#تزیین_الویه
سالاد رو به شکل ماهی طرح بده و با حلقه های پیاز تزیین کن
مناسب مهمونی و عصرانه
🎀 @mivhe71
#دسرترکی 🍸
👉🏽 @mivhe71
▫️آرد برنج: ۳ ق غ
▫️بادام آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
▫️پسته خلال: ۴ ق غ
▫️گلاب: ۲ ق سوپ خوری
▫️شیر: ۲.۵ پیمانه
▫️نمک: کمی به اندازه نوک انگشتان
▫️شکر: ۵ ق غ
▫️آب جوش: ۳ الی ۴ ق غ
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
پودربادام را در آب جوش ریخته تا روغنش دربیاید وتبدیل به خمیر بشه.
در قابلمه دیگری شیر ریخته و قبل ازجوش آمدن آرد برنج را در آن ریخته و هم می زنیم تا گلوله نشود بعد خمیر بادام را در قابلمه می ریزیم، با شعله ملایم حدود بیست دقیقه مدام هم می زنیم و بعد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم بعد کمی نمک را اضافه کرده و پسته را می کوبیم و مقداری را برای تزئین گذاشته و بقیه را در ظرف مورد نظر ریخته وقتی قوام پیدا کردگلاب را در قابلمه ریخته چند قل که زد آن را خاموش کرده تا عطر گلاب از بین نرود و در ظرف مورد نیاز کشیده تا سرد شود و تزئین می کنیم.
برای آسیاب کردن بادام خلال بادام یا بادام پرک را با یک قاشق آرد که در دستور آمده در آسیاب بریزید تا راحت آسیاب سود
#كاناپ_خيار
خيار درشت رو حلقه كن و بعد توخالي كردن مخلوط ماست چكيده يا خامه رو با سبزيجات معطر پر كن و با قيف طرح دار بزن
#صبحانه
#عصرانه
#مزه_هاي_مهموني
👉🏽 @mivhe71
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭
🍥 #دیزاین_سالاد
🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌
🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
#دسر_آب_هویچ_پاناکوتا
@mivhe71
آب هویچ دو پیمانه
بستنی لیوانی زعفرانی یک عدد
خامه سه ق غ
پودر ژلاتین یک ق غ
آب سرد ۱/۴ پیمانه
👇🏽👇🏽👇🏽
@mivhe71
✍مواد لازم برای پاناکوتا :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
خامه ۳ ق غ
آب سرد ۱/۴پیمانه
وانیل یک ق م
ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میزاریم تا ژلاتین شفاف بشه
آب هویچ را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و رو ی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شکر حل بشه و مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم و و از رو حرارت برمی داریم و خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم تا کامل خنک بشه
بعد از بستن مایع هویج مایع پاناکوتا رو کمی میریزیم و باز یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره وبه این روال ادامه میدیم تا مایع ها تموم بشه و در آخر دو ساعت در یخچال میزاریم تا کامل جا افتاده باشه