🟠خواص و مصلح نان جو در طب سنتی
🔸طبیعت جو سرد و خشک است؛ لذا نان جو به علت سردی تولید نفخ و باد میکند.
🔸نان جو مناسب گرم مزاجان است و برای سرد مزاجان و افرادی که سودا در مزاج دارند و همچنین افرادی که نفخ شکم دارند، مضر است.
✅مصلح نان جو برای این افراد در صورت مصرف، عسل، خرما، دنبه، آبگوشت و غذاهای پرادویه است تا از درد مفاصل و قولنج روده در امان باشند.
📚منبع:
محمد بن زکریای رازی، منافع الاغذیه و مضارها
#نان_جو
#عسل
#درد_مفاصل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح بوی زندگی
بوی دوست داشتن
وبوی عشق ومهربانی می دهد
الهـی
زندگیتون مثل صبح
پرازعطرخوش باشد.
صبحتون بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍲ترید یا شرید:
👈🏻ترید یا تیلیت (نانی که در آب غذاهایی مثل آبگوشت خیسانده میشود)
🔆در بعضی از خوراکی های مایع موجب نفخ شدید و ضعف معده میشود.
🔆مناسب گرم مزاجان است و مضر سرد مزاجان.
#انواع_نان
#تیلیت_کردن
#نفخ_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴مصلحات نان برنج در طب سنتی
♦️نان برنج نسبت به نان گندم دیر هضم و دیر دفع است. به همین علت باید همراه با یکی از مصلحات: نمک، چربی بسیار، شیر و یا سیر مصرف شود تا موجب قولنج روده نشود.
📚منبع:
محمدبن زکریای رازی، بهداشت غذایی (منافع الاغذیه و مضارها)
#نان_برنج
#قولنج_روده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺زیباتریڹ گل ها همیشه ….
🌸مختصِ بهترینهاست
🌺زندگیتون مثل گلها
🌸زیبا و خوش آب و رنگ
🌺و هر جایی که هستین
🌸دعا ميڪنم
🌺خـدا پناهتان باشد
🌸صبح بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔥فواید نان تنوری در طب سنتی:
🔸هضم سریعی دارد و زود دفع میشود.
🔸کمتر تولید نفخ و گرفتگیهای مجاری میکند.
🔸از نانی که روی ساج و یا درون فر پخته شود و یا از نان کماج سریعتر هضم میشود.
#نان_تنوری
#زود_هضم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍛خورش مُطَنجِن، غذای لذیذ زمستانی:
🌼در اصل مُطجِن به معنی در تابه پخته شده است. یکی از خورشهای لذیذ، پرخاصیت و مناسب فصل زمستان که در منابع طب سنتی ایران از آن یاد شده است و جزو غذاهای محبوب ساکنان استانهای شمالی ایران است که در هر منطقه به گویش خاص همان منطقه تلفظ میشود و نامی دارد از قبیل شیرین خورش، آلو قیسی خورش و مطنجن.
#غذای_زمستانی
#خورش_مطنجن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟢مواد لازم خورش مطنجن:
🍃گوشت گوسفند یا مرغ محلی
🍃مغز گردوی تازه شکسته شده
🍃آلو
🍃پیاز سرخ کرده
🍃شکر
🔴طرز تهیه خورش مطنجن:
🌹گوشت را پخته، پیاز سرخ کرده، آلو و کمی شکر و مغز گردوهای خورد شده را با هم تفت داده و به گوشت اضافه کنید.
🌹بگذارید تا خورش جا بیفتد و به غلظت برسد. به این خورش میتوانید کمی زعفران دمکرده اضافه کنید تا خوش آب و رنگ شود.
🌹همچنین در کنار آلو، قیسی هم میتوان اضافه کرد و کمی آب لیموترش تازه در پایان طبخ در صورت تمایل طعم دلپذیرتری را به شما خواهد داد. همچنین میتوانید در انتها کمی کشمش سرخکرده هم به خورش اضافه کنید.
📚منبع:
تدریس دکتر علی یوسفی دوره مقدماتی مبانی طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
و
خوراکهای بومی محلی ایران استان گیلان
#خورش_مطنجن
#تهیه_خورش_مطنجن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim