#حلیم_بادمجان
یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب
میپزیم،حدود یک کیلو بادمجان رابعد از پوست گرفتن وتلخی گرفتن سرخ میکنیم
دوعدد پیاز راخلالی خرد کرده وسرخ میکنیم،چند حبه سیر راهم خرد کرده وباروغن کمی تفت میدهیم،نعناع داغ راهم آماده میکنیم،حدود یک پیمانه کشک را بامقداری آب حل کرده و۱۰دقیقه میجوشانیم
حدود ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده را هم با نمک وفلفل وکمی روغن تفت میدهیم
وقتی عدس وبرنج پخته شد
بادمجان رااضافه کرده تا خوب پخته ونرم شود مقداری از پیاز داغ ،سیرداغ ونعناع داغ وگوشت را هم اضافه کرده نمک وفلفل رااندازه میکنیم
فقط توجه داشته باشید چون کشک شور هست ،نمک کمتری استفاده شود
وقتی هم مواد پخته شدند
با گوشتکوب برقی یا دستی
مواد حلیم رو میکس کرده تا یکدست شود
مقداری از کشک را اضافه کرده هم می زنیم به دلخواه کمی زعفران هم اضافه کرده
درب ظرف رو گذاشته حرارت رو خیلی کم میکنیم چون خیلی زود ته میگیرد
حدود نیم ساعت زمان میدهیم
تا جابیافتد
در ظرف کشیده وبا نعناع داغ وپیاز داغ وسیر داغ وکشک
وگردو تزیین میکنیم
نکته
حلیم بادمجان در هر استانی یک جور طبخ میشه
بعضی از لوبیا سفید وبعضی فقط برنج ،یا عدس استفاده میکنند
که کاملا سلیقه ای هست
برای پخت حلیم از گوشت گردن یا راسته هم استفاده میکنند که در این صورت ،گوشت را باپیاز وفلفل سیاه وآب میپزیم ،سپس گوشت ریش شده را به حلیم اضافه میکنیم
استفاده از گوشت چرخ کرده هم مرسوم است
استفاده از بادمجان هم سلیقه ای هست بعضی ها کبابی یا آبپز میکنند
به نظر من سرخ شده خیلی خوشمزه تر میشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب می
#حلیم_بادمجان
یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب
میپزیم،حدود یک کیلو بادمجان رابعد از پوست گرفتن وتلخی گرفتن سرخ میکنیم
دوعدد پیاز راخلالی خرد کرده وسرخ میکنیم،چند حبه سیر راهم خرد کرده وباروغن کمی تفت میدهیم،نعناع داغ راهم آماده میکنیم،حدود یک پیمانه کشک را بامقداری آب حل کرده و۱۰دقیقه میجوشانیم
حدود ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده را هم با نمک وفلفل وکمی روغن تفت میدهیم
وقتی عدس وبرنج پخته شد
بادمجان رااضافه کرده تا خوب پخته ونرم شود مقداری از پیاز داغ ،سیرداغ ونعناع داغ وگوشت را هم اضافه کرده نمک وفلفل رااندازه میکنیم
فقط توجه داشته باشید چون کشک شور هست ،نمک کمتری استفاده شود
وقتی هم مواد پخته شدند
با گوشتکوب برقی یا دستی
مواد حلیم رو میکس کرده تا یکدست شود
مقداری از کشک را اضافه کرده هم می زنیم به دلخواه کمی زعفران هم اضافه کرده
درب ظرف رو گذاشته حرارت رو خیلی کم میکنیم چون خیلی زود ته میگیرد
حدود نیم ساعت زمان میدهیم
تا جابیافتد
در ظرف کشیده وبا نعناع داغ وپیاز داغ وسیر داغ وکشک
وگردو تزیین میکنیم
نکته
حلیم بادمجان در هر استانی یک جور طبخ میشه
بعضی از لوبیا سفید وبعضی فقط برنج ،یا عدس استفاده میکنند
که کاملا سلیقه ای هست
برای پخت حلیم از گوشت گردن یا راسته هم استفاده میکنند که در این صورت ،گوشت را باپیاز وفلفل سیاه وآب میپزیم ،سپس گوشت ریش شده را به حلیم اضافه میکنیم
استفاده از گوشت چرخ کرده هم مرسوم است
استفاده از بادمجان هم سلیقه ای هست بعضی ها کبابی یا آبپز میکنند
به نظر من سرخ شده خیلی خوشمزه تر میشه
من خودم باهمین رسپی که دربالا عرض کردم ، درست میکنم
به نظرم خوشمزه تر هست
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
نوش جان
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد_قالبی
#سالاد_مجلسی
مواد لازم:
7 عدد سیب زمینی آب پز شده
3 هویج رنده شده
جعفری تازه خرد شده
پیازچه خرد شده
کلم بنفش خرد شده
نمک
روغن زیتون
آب لیمو
ماست یونانی یا ماست موسیر
ذرت
طرز تهیه:
سیب زمینی آب پز شده را له کرده نمک و روغن زیتون را روی آن بریزید و مخلوط کنید سپس جعفری و پیاز چه تازه خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید،کلم بنفش را ریز خرد کرده یا رنده کنید، روغن زیتون، نمک و نصف لیمو را روی آن بریزید و با دست ورز دهید، هویج را رنده کنید و با کمی روغن زیتون و نمک تفت دهید ابتدا قالب را با سلفون بپوشانید، مهم این است که خیلی راحت از قالب خارج شود و حالت زیبایی داشته باشد. سالاد کلم بنفش را در طبقه اول بریزید و با قاشق پهن کنید و فشار دهید،سالاد هویج را در طبقه دوم بریزید و فشار دهید و در اخر سالاد سیب زمینی را در طبقه سوم بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید یک ساعت استراحت کند سپس می توانید ماست موسیر و ذرت را بریزید،روی آن و سرو کنید،نوش جان 🧡
@mivhe71
#پوره_سیب_زمینی
#پیش_غذا
گوشت يا مرغ چرخ کرده سرخ شده، کالباس خام يا سرخ شده، قارچ سرخ شده يا خام، پياز داغ يا پياز خام يا پيازچه ، گوجه فرنگي کبابي يا سرخ شده يا خام ، گوجه فرنگي گيلاسي،خيار شور،کيپر، فلفل دلمه اي خام يا کبابي، روغن زيتون ، انواع سس مثل مايونز ،کچاب يا خردل يا پستو ، ماست خامه اي ، انواع پنير ، نخود يا لوبيا سبز، کلم بروکلي، کدو سبز يا حلوايي سرخ يا کباب شده يا پخته، هويج خام رنده شده يا پخته، انواع لوبياي پخته ، برگ هاي سبز مثل ريحون و نعناع ، پاپريکا يا فلفل سياه ، چيپس و توک و نان خشک
@mivhe71
#پوره_سیب_زمینی
#پیش_غذا
اينايي که ميبينيد ليوان بستني نيستن بلکه ترکيب پوره سيب زميني با انواع سبزيجات و سس و مرغ و کالباس و پنير و چيزاي ديگه ست.
يه روش سرو براي مهمونياي خيلي پرجمعيت هم اينه که پوره سيب زميني رو در ظرفهاي وارمردار( گرمکندار) روي ميز بذاريم و انواع مخلفات رو در ظرف هاي جدا کنارش قرار بديم تا هرکس هر ترکيبي دوست داره درست کنه
@mivhe71