صدای حکیم (دورههای سبک زندگی، طب و روانشناسی)
🍝
خواص طعم چرب
🥘غذاهای چرب، غذائیت یا ارزش غذایی زیادی دارند و همانند شیرینیها به خلط غالب تبدیل میشوند. 🥘لذا در غلبه بلغم، تبدیل به بلغم و در غلبه صفرا تبدیل به صفرا میشوند. بنابراین در افراد بلغمی میتوانند سبب انسداد و گرفتگی عروق و سایر اعضاء شوند. 🥘چربیها، تلیین (لینت) مزاج ایجاد کرده و خشکی، تحریک عصبی و زبری دستگاه گوارش را که از خوردن غذای شور و یا غیر آن پدید آمده، از بین میبرند. 📚
منبع:
دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#طعم_چرب
#خواص_طعم_چرب
#غذاهای_چرب
#شیرینیها
#خلط_غالب
#بلغم
#غلبه_بلغم
#صفرا
#غلبه_صفرا
#گرفتگی_عروق
#گرفتگی_اعضا
#لینت_مزاج
#خشکی
#زبری_دستگاه_گوارش
#غذای_شور
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠
@Sedayehakim