eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.🍾🍾🍾 کیا عاشق پاستیلن؟؟ اونم از نوع کولا 😋. درست کردن پاستیل خونگی برای بچه‌ها خیلی لذت بخشه چون اونا بیشتر از ما ذوق می کنن😘. مواد لازم : یک بسته ژله کولا، 2 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، گلوکز مایع 2 قاشق غذاخوری،آب جوش نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا یک بسته ژله کولا، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نیم لیوان آب جوش رو با هم مخلوط می‌کنیم، سپس روی بخار کتری قرار داده گلوکز رو اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملاً مواد یکدست شود، قالب رو کمی چرب می کنیم از مواد داخلشون می ریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملاً سفت شن بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم. اگه خواستین مثل من قسمت بالای پاستیل ها روشن تر شه باید نصف ژله آلوورا رو با همین دستور درست کنین و قسمت پایین قالب رو ژله کولا بریزین، قسمت بالاش رو ژله آلوورا، تو کلیپ مشخصه امیدوارم درست کنین ولذتش رو ببرین 😘😘 deserkade_t.a ‍@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این خوشگلا که میبینید ژله رولی نیستن!!😊پاستیلن پودر ژله یک بسته پودر ژلاتین یک ق غ گلوکز یک ق غ شکر یک ق غ آب سرد ۲/۳پیمانه بستنی ۱ الی ۲ ق غ طرز تهیه : ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو بریزید و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه کنید و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف و یکدست بشه و بعد بهش گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش یک یا ۲ق بستنی سرد اضافه کنید . و اجازه بدین تا بستنی داخل مواد حل بشه و زیاد هم نزنید چون اگر زیاد هم بزنید اون لایه سفید روی ژله ایجاد نمیشه . و بعد داخل یک ظرف رو نایلون بندازید و کمی چربش کنید و مواد رو داخلش بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشه ) و بعد بذارین داخل یخچال تا سفت بشه و بعد وقتی سفت شد با چاقو ب صورت نوار ببرید و رول کنید . فوق العاده خوشمزس😍 🔸دوستان اگر پاستیل هارو یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدین میتونید عین من راحت روی هم بذاریدشون و اصلا بهم نمیچسبن و نیازی ب پود قند و .... نیستش⚘ . cheeeff.yas @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاستيل خونگي😋 ✍ مواد لازم: یک بسته ژله یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری ماست هم زده یا خامه برای مات شدن پاستیل در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری سرصاف شکر یک قاشق غذاخوری گلوکز 🍜 طرز تهیه: یک سوم پیمانه + یک قاشق غذاخوری آب پودر ژله و ژلاتین وشکر رو مخلوط آب رو اضافه و مخلوط و پنج دقیقه کنار میذاریم بعد میذاریم روی حرارت بن ماری و هر از گاهی همش می‌زنیم تا کاملا ذرات ژلاتین حل بشه و محلول شفاف و یکدست بشه حدود نیم ساعت یا کمی بیشتر طول می‌کشه هر چی بیشتر همش بزنید زودتر شفاف میشه، کفی که روش جمع میشه با قاشق بگیرید تا پاستیل شفافی داشته باشین ،من چون میخواستم ژله ی مات درست کنم کف روشو نگرفتم در آخر وقتی که شفاف شد گلوکز رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم و بعد ماست رو باهاش مخلوط میکنیم ،قالب های مخصوص شکلات رو خوب چرب میکنیم بهتره تو این فاصله که محلول پاستیل داره آماده میشه قالب چرب شده رو تو یخچال بگذارید چون خنک میشه و باعث میشه پاستیل زود تر ببنده حالا مواد رو تو قالب بریزید و بذارید یخچال یک ساعتی می‌کشه تا خنک بشه وقتی خودشو گرفت با قلمو ته پاستیل هارو هم کمی چرب کنید بعد راحت از قالب در بیارید،تا یک روز میشه در خارج یخچال نگهداری کنید ولی بعدش توی شیشه بریزید و دربش رو هم ببندید ودر یخچال نگهداری کنید نکته ،برای پاستیل سفید از ژله ی آلوورا استفاده کنید و یک قاشق آب رو حذف کنید و بجای یک قاشق ماست سه قاشق غذاخوری سرصاف ماست زده شده اضافه کنید. 🚦نکته : با این رسپی پاستیل‌ مثل پاستیل های بیرونی کش میاد. shur_o_shirin @shirini71
پاستیل های رنگی رنگی خوشمزه مون تقدیم به نگاه زیباتون.👆😍👌 درست کردن پاستیل توی خونه خیلی راحته، البته مثل ، کشسانی بالایی نداره اما به هرحال میشه گفت که سالم و خوشمزه اس. بریم سراغ این خوشمزه ها👆 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌾 یخنی به مایعی از غذا میگن که حالا چیزهای مختلف میپزن و اون آب و جدا میکنن و تو غذاها استفاده میکنن☺️ •بعد داخلش حبوبات و سبزیجات میریزن و به صورت تیلید با برنج یا نون به عنوان یک غذا کامل نوش جان میکنن😋 یخنی بیشتر غیر گیاهیِ، ولی من یک دستور خفن درست کردم که نیازم نیست نون و برنج استفاده کنید؛ و خیلی خوشمزست. یک‌لیوان قارچ یک بزرگ دو حبه سیر یک چند تا پیازچه کرفس نمک و ادویه مخصوص سبزیجات ۴ لیوان آب جوش و کمی روغن زیتون یا کنجد. •تمامی سبزیجات داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و همراه با آب و ادویه اجازه بدید یک نیم ساعت با شعله ملایم جوش بیاد بعد از صافی رد کنید و آبشو جدا بگذارید. ⚘⚘ یخنی لوبیا و گندم گندم یک و نیم لیوان لوبیا (هر مدلی) یک لیوان سیب زمینی یک عدد بزرگ پیاز یک عدد بزرگ سیر ۲ حبه روغن زیتون کمی رب گوجه فرنگی ۲ قاشق •گندم و با دو آب یکی دو ساعت بپزید.🌱 پیاز و سیر و ادویه تفت بدید.🌱 لوبیا اضافه کنید.🌱 سیب زمینی و از وسط نصف کنید اضافه‌کنید 🌱 به خوراک آب اضافه کنید و حرارت و کم کنید.🌱 سیب زمینی ها رو از داخل ظرف وقتی پخت بیرون بیارید و پوره کنید و دوباره به خوراک اضافه کنید.🌱 پخته اضافه کنید و ادویه و چک کنید و رب گوجه اضافه کنید.🌱 اجازه بدید خوراک یک ساعت با حرارت ملایم جا بیفته😋☺️⚘ (میتونید خوراکُ پر آب تر درست کنید و آب و حبوبات جدا میل کنید) نوش جان😍 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر کدبانوی کانال😍😍😍👌👌👌