میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوا_چای
#حلوا_دو_آرد
#حلوا_دو_آرد_با_چای
#حلوا #خیرات
#حلوا_زعفرانی
2لیوان آردنانوایی(آردشیرینی هم میشه)
1لیوان آردنخودچی
1لیوان چای تازه دم غلیظ
1لیوان روغن مایع(حدودی)
۵۰گرم کره
۳قاشق زعفران دمکرده غلیظ
۲الی۳لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
شکروآب وزعفران روبذارید جوش بیاد
چای پررنگ دم کنیدمن دوتادونه هل درسته روشکستم توی چای انداختم وقتی خوب دم کشیدازصافی ردکنیدو داخل شربت بریزیدگلاب هم آخرسر اضافه کنیدکه عطرش بمونه بذاریدکمی بجوشه بعدخاموش کنید(سردنشه)
آردروتفت بدین تابوی خامیش بره بعد الک کنید
روغن وکره رااضافه کرده تفت بدیدتا به رنگ دلخواهتون دربیادحالا شعله رو خاموش کنیدوشربت چای روآروم به آردو روغن اضافه کنیدومدام هم بزنیدتا گوله نشه وموادحلوا جمع بشه.
دسته های قابلمه رو بگیریدوحلواروچند بارداخل قابلمه گهواره کنیدتاازقابلمه جدا و یکدست بشه وتماام.
🌸 اگرچایتون خیلی غلیظ باشه و آردتونوبیشترتفت بدیدرنگ حلواتون تیره تر میشه.
🌸میتونیدبه جای کره ازروغن جامد استفاده کنید.
🌸میتونیدفقط آرداستفاده کنیدوآرد نخودچی نریزیدولی مزش فوق العاده س باآردنخودچی👌😋
@mivhe71
#کوکو_ماست_زعفران
ماست كيسه اي نصف پيمانه(250 گرم)
زعفران ساييده شده نصف ق چ
آرد گندم يك ق غ
تخم مرغ سه عدد
هويج متوسط خرد شده دو عدد
تره خرد شده 150 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
تخم مرغ، آرد، ماست، نمك فلفل، زعفران آب كرده و زردچوبه را با همزن كاملا مخلوط كرده بعد هويج و تره خرد شده را اضافه مي كنيم و با قاشق هم مي زنيم. روغن را در تابه داغ كرده قالب مورد نظر را در آن گذاشته تا گرم شود. مايه را با قاشق داخل قالب ريخته و سرخ مي كنيم
@mivhe71
#دونات
مواد لازم :
آرد نان فانتزی ۲۵۰گرم
آرد معمولی شیرینی پزی ۱۰۰گرم
سس مایونز دو ق غ
شکر ۶۰گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم۱۴۰گرم
کره نرم ۴۰گرم
نمک ۱/۲ق چ
بکینگ پودر ۲ گرم
مایه خمیر فوری که از سالم بودنش مطمئنید یک و نیم ق چ حدود ۹گرم
طرز تهیه:
آردها +شکر +بکینگ پودر +نمک+مایه خمیر را مخلوط سپس سس مایونز و تخم مرغ اضافه و مخلوط سپس
کم کم شیر اضافه خمیر را جمع کنید سپس کره را کم کم به خورد خمیر دهید به میز کار منتقل و خمیر را مطابق فیلم ورز دهید تا سطح آن صاف و یکدست شود سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده روی انرا بپوشانید .بعد پف خمیر را گرفته چانه های ۵۰گرمی یا بزرگتر جدا کنید چانه ها را کمی با دست یا وردنه پهن کرده مطابق تصاویر اگر چسبنده بود فقط کمی روی میز کار ارد بپاشید وسط انرا با دایره کوچک سوراخ کرده در سینی چیده روی آن ها را پوشانده حدود یک ساعت استراحت دهید تا پف کنند .سپس در روغن شناور با حرارت کم سپس متوسط سرخ کنید
نکته: به محض اینکه یک سمت دونات کمی گرفت در رو غن برگردانید و مجدد سمت بعدی گرفت دوباره برگردانید تا یکنواخت پف کند این کار چند بار تکرار شود اگر حرارت بالا باشد دونات زود تیره شده مغز پخت نمیشود و اگر یک سمت انرا رها کنید تا سرخ شود یک طرفه پف میکند .
شیرینی دونات ها کم است بعد از سرخ شدن روی دستمال جاذب روغن گذاشته خنک شد پودر قند الک کنید با به دلخواه تزیین کنید
. @mivhe71