السلام علیک یا صاحب الزمان
بی تو من چیستم؟
ابر اندوه
بی تو سرگردان تر از پژواکم در کوه
بی تو اشکم
دردم
آهم
آشیان برده ز یاد
نتپد دیگر در سینه من دل با شوق ...
#یاایهاالعزیز
┄┄┄┅•🌸✻🌸••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
#امام_زمان
@moassese_nooralyaghin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️دارد زمان آمدنت دیر میشود...
#محبوب عالم🌎🌱
@moassese_nooralyaghin
بهشت دنیا پس از ظهور
🌹 پیامبر صلی الله علیه وآله:
وَ تَعِيشُ أُمَّتِي فِي زَمَانِهِ عَيْشاً لَمْ تَعِشْهُ قَبْلَ ذَلِكَ فِي زَمَانٍ قَطُّ.
امّت من در زمان آن حضرت(مهدی عجل الله فرجه)، طوری زندگی میکنند که قبل از آن هرگز چنین زندگی نکرده باشند، و چنین خوشی ندیده باشند.
📗التشريف بالمنن، ج ۱، ص ۳۲۲
امیرالمومنین صلوات الله علیه، در پایان خطبه طاووس پس از بیان و وصف زیبایی های بهشت آخرتی فرمودند: «اگر میدانستی خداوند چه چیزهایی را در بهشت برایت آماده کرده، هر آينه به جهت شوق رسيدن به آنها جان از تنت بيرون رود، و به جهت شتاب به رسيدن به آن منظره ها، مجالست با من در این مجلس را رهاکرده، به گورستان خواهى رفت و از دنيا و آنچه در آن است چشم پوشيده منتظر رسيدن مرگ مىگردى»؛ حکومت صالحان نمونه همان بهشت آخرتی است؛ اما در روی زمین!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@moassese_nooralyaghin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «ویژگی عجیب دعای ندبه»
👤 استاد #رائفی_پور
🔅 کسی که عصاره تمام انبیا و اولیاست، باید خوشحال باشیم که در این دورهایم...
@moassese_nooralyaghin
🌷عَنِ النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله و سلم مَنْ صَلَّى عَلَیَّ یَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ جَاءَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ عَلَى وَجْهِهِ نُورٌ🥀
💠 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : کسی که در روز جمعه بر من صد مرتبه صلوات فرستد، روز قیامت با چهرهای نورانی محشور میشود.
📚 بحار الانوار، ج 86، ص 358.
🌸١٠٠ صلوات روز جمعه برای سلامتي و فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را فراموش نکنید.🌸
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین
@moassese_nooralyaghin
◈﷽◈
#آموزشی
#تفسیر_تخصصی
#سوره_نساء_بخش_اول
روز دوشنبه مورخ ۱۹ آذر ۱۴۰۳ استاد حسینی آل مرتضی در جلسه تدریس تفسیر تخصصی سوره مبارکه نساء به ادامه تفسیر و شرح آیه ۶۶ با محوریت تفاسیر المیزان و نمونه پرداختند.
ولَو اَنّا كَتَبنا عَلَيهِم اَنِ اقتُلوا اَنفُسَكُم اَوِ اخرُجوا مِن دِيارِكُم ما فَعَلوهُ اِلاّقَليلٌ مِنهُم ولَو اَنَّهُم فَعَلوا ما يوعَظونَ بِهِ لَكانَ خَيراً لَهُم واَشَدَّ تَثبيتا (نساء، ۶۶)
ایشان در این جلسه مهمترین موضوع آیه یعنی ملکه شدن و فصل مقدم را به حوادث اخیر از جمله جبهه مقاومت و جریانات سوریه ربط دادند؛ چرا که قران کتاب زندگیست و باید قرآن را روی زندگی پیاده کنیم و به حوادث و مناسبتهای روز ربط دهیم.
👈 مدیریت محترم موسسه نورالیقین افزودند هدف از کلاس تخصصی تنها یاد گرفتن اصطلاحات فلسفی، اصولی، منطقی و... مانند حکم استغراقی، خاص و عام و ... نیست: بلکه یادگیری این اصطلاحات وسیلهای است برای فهم بهتر تفسیر قرآن به منظور ربط آیات به حوادث و مناسبتهای روز.
⬅️ایشان آیه ۶۶ را هفته گذشته به ایام فاطمیه، مصیبت حضرت زهرا سلام الله علیها و مصیبت امام زمان (عج) ربط دادند و این هفته به جبهه مقاومت.
استاد آل مرتضی در ادامه ابتدا انواع عام استغراقی، مجموعی و بدلی را توضیح دادند و بیان نمودند که علاما طباطبایی میفرماید این آیه حالت اخبار دارد و علامه جوادی آملی می فرماید: خداوند سبحان در اين آيه در مقام وصفِ فرضی حاصل نشده چنين میفرمايد: اگر فرضاً بر آنان اموری سخت و دشوار را واجب میكرديم، تنها گروهي اندک از مؤمنان به آنچه برايشان واجب میشد.
ایشان در ادامه فرمودند: احکامی امت اسلام، احکام آسان و سهل است و اینکه برخی از مردم دستوراتی مانند حضور در جبهه جنگ را سخت می دانند باید دقت نمود که سخت بودن با طاقتفرسا بودن تفاوت دارد.
بعضی از امور خیلی سخت است اما طاقت فرسا نیست بدین معنا که طاقت و انرژی انسان با انجام این امور کاملا از بین نمیرود. مانند روزه ماه مبارک رمضان در روزهای گرم و طولانی تابستان.
آسان بدین معنا نیست که یعنی سختی ندارد بلکه آسان یعنی طاقت فرسا نیست.
اینکه خداوند متعال در این آیه میفرماید: ما فَعَلوهُ اِلاّقَليلٌ مِنهُم؛ چون اکثر مردم ایمان دارند ولی عمل ندارند و حاضر نیستند سختی ها را تحمل نمایند. بعضی از کارها خیلی دردآور و سخت است، اما ما میتوانیم درد بکشیم و سختیها را تحمل کنیم.
ایشان اشاره کردند در حادثه سقوط کشور سوریه باید خون گریه کرد چرا که کشوری با قدمت صدها سال در ۲۴ ساعت سقوط کرد.
آمریکا شیطان اکبر با همکاری اسرائیل و منافقین داخل این کشور و منافقین در اقصی نقاط دنیا به اسم وهابیت و داعش و ...میخواهند با تضعیف سوریه، لبنان، فلسطین و... شیعه را تضعیف کنند.
┄┄┄┅•🌸✻🌸••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
◈﷽◈
#آموزشی
#تفسیر_تخصصی
#سوره_نساء_بخش_دوم
جبهه مقاومت این عده قلیلی هستند که حاضرند هر نوع سختی را تحمل کنند. یاوری امام زمان عج تنها به خواندن دعای عهد نیست.
جبهه مقاومت به مصداق حدیث شریف كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ با حرکت خود ما را به یاری امام زمان عج دعوت میکنند.
👈 قول انسان باید با عمل او تائید و مستحکم شود چرا که بر پایه آیه ۱۰ سوره فاطر: إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ
در وصف قلوب یاران امام زمان عج آمده است: كأن قلوبهم زبر الحديد؛ یاران امام زمان عج هرگز متوقف نمیشوند و حوادثی همچون سقوط سوریه، حوادث لبنان، غزه و فلسطین مانع حرکت آنان نمی شود و جبهه مقاومت انشاءالله روز به روز قویتر و محکمتر خواهد شد.
جبهه مقاومت اتحاد خود را حفظ خواهد کرد چون ما به وعده الهی باور داریم و میدانیم آخر خط پیروزیم: إِن إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
⬅️ ایشان در ادامه افزودند: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از جبهه مقاومت با حرفهای خود نباید جبهه مقاومت را تضعیف کنیم این مسئله خیلی مهم است و باید در وجود خود و دیگران ایجاد کنیم. مومنین واقعی حتی اگر قلیل هم باشند اما پیروز خواهند شد چرا که: "کم من فئة قلیلة غلبت فئة کثیرة باذن اللَّه"
ما اگر ثابت القدم باشیم نمیترسیم، عقبنشینی نمیکنیم و با زدن حرفهای مایوسکننده جبهه مقاومت را تضعیف نمیکنیم.
اما متاسفانه بر اساس آیه "و ما يومن اكثرهم باللّه الا و هم مشركون" اکثر مومنین ضعیف الایمان و مبتلا به درجاتی از شرک هستند؛ چرا که اسیر مصلحت، شخصیت و نفس خود هستیم: مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَوَاهُ
و تنها عده کمی جزء مومنین واقعی هستند: ولَو اَنّا كَتَبنا .. ما فَعَلوهُ اِلاّقَليلٌ مِنهُم
👈علامه طباطبایی در شرح این آیه در نهایت ظرافت و دقت میفرماید: توهم نکنید که حکم در این آیه عموم استغراقی است و همه افراد را در بر میگیرد بلکه یک استثناء وجود دارد و این استثناء شبه متصل است.
شبیه متصل است چون عده قلیلی که استثناء شدهاند نیز جزء جامعه انسانی هستند اما این عده قلیل اهل عمل هستند و اهل حرف نیستند هم خودشان صبر و تحمل میکنند و هم دیگران را تشویق به صبر میکنند. اهل علم، معرفت، جهاد و انفاق هستند لذا علامه میفرماید: این استثناء به استثنای منفصل شبیهتر است چون جنس این عده قلیل با دیگران از لحاظ معنوی تفاوت دارد ملکات، کمال و ایمان آنها قابل مقایسه با دیگران نیست.
جبهه مقاومت عده قلیلی هستند و روز به روز نیز تعدادشان کمتر می شود اما هرگز کوتاه نمیآیند و به وعده الهی انشاءالله پیروز خواهند بود.
┄┄┄┅•🌸✻🌸••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
•═•••◈﷽◈•••═•*
#حفظ_قرآن_کریم
#آموزشی
#جلسه_صدوپنجاه_ششم
💠حافظ کل قران کریم شدن نیاز به اراده استمرار پشتکار و صبر داره،اگر در مسیر حفظ قرانتون در این چند سال اتفاقاتی مشکلاتی در این مسیر دیدید کم نیارید،گاهی اوقات اینا امتحان الهی است
🌟،گاهی اوقات قراره توفیق شما سنجیده بشه،و اگر تونستید از پس مشکلات زندگی و مشکلاتی که احیانا بر حفظ و حافظتون وارد میشه خوب بر بیایید،و سست نشید،در نهایت توفیقات الهی هم بر حافظه ی شما به شکل تساعددی وارج خواهد داشت
🌟،حافظه دست خدا هست و اگر کسی اصرار داشته باشه و مقاومت نشون بده و کم نیاره و خسته نشه،بعد از چند جز متوجه میشه که حافظه ش داره توصعه پیدا میکنه برکت پیدا میکنه ماندگاری پیدا میکنه
🌟خداوند همیشه کسانی را که همت و پشتکار دارند طبق ایه ی شریفه ای که میفرماید،وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى، اینهارو کمک میکنه، پس دنبال جوابهای عجیب و غریب نباشید اگه حفظتون متوقف شده در اراده و پشتکار و صبر خودتون تجدید نظر کنید.
منبع: کانال حفظ قرآن
📌توجه : انتشار مطالب اختصاصی این کانال با ذکر منبع، بلامانع است.
•••┈✾~🍃🌸🖤🍃~✾┈•••
@moassese_nooralyaghin
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
🔴 زنان مهدوی را دست کم نگیرید
زنان مهدوی، اگر نتوانند سرباز امام زمانشان باشند. مانند حضرت ام البنین، مربی سربازان امام زمان میشوند.
▪️سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
=☆🌺 ﷽ 🌺☆=
#آموزشی
#تفسیر_عمومی
#سوره_یونس
#جلسه_صد_پنجاه
هُوَ الَّذِي جَعَلَ الشَّمْسَ ضِياءً وَ الْقَمَرَ نُوراً وَ قَدَّرَهُ مَنازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَ الْحِسابَ ما خَلَقَ اللَّهُ ذلِكَ إِلَّا بِالْحَقِّ يُفَصِّلُ الْآياتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ ●
اوست كه خورشيد را درخشنده و ماه را تابان قرار داد و براى حركتِ ماه منزلگاههايى قرار داد تا شمارهى سالها و حساب را بدانيد. خداوند اينها را جز بر اساس حقّ نيافريده است. خداوند آيات را براى آنان كه (مىخواهند) بدانند، به تفصيل بيان مىكند.(۵/یونس)
✅موضوع:عظمت خداوند در آفرینش
⁉️خداوند متعال در آیه فوق به کدام یک از نشانههای عظمتش در عالم اشاره کرده است؟
✍ در آيه مورد بحث اشاره به قسمتهايى از آيات عظمت خدا در جهان آفرينش كرده مىگويد: او كسى است كه خورشيد را ضياء و روشنى و قمر را نور قرار داد " ( هُوَ اَلَّذِي جَعَلَ اَلشَّمْسَ ضِيٰاءً وَ اَلْقَمَرَ نُوراً .) درقرآن، براى خورشيد كلماتى همچون «سراج» و «ضِيٰاءً» به كار رفته كه به معناى نور شديد و قوى است، و در مورد ماه، كلمات «نور» و «منير»، كه نور ضعيف را هم شامل مىشود آمده است.
🌞 خورشيد با نور عالمگيرش نه تنها بستر موجودات را گرم و روشن مىسازد بلكه در تربيت گياهان و پرورش حيوانات سهم عمده و اساسى دارد، و اصولا هر حركت و جنبشى در كره زمين وجود دارد حتى حركت بادها و امواج درياها و جريان رودها و آبشارها - اگر درست دقت كنيم از بركت نور آفتاب است، و اگر روزى اين اشعه حياتبخش از كره خاكى ما قطع شود در فاصله كوتاهى تاريكى و سكوت و مرگ همه جا را فرا خواهد گرفت.
🌛 ماه با نور زيبايش چراغ شبهاى تار ما است، نه تنها شبروان را در بيابانها رهبرى مىكند بلكه روشنايى ملایمش براى همه ساكنان زمين مايه آرامش و نشاط است. سپس به يكى ديگر از آثار مفيد وجود ماه اشاره كرده مىگويد: " خداوند براى آن منزلگاههايى مقدر كرد تا شماره سالها و حساب زندگى و كار خويش را بدانيد " ( وَ قَدَّرَهُ مَنٰازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ اَلسِّنِينَ وَ اَلْحِسٰابَ ).
🌙يعنى اگر مىبينيد ماه از نخستين شب كه هلال باريكى بيش نيست رو به افزايش مىرود تا حدود نيمه ماه و از آن پس تدريجا نقصان مىيابد تا يكى دو روز آخر ماه بعد در تاريكى محاق فرو مىرود و بار ديگر به شكل هلال ظاهر مىگردد، و همان منزلگاههاى پيشين را طى مىكند، اين دگرگونى عبث و بيهوده نيست، بلكه يك تقويم بسيار دقيق و زنده طبيعى است كه عالم و جاهل مىتوانند آن را بخوانند و حساب تاريخ كارها و امور زندگى خود را نگهدارند و اين اضافه بر نورى است كه ماه به ما مىبخشد .
⬅️ سپس اضافه مىكند اين آفرينش و اين گردش مهر و ماه سرسرى و از بهر بازيگرى نيست" خداوند آن را نيافريده است مگر به حق " ( مٰا خَلَقَ اَللّٰهُ ذٰلِكَ إِلاّٰ بِالْحَقِّ ).
💥و در پايان آيه تاكيد مىكند كه" خدا آيات و نشانههاى خود را براى آنها كه مىفهمند و درك مىكنند. شرح مىدهد " ( يُفَصِّلُ اَلْآيٰاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ ). اما بيخبران بى بصر چه بسيار از كنار همه اين آيات و نشانههاى پروردگار مىگذرند و كمترين چيزى از آن درك نمىكنند.
⁉️واژه "ضیاء جمع است يامفرد؟
💫 در میان اهل ادب و نویسندگان لغت، گفتگو است.
🍃بعضى مانند نویسنده کتاب «قاموس»، آن را مفرد دانسته اند.
🍃ولى بعضى دیگر مانند «زجّاج»، «ضیاء» را جمع «ضوء» مى دانند.
🍃نویسنده تفسیر «المنار» و تفسیر «قرطبى» نیز، این معنى را پذیرفته اند، و مخصوصاً «المنار» بر اساس آن، استفاده خاصى از آیه کرده مى گوید: ذکر «ضیاء» به صورت جمع در قرآن در مورد نور آفتاب، اشاره به چیزى است که علم امروز پس از قرن ها آن را اثبات کرده است، و آن این که:
نور آفتاب مرکّب از هفت نور، و یا به تعبیر دیگر: هفت رنگ است، همان رنگ هائى که در رنگین کمان، به هنگام عبور نور از منشورهاى بلورین دیده مى شود.
=✼🌺🌸🌺✼=
📌توجه هر گونه نشر وکپی برداری از تمام یا بخشی از پیام بدون ذکر نام کانال،اشکال شرعی دارد.
🌺مؤسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر وعلوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
#مولا_جانم
🍁حال من بی تو خراب است، کجایی آقا؟
نقش من بی تو برآب است، کجایی آقا؟
عمر بیهودهی من بی تو، چه ارزد تو بگو؟
زندگی بی تو سراب است کجایی آقا؟
#سلام_مولایغریبم
┄┄┄┅•🏴✻🏴••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
🥣غذاهامون نذر حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
💠زيـارت حضـرت اميـرالمؤمنيـن
علیـهالسلام در روز یڪشنبـه
【اَلسَّلامُ عَلى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ وَالدَّوْحَةِ الهاشِمِيَّةِ المُضِيئَةِ المُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ المُونِقَةِ بِالإمامةِ وَ عَلى ضَجِيعَيْکَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَليهِما السَّلامُ، اَلسّلامُ عَلَيْکَ وَ عَلى أَهْلِ بَيْتِکَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْکَ وَ عَلى المَلائِكَةِ المُحْدِقِينَ بِکَ وَالحافِّينَ بِقَبْرِکَ يا مَوْلایَ يا أَمِيرَالمُؤْمِنِينَ هَذا يَومُ الاَحَّدِ وَ هُوَ يَوْمُکَ وَ بِإِسْمِکَ وَ أَنا ضَيْفُکَ فِيهِ وَ جارُکَ فَأَضِفْنی يا مَوْلایَ وَ أَجِرْنِی فإِنَّکَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالاِجارَةِ فَافْعَلْ ما رَغِبْتُ إِلَيْکَ فِيهِ وَ رَجَوْتُهٌ مِنْکَ بِمَنْزِلَتِکَ وَ آلِ بَيْتِکَ عِنْدَ اللهِ وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّکَ رَسُولِ الله صَلَّى الله عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلّمَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ】
🌸🍃سلام بر درخت طیبه نبوت و کهن درخت تنومند هاشمی ڪه درختی است تابان و بارور بہ نبوت و سرسبز و خرم بہ امامت و بر دو آرمیده در کنارت آدم و نوح علیهما السلام
سلام بر تو و بر خاندان پاک و پاکیزهات
سلام بر تو و بر فرشتگانی ڪه تو را
در برگرفته و اطراف قبرت را گرفتهاند
ای مولای من ای امیرمؤمنان
امروز روز یکشنبه است
و آن روز تو و بہ نام تو است
و من در این روز مهمان تو و در پناه توأم
پس ای مولای من پذیرائیم کن و پناهم ده
ڪه براستی تو کریمی و مهمان نوازی را
دوست داری و مأمور بہ پناه دادنی
پس انجام ده آنچه را ڪه من میل بدان دارم
و از تو امیدوارم بہ حق مقام و منزلت تو
و خاندانت نزد خدا و منزلت او در نزد شما
و بہ حق پسر عمویت رسول خدا درود
و سلام خدا بر او و آلش و بر همه شما باد
✧✾════✾✰✾════✾✧
🦋 زيـارت حضـرت فاطمـة الزهـراء
سـلام الله عليهـا
【اَلسَّلامُ عَلَيْکِ يا مُمْتَحَنَةُ إِمْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ فَوَجَدَکِ لِما امْتَحَنَکِ صابِرَةً أَنا لَکِ مُصَدِّقٌ صابِرٌ عَلى ما أَتَى بِهِ أَبُوکِ وَ وَصِيُّهُ صَلَواتُ الله عَلَيْهِما وَ أَنا أَسْألُکِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُکِ إِلاّ أَلْحَقْتِيِنی بِتَصْدِیقِی لَهُما لِتُسِرَّ نَفْسِی فَاشْهَدِی أَنِّی ظاهِرٌ بِوَلايَتِکِ وَ وَلايَةِ آلِ بَيْتِکِ صَلَواتُ الله عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ】
🌸🍃سلام بر تو اى آزمایش شده
آزمودت آن خدایى که تو را آفرید
پس تو را در آنچه آزمود بردبار یافت
و من مقام شامخت را تصدیق دارم
و بر آنچه پدرت و همچنین وصى او که
درود خدا بر ایشان باد آوردهاند صابرم
و از تو میخواهم که اگر تو را تصدیق کردهام
تصدیق مرا به آن دو نیز برسانى تا دلم را
شاد گردانى و گواه باش که من پشتگرم
به ولایت تو و ولایت خاندانت
صلوات الله علیهم اجمعین هستم
@moassese_nooralyaghin
زنان مهدوی را دست کم نگیرید
زنان مهدوی، اگر نتوانند سرباز امام زمانشان باشند. مانند حضرت ام البنین، مربی سربازان امام زمان میشوند.
▪️سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.
#امام_زمان
#وفات_حضرت_ام_البنین
@moassese_nooralyaghin
📌 فدایی امامت...
▫️ مادر که باشی طاقت نداری حتی یک خار به پای فرزندت برود. اما حرف امام زمانت که در میان باشد همهچیز فرق میکند.
افتخار میکنی که فرزندانت، فدایی امامت باشند.
🏴 سالروز وفات حضرت امالبنین (سلامالله علیها) بروجود نازنین امام زمان عج وتمامی شیعیان تسلیت باد.
@moassese_nooralyaghin
👆▪️
⚫️زیارتنامه حضرت #ام_البنین سلام الله علیها⚫️
▪️بسم الله الرحمن الرحیم▪️
أَشهَدُ أَن لا إلهَ إلا الله وَحدَهُ لاشَرِیکَ لَهُ وَ أَشهَدُ أنَّ مُحَمَّدَاً عَبدُهُ وَ رَسُولُهُ
السَّلامُ عَلَیکَ یَا رَسُولَ الله السَّلامُ عَلَیکَ یَا أَمِیرَ الُمؤمِنین السَّلامُ عَلَیکِ یَا فَاطِمَةَ الزَّهرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ العَالَمِین السَّلامُ عَلَى الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدی شَبَابِ أَهلِ الجَنَّة
السَّلامُ عَلَیکِ یَا زَوجَةَ وَصِیِّ رَسَولِ الله
السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَزِیزَةَ الزَّهرَاءِ عَلَیهَا السَّلام
السَّلامُ عَلَیکِ یَا أُمَّ البُدُورِ السَّوَاطِع فَاطِمَةَ بِنت حزَام الکلابیّةالمُلَقَّبةُ بِأُمّ البَنِین وَ بَاب الحَوَائِج
أُشهِدُ اللهَ وَ رَسُولهُ أَنَّکِ جَاهَدتِ فی سَبِیلِ اللهِ إِذ ضَحّیتِ بِأَولَادَکِ دُونَ الحُسَین بنَ بِنتِ رَسُولِ الله
وَ عَبَدتِ اللهَ مُخلِصَةً لَهُ الدِّین بِولائکِ لِلأَئِمَّةِ المَعصُومِین عَلَیهمُ السَّلام
وَ صَبَرتِ عَلَى تِلکَ الرَزیَّةِ العَظِیمَة
وَ احتَسَبتِ ذَلِکَ عِندَ الله رَبّ العَالَمین
وَ آزَرتِ الإمَامَ عَلیَّاً فی المِحَنِ وَ الشَّدَائِدِ وَ المَصَائِب وَ کُنتِ فی قِمَّةِ الطَّاعَةِ وَ الوَفَاء وَ أنَّکِ أَحسَنتِ الکَفَالَة
وَ أَدَّیتِ الأَمَانَة الکُبرى فی حِفظِ وَدیعَتَی الزَّهرَاء البَتُول الحَسَنِ وَالحُسَینِ
وَ بَالَغتِ وَ آثَرتِ وَ رَعَیتِ حُجَجَ اللهِ المَیَامِین
وَ رَغبتِ فی صِلَةِ أَبنَاء رَسُولِ رَبِّ العَالَمین.
عَارِفَةً بِحَقِّهِم ،مُؤمِنَةً بِصِدقِهِم ،مُشفِقَةً عَلَیهِم ،مُؤثِرَةً هَوَاهُم وَ حُبَّهُم عَلَى أَولَادکِ السُّعَدَاء
فَسَلامُ اللهِ عَلَیکِ یَا سَیِّدَتی یَا أُمَّ البَنِین
مَا دَجَى الَّلیلُ وَ غَسَق وَ أَضَاءَ النَّهَارُ وَأَشرَوَ سَقَاکِ الله مِن رَحِیقٍ مَختُومٍ یَومَ لایَنفَعُ مَالٌ وَ لابَنُون
فَصِرتِ قدوَةً لِلمُؤمِنَاتِ الصَّالِحَاتِ
لأَنَّکِ کَرِیمَة الخَلائِق عَالِمَةً مُعَلَّمَةً نَقیَّةً زَکِیَّةً
فَرَضِیَ اللهُ عَنکِ وَ أَرضَاکِ و جَعَلَ الجنهَ منزلکِ و ماوآکِ وَ لَقَد أَعطَاکِ اللهُ مِن الکَرَامَات البَاهِرَات
حَتَّى أَصبَحتِ بِطَاعَتکِ لله وَلِوَصیِّ الأَوصِیَاءوَ حُبّک لِسَیِّدَة النِّسَاء الزَّهرَاءِوَ فِدَائکِ أَولادکِ الأَربَعَة لِسَیِّدِ الشُّهَدَاء بَابَاً لِلحَوَائِج
فاشفَعِی لِی عِندَ الله بِغُفرَانِ ذُنُوبِی وَ کَشفِ ضُرِّی وَ قَضَاءِ حَوَائِجِی
فَإنَّ لَکِ عِندَاللهِ شَأنَاً وَ جَاهَاً مَحمُودَاً
وَ السَّلامُ عَلَى أَولَادکِ الشُّهَدَاء
العَبَّاس قَمَرُ بَنِی هَاشِم و بَاب الحَوَائِج
وَ عَبدالله وَ عُثمَان وَ جَعفَر
الَّذِینَ استُشهِدُوا فی نُصرَةِ الحُسَینِ بِکَربَلاء
وَ السَّلامُ عَلَى ابنَتکِ الدُّرَّة الزَّاهِرَة الطَّاهِرَة الرَّضیَّة خَدِیجَة
فَجَزَاکِ اللهُ وَ جزَاهُم الله جَنَّاتٍ تَجرِی مِن تَحتِهَا الأَنهَارُ خَالِدِینَ فیهَا
اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍعَدَدَ الخلائق التی حَصرُها لا یُحتَسَب او یَعُدُّ
و تَقَبَّل مِنَّا یا کریم
@moassese_nooralyaghin
مداحی_آنلاین_کبوتر_مدینه_پر_نداره_سیب_سرخی.mp3
10.51M
کبوتر مدینه پر نداره
خونم ستاره و قمر نداره
🎙حسین سیب سرخی
به مناسبت وفات #حضرت_ام_البنین(س)🏴
@moassese_nooralyaghin
👆▪️
⚫️زیارتنامه حضرت #ام_البنین سلام الله علیها⚫️
▪️بسم الله الرحمن الرحیم▪️
أَشهَدُ أَن لا إلهَ إلا الله وَحدَهُ لاشَرِیکَ لَهُ وَ أَشهَدُ أنَّ مُحَمَّدَاً عَبدُهُ وَ رَسُولُهُ
السَّلامُ عَلَیکَ یَا رَسُولَ الله السَّلامُ عَلَیکَ یَا أَمِیرَ الُمؤمِنین السَّلامُ عَلَیکِ یَا فَاطِمَةَ الزَّهرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ العَالَمِین السَّلامُ عَلَى الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدی شَبَابِ أَهلِ الجَنَّة
السَّلامُ عَلَیکِ یَا زَوجَةَ وَصِیِّ رَسَولِ الله
السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَزِیزَةَ الزَّهرَاءِ عَلَیهَا السَّلام
السَّلامُ عَلَیکِ یَا أُمَّ البُدُورِ السَّوَاطِع فَاطِمَةَ بِنت حزَام الکلابیّةالمُلَقَّبةُ بِأُمّ البَنِین وَ بَاب الحَوَائِج
أُشهِدُ اللهَ وَ رَسُولهُ أَنَّکِ جَاهَدتِ فی سَبِیلِ اللهِ إِذ ضَحّیتِ بِأَولَادَکِ دُونَ الحُسَین بنَ بِنتِ رَسُولِ الله
وَ عَبَدتِ اللهَ مُخلِصَةً لَهُ الدِّین بِولائکِ لِلأَئِمَّةِ المَعصُومِین عَلَیهمُ السَّلام
وَ صَبَرتِ عَلَى تِلکَ الرَزیَّةِ العَظِیمَة
وَ احتَسَبتِ ذَلِکَ عِندَ الله رَبّ العَالَمین
وَ آزَرتِ الإمَامَ عَلیَّاً فی المِحَنِ وَ الشَّدَائِدِ وَ المَصَائِب وَ کُنتِ فی قِمَّةِ الطَّاعَةِ وَ الوَفَاء وَ أنَّکِ أَحسَنتِ الکَفَالَة
وَ أَدَّیتِ الأَمَانَة الکُبرى فی حِفظِ وَدیعَتَی الزَّهرَاء البَتُول الحَسَنِ وَالحُسَینِ
وَ بَالَغتِ وَ آثَرتِ وَ رَعَیتِ حُجَجَ اللهِ المَیَامِین
وَ رَغبتِ فی صِلَةِ أَبنَاء رَسُولِ رَبِّ العَالَمین.
عَارِفَةً بِحَقِّهِم ،مُؤمِنَةً بِصِدقِهِم ،مُشفِقَةً عَلَیهِم ،مُؤثِرَةً هَوَاهُم وَ حُبَّهُم عَلَى أَولَادکِ السُّعَدَاء
فَسَلامُ اللهِ عَلَیکِ یَا سَیِّدَتی یَا أُمَّ البَنِین
مَا دَجَى الَّلیلُ وَ غَسَق وَ أَضَاءَ النَّهَارُ وَأَشرَوَ سَقَاکِ الله مِن رَحِیقٍ مَختُومٍ یَومَ لایَنفَعُ مَالٌ وَ لابَنُون
فَصِرتِ قدوَةً لِلمُؤمِنَاتِ الصَّالِحَاتِ
لأَنَّکِ کَرِیمَة الخَلائِق عَالِمَةً مُعَلَّمَةً نَقیَّةً زَکِیَّةً
فَرَضِیَ اللهُ عَنکِ وَ أَرضَاکِ و جَعَلَ الجنهَ منزلکِ و ماوآکِ وَ لَقَد أَعطَاکِ اللهُ مِن الکَرَامَات البَاهِرَات
حَتَّى أَصبَحتِ بِطَاعَتکِ لله وَلِوَصیِّ الأَوصِیَاءوَ حُبّک لِسَیِّدَة النِّسَاء الزَّهرَاءِوَ فِدَائکِ أَولادکِ الأَربَعَة لِسَیِّدِ الشُّهَدَاء بَابَاً لِلحَوَائِج
فاشفَعِی لِی عِندَ الله بِغُفرَانِ ذُنُوبِی وَ کَشفِ ضُرِّی وَ قَضَاءِ حَوَائِجِی
فَإنَّ لَکِ عِندَاللهِ شَأنَاً وَ جَاهَاً مَحمُودَاً
وَ السَّلامُ عَلَى أَولَادکِ الشُّهَدَاء
العَبَّاس قَمَرُ بَنِی هَاشِم و بَاب الحَوَائِج
وَ عَبدالله وَ عُثمَان وَ جَعفَر
الَّذِینَ استُشهِدُوا فی نُصرَةِ الحُسَینِ بِکَربَلاء
وَ السَّلامُ عَلَى ابنَتکِ الدُّرَّة الزَّاهِرَة الطَّاهِرَة الرَّضیَّة خَدِیجَة
فَجَزَاکِ اللهُ وَ جزَاهُم الله جَنَّاتٍ تَجرِی مِن تَحتِهَا الأَنهَارُ خَالِدِینَ فیهَا
اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍعَدَدَ الخلائق التی حَصرُها لا یُحتَسَب او یَعُدُّ
و تَقَبَّل مِنَّا یا کریم
@moassese_nooralyaghin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 شهادت یا وفات !؟
امام جعفر الصّادق علیه السلام:
او ( #حضرت_ام_البنین) آشکارا بنی امیه را لعن میکرد؛ بنی امیه او را مسموم کردند و به شهادت رساندند.
📓تنقیح المقال ج ۳ ص۷۰
📓المحدثات الشیعه ج۲ ص۵۵۰
📓زنان نابغه ص۱۵۰
📓ام البنین ص۴۷۰
📓ام البنین سیرتها و کراماتها ص۱۷۰
📓اعلام النساء ص ۴۹۶
📓وقایع الشیعه ص٨۵
@moassese_nooralyaghin
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌑حضرت ام البنین علیهالسلام چگونه فرزندانش را تربیت نمود؟
🎤حجةالاسلام بندانی نیشابوری
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
@moassese_nooralyaghin
. 『 هوالحڪیم』
«اَلسَّلامُعَلَيْكِياسِيِّدَةَ
نِساءِالْعالَمينَ»
✨وَاللَّهِ عَائِفَةًلِدُنْیَاکُنَّ،قَالِیَةً لِرِجَالِکُنَّ، لَفَظْتُهُمْ بَعْدَ أَنْ عَجَمْتُهُمْ وَ شَنَأْتُهُمْ بَعْدَ أَنْ سَبَرْتُهُمْ...
✨من از دنیای شما سیر شده ام؛ از مردان شما کراهت دارم و به دورشان افکنده ام، پس از آنکه آزمایششان کردم...
موسسه نورالیقین، هیئت صاحبالزمانعج برگزار میکند:
«مسابقه بزرگ شرح خطبه عیادت و احادیث فاطمی»
(خطبه حضرت زهرا(علیهاالسلام) در جمع زنان مهاجرين و انصار)
(ویژه خواهران)
(بهصورت حضوری)
📆مهلت ثبت نام: تا ۲۵ آذر تمدید شد
📅 زمان مسابقه: ۲۸ آذر (مصادف با ۱۶ جمادیالثانی ۱۴۴۶)
🏢 مکان مسابقه: به زودی اعلام خواهد شد
❇️ به نفرات برتر مسابقه، جوایز ویژهای اهدا خواهد شد.
🔹 جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پی دی اف جزوه مسابقه با شماره زیر تماس بگیرید:
۰۲۵۳۷۷۸۲۷۲۱
🔹جهت ثبت نام در مسابقه از طریق لینک زیر اقدام فرمایید:
www.nooralyaghin.com
┄┅•🏴✻🏴••┅┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
*•═•••◈﷽◈•••═•*
#آموزشی
#تفسیر_تخصصی
#جلسه_صدوپنجاهوهشتم
↩️ ادامه جلسه قبل
✅ موضوع: توضیح مجازگویی
✍ مجاز به معنای استعمال کلمه در غیر معنای حقیقی خود همراه با قرینه صارفه از اراده معنای حقیقی است. مجاز به اعتبار علاقه ارتباط بین معنای حقیقی و مجازی به دو قسم استعاره و مجاز مرسل تقسیم میشود اگر علاقهای بین معنای حقیقی و مجازی مشابهت باشد مجاز را استعاره و اگر غیر مشابهت مانند جزئیت کلیت و سببیت باشد آن را مجاز مرسل می نامند
⬅️ مجاز مرسل:
👈 مجاز مرسل عبارت است از استعمال لفظ در غیر معنای حقیقی، به سبب علاقهای غیر از مشابهت، و به کمک قرینه
⬅️ انواع علاقههای مجاز مرسل:
1⃣ علاقه کلّیّت: به کار بردن کل و اراده جزء مانند:
👈 مثال: «یجَعَلُونَ أَصَابِعَهُمْ فىِ ءَاذَانهِم منَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ...»(بقره، ۱۹)
👈 در این آیه نام «الأَصابِع» به معنای انگشتان برای «أنامل» یعنی سرانگشتان که از اجزای «أصابع» به کار رفته است؛ این نوع کاربرد از باب مجاز با علاقۀ کلیّت است.
👈 به دیگر سخن از باب اطلاق کل و ارادۀ جزء، با ذکر «أصابع»، «أنامل» را اراده کرده است
2⃣ علاقه جزئیّت: به کار بردن جزء و اراده کل.
👈 مثال: «... وَ ارْکَعُواْ مَعَ الرَّاکِعِینَ»(بقره، ۴۳)
◀️ در این آیه تعبیر «وَارْکَعُواْ مَعَ الرَّاکِعِینَ» مجاز مرسل با علاقۀ جزئیّه است، از تعبیر«رکوع»که جزء نماز است، «کل» نماز را اراده کرده است.یعنی با نمازگزاران نماز بگزارید.
3⃣ علاقه محلّیّت: به کار بردن محل و اراده حال.
👈 مثال: «فَلْيَدْعُ نَادِيَهُ» (علق، ۱۷)
◀️ در این جا واژه «نادِی»(مجلس) مجازاً در معنای «اهل انجمن و مجلس» به کار رفته است. بنابراین «نادِی» محلّ و «اهل مجلس» حال است.
4⃣ علاقه حالیّت : به کار بردن حال و اراده محل.
👈 مثال: «...فَفِى رَحْمَةِ اللَّهِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ»(آل عمران،۱۰۷ )
◀️ در آیۀ شریفۀ 107 آل عمران، مراد از «رحمت» بهشتی است که رحمت در آنجا میگیرد و در لفظ «رحمت» مجاز مرسل از باب اطلاق حال و ارادۀ محل است یعنی در بهشت زیرا آنجا محل نزول رحمتها است.
5⃣ علاقۀ اعتبار ماکان: نامیدن چیزی به نام پیشین آن است.
مثال: «وَءَاتُواْالْیَتَامَى أَمْوَالهمْ ...» (نساء، ۲)
👈 «الْیَتَامَى» جمع یتیم و یتیمة. یتیم آن است که ،پدر کودکى، قبل از بلوغ او بمیرد (راغب 1412: 889).
◀️ این کلمه نیز در قرآن مجید در معنای حقیقی و مجازی به کار رفته است. در معنای حقیقی.
👈 مثال: «... وَبِالْوَالِدَیْنِ إِحْسَانًا وَذِی الْقُرْبى وَالْیَتَامَى وَالْمَسَاکِینِ وَ...»(بقره،۸۳) ولی در آیۀ ۲ نساء کلمۀ «الْیَتَامَى» در معنای مجازی آمده است. به سخن دیگر کلمه «یتامى» نسبت به زمان گذشته به کار رفته و گرنه موقعى که مىخواهیم دختران یتیم را تزویج کنیم دیگر یتیم نیستند چون بالغ شدهاند؛ بنابراین این آیه مجاز مرسل به اعتبار ما کان است. این مجاز بودن در جایی است که ما دلالت یتیم را به کودکی که در زمان یتیمی به سر میبرد، حقیقت بدانیم و اطلاق یتیم پس از زمان بلوغ را مجاز بدانیم.
6⃣ علاقۀ اعتبار مایکون : نامیدن چیزی است به اسم آنچه در آینده به آن میرسد.
👈 مثال: «وَالَّذِینَ یُتَوَفَّوْنَ مِنکُمْ وَیَذَرُونَ أَزْوَاجًا ...» (بقره، ۲۴۰)
◀️ منظور از کلمۀ «یُتَوَفَّوْنَ» در این آیه این است که مشرف به موت و در حال احتضار باشند، تا بتوانند وصیت کنند و پیداست که منظور از «یتوفون» کسانىکه مردهاند نیست زیرا شخص مرده نمىتواند فرمان دهد یا نهى کند و وصیت نماید (طبرسى، 1372،ج2:602).
◀️ در این آیه شخص مشرف به مرگ، متوفّی نامیده شده که نامیدن چیزی به اسم آینده آن است بنابراین در این آیه مجاز مرسل با علاقۀ مایکون وجود دارد.
7⃣ علاقۀ مسبّبیّت: به کار بردن مسبب و اراده سبب.
👈 مثال: «هُوَ الَّذی یُریکُمْ آیاتِهِ وَیُنَزِّلُ لَکُمْ مِنَ السَّماءِ رِزْقاً...»(غافر، ۱۳)
◀️ در این آیه شریفه مقصود از «رزق» سبب رزق یعنی «باران» است. بنابراین نوع مجاز در آن اطلاق مسبب بر سبب میباشد. برای شما از آسمان (به وسیله باران) روزی نازل میکند».
8⃣ علاقۀ سببیت: به کار بردن سبب (علت) و اراده مسبب (معلول).
👈 مثال: «وَهُوَ الَّذِي يُرْسِلُ الرِّيَاحَ بُشْرًا بَيْنَ يَدَيْ رَحْمَتِهِ...»(اعراف، ۵۷)
◀️ مراد، ارسال ابرها است؛ ولی به جای آن، سبب آن یعنی «ریاح» را ذکر کرده است.
┄┄┄┅••✻••┅┄┄┄
برگرفته از بیانات استاد ارجمند حسینی آل مرتضی در کلاس تفسیر تخصصی طرح مشکات(تفسیر سوره نساء بر مبنای تفاسیر المیزان، تسنیم و مجمع البیان به همراه شرح دقیق و گسترده اصطلاحات)
📌توجه : هرگونه نشر یا کپیبرداری از تمام یا بخشی از پیام بدون ذکر نام کانال، اشکال شرعی دارد.
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin