#حلوا_سنتی_زعفرانی_
آرد سنگک دولیوان
آرد برنج: یک لیوان
شکر: یک لیوان
گلاب و آب از هرکدام نصف لیوان روی هم یک لیوان
کره ؛۱۰۰ گرم یا ۱/۴لیوان
( اگر دوست دارید بجای کره ،۳/۴لیوان روغن مایع استفاده کنید.)
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم (تا جاییکه رنگ حلوا نارنجی بشه)
پودر هل: نصف ق چ (من هل سبز رو آسیاب کردم واز الک رد کردم عطرش فوق العاده ست )
شکروآب وگلاب راباهم مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز گذاشته مدام هم میزنیم.بعد اینکه رسید به درجه جوش همینکه یکی دو قل زدخاموش میکنیم،نکته مهم:شربت نباید زیاد بجوشه چون اونموقع حلوا شکرک میزنه و دون دون میشه.همینکه یکی دو جوش زد کافیه،
از رو حرارت برداشته و زعفران وپودر هل سبز رامیریزیم
بعد آرد را با شعله خیلی خیلی کم حدود سی دقیقه تفت میدهیم طوریکه وقتی آرد رانگاه میکنیم رنگ آرد هیچ تغییری نکرده(رنگش با آرد اولی اصلا به هیچ وجه عوض نشده)انگار اصلا تفت ندادیم. در آخر آرد برنج را ریخته و فقط ده دقیقه باهم تفت میدهیم. بعد از تفت کامل، آردها راکه گرم هست باهم الک میکنیم(این الک کردن باعث می شود که آرد گلوله نشود
باید حتما آرد را گرم گرم الک کردتا از گلوله شدن جلوگیری شود. بعد الک کردن دوباره داخل تابه ریخته روغن یا کره رو اضافه میکنیم فقط دو سه دقیقه باروغن تفت میدهیم نه بیشتر. بعد شربت رادر دومرحله به مواد اضافه میکنیم.
یکباره مقداری به آرد اضافه کرده مخلوط میکنیم از زیر وته ظرف با قاشق مخلوط میکنیم وبعد شعله را خاموش کرده، مابقیه شربت راریخته کاملابا قاشق مرتب هم میزنیم تا جاییکه شربت جذب حلوا بشه بخورده حلوابره مرتب هم میزنیم. دراین موقع وقتی شربت کامل جذب حلوا شد، حلوای شما آمادست،صبر میکنیم تا حلوا از حرارت بیوفته وبا قالب مخصوص بیسکویت زن تزیین میکنیم با قاشق مقداری از حلوا رو برداشته داخل دست گرد میکنیم داخل قالب قرارداده با فشار روی نان ها مخصوص قرار میدهیم یه تزیین راحت و شیک
@shirini71
#مسمای_مرغ_و_کدو
من کدوها رو جدا میپزم و روی مرغ نمیذارمشون...
مرغ رو که به روش معمول میذارم بپزه و فقط کمی آبدارتر که از آبش برای پخت کدو استفاده کنم...به این ترتیب که کدوها رو با دو سه قاشق روغن سرخ می کنم..بعد از تابه درشون میارم و تو همون تابه یه پیاز ریز خرد شده رو تفت میدم.
بهش ادویه ( فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، جوز هندی و..) اضافه میکنم..بعد کدوها رو میچینم روی پیاز..دو سه تا گوجه حلقه شده رو هم میچینم روش و نمک اضافه میکنم ..و بعد هم غوره ها رو میریزم روی کدو..دو ملاقه از آب مرغ رو هم میریزم توی تابه و درش رو میذارم تا نیم ساعتی کدو و غوره و گوجه با هم بپزه و کدوها خوش طعم بشن...
من خورش بادمجون رو هم به همین روش درست میکنم و بادمجون رو مستقیم به خورش اضافه نمیکنم..به نظرم اینجوری به خاطر پیاز داغ و ادویه و گوجه ، کدو و بادمجون هم خوش طعم تر میشن و هم این که شکل خورش رو به هم نمیریزن و موقع کشیدن غذا هم آدم راحت تره و کدو و بادمجون له و لورده نمیشن!
@shirini71
#شامی_مرغ_باسس_گوجه_وبالزام
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم
سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد
پیاز یک عدد
آرد ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۳ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
آویشن یک ق چ
کاری ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
سفیده تخم مرغ ۱عدد
یک ق غ سس خردل ( به دلخواه)
رب گوجه یک ق غ
پوره ی گوجه یک پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
ریحان خرد شده ۲ ق غ
سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ
طرز تهیه :
در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) رو کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود . سپس مخلوط رو به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشون رو بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ، زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید😍
@shirini71
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2🖤
3✨🖤
4✨🖤
5✨🖤
6✨🖤
7✨🖤
8🖤
9✨
10✨🖤
11✨
12
13
14✨
15
16
17🖤
18
19✨
20🖤
21
22🖤
23✨🖤
24
25
26✨🖤
27
28✨🖤
29✨
30✨🖤
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم هفتگی قرآن بنیت سلامتی وظهور آقا امام زمان عج و عرض تسلیت بابت شهادت مادر بزرگوارشان حضرت زهرا و تسلی وجود نازنین ایشان (فرصت تلاوت تا جمعه هفته آینده ) ثبت نام پی وی مدیر🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
#ماگ_کیک_شکلاتی ☕️
کیک ساده و فوری 👌😍
❤️مواد لازم:
پودر کاکائو 1 و نیم قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر سفید یا قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
❤️طرز تهیه:
مواد خشک رو الک کنید و مخلوط کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال خوب مواد رو مخلوط کنید. بعد مواد رو بریزید توی ماگ سرامیکی یا هر ظرف مقاوم به حرارت مخصوص مایکروفر که دوست دارید و 50 تا 60 ثانیه داخل مایکروفر با حداکثر قدرت قرار بدید. این کیک رو میتونید داخل فر 180 درجه به مدت 14 تا 15 دقیقه بپزید. مناسب زمانهایی که نیاز به کیک تک نفره دارید.
برای پخت روی گاز میتونید مواد کیک رو داخل دو یا سه فنجان کوچیک بریزید . توی قابلمه کمی آب بریزید و فنجونها رو توی قابلمه بزارید . در قابلمه دم کنی بزارید و به مدت 20دقیقه با حرارت کم بپزید. در آخر زیر قابلمه رو خاموش کنید و تا 10 دقیقه در قابلمه رو برندارید .
@shirini71
#کیک_سیب_شکلاتی
@shirini71
شکلات تلخ 350 گرم
سیب 4 عدد
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
خامه 200 گرم
کره 150 گرم
شکر 200 گرم
نمک 1/4 ق چ
تخم مرغ 6 عدد
سس کارامل
فندق برای تزیین
کره و شکر و نمک را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. خامه را داغ کرده و شکلات ها را خرد کرده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شود کرم را به مواد اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضفه کنید و خوب هم بزنید. سیب ها را شسته و نازک برش بزنید به خمیر اضافه کنید. مواد را در قالب 26 سانتی چرب شده و روغن پاشی شده بریزید و به مدت 1 ساعت در فر بپزید با سس کارامل و فندق تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی
#فست_فود
از خوردن کالباس خونگی لذت ببرید.هم سالم، هم خوشمزه!😉
مواد لازم:
مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
پودر نخود:۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود
فلفل سیاه و نمک:به مقدار لازم
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
سیر: ۴ حبه بزرگ
آب لبوخام : ۲ قاشق غذا خوری
نمک،فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) : به مقدار لازم
پسته و هویج در صورت تمایل
طرز تهیه:
مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه.
بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید.
۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه)
مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید.
اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه.
مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه.
بعد از یک روز بطری رو برش بدید ، کالباستون آمادس.
میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید.
@shirini71
#سوسیس خانگی
.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ............... 2 کیلوگرم(گوساله ی نیمه چرب)
سیر ................................ 1 بوته
نمک ............................... 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز خشک ........ 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ....................... 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ....................... 1 قاشق غذاخوری
زیره ............................... 2 قاشق غذاخوری
آویشن ............................ 1 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
نیمی(یک کیلوگرم) از #گوشت چرخ کرده را دو بار چرخ می کنیم و در #ظرف گود مناسبی می ریزیم. #سیر ها را روی گوشت، رنده می کنیم. #پودر #فلفل #قرمز خشک، |#فلفل_قرمز ، فلفل #سیاه ، پودر #زیره و #آویشن را نیز به آن اضافه می کنیم. نصفِ دیگر گوشت را که فقط یک بار چرخ شده است به #مواد قبلی اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم #مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی مواد را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب درون یخچال قرار می دهیم تا همه ی مواد به خوبی به خورد هم برود و گوشت کاملا #مزه_دار شود سپس گوشت را از یخچال خارج کرده و دوباره آن را به خوبی ورز می دهیم و از گوشت، تکه هایی به بزرگی #پرتقال جدا کرده و هر قسمت را روی یک کیسه ی فریزر یا سلفون چندلایه، #رول می کنیم و کیسه را کاملا به دور گوشت رول شده می پیچیم و سر و ته کیسه ی #رولت را خوب محکم می کنیم طوری که هیچ هوایی داخل آن باقی نماند. این مراحل را برای همه ی گوشت انجام می دهیم سپس سوسیس های آماده شده را داخل فریزر قرار می دهیم. به هنگام استفاده، حدود ده دقیقه قبل از استفاده، تعداد لازم از سوسیس ها را از فریزر خارج کرده و قبل از این که یخ آن کاملا باز شود، به اندازه های دلخواه، برش می زنیم و مورد استفاده قرار می دهیم.
.
1: مقادیر #ادویه جات وفلفل ها بسته به ذائقه مان قابل تغییر است.
2: در صورت دسترسی، می توانیم از ادویه ی مخصوص سوسیس استفاده کنیم.
@shirini71
#ابنبات_پولکی_زعفرانی
مواد اصلی🥣
🔸شکر۱ پیمانه
🔸آب۱/۲ پیمانه
🔸سرکه۱/۴ پیمانه
🔸زعفران حل شده در آب ۱ قاشق س
🔴شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده ،غلیظ شده وقوام پیدا کند.( مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند)
🔴زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است
🔴آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید
❦┅ @shirini71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
#استیک_مرغ
موادلازم
سینه مرغ کامل بدون استخوان یک عدد
نمک وفلفل به میزان دلخواه
سیر کوبیده شده ۲ حبه
پودر پیاز و پودر تخم گشنیز به میزان دلخواه
روغن زیتون سه ق غ
مقداری هم رزماری
طرز تهیه
اول سینه مرغ رو از وسط جداکنید و هر تکه رو از عرض برش بزنیدو به روغن زیتون وسیر و رزماری آغشته کنیدوادویه ها رو هم اضافه کنید میتونید یک شب تا صبح داخل یخچال بذارید اگر عجله داشتید دوسه ساعت هم کافیه بعد اونهارو در تابه گریل کنید من برای خوش طعم شدن مقداری هم کره میزنم.نوش جان 🙌
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_دی_ماه🥇🎗
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71