eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد: نصف لیوان، روغن و کره:یک سوم لیوان، پودر گل سرخ :یک سوم لیوان، گردو یا بادام پودر شده ,یک سوم لیوان، پودر قند: یک سوم لیوان، گلاب :یک سوم لیوان ، پودر هل :نصف قاشق چ طرز تهیه: ابتدا درون يك تابه آرد رو الک كرده، در روغن با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، بعد پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره حدود چهار دقيقه تفت داده تا بوی خامی بادام يا گردو از بين برود. مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد. این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد. نکات: *پودر گردو رنگ حلوا را تيره تر از پودر بادام ميكند. *حتما اجازه داده آرد كاملا خنك شود، بعد پودر قند را اضافه ميكنيم، چون اگر داغ باشد حلوا خشك ميشود و مجبور ميشويم گلاب بيشتری را اضافه كنيم. *ممكن است تا نصف پيمانه گلاب استفاده شود و اين بستگی به نوع آرد و رطوب خمير دارد. *پودر گل سرخ را باید حتما آسیاب و الک کرد. @shirini71
حلوا تو سفره افطارمون از قدیم خیلی مرسوم بوده , خانمای امروزی یکم دست بردن تو حلوای سنتی و یکم شکیل ترش کردن شده حلوا مدرن خودتون طبق سلیقه خودتون با کم و زیاد کردن مواد و یا افزودن یه ماده دیگه می تونید یه حلوای جدید بسازیید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@babolharam.ir_Miradamad-Shab_19_Ramazan1396-003_(www.rasekhoon.net).mp3
4.62M
❤️ مراسم قرآن بر سر گذاشتن 🎤🎤 سید مهدی میرداماد شهادت علیه السلام 🌺 @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیراشکی پنیری مواد لازم پیراشکی : تخم مرغ ................ 1 عدد ماست .................... 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ............ 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چای خوری آرد ........................ دو و نیم تا سه لیوان نمک ....................... به مقدار لازم . مواد لازم داخل پیراشکی : پنیر سفید ................ 1 فنجان(خرد شده) پنیر چدار ................. 1 فنجان(رنده شده) جعفری تازه .............. 1 فنجان(خرد شده) .. طرز تهیه: در گود مناسبی، ، ، ، بیکینگ پودر و را ریخته و همه ی را به خوبی با هم می کنیم. را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری (صبحانه)، پنیر و ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن ِ داغ ، سرخ می کنیم و به صورت گرم ، سرو می کنیم. .. تون سالم، تون شاد و تون پر برکت. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی کشمشی موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) دو پيمانه +يك سوم ) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کای بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ورمیشل(رشته فرنگی) موادلازم ورمیشل خرد شده 1 پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری شیر 6 پیمانه شکر 1/2 پیمانه پودر هل 1/8 قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب جوش 1-2 قاشق چایخوری (اختیاری) بادام خرد شده 2 قاشق غذاخوری خلال یا پودر پسته برای تزیین فرنی ورمیشل   فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود. همچنین در فرنی ورمیشل از مغز بادام خرد شده یا خلال بادام استفاده می‌شود. گاهی حتی کمی کشمش هم به آن اضافه می‌کنند. نسبت شیر به ورمیشل در دستورهای مختلف با هم فرق دارد و این نکته بستگی به سلیقه شما دارد. پس می‌توانید مقدار شیر را به سلیقه خود بیشتر یا کمتر کنید. با استفاده از شیر پر چرب، فرنی ورمیشل شما خوشمزه‌تر و غلیظ‌تر می‌شود.   در تهیه فرنی ورمیشل گاهی از کمی گلاب و جوز هندی هم استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید بسته به سلیقه خود از این مواد برای خوش عطر کردن فرنی استفاده کنید.   طرز تهیه: برای تهیه فرنی ورمیشل از یک تابه نچسب بزرگ استفاده کنید. تابه را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن را داخل آن بریزید. ورمیشل را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ طلایی روشن درآید.     شیر را آرام آرام اضافه کنید و هم زمان شعله زیر تابه را زیاد کنید. وقتی شیر جوش آمد دوباره شعله را روی متوسط تنظیم کنید. حدود نیم ساعت بگذارید شیر روی شعله ملایم بماند تا غلیظ شود و حجمش تقریباً نصف مقدار اولیه شود. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید و کف و دیواره‌های تابه را پاک کنید تا مواد نسوزند و فرنی شما طعم تلخی نگیرد.   شکر، زعفران، هل و بادام خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بگذارید فرنی ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس آن را از روی شعله بردارید. البته اگر دوست دارید فرنی سفت‌تر شود می‌توانید مدت بیشتری آن را روی شعله بگذارید. اما توجه کنید که وقتی فرنی خنک شود غلیظ‌تر خواهد شد.     فرنی ورمیشل شما آماده است. آن را در ظرف سرو بریزید و با مغز پسته یا بادام تزیین کنید. می‌توانید فرنی را گرم سرو کنید یا بگذارید خنک شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
واقعا هيچي بيشتر از يخ دربهشت تو اين روزاي گرم حال آدمو خوب نمي كنه 😍❄️🥤🌿🍉 . • مي دونستين اولين بار يخ دربهشت در سال ١٠٥٧ شمسي تو اصفهان درست و كشف شده؟؟🇮🇷 و حالا تو دنيا طرفداراي زيادي داره كه اون رو با نام فراپر يا فراپ مي شناسن. 🍉 درست كردنش هم خيلي راحته.. پس اگه هوسش رو كردين به جاي يخ در بهشت هاي بيرون كه كلا رنگ و شكر و آبه خودتون با ميوه هايي مثل طالبي و هندوانه و ملون تو خونه درستش كنين.🤩 . ◾️🥤طرز تهيه يخ دربهشت براي ٣ نفر : . ▪️۱. به مقدار ٣ پيمانه هندوانه رو خرد كنين. (بهتره تخم هاشو جدا كنين.) ▪️۲. هندوانه هارو با نصف ليوان آب تو ميكسر كاملا ميكسش كنين. ▪️۳. اگه هندوانتون شيريني زيادي نداره و دوست دارين يخ در بهشتتون شيرين تر باشه. به مقدار لازم شيرين كننده دلخواهتون رو بهش اضافه كنين. (مثلا شيره، شكر يا..) ▪️۴. مخلوطتون رو تو ظرفي بريزين و تو فريزر قرار بدين. ▪️۵. هر دو ساعت يك بار با قاشق هم بزنين تا به شكل يخ در بهشت در بياد.🥤تقریبا دو بار باید هم بزنين. (اگه فریزرتون ضعیف باشه شاید سه بار نیاز باشه) پس حدودا از ۵-۴ ساعت قبل سرو باید درستش کنین و تو فریزر قرار بدین.😍 . • تو مرحله آخرِ هم زدن، بهتره كمي گلاب هم بهش اضافه كنين ( گلاب رو حتما تو مرحله آخر هم زدن اضافه كنين. اگه اول اضافه كنين يخ در بهشت خوب نمي بنده.) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر یکی از کدبانوهای کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اول از همه بگم که سایز قالب من،دایرش ۱۷ سانت هستش. 👈مواد لازم : سیب زمینی ۳ عدد متوسط پنیر پیتزا ۹۰ گرم کره حدود ۵۰ گرم نمک فلفل قرمز و سیاه و آویشن و کمی زردچوبه جعفری تازه خورد شده کمی 👈برای مواد گوشتی پیاز یک عدد سینه مرغ پخته ۱ عدد قارچ ۵ عدد ذرت پخته کمی رب ۱ الی ۲ ق غ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم 👈مواد گوشتی سلیقه ای هستش میتونید از گوشت چرخ کرده یا تن ماهی و یا حتی سبزیجات استفاده کنید طرز تهیه : اول از همه سیب زمینی هارو با یکم آب بزارین بپزه،پوستشو جدا کنین،رنده کنین کره اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه،جعفری و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه رو اضافه کنین و هم بزنین ، یک عدد پیاز نگینی رو تفت بدید تا طلایی بشه بعد سینه مرغ ریش شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس قارچ تفت داده شده و ذرت پخته را اضافع کنید بعد نمک فلفل زردچوبه و حالا رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ باز کنه و خاموش کنید. قالب کمربندی رو چرب کنین و مواد سیب زمینی بریزین داخلش و با قاشق روشو کاملا صاف کنین،حالا مواد گوشتی رو که از قبل پختیم رو میریزیم روش و پنیر میریزیم،فر رو از قبل ده دقیقه گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰ درجه ، ۱۸ دقیقه بزارین بپزه،وقتی پخت بزارین یکم سرد شه و بعد آهسته از قالب جدا کنین و به راحتی سرو کنین. پ ن : بچه ها بجای مرغ بکار رفته توی این غذا میشه از گوشت چرخ شده ی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه استفاده کرد که دقت کنین قبلش قشنگ باید بپزین و بعد به این اضافه کنین. پ ن ۲ : بچه ها اگه فر ندارین خیلی راحت داخل قابلمه میتونین بپرین به همین خوشمزگی فقط کافیه این قالب رو با مواد داخل یه قابلمه بزارین ، بهتره داخل قابلمه یه پایه ای چیزی بزارین،مثلا از کاسه ی ماست خوری کوچولوی فلزی استفاده کنین و قالبو روش بزارین و در قابلمه رو بزارین تا پنیرا آب بشه،به همین سادگی. پ ن ۳: من واسه اینکه قالبی در بیارم از قالب کمربندی استفاده کردم شما میتونید توی هر ظرف فر و یا توی ظرف پیرکس هم درست کنید و سرو کنید @shirini71