🇮🇷غذاهای بومی محلی ایران 🍵آش شله قلم کار، آش فاطمه زهرا (س)، استان گیلان 🥣مواد لازم: 🔅گندم پوست کنده (۳ پیمانه) 🔅نخود و عدس (از هر کدام نصف پیمانه) 🔅لوبیا سفید، قرمز، چشم بلبلی و لوبیا چیتی (۲ پیمانه) 🔅گوشت با استخوان (دنده و سرسینه گوسفند) (۵۰۰ گرم) 🔅پیاز متوسط (۳ عدد) 🔅سبزیجات خرد شده (تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و اسفناج بیشتر (نیم تا یک کیلو)) 🔅روغن حیوانی (۳ قاشق غذاخوری) 🔅نمک معدنی، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و سیر داغ (به مقدار لازم) ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim