eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
605 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴قارچ در طب سنتی 🍄مزاج: درجه سوم سرد و تر 🍄خواص: آبی که در اثر بریان کردن آن باقی می‌ماند، برای رفع آب مروارید نافع است. دیر هضم، تولید کننده خون بلغمی و نفاخ می‌باشد. ⚠️زیاد خوردن آن موجب سکته، فلج، سنگینی زبان و تنگی نفس می‌شود. ✅مصلحات: خردل، پختن با نمک و شوید، روغن کنجد و زیتون، پونه، آویشن، فلفل، زنجبیل، زیره 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠کُنار در طب سنتی 🔸مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم خشک 🔸خواص: نارس آن جمع کننده، نفاخ و رسیده‌ی آن دیر هضم است. مسکن حرارت غیر طبیعی بدن بوده و مانع صعود بخارات به مغز می‌شود. 🔸آب شیرین آن گشاینده‌ی گرفتگی عروق و مجاری کبدی و ضد انگل می‌باشد. ✅مصلحات: سکنجبین، گلنگبین، مصطکی 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅آرزو میکنم هر چه صفای دل❤️ 🟡سلامت تن,عشق پاک 🔅و اجابت دعاست 🟡از آن شما مهربانان باشد 🔅روز خوبی در کنار 🟡عزیزانتان داشته باشیـد🍀 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡شله زرد 🫕مواد لازم برای هر نفر: ✨برنج نیم دانهء ایرانی: یک قاشق غذاخوری ✨آب: یک لیوان ✨شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری ✨گلاب: نصف استکان ✨خلال بادام: یک قاشق مرباخوری ✨زعفران دم کرده: نصف قاشق چای‌خوری ✨پودر هل: نوک قاشق چای‌خوری ✨کره: به اندازه یک حبه قند 🫕طرز تهیه: برنج از قبل خیس شده را همراه آب و شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا برنج پخته و شکفته شود؛ کف رویش را با قاشق جمع کنید و دور بریزید؛ گلاب، کره، هل و زعفران را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود؛ سپس خلال بادامی که از قبل در مقداری گلاب خیس کرده‌اید را اضافه کرده، هم زده و از روی حرارت بردارید، در ظرف بکشید و رویش را با پودر دارچین، خلال پسته یا پودر پسته و خلال بادام به دلخواه تزئین کنید. 🫕افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای شکر از یک یا دو قطره عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند. 📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبت‌های مذهبی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim