ضرورت ثبت و مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
💠متاسفانه تاریخ انقلاب و تاریخ حوادث و نقشآفرینیهای عجیبی که در این انقلاب شده، برای خیلیها ناگفته و ناشنفته است! ۹۷/۱۱/۱۹
‼️واقعا روز به روز تاریخ انقلاب اسلامی ما عبرت است و میتواند مثل یک تابلو، در مقابل چشم ملتها مایه عبرت باشد! ۹۰/۱۱/۲۱
‼️نباید اجازه داد که این خاطرهها و حوادث بینظیر تاریخ انقلاب، در ذهنها کمرنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطرهها را درست بشناسد و تحلیل کند و آنرا چراغ راه آینده خود قرار دهد! ۸۸/۱۱/۶
‼️باید کسانی تاریخ انقلاب را بنویسند. البته تاریخ انقلاب اسلامی، فقط تاریخ پیروزی انقلاب نیست بلکه تاریخ شروع نهضت است، حقیقتا مردم ما از قضایای طولانی نهضت از روز شروع تا روز پیروزی به تفصیل مطلع نیستند. گاهی بعضی قضایای بعد از پیروزی بوسیلهی بعضی افراد، مختصر سخنی گفته میشود اما بهطور کامل و جامع و ریز، بخصوص با شکلهای هنری و ماندگار و نافذ، ثبت نشده، من از کسانیکه توانایی این کار را دارند، واقعا انتظار دارم، باید تاریخ انقلاب را ثبت کنند! ۷۵/۱۱/۱۲
منبع
@Jahade_tabeini
@rozaneebefarda
هدایت شده از سلمان رئوفی
🔆سخنان امام جمعه کرج به مناسبت اتفاقات پیش آمده و کار غلط شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
🔻🔻🔻🔻🔻
🔆با خدا عهد کردم درمقابل ظلم و فساد بایستم
آقایان برجام را خسارت ندانستند اما لغو سخنرانی را خسارت میدانند!!
🔆حجت الاسلام و المسلمین حسینی همدانی امام جمعه انقلابی کرج در خطبههای نمازجمعه:
🔹سخنران روز ۲۲ بهمن ان شالله حضرت آیت الله میرباقری خواهند بود. اگر سخنران تغییر نمی کرد بنا داشتم مطالب مهمی را بگویم که می ماند برای بعد... از نظر ما این موضوع حل شده است.
امام علی(ع) می فرماید کالفخار باشید. به کوزه ضربهای می زنند ببینید که چه صدایی میدهد و یک تلنگری زده شد و صداها را شنیدید و معلوم شد که چه کسانی ترک دارند.
🔹وقتی می بینید بی بی سی یک مطلبی را مطرح میکند و برخی رسانههای داخلی ادامه می دهند باید هوشیار باشیم و بدانیم منشا کار از کجاست؟
🔹هرکس گفتمان امام و رهبری را نداشته باشد او را نقد میکنیم و تضعیف جایگاه او نیست، نقد گفتمان اوست و گفتمان او محل بحث است.
🔹بنده از لحظهای که فهمیدم آقای لاریجانی به کرج میآید، باتوجه به شناختی که از فضای کرج داشتم خودم اقدام کردم و تماس گرفتم و جواب ندادند و حتی تلفن را قطع کردند و گفتم که من در نماز جمعه اعلام میکنم چون مردم و تشکلهای کرج از من میخواهند و اعلام کردم.
🔹بنده با خدا عهد کردم درمقابل ظلم و فساد بایستم و وابستگی هم به مسئولیت ندارم.
عدهای از مسئولین و نخبگان از مردم عقب افتادند.
🔹برخی از دوستان هم ناآگاهانه در حق مردم انقلابی کرج و گفتمان انقلاب جفا کردند!
(شورای سیاست گذاری ائمه جمعه یا شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که در کمال تعجب در پشتیبانی از آقای علی لاریجانی بیانیه دادند)
🔹 آقایان برجام را خسارت ندانستند اما لغو سخنرانی را خسارت میدانند، بنده در مقابل زیاده خواهیها کوتاه نخواهم آمد.
🔹بعد از SPV سه کشور اروپایی اینستکس را برای ما طراحی کردهاند که جز خودتحریمی نتیجهای نداشته است و فرایند تحقیرآمیز اجرایی شدن آن هیچ مشکلی از کشور حل نمیکند. دستگاه دیپلماسی باید پاسخ این یاوه گوییها را بدهد.
@salmanraoofi
#سکولارهای_حوزوی و بایکوت #انقلاب_اسلامی #چهل_ساله
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸انقلاب اسلامی علی رغم همه دشمنی های خارجی و کارشکنی های داخلی٬ به چهل سالگی رسیده است.
🔹مردم متدین در کنار روحانیت پیشرو در این چهاردهه فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرده است.
🔹روحانیون غیرانقلابی و #ضدانقلاب (گرچه در اقلیت محض اند) بدون اینکه هزینه ای داده باشند٬ متنعم بوده اند و جز غر و نق چیزی از آنان منتشر نشده است.
🔹این جماعت همیشه طلبکار گاه از #اسلام_منهای_سیاست سخن گفته اند٬ و گاه نسخه
#سیاست_پرهیزی برای #روحانیت پیچیده اند و منادی #روحانیت_منهای_سیاست بوده اند.
🔸سنگر گرفتن پشت ارزشها دیگر برای #سکولارهای_مقدس راهگشا نیست؛ چهل سال برای پیوستن به صفوف #روحانیت_مجاهد و #ملت_انقلابی وقت کمی نیست.
🔸در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۷ کار یکسره خواهد شد؛ آنانکه یک بیانیه تبریک و یا چند لحظه همقدم شدن را انقلاب شکوهمند اسلامی دریغ می دارند٬ از ۲۳ بهمن باید در مقابل پرسش های صریح انقلابیون خود را آماده کنند.
🔹دیگر دوران غربت و مظلومیت به سرآمده است؛ سکولارها باید روشن شود که
این انقلاب عظیم را به کدامین گناه٬ به مذبح #بایکوت و #قهر_سیاسی برده اند؟!
@rozaneebefarda
همه تناقض گویی های #سروش_محلاتی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
سروش محلاتی به عنوان یکی از حامیان نشان دار دولت اعتدال در قم٬ در تبیین حیطه تاسی به اولیای الهی میگوید:
باید ارزشها ملاک تاسی از اولیای الهی باشد نه قالبها و روشهایی که در شرایط خاص رخ داده اند. او میپرسد مثلا آیا سن حضرت فاطمه (س) موقع ازدواج، اندازه مهر و جهیزیه و اموری از این دست، میتواند مورد تاسی قرار گیرد؟
▫️ سوالی اینجا قابل طرح است و آن اینکه آیا ساده زیستی حاکمان که تضمین کننده بقای حکومت دینی است، یکی از ارزشهای مورد توصیه اولیای خدا نیست؟ امام خمینی (ره) در این باره چه می گفتند؟
سروش در میان سخنانش به داستان امام صادق ع و سفیان ثوری اشاره میکند. در نقلی آمده حضرت لباس خوبی پوشیده بودند و سفیان در ظاهر، لباسی زمخت پوشیده بود و زیرش لباسی نرم! حضرت به این ریاکاری اشاره می کنند!
اما چرا سروش این نکته را متذکر نمیشود که در این نقل، امام صادق (ع) زیر لباس سفید نرم خود، به قصد ریاضت نفس، لباسی خشن پوشیده بودند؟
سفیان ثوری وقتی می بیند آن حضرت لباس های نظیف و زیبا پوشیده است، ایراد می گیرد که مگر شما فرزند امیر المؤمنین نیستید؟ حضرت صادق (ع) در جواب او می فرمایند در زمان علی (ع) غالب مردم جامعه تهیدست بودند و وضع مناسبی نداشتند و از طرفی، من این لباس را برای حفظ آبرو پوشیده ام، اما لباس زیر من خشن است در واقع، آن حضرت می خواستند با لباس زیبا، حفظ ظاهر کنند و با پوشیدن لباس خشن در زیر لباسهای لطیف و ظریف، خود را به تن پروری عادت ندهند. آن گاه امام به سفیان فرموده: اما تو این لباس رو را که خشن و پشمینه است، برای تظاهر و جلب نظر مردم پوشیده ای؛ ولی لباس زیرین تو نرم و لطیف است.
چرا سروش به این بخش اشاره نمیکند؟ میدانیم ایشان ثناگوی مرحوم هاشمی رفسنجانی است کسی که گفتمان نفی لزوم ساده زیستی مسئولان را با انگ ریاکاری عادی ساخت.
او که خود وضع مالی بدی ندارد، لزوم سازش با غرب را تئوریزه میکند، مرید و مدافع تمام عیار تفکر هاشمی و یکی از سخنرانان مجالس یادبود ایشان است و هاشمی را نماد عقلانیت و منتقدین انقلابی ایشان را تندرو میخواند!
او میگوید باید دید پشت پرده کسانی را که سفره ساده میاندازند بعد دوربین می آورند تا ساده زیستی آنها دیده شود، چیست؟
درست میگوید ریاکاران محکومند. "افضل الزهد اخفاء الزهد"
اما نکته ای که در سخنان این طیف کمتر دیده میشود، اشاره به لزوم ساده زیستی و قناعت در آموزه های دینی خصوصا برای حاکمان است! مرحوم هاشمی میگفت وقتی خدمت و کار برای مردم نباشد، ساده زیستی چه سودی دارد؟!
روشن است الگوی درست در انقلاب اسلامی جمع "کار و ثروت اندوزی نکردن" است.
▫️سروش محلاتی از قدرت و استقامت فقهی دهه شصت در زمان امام خمینی میگوید و اینکه بر رقبای فقهی غالب بود او معتقد است در این سه دهه اخیر به تدریج گفتمان رقیب غالب شده است، چون فقهای انقلابی همچون آیت الله مومن و آیت الله یزدی، آنچنان که باید از حقوق مردم دفاع نمی کنند.
نظر شما چیست؟ به نظر میرسد این جماعت از طرفی خود را پیرو امام خمینی و مدافع نظرات شهید بهشتی و طالقانی و هاشمی رفسنجانی و... میخوانند و از طرف دیگر در سایت خود به علما نسبت میدهند که در زمانه غیبت، اقامه حدود لازم نیست؛ درحالی که از گذشته مشهور فقها معتقد بوده اند اجرای حدود جایز است، سروش وانمود میکند نظر فقها خلاف این بوده!
عبارت سروش: ...بدون در نظر گرفتن مساله ای که علما بیان می دارند مبنی بر اینکه حدود در عصر غیبت اجرا نشود...
او همچنین میگوید: در این دوران ساب النبی قابل مجازات نیست، نهی از منکر اگر تنش ساز باشد باید تعطیل شود...
🔹کسی منکر اختلاف نظر در میان فقها در قرون طولانی حکومتهای جور و طواغیت نیست، از دید بسیاری از آن فقها، امکان برقراری حکومت دینی و امیدی به اقامه احکام الهی وجود نداشته است. اما آیا آنچه سروش محلاتی نوشته، موافق نظرات فقهی بنیادین امام خمینی است؟!
در جای دیگر می نویسد نپوشاندن موی خانمها حرام است ولی وجدانا مفسده ندارد! لذا نباید اجباری باشد! گرچه نپوشاندن قسمت های دیگری که پوشش واجب شده؛ مفسده دارد و باید قانونا ممنوع باشد!
همچنین سروش محلاتی و همفکرانش تصریح می کنند مردم میتوانند اسلام و حکومت دینی را نخواهند! چون در انتخاب آزادند! یعنی بین آزادی تکوینی و تشریعی فرق نمی گذراند!
باید گفت با این اوصاف در واقع شما در باطن؛ خود را رقیب گفتمان فقهی امام خمینی میدانید! اما به اسم دفاع از خط امام، به نفی نظرات ولی فقیه بعد از امام و فقهای انقلابی می پردازید! از دهه شصت برای پیشبرد اهداف خود استفاده میکنید! نام این پنهان کاری چیست؟
✍ علی مومنی
آخرین تحولات حوزوی را در روزنه پی بگیرید
👇
@rozaneebefarda
آشفتگی و #تکالب #ضدانقلاب در مناظره ساختگی #شبکه_ملکه را در لینک ذیل ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=uZW4upd_WNs
🔶حاشیه
این گفتگو نشان داد که #دشمن جز تکرار فحاشی های چهاردهه پیش٬ حرف تازه ای ندارد و در همان اقلیت محض خودشان هم هزارها اختلاف نظر دارند. #bbc در آستانه ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی٬ همه اعوانش را جمع کرد اما جز تشویش چیزی در چنته نداشتند!
@rozaneebefarda
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 #کیهان_آنلاین
🎥 فیلمی از تظاهرات 22 بهمن مردم روستای پیته نو که این روزها در فضای مجازی با استقبال مواجه شده است.
روستای پیته نو در بخش یانه سر دهستان شهدا شهرستان بهشهر است. مردم انقلابی این روستای دیدنی 11 شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرده اند. راهپیمایی خلاقانه و متفاوت اهالی پیته نو در روز 22 بهمن، بازتاب فراوانی در شبکه های اجتماعی داشته است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
وقتی #خبرنگار #اصلاح_طلب #افراطی٬ از پستوی #اصولگرایان #خبر دارد٬ یعنی #اشکالی وجود دارد!
کار از #حفره_امنیتی هم گذشته است.
@rozaneebefarda
توصیه مقام معظم رهبری درباره #مطالعه «بیانیه گام دوم»
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
آیتالله #شبزندهدار صبح امروز در جلسه درس خارج فقه با اشاره به دیدار اخیرش با رهبر انقلاب روایتی از آنچه ایشان درباره «بیانیه گام دوم انقلاب» گفته بودند را نقل کرده است:
🔹ایشان فرمودند که من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم و فرمودند من بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی میگویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این میگویم این کار را بکنند. این درخواست و مطالبه را ایشان دارند.
🔹من دیروز در مشهد به طلاب عرض کردم که این بیانیه را مثل کتب درسی به مباحثه بگذارید و بعد در راه نشر و تبیین و پیادهسازی آن تلاش کنید. خود ما هم هر روز یک بخشی از بیانیه را همینجا قرائت خواهیم کرد.
@rozaneebefarda
تضعیف فقه انقلاب با پوشش آرای فقهی امام خمینی
#سروش_محلاتی
#قاضی_زاده
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸آقای سروش محلاتی در تبیین وضعیت "فقهِ انقلاب" در چهل سالگی میگوید:
فقهِ انقلاب دو دوره متفاوت داشته و دارد. دهه شصت باتکای نظرات امام خمینی دوره اوج و تعالی بود؛ ایشان مشارکت سیاسی مردم را به رسمیت میشناخت. اما بعد از آن فقه انقلاب رو به نزول گذاشت. به عنوان مثال آیت الله مومن نوشته اند:
لا دخل لانتخاب الامه فی فعلیه ولایه الفقیه ایضا (الولایه الالهیه، محمد مومن ج۳ ص۴۷۸) انتخاب مردم در فعلیت ولایت فقیه دخالت ندارد.
لذا فقه انقلاب تنزل کرده است.
آقای قاضی زاده، مدیر موسسه #فهیم در قم؛ همفکر ایشان در مصاحبه با جماران اعتراف میکند:
امام خمینی مشروعیت حکومت و روسای جمهور را تا اواخر عمر صرفا از ناحیه ولی فقیه میدانستند و نقشی برای مردم از این جهت قائل نبودند. لذا در تنفیذها میفرمودند من رئیس جمهور را "منصوب" میکنم و اگر از مسیر اسلام خارج شود او را "بر کنار خواهم کرد".
قاضی زاده تصریح میکند امام خمینی در تنفیذ همه روسای جمهور و تا اواخر حیاتشان، نظری شبیه آیت الله مومن داشته اند!
اما سروش محلاتی میگوید در دهه شصت و با پشتوانه آرای امام، مشارکت سیاسی مردم رسمیت داشت و گفتمان غالب آن بود که رای مردم در فعلیت ولایت فقیه نقش دارد. موضوعی که فقیهانه چون آیت الله مومن آن را نفی کردند.
با این حساب آیا آنچه سروش گفته است میتواند شاهدی بر ادعای تنزل فقه انقلاب باشد؟!
عبارت قاضی زاده: "شاید بشود گفت متن حکم حضرت امام(ره) در هنگام تنفیذ حکم نخست وزیر اول و هنگام تنفیذ حکم تکتک رییسجهورها و همینطور مقام معظم رهبری در دوران خودشان، به این نظریه نزدیکتر است."
از این آقایان سوال میکنیم آیا مبنای امام خمینی (صرف نظر از روزهای پایانی عمر امام که ادعای دیگری دارید) همین چیزی است که شاگردان و فقهای انقلابی همچون آیت الله مصباح و مومن گفته اند یا چیزی است که شما معتقدید؟
آیت الله مومن نوشته اند رای مردم در مشروعیت و فعلیت ولایت فقیه دخالتی ندارد؛ مشروعیت ولایت فقیه از سوی دین است و بسط ید و امکان حکمرانی بسته به همراهی مردم است.
اگر نظر و عمل امام همان است، چرا فقهای انقلابی را متهم به تنزل دادن فقه انقلاب می کنید؟! مگر نمی گویید در زمان امام مشروعیت به تنفیذ ولی فقیه بود، ایشان رئیس جمهور را منصوب می نمود و به او مشروعیت میبخشید؟!
وانگهی معیار برای اوج و نزول فقه چیست؟! آیا قرار است از حقوقی که خداوند به انسان عطا کرده است دفاع کنیم یا تا میتوانیم بر حقوق انسان بیفزاییم؟!
اقتضای فکر توحیدی چیست و لازمه اندیشه اومانیستی کدام است؟ انسان گرایی در دنیای معاصر، موضوعی آشنا و بسیار فراگیر است. یعنی دفاع از حق انسان و به حاشیه راندن دین.
مباحث برخی از اهل قلم در کشور ما (همچون مجتهد شبستری) مبتنی بر یک پیش فرض غیر حوزوی انسان گرایانه است. گرایشی که پشتوانه دموکراسی غربی است. متاسفانه عده ای نیز از این جریان متاثرند و گاه ادبیات فقهی را هم در خدمت آن قرار میدهند.
اما دم زدن از حقوق مردم با این شیوه، هنر نیست. در نگاه توحیدی، خدا محور عالم است، یا انسان مومن به خدا محور عالم است، این دو از هم جدا نیست، ولی در نگاه اومانیستی، انسان یکه و مستقل انگاشته شده.
به هر حال اگر کسی از نظر فقهی به این نتیجه قطعی رسید که انتخاب مردم در حقانیت حکومت معصوم یا فقیه دخالت ندارد به صرف این نمیتوان فقه او را نازل و مغلوب خواند! یا اگر معتقد شد رای مردم هم جزء العله است و دخالت دارد، نمی توان فقه او را متعالی خواند!
به هر روی آقای قاضی زاده معترف است عمل امام و جملات مربوط به تنفیذ ایشان، منطبق با دیدگاهی است که مشروعیت را از ناحیه دین میداند، نه مرکبی از دین و خواست مردم، اما ایشان هم نظر امام خمینی را نمی پسندد و ادعا میکند نظر امام در اواخر عمر، عوض شده بود. اما دلیل صریحی بر این ادعا اقامه نمی کند.
قاضی زاده به عباراتی اشاره میکند که صراحتی در مدعای ایشان ندارد. مثلا پاسخی که امام ۳۵ روز پیش از وفات به آیت الله مشکینی داده اند و فرمودند مجتهدی که با واسطه خبرگان توسط مردم، برگزیده میشود منتخب مردم است و حکم او نافذ است.
اما نمی توان با وجود عبارات و عملکرد صریح امام، ادعا کرد ایشان در پایان عمر نظرشان برگشته است! آن هم با جملاتی ظنی الدلاله که دیدگاه مقابل هم به آن ملتزم است!
در نهایت باید گفت دم زدن افراطی از مردم در بازی سیاست سودمند است. اما ای کاش کارنامه عملی دولت اعتدال نیز شاهدی بر دلسوزی واقعی نسبت به مردم و خدمتگذاری بود.
نه نشانگر سوء مدیریت و وادادگی و اعتماد به دشمنان اسلام و مسلمین.
بله، هنر تلاش برای کسب رضای گ
الهی و خدمت واقعی است.
علی مؤمنی
@rozaneebefarda
تبیین و تحلیل #بیانیه #گام_دوم انقلاب توسط آیت الله #شب_زنده_دار
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
جلسه اول: 28/11/1397
إن شاءالله در طی جلساتی بعضی از فرازهای بیان بسیار مهم، عالمانه، دلسوزانه و فکر شدهی مقام معظم رهبری دام ظله العالی را متعرض می شویم، هم تذکاراً برای خودمان و اینکه مایه تدبر و تأمل بیشتر برای خودمان و گامی جهت انتشار، تبیین و پیادهسازی آن بیانیه برداریم.
بعد از آن که ایشان حمد وثنای الهی را بجای میآورند و درود و سلام بر محمد و آل می فرستند در فراز اول سخنانشان میفرمایند:
«از میان همهی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که بهپا خاسته و
انقلاب کردهاند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و بهجز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند».
یعنی یا انقلاب شان به ثمر ننشسته یا اگر به ثمر نشسته است آرمانها فراموش شد و راه منحرف شده است و به کج راهه رفتهاند. اما به لطف خدای متعال این انقلاب این چنین نبوده است.
« امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههای که غیرقابل مقاومت بهنظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دومین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمّدنسازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوم میشود».
اینها یک واقعیتهایی است که به آن توجه میدهند« و أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ» ضحی/14؛ این از آن نعمتهایی است که ما باید هم به یاد خودمان بیاوریم. و هم در افراد دیگر به آن توجه بدهیم. این همان نعمت بزرگ خدای متعال بود که فرمودهاند: «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَب إِلَیْک فِی دَوْلَة کَرِیمَة تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَام وَ أَهْلَه وَ تُذِل بِهَا النِّفَاق وَ أَهْلهُ وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاة إِلَى طَاعَتِک وَ الْقَادَة فِی سَبِیلِکَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا کَرَامَةَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَة».
مفاد این کلام این نیست که آرمانها حتما پیاده شده یا محقق شده است، بحث در این است که از آن آرمانها دست برداشته نشده است و نظام درصدد پیاده کردن آنها بحمدالله تبارک و تعالی است. ممکن است که [آن آرمان ها] پیاده نشده باشد.
کمرنگ پیاده شده باشد یا حتی در بعضی از امور خلاف آنچه که در نظر بوده است انجام شده باشد که مورد به مورد وجود دارد و همین موارد مورد گلایه مندی شدید است و کفران نعمت حساب می شود.
در راس این هرم بحمدالله رهبری وجود دارند و مراجع بزرگوار و حوزههای علیمه و مردم متدین و خداجو هستند، راه راهی است که بنابرا ن جهت وجود دارد. و این گفتهها برای این است که راه گم نشود، کم رنگ نشود و بیتوجهی به آن نشود.
این خیلی لازم است که همه ما این وظیفه را داریم که ان شاءالله گام برداریم و متوجه باشیم.
منبع: پندهای سعادت
🔶حاشیه
لبیک به بیانیه رهبر معظم انقلاب و تلاش برای تولید ادبیات حوزوی در این جهت٬ نمادی از #حوزه_انقلابی است.
از چه رو مدعیان همیشه طلبکار از جمله برخی سران #نشستدورهای حتی به همین میزان همصدایی با انقلاب اسلامی هم حاضر پ
نیستند و از اظهارنظر استنکاف می ورزند؟ با اینهمه بی اعتنایی٬ هنوز هم انتظار حمل به صحت کردن دارند!
@rozaneebefarda
تبیین و تحلیل #بیانیه #گام_دوم انقلاب اسلامی توسط آیت الله #شب_زنده_دار/ جلسه دوم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
📆مورخه: 1397/11/29
🔸"آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را بهرخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجل محتوم خود نزدیکتر شدند." چه آنهایی که بی تفاوت بودند و چه آنهایی که تلاش بر ضد کردند "اکنون با گذشت چهل جشن سالانهی انقلاب و چهل دههی فجر، یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده" که شوروی سابق بود "و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار میدهند، دست و پنجه نرم میکند! و انقلاب اسلامی با حفظ و پایبندی به شعارهای خود همچنان بهپیش میرود."
🔸در حقیقت این چند سطر ترجمان آیه مبارکه « إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ»1 و همچنین ترجمان این حدیث شریف « مَآ كَانَ لِلّهِ یَنْمُو » است، هر چه برای خدا انجام بشود نمو و رشد میکند، چون رهبر این انقلاب مرحوم امام امت رضوان الله علیه حقیقتاً اخلاص داشت و برای انجام وظیفه اقدام فرمود. بزرگان و مراجع معظمی که در گذشته همراه امام بودند و بعد هم همینطور و همچنین اخلاصهایی که در آحاد مردم در سراسر کشور میبینیم.
🔸من واقعا به حال بعضی از این افراد غبطه میخورم، ما لباس رسمی اسلام و معنویت را پوشیده ایم اما آنها گاهی یک حالاتی دارند که انسان نمیداند تا آخر به آن حالات دست پیدا میکند یا نمیکند.
یک پسر عمه ای داشتیم شانزده هفده ساله که به قم آمده بود، خیلی این جوان از جهات مختلف برازندگی داشت به ضرس قاطع به من گفت که من حتما باید به بهشت بروم، و طبق وظیفهاش رفت و شهید هم شد و یک نامه ای برای پدر ما نوشته بود.
آدم اینها را می بیند که تمام تجسم نیت خالص، پاکی، دلدادگی نسبت به معنویت شدهاند.
🔸اینها همه باعث شد که آنچه که رهبری معظم اینجا فرموده اند که خدای متعال در ناباوری همگان این انقلاب را بحمدلله پیروز فرمود، و هر چه دسیسههای دشمن زیادتر شد بر استحکام این انقلاب افزوده شد.
🔸تا مادامی که این نیت های خالص و ارتباط با اهل بیت علیهم السلام وجود دارد ان شاءلله این نظام واکسینه است و در امنیت خواهد بود. منتهی قهراً همانطور که دیروز عرض کردیم حجت بر همگان الان تمام است که هیچ حجتی بر این که انسان آن احکام الهی که الان قابل پیاده شدن است و قدرت بر پیاده شدنش را داریم پیاده نکنیم معاقب خواهیم بود معاذالله.
▫️پاورقی:
1. سوره مبارکه محمد، آیه 7
@rozaneebefarda