eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
حلوا تو سفره افطارمون از قدیم خیلی مرسوم بوده , خانمای امروزی یکم دست بردن تو حلوای سنتی و یکم شکیل ترش کردن شده حلوا مدرن خودتون طبق سلیقه خودتون با کم و زیاد کردن مواد و یا افزودن یه ماده دیگه می تونید یه حلوای جدید بسازیید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@babolharam.ir_Miradamad-Shab_19_Ramazan1396-003_(www.rasekhoon.net).mp3
4.62M
❤️ مراسم قرآن بر سر گذاشتن 🎤🎤 سید مهدی میرداماد شهادت علیه السلام 🌺 @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیراشکی پنیری مواد لازم پیراشکی : تخم مرغ ................ 1 عدد ماست .................... 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ............ 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چای خوری آرد ........................ دو و نیم تا سه لیوان نمک ....................... به مقدار لازم . مواد لازم داخل پیراشکی : پنیر سفید ................ 1 فنجان(خرد شده) پنیر چدار ................. 1 فنجان(رنده شده) جعفری تازه .............. 1 فنجان(خرد شده) .. طرز تهیه: در گود مناسبی، ، ، ، بیکینگ پودر و را ریخته و همه ی را به خوبی با هم می کنیم. را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری (صبحانه)، پنیر و ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن ِ داغ ، سرخ می کنیم و به صورت گرم ، سرو می کنیم. .. تون سالم، تون شاد و تون پر برکت. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی کشمشی موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) دو پيمانه +يك سوم ) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کای بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا