eitaa logo
کلینیک مغز و شناخت ریحان
724 دنبال‌کننده
177 عکس
175 ویدیو
0 فایل
دکتر طاهره السادات جوادی‌فر ویزیت حضوری و آنلاین کودکان، بزرگسالان با کادر مجرب عصب شناس، روانپزشک و روانشناس کرمانشاه،دبیر اعظم،کوچه لادن، ساختمان پزشکان سورنا @Admin_bcclinic رزرو وقت 09940222856 از ساعت ۹ تا ۱۴ 09399654097 از ساعت ۱۶ تا ۲۱
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-به خدا گفتم: چرا منو به لبه‌ی پرتگاه زندگیم رساندی؟! +و او گفت: چون میدانم که لایق پروازی! روز بخیر🌹
خیلی از شما عزیزان در پیام‌هاتون از ضعیف شدن حافظه‌تون شکایت دارین و میپرسین که آیا این ضعف حافظه درمانی داره؟
همینطور می‌پرسین این ضعف حافظه در سنین بالا هم درمان میشه؟
ویدئوی جدید رو ببینید
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تجربه موفق درمان ضعف حافظه در ۵۲ سالگی دکتر طاهره السادات جوادی فر متخصص علوم اعصاب شناختی _ فاطمه ربانی نژاد کارشناس ارشد توانبخشی شناختی ___________________ لینک کانال: https://eitaa.com/reyhanbrainclinic
اثرات منفی مصرف الکل بر الکل به عنوان یک سم عصبی شناخته می‌شود که با مصرف زیاد، می‌تواند باعث آسیب به ساختارهای مغزی مانند هیپوکامپ، که مسئول و یادگیری است، شود. مصرف مداوم الکل با کاهش حجم مغز و اختلال در توانایی‌های شناختی ارتباط دارد. همچنین، الکل می‌تواند با کاهش سطح سروتونین و دوپامین، موجب ، و اختلالات روانی دیگر گردد. _____________________ لینک کانال: https://eitaa.com/reyhanbrainclinic
السلام علیک یا زینب الکبری شهادت حضرت زینب سلام الله علیها تسلیت باد🖤
. شماره ۲۳ در تصویر بالا چند مثلث می‌بینید؟
سلام جمعه‌تون بخیر🌹
. با فندق 🌰 فندق یک منبع غنی از مواد مغذی است که می‌تواند به طور قابل‌توجهی سلامت مغز را بهبود بخشد. این مغز حاوی مقادیر بالای ویتامین E، منیزیم، فولات و اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۹ است که همگی نقشی کلیدی در عملکرد بهینه دارند. ویتامین E به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، از سلول‌های عصبی در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند و می‌تواند روند پیری مغز و کاهش شناختی مرتبط با سن را کند کند. اسیدهای چرب موجود در فندق به ویژه اسید اولئیک و اسید لینولئیک در حفظ سلامت غشای سلولی نورون‌ها و افزایش انعطاف‌پذیری سیناپسی مؤثرند. انعطاف‌پذیری سیناپسی، که به توانایی نورون‌ها برای ایجاد و تقویت ارتباطات جدید گفته می‌شود، پایه یادگیری و حافظه است. همچنین منیزیم موجود در فندق، نقش مهمی در تنظیم انتقال پیام‌های عصبی ایفا می‌کند و به آرامش سیستم عصبی کمک می‌کند که می‌تواند در کاهش استرس و بهبود کیفیت مؤثر باشد. همچنین، فولات موجود در فندق در تولید دوپامین و سروتونین، دو انتقال‌دهنده عصبی مهم مرتبط با خلق‌وخو نقش دارد. این مواد می‌توانند به بهبود حالات روحی، کاهش و افزایش احساس آرامش کمک کنند. به طور کلی، مصرف منظم فندق می‌تواند به تقویت ، پیشگیری از بیماری‌های نورودژنراتیو مانند و و بهبود سلامت روان کمک کند.