلمه_ای
.
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل
زعفران سه قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان
دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه
.
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه
.
زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید .
تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم.
روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم
.
کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم
روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یکساعت نیم میپزیم
.
برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم
.
اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید
.
نکات مهم👇
.
میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید
.
میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید
.
برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه
.
لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه
.
برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه
.
برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه
سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾