.
#حضور_فرهیختگان_حوزه_در_رسانه
🔰انتشار یادداشت «دومینوی خانمانسوز حرامخواری» به قلم ✍️جواد رستمی در روزنامه خراسان
بیبرکتشدن زندگی، ذلتوخواری دور شدن از حال و هوای معنوی و ... تنها گوشهای از آسیبهای لقمههای حرام است.
🔰همچنین انتشار یادداشتهایی از
✍️دکتر ملک زاده
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18442
✍️دکتر نجمه صالحی
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18440
✍️ هادی حمیدی
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18443
و ✍️خانم نرگس ایرانپور
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18441
📝 در روزنامه سراج
#جهاد_روایت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#شبکه_بازنشر_افکار_حوزوی
فاضل و فرهیختهی گرامی
با پیوستن به کانون نویسندگان حوزوی و جمع مدادالفضلاء، به بازنشر افکار و ایدههای حوزوی و دینی خود کمک کنید.
#ایتا #ویراستی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
https://virasty.com/HOWZAVIAN
🔻نثر سپید عاشورایی
✍️مصطفی گودرزی
لحظهای زمان از حرکت ایستاد
همه چشم بودند
صدایی به گوش نمیرسید
ای کاش بادی میوزید
و غباری بر آسمان میپاشید
تا سیاهی با غبار ترکیب شود و دیدگان عالم را بپوشاند
آفتاب شرمسار بود از تابشش
دریا از تلاطم ایستاد
و ریگهای صحرا خشکشان زده بود
اسبی سفید قدمی بر روی شنها گذاشت
سکوت شکسته شد
بادی وزید و طوفان شد
آفتاب شراره کشید
دریا موجی زد
شنها روان شدند
زمین به لرزه افتاد
گویا محشر کبری به پا شده بود
و سوار همه را آرام کرد
انگار تصمیم گرفته بود تمامی شمشیرها، تیرها و نیزهها را در تنش جا دهد
تا هیچ کدام به سمت خیمهای نشانه نرود.
#نثر_سپید
#عاشورا #ادبیات
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
برکات روضه خانگی.docx
383K
#یاداشت_تبلیغی 👆👆
✍️ حجت الاسلام حجت الله آتش افروزمند
بخشی از یادداشت:
در مجالس روضه خانگی میتوان با دقت و ظرافت و سپردن مسئولیت به کودکان در عرصههای مختلف برگزاری مجلس، زمینه رشد اجتماعی را در او ایجاد، و او را شخصی مسئولیتپذیر و متعهد بار آورد.
حاصل آنکه برگزاری مجالس سوگواری سیدالشهدا علیهالسلام در منازل، سبب نورانیت منزل، دفع بلا، صلهرحم، همدلی بین مؤمنین، تربیت فرزندان و ایجاد روحیه تشکیلاتی در افراد خانواده میشود.
نگران حضور سخنران نباشید
جفتوجور کردن سخنران بخش دیگری از تدارکات برپایی روضه خانگی است که به تصور برخی سخت و هزینهبر است اما خوشبختانه چند سالی است که مجموعه هایی باهدف ترویج برپایی روضههای خانگی تشکیل شده است. موسسه فرهنگی تبلیغی ثاقب به عنوان تسهیل گر اعزام سخنران به روضه های خانگی در حال فعالیت است؛ یکی از اعضای فعال این موسسه در خصوص اعزام سخنران به منازل میگوید: «حلقه وصل بین مردم و روحانیون برای برگزاری روضه های خانگی هستیم و هزینه خاص و معینی برای سخنرانی در روضه های خانگی وجود ندارد. ازآنجاییکه صله دادن در سیره اهلبیت علیهمالسلام هم بوده، ما هم به میزبانان عزیزی که در این خصوص میپرسند عرض میکنیم اگر تمایل داشتند، در حد وسع و توان خودشان و مطابق با عرف منطقه خودشان صلهای به سخنران بدهند.»
#تبلیغ_مکتوب
#ایده_ی_حوزوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⚫️امام حسین و پرنده کوکَر
✍️ احمدحسین شریفی
◾️«قَطا» که در زبان فارسی به آن «کوکَر» یا «سنگخوارک» میگویند پرندهای از خانواده کوکران است. در ویژگیهای این پرنده گفتهاند: چشمانی تیزبین دارد به گونهای که از ارتفاع بسیار بالا و از فاصلههای بسیار دور وجود آب را تشخیص میدهد؛ در شناخت آبها و چشمهسارها و راهها مهارت دارد. دهها کیلومتر به سراغ آب میرود و بدون آنکه مسیر را اشتباه کند مجددا به آشیانه خود بازمیگردد. در قدیم کاروانها با صدای کوکر متوجه وجود آب و چشمه میشدند. گفته میشود که از خوف صیادان آرامش ندارد و فقط اواخر شب میخوابد. و برای خوابیدن سر خود را در سوراخی میکند و این بدان دلیل است که صیادان از طریق چهره و صدایش او را میشناسند.
◾️روز عاشورا در آخرین وداع وقتی سکینه از #امام_حسین خواست که آنان را به مدینه باز گرداند آن حضرت فرمود: «هَيْهَاتَ لَوْ تُرِكَ الْقَطَا لَنَامَ؛ افسوس! اگر پرنده قطا را وامىگذاشتند، در آشیانه خویش مىآرمید.».
◾️استفاده امام از این ضرب المثل و تشبیه خود به پرنده کوکر، معانی و دلالتهای فراوانی دارد. حسین چراغ هدایت است و حسینیان هرگز راه را با چاه اشتباه نمیگیرند. اهل ظلمت گمان میکردند با شهادت حسین، هدایتگری و بصیرت حسینی را هم از میان میبرند! در حالی که به تعبیر زیبای یکی از نویسندگان: «یزید «بووود»، اما حسین «مااااند»
#عاشورا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✍️ نا امید از زندگی...
✍️ حمیدرضا باقری
یک موقعی جایی تبلیغ بودم، یک دختر خانم نوجوان بعد از جلسه آمد مشورت بگیره، گفت: من تو زندگی هیچ هدفی ندارم، اصلا نمیدونم برای چی زندهام یک جورایی به تمام کردن این زندگی هم فکر کرده بود. احساس پوچی و لذت نبردن از زندگی رنجش میداد.
یادم آمد یک دکتری میگفت: کیسهای این تیپی که معمولا دخترهای نوجوان درشون زیاد هستند همه از اینستا و توهمات خوشی و زیبایی و توانمندی بقیه و عقب بودن خودشون خیلی ضربه خوردن و به همشون میگم اگر میخواهی نفس تازه بکشی اینستات رو حذف کن.
منم به این دختر خانم همین توصیه رو کردم. بعد یاد صحبت استاد عباسی ولدی در مورد کسی که قصد خودکشی داشته بود و از ایشون پرسیده بود قبل از خودکشی توصیهای داری، افتادم، ایشون توصیه کرده بود: برو یه مدت کوتاه فعالیتهای خیره، خودت مستقیما به نیازمندها کمک کن. رفته بود و بعد از یک سال برگشته بود و گفته بود زندگیم متحول شد، چرا؟! چون فطرتش زنده شده بود.
✔️ متن کامل در صفحه شرح حال
#تبلیغ_مکتوب
#جهاد_روایت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🍃 یک پیام و یک سلام از حرم امن رضوی
✍️روایت کوتاه حجت الاسلام مرتضی رجائی، مدیر باشگاه نویسندگان تربیتی از حرم امام رضا علیه السلام:
در صحن آزادی حرم مطهر #امام_رضا (سلاماللهعلیه) خادمی را دیدم که نزدیک یک #زائر خوابیده روی فرش حرم ایستاده بود و همانطور که مسئولیت خودش را انجام میداد، حواسش هم به صورت آن زائر بود تا وقتی مگس به سمت صورتش میرود، آن را با پَرِ توی دستش بپراند.
آری؛ در حرم امام رئوف #خادم ها هم مهربانترند.
پ.ن: سلام
در حرم امام رئوف دعاگوی شما و بقیه دوستان نویسندگان حوزوی هستم.
#روایت
#تبلیغ_مکتوب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#حضور_فرهیختگان_حوزه_در_رسانه
📝 انتشار داستانک خانم حجازی در روزنامه سراسری سراج
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18446
📝انتشار یادداشت هادی حمیدی در خبرگزاری حوزه
https://hawzahnews.com/xcnGw
#روایت
#تبلیغ_مکتوب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
📌 میزان دینداری دور از شعارزدگی
✍️ هاشم جنگجو
اگر بخواهیم واقع بینانه و به دور از شعارزدگی اظهار نظر کنیم، خیلی واضحه که بخشی از مردم ریزش کردند و بر خلاف سالهای قبل در مراسمات شرکت نمیکنند و در برخی مناطق، حضور مردم کمرنگتر شده، ولی...
اولا از آن طرف رویش های زیادی هم وجود داره و برخی هیات ها خیلی رشد داشتن
ثانیا این حد از ریزش اصلا متناسب با حجم تبلیغات ضد دین نیست.
اینکه در مقابل سیل عظیم و بنیان کن شهوات و شبهات، هنوز چنین صحنه هایی👆 رقم میخوره، خارق العاده است و با محاسبات عادی جور درنمیاد.
🔺ان لقتل الحسين(ع) حرارة في قلوب المؤمنين لا تبرد ابدا
#حب_الحسین_یجمعنا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#پویش_عاشورانویسی
🏴«بیدارشو»
✍طیبه فرید
با هر حرکتی از چشمههای توی تنش خون فوران میکرد. تمام قد ایستاد، به چشم هایش ی التماس کرد سیاهی نروند تا بتواند کوفی ها را ببیند. به دستش التماس کرد بیرمق نشود و خنجر را رها نکند، به پاهایش التماس کرد و گفت: چیزی نمانده به سعادت برسم شمارا به حسین قسم همراهیام کنید.همه عناصر و اجزای بدنش دست به دست هم دادند تا او جاماندگی اش را جبران کند.
🔗 لینک مطلب
🏴«عاشورا»
✍طیبه روستا
هر شب عاشورا دستها به سوی آسمان بالا میرود و از لبها؛ "مکن ای صبح طلوع" میجوشد.
و هر صبحش خورشید از همان زاویه، شاید با چند درجهی ریز اختلاف، از پشت همه کوههای عالم طلوع میکند. یزید و نوچههایش هنوز هستند و کودکی روی دستهای پدرش پر میکشد. حسین علیهالسلام به مسلخ می رود و دختر علی سلام الله علیهما جز زیبایی چیزی نمیبیند.
🔗 لینک مطلب
🏴منتظِرِ منتظَر
✍🏻زهرا کبیری پور
برای انس شنیدن همین جمله کافی بود تا خیلی زودتر از واقعه، بار و بنه خود را ببندد و خانه و زندگی خود را بار شتر کند و در بیابانی نزدیک به کربلا* ساکن شود.
مدتها هرکس از کنار او رد میشد سؤال میکرد: در این بیابان چه میکنی؟ مگر این بیابان چه دارد که تو را ماندگار کرده است؟!
🔗 لینک مطلب
🏴الامام الحسين (عليه السلام) عِبرة وعَبرة
✍زهرا مهرجویی
امروز یک بار دیگر جمله ابومخنف در توصیف پیکار اباعبدالله را مرور میکردم:
" مارأيت مكسورا قط أربط جءشا و لا أمضى جناناو لا اجرأ مقدما منه . والله مارأيت مثله ، قبله و لا بعده ".
راستی حسین با این کمر شکسته از داغ عباس و آن جگر سوزان از داغ دل اکبر و با سوز شهادت شیرخواره در آن میدان رزم چه دیده که چنین با عزمی استوار و قلبی توانمند بی مهابا به قلب دشمن میتاخته است؟
🔗 لینک مطلب
🏴 مردِ آزاد
✍نرگس ایرانپور
«خدایا تو در هر سختی و اندوهی مورد اطمینان من و در هر گرفتاری امیدم هستی و در هر مسئلهای که برایم رخ میدهد اطمینانبخش و مددکارم میباشی چه غمها که بواسطه آن، دلها به ضعف میگرایید و چارهاش به کاستی میرفت و در آن، دوست مرا رها میکرد و دشمن از آن مسرور میشد. ولی هنگامی که آن را نزد تو میآوردم و از آن بدرگاهت شکوه میکردم و چارهاش را از غیر تو نمیجستم آن را میگشودی و میزدودی، تو ولی هر
نعمت و صاحب هر نیکی و غایت هر خواستهای.»³
🔗 لینک مطلب
🏴معجزهی عاطفهی الهی
✍ خالقی
عصر عاشورا تمام شده است. اینک معجزات، بیسر بالای نیزههاست. اما هنوز کفر و شرک نگران است، بنابراین با قساوت تمام با اسبها بر پیکرها میتازند؛ بلکه این آیات و معجزات را محو کند. دیگر دشمن سرمست از پیروزی ظاهری خود است. غافل از اینکه خداوند در آیه ۲۱ سوره مجادله وعده فرموده است که «لاغلبن اَنا و رسلی» این سنت قطعی است که من و فرستادگانم پیروز میشویم. حال که کشتههای هامون، بیسر در دشت کربلا منتشر شدهاند؛ باید اعجاز دیگری به رخ انکاریان توحید کشیده شود. اعجاز مردانه این بار جای خود را به درخشش عواطف زنانه میدهد تا دشمن را مبهوت کند. همانجاست که زینب وارد صحنه میشود و مدیریت کربلا را به عهده میگیرد و روشنگری میکند. از مسلماننماهای جنایتکار میخواهد «که ما را از کنار قتلگاه حسین بگذرانید».
🔗 لینک مطلب
نویسندگان: اعضای هیات تحریریه مجتهده امین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🏴 نهضت حسینی ادامه دارد
✍️ داود مهدوی زادگان در صفحه حکمرانی دینی نوشت:
اینکه مردم همچنان خواستار اصلاح دینی امور و امر به معروف و نهی از منکر و اجرای احکام اسلامی هستند به دلیل وفاداری ولی فقیه به مکتب امام خمینی ره و آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وفاداری ولی فقیه بر خروج حسینی را میتوان از مقابله جبهه معارض با ایشان به خوبی شناسایی کرد. امروز، مخالف و معاند و معارض ایشان یا از میان سرکشان و مفسدهجویان و خوشگذران و ستمگران است و یا اگر از این جماعت نباشند از میان متحجّرین و روشنفکران سکولاری هستند که اگر امروز نظام استبداد پهلوی برقرار می بود، اینان ثناگوی و هوادار آن بودند.
امروز، همان جبههای که در دهه شصت تمام قد برابر حکمرانی امام خمینی ره ایستاده بود و خصومت می ورزید، عیناً همانها برابر ولی فقیه صف آرایی می کنند بلکه خصومت و کینه توزیشان دو صد چندان بیشتر از گذشته شده است.
اگر مدعی با این سخن مخالف است به مخاطبان خود نشان دهد که کدام بخش از آن جبهه مخالف و معاند با امام خمینی، اکنون با همان مواضع دهه شصتی حامی و پیرو ولی فقیه شده است.
بنابراین، می توان با قاطعیت بیان کرد که به لطف الهی نهضت حسینی که با خروج امام خمینی ره در پانزده خرداد ۴۲ آغاز شد همچنان استوار و محکم پابرجاست. گویی این انقلاب و نظام اسلامی زمینه ساز قیام و انقلاب حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
متن کامل در این صفحه
#حکمرانی_دینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN