آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_اسفنجی_8_تخم_مرغی
😍دستور یه کیک اسفنجی رو براتون میزارم همونطور که توی کلیپها می بینید هم خیلی خوش قد و بالا تشریف داره ، هم خوش رنگ و لعابه 👌
🔷️ مواد لازم :
.👈 8 عدد تخم مرغ بزرگ .
.👈 240 گرم شکر دانه ریز
. 👈170 گرم آرد .
.👈70 گرم نشاسته ذرت .
.👈 نمک یک پینچ .
.👈وانیل 1 قاشق چایخوری
. 👈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
.
. ◀️ طرز تهیه : . سفیده های تخم مرغ را با سرعت زیاد همزن به مدت 7-8 دقیقه با نیمی از شکر مخلوط می کنیم
در یک کاسه دیگر ، زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده به مدت 3-4 دقیقه با دور تند هم میزنیم . مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده تخم مرغ کم کم، به مدت چند دقیقه با سرعت کم همزن اضافه می کنیم.
سپس سفیده تخم مرغ را با لیسک یا همزن دستی در ۳ یا ۴ مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم .
سپس مایع را درون یک قالب سایز 23 که کف آن کاغذ روغنی گزاشته ایم ریخته و در فر 160 درجه که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه می پزیم .
در آخر کیک اسفنجی پخته شده را از فر خارج کرده و با چرخاندن آن به صورت وارونه روی توری سیمی سرد کنید .
@shirini71
برای درست کردن یک کیک تولد که مثل کیکهای قنادی بشه ,شما نیاز داریید به یک کیک اسفنجی عالی
🚫کیک اسفنجی رو بدون خامه کشی نمی شه خورد
🚫نکات پخت کیک اسفنجی رو رعایت کنید تا کیک عالی داشته باشید
🚫می تونید دو سه زود قبل کیک رو درست کنید وتو یخچال نگه داریید بعد خامه کشی کنید
🚫می تونید برای مدت چند ماه کیک رو تو فریزر نگهداریید
🚫🚫از ارد و مواد قنادی درجه یک استفاده کنید
🔴🔴برای راحتی کار شما دوستان رسپی ها به تعداد تخم مرغ جداگونه گذاشته شده 👆
🔴🔴🔴اگر کیک اسفنجی کاکاعویی( شکلاتی ) بخوایید بعد اندازه گیری هر چقدر پودر کاکاعو بخوایید بریزیید به همون مقدار از ارد کم کنید
به فرض اگه دو قاشق پودر کاکاعو می ریزیید دو قاشق از ارد برداریید به همین سادگی👌
#کیک_پایه
#کیک_مناسب_خامه_کشی
#کیک_اسفنجی🍰🧁🎂👆
آموزش خامه کشی کیک رو در پستهای بعد دنبال کنید☺️☺️☺️☺️
#بادمجان_شکمپر
بادمجان شیرین و کوچک (یک کیلو)
گوشت چرخ کرده (۱۵۰گرم)
پیاز متوسط (یک عدد)
روغن، نمک، زردچوبه،آویشن، فلفل قرمز، به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا (۵۰گرم)
قارچ و نخودفرنگی (دلخواه)
بادمجونها رو از وسط بادمجونها رو به دو نیمه مساوی قاچ میزنیم و توی بادمجونهامون رو خالی میکنیم.با یه برس و روغن روی سطح بادمجونارو روغن میزنیمو در فر میگذاریم.
توی بازهای که بادمجونهامون میپزن برای صرفهجویی توی زمان، پیازهامون رو نگینی خرد میکنیم و توی روغن تفت میدیم. زردچوبه و فلفل (یا هر ادویه ای که دوست دارید) اضافه میکنیم و در حد چند ثانیه تفت میدیم تا بوی عطرشون فضای خونه رو بگیره. گوشت چرخ کرده رو به این مواد اضافه میکنیم، کمی صبر میکنیم تا رنگ گوشت حالت پختگی به خودش بگیره و رب را اضافه میکنیم
بادمجونها رو بیرون میاریم و یک لایه نازک پنیر پیتزا توش میریزیم. بعد توی بادمجونها رو با مواد گوشتیمون پر میکنیم و باز روش پنیر پیتزا میریزیم و تو فر میذاریم.
@shirini71
#ترشی_مخلوط
1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی
1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس
ادویه ترشی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم
🔸همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید .
تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید
😍 @shirini71
#بستنی_ملون
۲ عدد موز حلقه های نازک یخ زده
۱ لیوان ملون خرد شده یخ زده
ابتدا ۲۰ دقیقه قبل از درست کردن بستنی میوه ها رو از فریزر خارج کنید بعد داخل میکسر ۱ عدد موز و ملون رو ریخته و خوب مخلوط کنید بعد موز بعدی رو اضافه و همزده و داخل ظرفی ریخته و نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید با قاشق یا اسکوپ بستنی داخل ظرف سرو بستنی بریزید و نوش جان کنید
@shirini71