#با_هم_بشنویم (72) - در پیام رسان ایتا
#روانشناختی_و_تربیتی
عنوان بحث: #اصولی_در_تربیت_جنسی
جلساتی مهم و راهکار محور برای پاسخ به یکی از موضوعات مهم در تربیت.
مخاطبان، مادران دانش آموزان سال اول تا چهارم دبستان هستند.
فکر می کنم خیلی حرف های مهم و سرنوشت سازی در این مجموعه طرح شده است؛ ان شاء الله که به عنایت امام عصر علیه السلام موجب حفظ بهتر متربیان دور مانده از حجت خدا در عصر غیبت باشد.
آدرس این مجموعه فایل ها:
http://sm-kheradmand.com/Seminars/Tarbiyati/page32/lang/Fa.aspx
#روز_نگاشت - 1402
* چهارشنبه – 25 بهمن 1402 – 6 شعبان المعظم 1445 – 16 فوریه 2024
• مباحثی در «توحید» و «حجیت قرآن» مجموعه جلساتی بود که به لطف الهی در 6 اسفند 1399 آغاز شد و امروز، در 25 بهمن 1402 به اتمام رسید. 105 جلسه ی ارزشمند و مفید که هر نوبت حدود 3 ساعت به طول می انجامید. برای حضور و استفاده از این مجموعه مباحث - که بخشی از آن گرفتار فضای مجازیِ دوران کرونا بود - خدای را شاکرم. انصافاً مباحثی دقیق مورد طرح و گفتگو قرار گرفت.
• بنا نبود که این برنامه گرفتار آفت شود ولی دست تقدیر چنان کرد که ما از این قرار شیرین محروم شدیم. دوستان و همراهان بسیار خوبی به بهانه ی این برنامه یافتم که بارها اذعان نموده ام: «کمتر جمعی چنین با تقوا و اهل ولایت و برائت و اخلاص نصیب می شود!» دوستانی که مباحثه ی علمی با ایشان آموزنده، آشنایی با توفیقات ایشان تنبه دهنده و هم سخنی با ایشان معرفت زا بود! کسانی که برای خدمت و یاری دین خدا مشوق هم بودند و در این راه هم سبقت می جستند! به گمان این کوچکترین جمع، اوج این لذت با هم بودن زمانی بود که دل ها متذکّر به معارف توحیدی می شد! و چه شیرین حالاتی بود!
• خداوند توفیق داده بود و آغاز هر جلسه را با قرائت صفحاتی از قرآن کریم آغاز می نمودیم؛ به نیابت از امام عصر علیه السلام و تقدیم ثواب آن به حضرت خدیجه ام المؤمنین سلام الله علیها؛ در برخی از جلسات هم ذکر توسل به حضرات معصومین علیهم السلام و اشک بر مصیبت خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و فراغ امام زمان سلام الله علیه با نوای دوستی با صفا، حال و هوای جمع را تغییر می داد.
• چه بگویم از ان چه درباره ی قرآن به مباحثه نشستیم! ... خدای تعالی ما را از خواب غفلت بیدار کند!
• زمانی که برای پیش مطالعه، حضور و تحقیقات و مطالعات پیرامون هر جلسه گذشته، حداقل 500 ساعت بوده است؛ هنوز توفیق دارم از برخی فایل های صوتی این مجموعه مباحث بهره ی مجدد ببرم.
https://t.me/Kheradmand_S_M
با احترام
با توجه به هک شدن کانال تلگرامی بنده
بعد از کمی غصه خوردن 😜 به کوری چشم دشمنان امیرالمؤمنین علیه السلام کانال جدید را با آدرس زیر راه اندازی کردم.
امید که بتوانیم اطلاعات از دست رفته را باز یابیم.
https://t.me/Kheradmand_S_M
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#کتاب_های_نوجوانان
امضا؛ من دل تنگ
انتشارات: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
نویسنده: بهاره سلمانی
تصویرگر: ابوالفضل همتی اهویی
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 32
سال انتشار شمسی : 1400
پایان مطالعه، ساعت 1 بامداد چهارشنبه 13 تیر 1403
اشعاری زیبا و تصاویری کار شده و ترکیبی از شعر و تصویر، دلنشین.
https://ble.ir/S_M_Kheradmand
#فایل_های_صوتی_و_تصویری_شنیده_و_دیده_شده
#روانشناختی
سمینار «روانشناسی مثبت نگر»
بحثی تقریبا دو ساعتی که در دو روز پایانی خرداد 1403 شنیدم.
حرف های خوب در میان اعتقادات سست و راهنمایی های فکری غلط!! که البته در میان آن ها که محبوبیتی هم در جمع جوانان دانشجو می جویند کم نیست!
اخیراً ترجمه ای هم از این گوینده ی روانشناس دیدم که کتابش را تقدیم به فردی از منحرفان اعتقادی کرده بود!
فهمیدم برخی حرف هایش فقط از روی نادانی و جهل نیست! ...
خدای متعال عاقبت ما را ختم به خیر نماید.
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
سرود درّ نجف.mp3
12.2M
#امیر_عالم_امیرالمؤمنین_علی_علیه_السلام
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ.
#وعده_ی_ما_ایوان_نجف ...
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
#روز_نگاشت - 1377
#بازدیدهای_فرهنگی
* یکشنبه – 11 بهمن 1377 – 14 شوال 1419 – 31 ژانویه 1999
با تعدادی از دوستان فرهنگی مؤسسه ی پیام هدایت برای بازدید از مجموعهی پیشدبستانی و دبستان بنی هاشمی، واقع در کرج راهی شدیم. زمان این بازدید از حدود ساعت 12 که از دزاشیبِ تجریش راه افتادم تا حدود 17 که در خیابان شریفیِ تهران پیاده شدم به طول انجامید؛ نماز در مسجدی در تهران و ناهار در مؤسسهی بنی هاشمی.
نکات بسیاری قابل ذکر است که به برخی اشاره می کنم:
ک 1. مدیریت علاقهمند، با تجربیات مدرسهای و غیر مدرسه با روحیهای شاداب و دارای تدینی سنتی که از بچهی یک روحانی انتظار میرود؛ باپشتکار و نگران از سختیها اما یک تنه ایستاده اند! ... و این خیلی جالب است!
2. 180 دانشآموز پیش دبستانی و دبستانی دارند؛ مدرسه ای تازه تأسیس، دارای امکانات نسبتاً خوب با توجه به واقع شدن در شهرستان!
3. در بعضی زمینهها نقص امکانات و مربی و معلم دارند، در عین حال 70 نفر کادر آموزشیِ کل مؤسسه است!
4. دارای یک پیشدبستانی مختصر با یک مربی سه سال تجربه که اهل کرج است و محیطهای دیگر را خیلی ندیده، اما ظاهراً علاقهمند است.
5. کلاسها در خودشان خوب است و نمازخانهی بسیار زیبا و عالی ای دارند.
علاقهی شدید مدیر به مسائل مذهبی و عقیدتی کاملاَ آشکار است. حیف است که چنین مدیری ظاهراً تنها است و نه تنها از داشتن کمک های جدیِ اجرایی بلکه مشاورهای توانمند هم محروم است! البته مدیر سلائق خاص خود را دارد که شاید هر شخصی هم نتواند با ایشان همراه شود ولی این شاخصه تقریباً در همه ی مجموعه ها هست؛ معاون هم دارند، اما ظاهراً تقسیم کارِ زیادی صورت نپذیرفته، مدیر تنها دیده میشوند و ظاهراً مدرسه را به شکل غیر ساختاریافته اداره میکنند.
6. ظاهراً با مجموعه ی «جامعه ی تعلیمات اسلامی» نظرات متفاوتی دارند؛ از جمله این که میگوید: «مدارس جامعه طبق یک الگوی خاص عمل میکنند، اما من میگویم باید با زمانه و زمان تغییر کرد!».
ی 7. مدرسه پر است از عکسهای یادگاری مدیر و خانوادهی او! مدیر علاقهمند به رشد بچههای خویش هم هست! خانوادهی مدیر به قول خودشان «با هم صبح علیالطلوع مدرسهاند تا شب»؛ همه در خدمت مدرسهاند! دختر خانم ایشان بر کل معلمین زن دبستان نظارت دارد و بعضی کارهای مالی و دفتری را نیز انجام میدهند.
8. مدیر با خاطراتش خیلی لذت می برد و حتی در پی ساختن مستندی از خاطرات زیبای خود برای آینده است.
خدا بر توفیقات همهی کارکنان مدرسهی بنیهاشمی بیافزاید؛ به نظر می رسد با این انرژی اولیه آینده ی خوبی داشته باشند؛ ان شاء الله.
https://ble.ir/S_M_Kheradmand