eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
695 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 1⃣آرد سبوس دار : 2 پیمانه 2⃣نمک دریا : یک چهارم قاشق چایخوری 3⃣کره نرم : شده در دمای محیط 200 گرم 4⃣شکر نیشکر یا عسل : نصف پیمانه 5⃣هل : یک چهارم قاشق چایخوری ✍طرز تهیه : کره و شکر نیشکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود هل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد سبوس دار را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. . خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
✍مواد لازم : 1⃣آرد سبوس دار : ۱لیوان 2⃣شکر سرخ : ۱الی ۱/۵لیوان 3⃣کره حیوانی : ۱ق غ 4⃣شیر محلی : ۲لیوان 5⃣زعفران دمکرده 6⃣روغن ارگانیک : نصف لیوان 7⃣گلاب : نصف لیوان ✍طرز تهیه : اول از همه شهد رو اماده میکنیم: شیر و شکر رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت میذاریم تا شکرش حل بشه حالا زعفران دمکرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت گلاب رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم میذاریمش کنار تا ولرم رو به سرد بشه. حالا آرد رو داخل تابه ریخته و با حرارت کم حدودا یک ربع تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره. روغن رو اضافه میکنیم وقتی یکدست شد کره رو اضافه میکنیم و مجددا ۵دقیقه تفت میدیم در این مرحله شهد رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا غلیظ و یکدست بشه حرارت رو خاموش میکنیم.و برای اینکه حلوا به روغن بیفته و براق بشه دسته های تابه رو میگیریم و مثل گهواره تکون میدیم. ✅راستی بجای گلاب میتونید عرق هل بریزید 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
در دفتر زندگی مشکلاتت را با مداد بنویس و نعمت‌هایت را باخودکار امیدداشته باش که روزی تمام مشکلاتت را پاک خواهد کرد خدایی که از احوال تمام بندگانش باخبر است @gazaaa
بزقرمه(کرمان) اين غذا يکي از غذاهاي محلي کرمان است که به دليل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئين است. ✍مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: 1⃣کشک ساييده : 3 پيمانه 2⃣گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله 1 کيلو 3⃣نخود نيم کوب : 2 پيمانه 4⃣سير کوبيده : 1 بوته 5⃣سير داغ : به ميزان لازم 6⃣زعفران حل شده : 1 قاشق غذاخوري 7⃣پياز ساطوري ؛ 5 عدد نمک دریا ، فلفل و زردچوبه  به ميزان لازم 8⃣روغن ارگانیک : به ميزان لازم ✍طرز تهيه: گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. * سپس حرارت را ملايم کنيد. . * پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد. . * در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود. . * در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد. ✅چند نکته: * بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد. . * شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد. * گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
-خانه داری : ✅✅تیز کردن قیچی: ➖هیچ چیز بدتر از داشتن یك قیچی كند موقع برش پارچه نیست. ➖قیچی بعد از استفاده زیاد، كند می‌شود. ➖برای تیز شدن قیچی‌های كند و قدیمی این راهكار را امتحان كنید. با قیچی چند ورق آلومینیومی یا كاغذ سمباده را ببرید. ➖این كار باعث تیز شدن تیغه‌های قیچی خواهد شد. @gazaaa
اعضای کانال : خونگی: ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد). .مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ). در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست لازم است پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود ( ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
✨﷽✨ 📌 پازل ظهور 🧩 به این فکر کن که تک تکِ ماها تیکه‌هایی از یه پازل هستیم...دپازلی از جنس سربازیِ امام زمان و مقدمه سازی ظهور. رهبرمون، علما و اساتید مهدویت جزء تیکه های اصلی این پازل اند؛ کسانی مثل من و شما هم جزء تیکه های فرعی پازل. 👊 امااااا قشنگی ماجرا اونجاست که در آخر همه ما تشکیل یه پازلِ واحد میدیم. فرقی نداره کجای پازل باشی، مهم اینه که تو هم بخشی از این پازل رو کامل کردی. چیزی که توی ساخت یه پازل مهمه، اینه که هر تیکه سر جای خودش باشه. واسه همین وقتی یه تیکه از پازلی گم میشه، تصویر نهایی ناقص میشه. کسی چه میدونه، شاید الان توی پازل ظهور، جای تو خالی باشه. نمی‌خوای یه قدم برداری و تصویر رو کامل کنی؟ 💢 تلاش کن قسمتی از پازل بشی، قسمتی که اگه یه روز جات خالی موند، با هیچ تیکه ای پر نشه... 【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】 @gazaaa
-توری : ✍موادلازم برای کرپ : 1⃣آرد سبوس دار : ١/٢فنجان 2⃣تخم مرغ : ٢عدد🥚 3⃣نمک دریا : ١/۴ق چ🧂 4⃣روغن ارگانیک : ٣قاشق سوپ خوری 5⃣شیر محلی : ٢/٣فنجان .🥛 ✍طرزتهیه کرپ : دریک کاسه تخم مرغ وشیر وروغن را باهم مخلوط می کنیم وسپس آرد ونمک را به تدریج اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست شودسپس روی آنرا می پوشانیم وبه مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم سپس ماهی تابه گردی را برداشته سطح آن را خیلی کم چرب کرده سپس مایع را داخل یک بطری سس ریخته (بطری سس های پلاستیکی رستورانی یا جای سس های کارخانه ای )وسپس به صورت دورانی ته ماهیتابه مقداری از مواد را ریخته می گذاریم یک طرف کرپ بپزد حدود٢دقیقه تاحدی که بشه کرپ بر گردوند وطرف دیگر را پخت سپس کرپ هارا آماده کرده کنار می گذاریم . ✍طرزتهیه موادداخل کرپ : 1⃣سینه بوقلمون خردشده ٣٠٠گرم 2⃣پیاز سر خ شده : ٣ق غ 3⃣قارچ : ١٠٠گرم 🍄 4⃣کاهو : به مقدار لازم 5⃣سس طبیعی(قبلا آموزش دادم،توی کانال هست،سرچ شود) : به مقدار لازم . ابتدا پیاز های را خرد کرده در کمی روغن طلایی می کنیم سپس قارچ های ورقه شده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم ،سینه بوقلمون یا فیله های بوقلمون را که از قبل پختیم وخرد کردیم داخل پیاز های سر خ شده ریخته وقار چ ریخته کمی باهم تفت داده نمک وفلفل وادویه زده دوباره کمی تفت داده وحرارت خاموش می کنیم . ابتدا یک عدد کرپ گذاشته یک ورق کاهو روی کرپ وداخل کاهو کمی سس طبیعی (قبلا آموزش دادم، دستورش توی کانال هست، سرچ کنید)سپس مقداری از مواد مرغ را رروی کاهو گذاشته وکرپ را ازگوشه پایین جمع می کنیم ویک خلال دندان فروکرده که کرپ به صورت شکل پیچیده شود سپس داخل ظروف مورد نظر کشیده سرو می کنیم ،نوش جان .🌺🌺🌺 نکته :برای لطیف تر شدن تخم مرغ (کرپ )حدود٣الی ۴دقیقه ابتدا باهم زن تخم مرغ رابزنید 🌹 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
-آشپزی: برای رفع بوی سوختگی برنج 👇 1- چند حبه قند لا ب لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد 🍥 2- یک تکه نان روی برنج بزارید موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید 🍞 3-یک پیاز داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره 🧅 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
-پیاز با طعم ایده آل ✍مواد لازم : 1⃣سینه بوقلمون : ۲ عدد خرد شده 2⃣پیاز : ۱ عدد درشت 3⃣رب نسترن : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری 4⃣رب انار : ۱ قاشق غذاخوری 5⃣نمک دریا، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم ✍طرز تهیه : برای تهیه خورش پیاز روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید. حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و تکه های بوقلمون را به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل و زرد چوبه طعم دار کنید و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس رب نسترن و رب انار را با هم مخلوط کرده و به بوقلمون اضافه کنید تا کمی سرخ شوند. آب را تا جایی که روی بوقلمون را بگیرد در قابلمه بریزید و در آن را ببندید. خورش پیاز بعد از ۲ تا ۳ ساعت طبخ، آماده است. برای تزئین خورش پیاز از زرشک یا مقداری جعفری و شوید تازه استفاده کنید. ✅نکات : پیاز را باریک ریز کنید تا خورش پیاز شما ظاهر خوبی پیدا کند. می توانید برای طرز تهیه خورش پیاز از پیاز کمتری استفاده کنید، ولی فراموش نکنید که این خورش پیاز است. سرخ کردن رب باعث می شود طعم و بوی خامی آن گرفته شود و تاثیر منفی روی طعم خورش نگذارد. و همچنین سرخ کردن رب باعث خوشرنگ تر شدن خورش در پایان کار می شود. اگر طعم شیرین این خورشت را دوست ندارید از رب انار بیشتری استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. بسته به میل شما ادویه می تواند تغییر کند، در خورش پیاز می توانید از کمی ادویه خورشی، کاری و مقداری دارچین استفاده کنید. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
✍مواد لازم : 1⃣شیر محلی : 4 پیمانه 2⃣شیره خرما : 1/2 پیمانه 3⃣گلاب : 1/4پیمانه 4⃣آرد برنج : 4 قاشق سوپخوری 5⃣آب : 1/3 پیمانه 6⃣پودر هل : 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل) 🔻طرز تهیه آرد را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. . شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی که مطمئن شدید که آرد پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید. ✅به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید. .🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa