فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب و گردو
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کره نرم: ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد بزرگ
وانیل: ۱/۴ ق چ
🔹نکات مهم:
➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید.
➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید.
➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی
🔸مواد میانی:
سیب: ۲ تا ۳ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ
کره: نصف ق غ
شکر: ۲۵ ۲ ق غ
نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف)
پودر دارچین: ۲ ق چ
آب: ۱/۴ پ
🔹نکات مهم:
➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید.
➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید.
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه
دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ
دمای توستر: ۱۶۵ درجه
#تارت
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی گل آفتابگردان
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی برای شستشوی بطری
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند مایه کردن ماست
🥛🥛🥛
🔸مواد لازم:
۱ لیتر شیر: ۱ لیتر
ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ
نمک: ۱ ق چ
شکر: ۱ ق چ
🔹نکات مهم:
➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافهاش تبخیر بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه.
دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه
➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه
➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید
.
➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفتتر بشه و بعد نوش جان کنید.
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نارگیل
🥥🥥🥥
🔸مواد لازم:
آرد سفید: ۱ لیوان
شیرخشک: ۱ لیوان
پودر نارگیل آسیاب شده: ۱ لیوان
کره: ۱۰۰ تا ۵۰ گرم
روغن مایع: نصف لیوان
🔸شهد حلوا
آب: ۲ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
شکر؛ ۲ لیوان
هل و زعفران: به مقدار لازم
🔹طرز تهیه شهد:
شکر و گلاب و آب رو بریزید داخل ظرفی
بزارید روی گاز تا شکر حل بشه
شعله متوسط باشه بعد هل و زعفرون رو اضافه کنید تا شکر حل بشه
دو تا آردها ( شیرخشک و آرد سفید ) الک کنید و بریرید تو ماهیتابه حالا بهش کره و روغن رو اضافه کنید ممکنه از مقدار دستور کمتر یا بیشتر ببره
شعله متوسط باشه
مرتب هم بزنید به رنگ شتری که دراومد نارگیل رو اضافه کنید ۵٫۶ دقیقه تفت بدید بعد شیره رو طی سه مرحله اضافه کنید
اول مایع حلوا شل بعد شروع به جمع شدن میکنه
من یکم موادمو شل تر برمیدارم چون وقتی سرد بشه سفت تر میشه و راحت ماسوره میخور
🔸مواد کیک
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱/۲ ق چ
پودر هل: ۱/۲ ق چ
🔹طرز تهیه کیک
ابتدا تخممرغها و شکر و وانیل و پودر هل را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه سپس شیر و روغن را اضافه و ترکیب کنید. در نهایت هم ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. سپس کف قالب را با ارده یا روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه. سپس مطابق ویدیو کیک را برش بدید و با حلوا تزیین کنید.
#حلوا
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت یقه کراواتی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت یقه کراواتی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی یخچالی بدون فر
🍢🍢
🔸مواد لازم
بیسکویت پتی پور: ۲ بسته
پودر کاکائو: ۲ ق غ
کره همدمای دمای محیط: ۳۰ گرم
خامه صبحانه: نصف بسته
شکلات تختهای
پودر نارگیل
#شکلات
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پیتزایی
🥟🥟🥟
🔸مواد لازم:
شوید
زردچوبه
پودر سیر
نمک
فلفل
سیب زمینی پخته شده
مرغ ریش ریش شده
پنیر پیتزا
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا دو رنگ
🍢🍢
🔸 مواد لازم:
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
پودر قند: ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم)
وانیل: نصف ق چ (اختیاری)
روغن جامد: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
کره حیوانی یا گیاهی: ۱۰۰ گرم
پودر هل: ۱ ق چ سر خالی (۵ گرم)
پودر زنجبیل: ۱ق چ سرخالی (۵ گرم)
پودر کاکائو : ۱ ق غ پر( ۱۵ الی ۲۰ گرم)
#حلوا
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا دو رنگ
🍢🍢🍢
#حلوا
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت روبالشی زیپ دار
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
27.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت سوتین
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول چربی زدای قوی
🧴🧴
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سرد
🌯🌯🌯
🔸مواد لازم:
خیار شور
فلفل دلمه
ژامبون
ذرت
نان باگت
پنیر خامه ای
نمک و فلفل
#ساندویچ
✨ @nasim_crafts ✨
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک عصرانه
🥮🥮🥮
🔸مواد لازم:
آرد: ۲۷۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۲۰ گرم
وانیل: یک هشتم ق چ
بکینگ پودر: ۲ ق چ
شیر: ۱۸۰میلی لیتر (یا گرم)
روغن: ۱۵۰ میلی لیتر
پودر کاکائو: ۱۰گرم
پودر قهوه: ۷گرم
🔹روش کلی تهیه گاناش
➖خامه رو روی شعله ملایم بزاریم تا کم کم ذوب بشه، وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد
➖شکلات خرد شده را داخلش بریزید،
شعله رو خاموش کنید و مدام هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه و کرم یک دستی درست بشه
.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت جا کارتی با نمد
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی
🍪🍪🍪
🔸مواد لازم:
کره: ۱ پیمانه
شکر قهوهای: ۱ پیمانه
شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
موز رسیده بزرگ: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
عصاره وانیل: ۱ ق چ
آرد: ۳ فنجان
جوش شیرین: ۱ ق چ
نمک: ۱/۲ ق چ
شکلات چیپسی: ۱ فنجان
کارامل یا تافی برای مغز کوکوی
🔹طرز تهیه
➖فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید.
➖در یک کاسه، موز را له کنید. کره، شکر و شکر قهوهای را اضافه کنید تا یکدست شود.
➖تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
➖آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند.
➖شکلات چیپسی ها را داخل خمیر کوکی بریزید.
➖خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
➖خمیر را مانند کلیپ باز کرده و داخلش رو با تافی پر کنید.
➖روی کاغذ روغنی قرار دهید
حداقل 30 دقیقه یا یک شب قبل از پخت، استراحت کند.
➖شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید. مراکز هنوز باید کمی نرم باشند.
➖شیرینیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه روی سینی فر خنک شوند و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
#کوکی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری جارو نپتون بکش
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمر شلوار جین رو اینجوری تنگ کن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر
این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره.
از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر
این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره.
از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده
Part2
✨ @nasim_crafts ✨