eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ @shirini71 🍓 کیک های ژاپنی بسیار اسفنجی و سبک هستند. این کیک رو میتونید با طعم های دیگه ای مثل موزی هم درست کنید. 🍓مواد لازم: زرده تخم مرغ 4عدد شکر برای زرده ها 20 گرم شیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری چند قطره اسانس توت فرنگی چند قطره رنگ قرمز خوراکی ارد سفید 30 گرم یا 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد نمک یک پنسه کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری شکر برای سفیده ها 60 گرم 🍓طرز تهیه: همه مواد را دقیقه اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف یک قالب مربع 20 در 20 سانتی را کاغذ روغنی قرار دهید. زرده های تخم مرغ را همراه 20 گرم شکر با همزن بزنید تا رنگ آن کمی روشن شود. اسانس و رنگ خوراکی را اضافه کنید و کمی دیگر با همزن بزنیید. شیر و روغن و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید. ارد را همراه نشاسته ذرت داخل زرده تخم مرغ ها الک کنید و با همزن مخلوط کنید. مواد باید کاملا یک دست شوند. اگر رنگ صورتی خیلی کم رنگ بود دو سه قطره دیگه رنگ اضافه کنید. بعدا با اضافه کردن سفیده ها رنگ مواد روشن تر خواهد شد. پره های همزن را بشویید و کاملا خشک کنید. در ظرفی کاملا تمیز و خشک سفیده های تخم مرغ را همراه کرم تارتار و نمک بزنید و قاشق قاشق شکر را اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد و وقتی با پره های همزن سفیده را برمیدارید شکل آن تغییر نکند. همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید طوری که پف سفیده تخم مرغ نخوابد. مواد کیک باید کاملا پفکی باشد. مرحله همزدن سفیده ها و مخلوط کردن صحیح آنها باعث پف کیک خواهد شد . مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. 25 دقیقه اول پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید. زمان پخت بستگی به دمای فر شما دارد. وقتی کیک را از فر خارج کردید 5 دقیقه صبر کنید بعد روی پنجره فلزی برگردانید تا خنک شود. این کیک را مثل تصویر میتوانید با خامه تزئین کنید. نکته : من خودم این کیک رو چند بار با طعم های مختلف درست کردم. این کیک لطیف ترین کیک اسفنجی هست که تاحالا درست کردید و طعمش هم عالیه ولی بعد از پخت و سرد شدن چون آرد دستور کم هست جمع میشه و حجمش کم میشه در هر صورت امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
🍓🍓 پوره توت فرنگى يك ليوان شير سرد دو ليوان نشاسته ذرت سه قاشق غذا خورى آرد شيريني پزي پنج قاشق غذا خورى شكر شش قاشق غذا خوري ،،، ابتدا شكر و آرد و نشاسته ذرت وشير رو مخلوط كردم، و رو حرارت ملايم هم زدم تا جوش بياد و غليظ بشه ،،پوره توت فرنگي رو از صافي رد كردم و داخلش ريختم ،با حرارت ملايم هم زدم تا غليظ بشه و شيرينيش رو ميتونيد چك كنيد،و بعد از اينكه غلظتش مناسب شد،داخل ظرف ريختم و حدود دو ساعت داخل يخچال گذاشتم و بعد تزيين كردم،🍓🍓 @shirini71
در خدمتتان هستم با یه دسر خوشمزه 💝 شیر ۳ لیوان شکر ۶ ق غ پودر ژلاتین۳ ق غ دنت توت فرنگی ۳ بسته رنگ‌خوراکی در صورت تمایل چند قطره ژله توت فرنگی ۱ بسته طرز تهیه : شکر و پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و شیر را اضافه میکنیم و زود هم میزنیم تا ژلاتین گلوله نشد و قتی شیر داغ شد و ژلاتین حل شد خاموش میکنیم کمی که از حرارت که افتاد دنت ها را اضاف میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم میتونید بعد از چند ساعت که کرم بست ، سرو کنید یا اینکه مثل من هنوز که در قالب هست وسط کار با کمک قاشق کوچک و به آرامی خالی کنید و ژله ای را که با یک لیوان آبجوش حل کرده و سرد شده را داخل آن ریخته @shirini71
مواد لازم سیب زمینی آب پز ۲ عدد گشنیز خردشده ۳ قاشق غذا خوری (من مقداری جعفری ساطوری هم اضافه کردم) پیاز خردشده ۲ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم نان تست به مقدار لازم مایه گوشت(همون مایه ای که برای ماکارونی درست میکنید) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا مایه ماکارونی رو آماده کنید.پیاز رو تفت داده گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس کمی آب بریزید و اجازه دهید بپزد دقت کنید مایه نباید زیاد چرب و روغنی باشه ۲- سیب زمینی آبپز رو رنده کنید . از رنده ریز استفاده کنید ۳- سیب زمینی رنده شده و نمک و فلفل و پیازچه و گشنیز خرد شده رو باهم مخلوط کنید سپس پنیر خامه رو هم بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود ۴- نان تست رو با کاتر مناسب کاتر بزنید کاتر رو از داخل نان خارج نکنید و روی نان رو با مواد سیب زمینی پرکرده و صاف کنید سپس از زیر کاتر ، نان رو با دست فشار داده و راتا رو از کاتر بیرون بیاورید ۵- راتا رو با مقداری مایه گوشتتون تزیین کنید سایر نکات با این میزان مواد اولیه حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد راتا دارید بسته به سایز کاتری که استفاده میکنید ممکنه تعداد بیشتر یا کمتری داشته باشید @shirini71
🧀🌭🌭 خوراک چیلی مواد لازم: گوشت چرخکرده 450 گرم پیاز خرد شده 1 عدد گوجه خرد شده 400 گرم کنسرو لوبیا 400 گرم پودر چیلی 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار، پیازچه، خامه ترش و ... برای تزیین(اختیاری) فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 عدد . طرز تهیه: ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن بریزید. پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا گوشت سرخ شود و رنگ آن عوض شود. فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس کنسرو لوبیا، پودر چیلی را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. وقتی غذا به جوش آمد زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک چیلی ده دقیقه بپزد و غلیظ شود. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 ♦️♦️نهم فروردین 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
نون قندی کلیپ👇👇👇👇👇
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد سنگک سبوسدار حدودا سه پیمانه(من دو ق بیشتر استفاده کردم) روغن مایع نصف پیمانه شکر نصف پیمانه ماست شیرین نصف پیمانه پودر هل یک ق چایخوری(اگه طعم هل رو دوست نداشتید همون وانیل کفایت میکنه) وانیل کمی نمک میوه یک ق چایخوری پر بکینگ پودر یک ق چایخوری زرده تخم مرغ زعفران دم کشیده دو ق کنجد فراوون سبوس اضافه شکر، روغن مایع ماست و هل رو با قاشق یا مفتول بزنید(همزن نمیخواد) بعد آرد وبکینگ پودر وانیل، نمک میوه رو سه بار الک کنید وتوی چند مرحله بهش اضافه کنید زیاد ورز ندید که به روغن بیفته خمیرمون آماده س 👈این خمیر نیاز به استراحت هم نداره توی سینی 30در 40 کاغذ روغنی انداختم وروش هم چرب کردم و سبوس پاشیدم و خمیر رو با دست پهنش کردم با هر وسیله ی که دوست داشتید سوراخ سوراخش کنید البته عمقی سوراخ کنید که وقتی پف میکنه سوراخا از بین نره بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو هم بزنید و رومال کنید و روش کنجد بپاشید وتوی فر داغ داغ بمدت نیم ساعت بذارید اما بازم بگم دمای فرا فرق داره و 5 دقیقه هم گریلو روشن کردم که روش برشته بشه دوست داشتید بلافاصله بعد از خنک شدن توی ظرف درب دار بذارید که نرم بمونه(اما من خشکشو دوس دارم😋) یا اینکه اگه خواستید نونتون نرم بشه ضخامتشو بیشتر بذارید 👈 نکته:اگه دوست داشتید زرده رومال رو حذف کنید @shirini71
🥞🥞🌈 مواد لازم: آرد 2 فنجان شکر 1/4 فنجان شیر 1 و 1/2 فنجان عصاره وانیل 1 ق چ تخم مرغ 3 عدد اسانس خوراکی رنگ ژله ای کره 3 ق س . آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست. و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین و نوش جان کنید. @shirini71