eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد رو به شکل ماهی طرح بده و با حلقه های پیاز تزیین کن مناسب مهمونی و عصرانه 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍸 👉🏽 @mivhe71 ▫️آرد برنج: ۳ ق غ ▫️بادام آسیاب شده: ۱۰۰ گرم ▫️پسته خلال: ۴ ق غ ▫️گلاب: ۲ ق سوپ خوری ▫️شیر: ۲.۵ پیمانه ▫️نمک: کمی به اندازه نوک انگشتان ▫️شکر: ۵ ق غ ▫️آب جوش: ۳ الی ۴ ق غ 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 طرز تهیه: پودربادام را در آب جوش ریخته تا روغنش دربیاید وتبدیل به خمیر بشه. در قابلمه دیگری شیر ریخته و قبل ازجوش آمدن آرد برنج را در آن ریخته و هم می زنیم تا گلوله نشود بعد خمیر بادام را در قابلمه می ریزیم، با شعله ملایم حدود بیست دقیقه مدام هم می زنیم و بعد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم بعد کمی نمک را اضافه کرده و پسته را می کوبیم و مقداری را برای تزئین گذاشته و بقیه را در ظرف مورد نظر ریخته وقتی قوام پیدا کردگلاب را در قابلمه ریخته چند قل که زد آن را خاموش کرده تا عطر گلاب از بین نرود و در ظرف مورد نیاز کشیده تا سرد شود و تزئین می کنیم. برای آسیاب کردن بادام خلال بادام یا بادام پرک را با یک قاشق آرد که در دستور آمده در آسیاب بریزید تا راحت آسیاب سود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خيار درشت رو حلقه كن و بعد توخالي كردن مخلوط ماست چكيده يا خامه رو با سبزيجات معطر پر كن و با قيف طرح دار بزن 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 آب هویچ دو پیمانه بستنی لیوانی زعفرانی یک عدد خامه سه ق غ پودر ژلاتین یک ق غ آب سرد ۱/۴ پیمانه 👇🏽👇🏽👇🏽 @mivhe71 ✍مواد لازم برای پاناکوتا : شیر یک لیوان شکر نصف لیوان خامه ۳ ق غ آب سرد ۱/۴پیمانه وانیل یک ق م ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میزاریم تا ژلاتین شفاف بشه آب هویچ را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع میریزیم و یک ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و رو ی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شکر حل بشه و مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم و و از رو حرارت برمی داریم و خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم تا کامل خنک بشه بعد از بستن مایع هویج مایع پاناکوتا رو کمی میریزیم و باز یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره وبه این روال ادامه میدیم تا مایع ها تموم بشه و در آخر دو ساعت در یخچال میزاریم تا کامل جا افتاده باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا