هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
'ازعـشقمـراهمـینکافـیست
کہتـومـرحمجـانۍوبـس'
.
#کیک_شکلاتی_نسکافه_ای
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#کیک_شکلاتی_نسکافه_ای ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد سفید 220 گرم
▫️ پودر کاکائو 20 گرم
▫️پودر نسکافه 10 گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️شکر 250 گرم
▫️شیر 1 پیمانه
▫️روغن 2/3 پیمانه
▫️بکینگ پودر 2.5 ق چ
🔴طرز تهیه🔻🍰
🔸آرد و پودر نسکافه و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید.
فر رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
تخم مرغ و شکر و با دور تند بزنید تا روشن و کشدار بشه
روغن و شیر رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه بزنید تا مخلوط شه.
مخلوط آرد رو اضافه کنید و خیلی کم با دور کند بزنید در حدیکه مخلوطمون یکدست شه. نه بیشتر.
🔸 مواد رو توی قالب پیرکس یا هر قالبی دوست دارید بریزید و بمدت 45 تا یکساعت بذارید داخل فر .وقتی که خلال یا چاقو زدید وسطش و تمیز بیرون اومد یعنی پخته شده
بعد از خنک شدن برش بزنید
این کیک سادشم عالیه. اما اگر میخواید قشنگتر بشه، میتونید روی کیک روصاف کنید و با کاتر گرد برش بزنید و روشو با گاناش گل بزنید، ضمن اینکه میتونید 1 ق چ پودر نسکافه هم به گاناش اضافه کنید که اونم با طعم نسکافه بشه
♦️میتونید نسکافه رو حذف کنید و بجاش پودر کاکائو اضافه کنید یعنی جمعا 30 گرم پودر کاکائو بزنید.
♦️بهترین وسالمترین قالب، ظرف پیرکسه، کیکش عالی درمیاد. نیاز به کاغذ و اردپاشی و.. هم نداره.
♦️اگه قالب دیگه استفاده کردید تهشو کاغذ روغنی بندازید.
♦️بهتره همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #چیکن_استراگانف 🥘 😋👆
💠کلاس آشپزی آنلاین💠
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_شده 🥔 😋👆
💠کلاس آشپزی آنلاین💠
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸انجام دادن کارهای بسیار جذاب با استفاده از اتو همون اتو ای که لباس هارا باهاش صاف یا خشک میکنید 😉
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوفته_قلقلی 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه.
درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فریزکردن فلفل دلمه 🥬
فلفل دلمهای های ماده (که ۴برجستگی دارن و شیرین تر هستن) بگذارید توی یخچال و به صورت خام کنار غذا بخورید 😋
.
فلفل دلمهای های نر هم (که ۳برجستگی دارن) و مناسب پخت و پز هستن، توی فریزر و برای پخت غذا ازشون استفاده کنید . البته بمدت طولانی فریز نکنید❌
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شکلات_و_اناناس 🎈⛵️
#شیرینی_و_دسر_ماه_رمضان 🕋
🔴مواد لازم🔻🍍
▪️کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری
▪️کره کم چرب : 150 گرم
▪️شکر دانه ریز : 125 گرم
▪️آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم
▪️پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری
▪️بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری
▪️تخم مرغ : 2 عدد
▪️تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم
▪️ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر
▪️ پودر قند : 1 قاشق غذاخوری
▪️شکلات رنده شده : جهت تزیین
🔴طرز تهیه🔻🍰
1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .
3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .
4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .
5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شکلات_و_اناناس 🎈⛵️
#شیرینی_و_دسر_ماه_رمضان 🕋
🔴مواد لازم🔻🍍
▪️کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری
▪️کره کم چرب : 150 گرم
▪️شکر دانه ریز : 125 گرم
▪️آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم
▪️پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری
▪️بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری
▪️تخم مرغ : 2 عدد
▪️تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم
▪️ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر
▪️ پودر قند : 1 قاشق غذاخوری
▪️شکلات رنده شده : جهت تزیین
🔴طرز تهیه🔻🍰
1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .
3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .
4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .
5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شربت_خاکشیر 🎈 ⛵️
#نوشیدنی_های_تابستانی 🍸
🔴مواد لازم برای5 نفر🔻🍙
▫️خاکشیر 1/2 پیمانه
▫️شکر یا شیره ی شکر 1 پیمانه
▫️آب 1 لیتر
▫️گلاب به مقدار لازم
▫️یخ به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍹
1- ابتدا خاكشیر را ریگ شور كرده به این ترتیب توی یه كاسه اب ریخته 15 دقیقه بعد ارام روی سطحش رو دور می ریزیم و داخل پارچ می ریزیم اگر ریگی هم داشته باشد ته كاسه ته نشین می شود.
2- بعد شكر یا شیره شكر +گلاب یا هر عرقی كه دوست داشتید را اضافه سپس اب و یخ را می ریزیم و نوش جان می كنید.
⚫️سایر نکات🔻🚦
سعی كنید خاكشیری رو خریداری كنید كه كاملا تمییز باشه و ریگ كمتری داشته باشه
خاكشیر طبیعت گرم و تر دارد و برای سرد مزاجان بهتر
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#زولبيا_و_باميه_خونگي ⛱
🔴زولبيا🔻🥨
🔸٣/٤ ليوان نشاسته رو با نصف ليوان ماست پرچرب مخلوط كردم دو ق غ گلاب و يه ق غ زعفرون دم كرده ا ق ج روغن مايع و ٢ ق غ ارد و١ ق چ بكينگ پودر زدم و با همزن به مدت٥ دقيقه هم زدم ودر ظرفو گذاشتم و به مدت ٥ الي ٦ ساعت تو جاي گرم گذاشتم درون يه ظرف كوچيك روغن ريختم وروغن بايد داغ باشه و مواد زولبيا رو داخل ظرف سس ريختم وتو روغن داغ به صورت دوراني شكل دادم وبا حرارت كم گذاشتم تا دو طرفش طلايي بشه وبلافاصله تو شربت ولرم گذاشتم و سريع برداشتم
🔴باميه🔻🥟
🔸براي تهيه باميه يك ليوان آب روبا٢٠ گرم كره يا روغن جامد ويه قاشق زعفرون دم كرده گذاشتم رو گاز تا جوش بياد ويه ليوان آرد رو به يك باره اضافه كردم وبا قاشق چوبي هم زدم وبه مدت ده دقيقه اين كارو انجام دادم تا وطويت خمير گرفته بشه واين مرحله رو بهش داغ زدم ميگن وحتما بايد انجام بشه تا باميه ها بعد از پختن نرم نشه بعد خميرو پهن كردم تا خمير ولرم بشه ويه خرده رطوبتش گرفته بشه
🔸بعد دوتا تخم مرغ بزرگ به همراه يه ق غ عسل ونوك ق چ وانيل زدم وبا همزن اونقدري زدم تا خمير لطيفي به دست بياد طوري كه خمير راحت از ماسوره رد بشه وداخل قيف ريختم وبا ماسوره ي آچاري تو روغن داغ با حرارت ملايم به كمك قيچي چرب شده برش دادم وسرخ كردم نكته ي مهم اينه كه حتما با حرارت ملايم سرخ بشه تا حالت تردي داشته باشه ونرم نشه وبعد از سرخ كردن تو شربت سرد غليظ ميندازيم ونكته ي بعدي اينه كه شربت حتما بايد سرد و غليظ باشه
🔴#شربت_زولبيا_و_باميه🔻🍶
🔸دوليوان شكر با ٢/٣ ليوان آب و١/٣ ليوان گلاب و چند تا دونه هل و ٢ ق غ پر زعفرون دم كرده ويك ق غ پر آبليمو رو با هم مخلوط ميكنيم روي گاز ميزاريم تا شكر حل بشه بعد در آخر يه ق غ گلوكز براي براق شدن باميه به شربت اضافه ميكنيم وقتي حل شد شعله رو خاموش ميكنيم
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
راست است که صاحبان
دل های
حساس نمی میرند
بلکه بی هنگام
ناپدید میشوند....
#احمد_شاملو.
#رولت_حلوا 🎈⛵️
#شیرینی_و_دسر_ماه_رمضان 🕋
🔴مواد لازم برای6 نفر🔻🍙
▫️آرد سفید 2 لیوان
▫️روغن مایع 1.5 لیوان
▫️شکر 1.5 لیوان
▫️آب 2 لیوان
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
▫️پودر هل 1 قاشق چای خوری
▫️نان ویفر یا نان میکادو 1 بسته
🔴طرز تهیه🔻🍮
1- قبل از هرچیز آرد را الک کنید و در تابه ای کاملا خشک روی حرارت بگذارید. آرد باید کاملا تفت بخورد و تغییر رنگ جزیی بدهد.
2- در حین اینکه آرد را تفت می دهید باید آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شهد را تهیه کنید.
3- بعد از به جوش آمدن آب باید باز هم روی حرارت بماند تا قوام پیدا کند و مهمتر اینکه باید داغ در حلوا استفاده شود. تفت دادن آرد باید به حدی باشد که بوی خامش گرفته شود و رنگش کمی طلایی شود.
4- اگر زیاد روی حرارت بماند می سوزد. وقتی به مقدار کافی تفت خورد روغن را اضافه کنید.
5- وقتی که تمام آرد با روغن مخلوط شد و کمی نرم شد روغنش کافی است. اگر از مقدار تفت دادن حلوا ناراضی بودید می توانید با روغن هم کمی تفتش بدهید.
6- در این مرحله محلول زعفران و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد را از روی حرارت بردارید و شهد را در آن بریزید و هم بزنید.
7- آنقدر هم بزنید تا کاملا یک دست شود.شهد را یکباره اضافه نکنید تا حلوای رقیقی به دست نیاد. در سه مرحله اضافه کنید، شلی و یا سفتیش را بسنجید.
8- نکته این است که حلوا بهتر است مقدار خیلی کمی شل تر از حالت معمولی باشد تا راحت تر روی نان پخش شود.
9- حلوا را همان طور که داغ است روی نان میکادو قرار داده
10- حدود دو سانتیمتر از انتهای نان را حلوا پهن نکنید تا وقتی که رول می کنید حلوا بیرون نریزد.
11- با پالت آن را صاف میکنیم چند ثانیه زمان میدهیم تا نان نرم شده و سپس رول میکنیم
12- آن را در کاغذ روغنی پوشیده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم سپس آن را برش میزنیم
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شربت_خاکشیر 🎈 ⛵️
#نوشیدنی_های_تابستانی 🍸
🔴مواد لازم برای5 نفر🔻🍙
▫️خاکشیر 1/2 پیمانه
▫️شکر یا شیره ی شکر 1 پیمانه
▫️آب 1 لیتر
▫️گلاب به مقدار لازم
▫️یخ به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍹
1- ابتدا خاكشیر را ریگ شور كرده به این ترتیب توی یه كاسه اب ریخته 15 دقیقه بعد ارام روی سطحش رو دور می ریزیم و داخل پارچ می ریزیم اگر ریگی هم داشته باشد ته كاسه ته نشین می شود.
2- بعد شكر یا شیره شكر +گلاب یا هر عرقی كه دوست داشتید را اضافه سپس اب و یخ را می ریزیم و نوش جان می كنید.
⚫️سایر نکات🔻🚦
سعی كنید خاكشیری رو خریداری كنید كه كاملا تمییز باشه و ریگ كمتری داشته باشه
خاكشیر طبیعت گرم و تر دارد و برای سرد مزاجان بهتر است.
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_جو_با_شیر .
#سوپ_جو_با_شیر 🎈 ⛵️
#غذاهای_مخصوص_ماه_رمضان 🕋
🔴مواد لازم برای8 نفر🔻🍋
▪️جو پوست کنده 1 پیمانه
▪️گردن و بال مرغ 5-4 عدد
▪️هـویج نگینی خرد شده 1 پیمانه
▪️کرفس (ساقه) خرد شده 1 پیمانه
▪️قارچ خرد شده 1/2 پیمانه
▪️جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده 4 قاشق سوپ خوری
▪️پیاز متوسط 1 عدد
▪️شیر 2-1 لیوان
▪️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
▪️لیمو ترش تازه 3-2 عدد
▪️سیر خرد شده 3 حبه
🔴طرز تهیه🔻🍲
1- پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
2- پس از 15 دقیقه، جوی پوستكنده را كه یك ساعت قبل خیس كردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
3- سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
4- سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.
5- شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید.
6- یادتان باشد، اضافهكردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.
7- غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچكانید.
⚫️سایر نکات🔻🚦
سعی كنید از پخت طولانیمدت غذا با حرارت بالا خودداری كنید
روی به كاهش علائم سرماخوردگی كمك میكند و در قارچ و سبزی پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد
پروتئین حاصل از گوشت مرغ نیز در این غذا به جذب بهتر روی كمك میكند
در سیر خواص ضدویروسی دارد و در پیشگیری از سرماخوردگی نیز
.᯾❁ @fast_food ❁᯾