eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
473 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
35.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافین_خرمایی ✅مواد لازم آرد سه صفر(همه منظوره)۱۹۵گرم(معادل یک و‌یک دوم پیمانه) آرد کامل ۶۵گرم(اگر ندارید میتونید همان آرد سه صفر بزنید کل رو) خرمای بدون هسته مکعبی خرد شده۲۰۰گرم(یک و‌یک دوم پیمانه)(من ۱/۲پیمانه چیپس خرما زدم و یک پیمانه خرمای مضافتی(با پوست)) شیر یک پیمانه(بهتره پرچرب باشه) شیره (خرما،انگور،توت....)۳قاشق سوپخوری شکر سفید ۱۰۰گرم(۱/۲پیمانه) کره هم دمای محیط ۶۰گرم بیکینگ پودر ۱ق سوپخوری دارچین ۱قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری گردو خرد شده ۷۰گرم تخم مرغ درشت یک عدد وانیل ۱/۸ق چ ✅پیمانه استاندارد آشپزی ابتدا شیر را داغ کنید و بر روی خرما ها بریزید بعد از دو‌ دقیقه کره و‌شیره خرما را اضافه کنید ده دقیقه به این مواد استراحت دهید در ظرف دیگر تمام مواد خشک را اضافه کنید (ارد ها،بیکینگ پودر،دارچین،شکر،نمک،گردو)و کامل با هم مخلوط کنید بعد از ده دقیقه تخم مرغ و وانیل را به مواد شیر و خرما اضافه کنید مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید مواد را در کپسول ها ریخته تا دو سوم پر کنید در صورت دلخواه روی آنها رو شکر و‌دارچین پاشیده و‌گردو و‌خرما قرار دهید و در فر از قبل گرم‌شده بذارید ✅نکات فر در مافین ها‌ بهتر است که فر با دمای زیاد (۲۰۰فر برقی و ۲۲۰فر گازی گرم کنید از ببست دقیقه قبل )و بعد مافین ها رو در فر قرار دهید و‌بعد از ۵دقیقه دما را به (۱۸۰فر گازی و‌۱۶۵فر برقی (فن روشن برسونید)و ۱۵دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید @nargilcookies منبع پیج https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی در اصل باید طوری باشه که همه ی میوه ها قابل استفاده باشن 🍏🍎🍋🍊🍒🍈🫐🍓🍍🥭🍑🍉🫐🥒🍐 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حباب ایزومالتی توضیحات کپشن 👇 حباب ایزومالتی در تم های مختلف قابل اجرا بوده و میتونه نمونه کارهاتون رو متفاوت‌تر و جذاب تر نشون بده توضیحات و نکات کلیدی حباب ایزومالتی در پست بعدی ارائه میشع حتما ببنید در این تم به نسبت قطر کیک از حباب بزرگ استفاده شده که تقریبا ۴۰۰ گرم پودر ایزومالت مورد استفاده قرار گرفته تم اجرا شده با کاور خامه بر روی کیک قطر ۲۵ سانتی میباشد خامه آبی در سه طیف رنگی کمرنگ تا پررنگ استفاده شده . منبع، پیج # https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت رو دیدین؟🤌😍❤️ تصور کن این کیک رو برای کوچولوها درست کنید و سوپرایزشون کنید😍 قیافه اونا دیدن داره بعد از دیدن کیک شبیه بستنیشون😁🤌❤️😍🥧🧁🍦 امتحان کنید از صورتتشون فیلم بگیریدبه نظرم خیلی خوب میشه. برای جذابیتش از رنگهای خوراکی استفادهده کنید .با ترافلای رنگی هم تزیینش کنید🍦 فرو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه در طبقه وسط کیک بپزه.نمیسوزه خیالتون راحت🧁😍🤌😁🍦 نون های بستنی رو از لوازم قنادی و بستنی فروشی ها میتونید تهیه کنید🍦🥧🧁🥮🍬🍡🍫🍦 منبع پیج @Cake.amozesh   https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
33.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک غاز🦢 یادتونه فارسی دبیرستان یه داستانی بود به اسم کباب غاز🦢 حالا کیک با تخم غاز درست کنین 😍😋 فکرش رو نمیکردم اینقدر خوش بافت و لطیف بشه ۳تخم غاز (اندازه ۶ تخم مرغ میشه) آرد ۳ لیوان شکر ۱ و نیم لیوان شیر ۱ و نیم لیوان روغن ۳/۴ لیوان وانیل چندقطره (پودری نصف ق چ) بکینگ پودر ۲ ق چ مراحل کار داخل فیلم هست فقط تخم غازها اونقدر هم بخورن تا کرمی، حجیم و پف کنن دمای فر ۱۸۰ زمان نیم تا ۵۰ دقیقه، بسته به فر شما https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
21.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت توت‌فرنگی. Strawberry Tart🍓 بعد مدت‌ها یه شیرینی فوق‌خوشمزه و تقریبا ساده رو میخوام بهتون اموزش بدم؛ پس بریم درستش کنیم 😋⠀ ⠀ اینارو میخواییم👇⠀ -شل تارت:⠀ آرد:۱۲۵گرم⠀ پودرقند:۴۵گرم⠀ نمک:۱/۲ق‌چ⠀ پودر پسته: ۱۵گرم⠀ کره:۵۵گرم⠀ تخم‌مرغ:۳۵گرم⠀ -سس توت‌‌فرنگی:⠀ توت‌فرنگی: ۸۰گرم⠀ آب:۴۰گرم⠀ شکر:۵۰گرم⠀ -کرم توت‌فرنگی:⠀ شیر:۲۰۰گرم⠀ شکر:۸۰گرم⠀ نشاسته ذرت:۱۵گرم⠀ زرده تخم‌مرغ:۲عدد⠀ سس توت‌فرنگی:۳۰گرم⠀ نکات: ⠀ ۱.آموزش سس توت‌فرنگی رو توی پست قبل کامل بهتون آموزش دادم, اونو ببینید اگه بازم سوالی بود همین زیر بپرسید ازم بچه‌ها ⠀ ۲.بسته به ترشی یا شیرینی توت‌فرنگیتون بین ۲۰ تا ۵۰گرم شکر رو میتونید تغییر بدید (توی سس).⠀ ۳.اگه سستون خیلی غلیظ بود ۱ق‌چ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید.⠀ ۴.شل تارتتون خیلی حساسه تا میتونید گرما بهش ندید (مثلا با کف دستتون ورز ندید خمیر رو با انگشتتون که حرارتش کم‌تره اوکیه)⠀ @chefataa منبع پیج https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac