🟠خواص و مصلح نان جو در طب سنتی
🔸طبیعت جو سرد و خشک است؛ لذا نان جو به علت سردی تولید نفخ و باد میکند.
🔸نان جو مناسب گرم مزاجان است و برای سرد مزاجان و افرادی که سودا در مزاج دارند و همچنین افرادی که نفخ شکم دارند، مضر است.
✅مصلح نان جو برای این افراد در صورت مصرف، عسل، خرما، دنبه، آبگوشت و غذاهای پرادویه است تا از درد مفاصل و قولنج روده در امان باشند.
📚منبع:
محمد بن زکریای رازی، منافع الاغذیه و مضارها
#نان_جو
#عسل
#درد_مفاصل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح بوی زندگی
بوی دوست داشتن
وبوی عشق ومهربانی می دهد
الهـی
زندگیتون مثل صبح
پرازعطرخوش باشد.
صبحتون بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍲ترید یا شرید:
👈🏻ترید یا تیلیت (نانی که در آب غذاهایی مثل آبگوشت خیسانده میشود)
🔆در بعضی از خوراکی های مایع موجب نفخ شدید و ضعف معده میشود.
🔆مناسب گرم مزاجان است و مضر سرد مزاجان.
#انواع_نان
#تیلیت_کردن
#نفخ_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴مصلحات نان برنج در طب سنتی
♦️نان برنج نسبت به نان گندم دیر هضم و دیر دفع است. به همین علت باید همراه با یکی از مصلحات: نمک، چربی بسیار، شیر و یا سیر مصرف شود تا موجب قولنج روده نشود.
📚منبع:
محمدبن زکریای رازی، بهداشت غذایی (منافع الاغذیه و مضارها)
#نان_برنج
#قولنج_روده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺زیباتریڹ گل ها همیشه ….
🌸مختصِ بهترینهاست
🌺زندگیتون مثل گلها
🌸زیبا و خوش آب و رنگ
🌺و هر جایی که هستین
🌸دعا ميڪنم
🌺خـدا پناهتان باشد
🌸صبح بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔥فواید نان تنوری در طب سنتی:
🔸هضم سریعی دارد و زود دفع میشود.
🔸کمتر تولید نفخ و گرفتگیهای مجاری میکند.
🔸از نانی که روی ساج و یا درون فر پخته شود و یا از نان کماج سریعتر هضم میشود.
#نان_تنوری
#زود_هضم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍛خورش مُطَنجِن، غذای لذیذ زمستانی:
🌼در اصل مُطجِن به معنی در تابه پخته شده است. یکی از خورشهای لذیذ، پرخاصیت و مناسب فصل زمستان که در منابع طب سنتی ایران از آن یاد شده است و جزو غذاهای محبوب ساکنان استانهای شمالی ایران است که در هر منطقه به گویش خاص همان منطقه تلفظ میشود و نامی دارد از قبیل شیرین خورش، آلو قیسی خورش و مطنجن.
#غذای_زمستانی
#خورش_مطنجن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟢مواد لازم خورش مطنجن:
🍃گوشت گوسفند یا مرغ محلی
🍃مغز گردوی تازه شکسته شده
🍃آلو
🍃پیاز سرخ کرده
🍃شکر
🔴طرز تهیه خورش مطنجن:
🌹گوشت را پخته، پیاز سرخ کرده، آلو و کمی شکر و مغز گردوهای خورد شده را با هم تفت داده و به گوشت اضافه کنید.
🌹بگذارید تا خورش جا بیفتد و به غلظت برسد. به این خورش میتوانید کمی زعفران دمکرده اضافه کنید تا خوش آب و رنگ شود.
🌹همچنین در کنار آلو، قیسی هم میتوان اضافه کرد و کمی آب لیموترش تازه در پایان طبخ در صورت تمایل طعم دلپذیرتری را به شما خواهد داد. همچنین میتوانید در انتها کمی کشمش سرخکرده هم به خورش اضافه کنید.
📚منبع:
تدریس دکتر علی یوسفی دوره مقدماتی مبانی طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
و
خوراکهای بومی محلی ایران استان گیلان
#خورش_مطنجن
#تهیه_خورش_مطنجن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim