eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کف تابه کره ریختم بعد کمی زردچوبه و دو گوجه بزرگ رنده شده باهاش تفت دادم نمک و فلفل و زعفرون هم ریختم کمی که غلظت گرفت کتلتا رو که از قبل سرخ کرده بودم داخل تابه چیدم و زیرو رو کردم تا سس گوجه به خورد کتلتا برن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌ ‌ گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم‌ ‌ مراحل پخت : ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. ‌ shantooooli‌‌ ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نصف فنجان + ۱ قاشق غذاخوری کره ، در دمای اتاق (۱۲۰ گرم) نصف فنجان پودر قند (۶۰ گرم) یک تخم مرغ ۱ و نیم فنجان + ۱ قاشق غذاخوری آرد کیک (۲۰۰ گرم) ۱ قاشق چایخوری وانیل (۵ گرم) طرز تهیه: همه ی مواد را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. باید خمیر یکنواختی بدست آورید. اگر خواستید خمیر شکلاتی داشته باشید، باید ۲ قاشق غذاخوری آرد را حذف و به جای آن ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید. اجازه دهید خمیر در یک کیسه نایلونی کمی استراحت کند. سپس آن را با قالب به هر فرمی که تمایل دارید، قالب بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بگذارید. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد در  طبقه وسط به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با شعله پایین بپزید. بعد از پخت میتوانید از مربا و شکلات برای گاناش استفاده کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری سیر ۲ حبه بادمجان ۱ عدد پیاز کوچک ۱ عدد گوجه فرنگی له شده ۲ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری ریحان خشک ۱ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم پاستا ۳۵۰ گرم جعفری تازه به مقدار لازم پنیر پارمیزان رنده شده ۶ قاشق غذا خوری( قابل حذف) طرز تهیه ۱- پیاز را خرد و سیر را له کنید. پیاز و سیر را در ماهیتابه بزرگی با روغن زیتون حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. ۲- در این حین، بادمجان را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید. وقتی پیازها نرم شدند، بادنجان ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بادنجان هم نرم و تیره شود (حدود 10 دقیقه). ۳- وقتی بادمجان هم نرم شد، گوجه خرد شده، رب گوجه، ریحان، شکر و فلفل قرمز را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا نیمجوش شود. وقتی شروع به قل زدن کردن، حرارت را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بپزد. ۴- در حالی که ماهیتابه روی شعله قرار دارد، پاستا را طبق دستورالعمل روی جعبه بپزید. ۵- پس از 20 دقیقه نمک را کم کم اضافه کنید تا شوری آن به میزان دلخواهتان برسد. ۶- سپس آب پاستا را بگیرید و آن را به ظرف برگردانید و شعله را خاموش کنید. سس بادنجان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پاستا مخلوط شود. می توان در هر بشقاب پاستا پنیر پارمزان و کمی جعفری با ریحان اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول گوجه فرنگی در قطعات درشت خرد کردم و با روغن زیتون تفت دادم سپس بادمجان خرد شده رو اضافه کردم و در این مرحله پودر سیر، فلفل، نمک، و ادویه ایتالیایی مخصوص پاستا اضافه کردم جعفری خرد شده هم اضافه کردم و این مواد و با پاستا ابکش شده مخلوط کردم و در آخر خیلی کم خامه ( فقط در حد مزه دار شدن)و سه تکه پنیر موزارلا اضافه کردم بسیار پاستا لذیذ و متفاوتی شد 👌😋 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه غذای خوشمزه و آسون. اول پیاز خلالی با روغن زیتون تفت بدید بعد بادمجان خرد شده و کدو خرد شده اضافه کنید و درشو بذارید تا خوب بپزه.بعد نصف قرص عصاره گالینابلانکا یا الیت بریزید و فلفل دلمه رنگی و نمک و فلفل.بذارید خوب تفت بخوره. پاستا هر مدل به دلخواد بجوشینید تا نرم بشه آبکش کنید و در مخلوط سبزیجات بریزید.پنج دقیقا بذارید تا مواد به خورد پاستا بره.در آخر پودر پنیر پارمزان اضافه کنید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
چند مدل پاستا با طعمهای متفاوت پاستا رو می تونید تو تنوع بالا درست کنید جزو غذاهای بی دردسر و فوریه که خیلی کار راه اندازه👆👌 🍜🧅🧄🥒🥬🍳🥦🌽🫑🌶👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۵ عدد سیب زمینی متوسط ۱/۵ فنجان پنیر چدار رنده شده ۲ عدد تخم مرغ کمی جعفری نمک ، فلفل برای مواد داخلی: ۴۰۰ گرم گوشت گاو چرخ شده با چربی متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد فلفل سبز ۳ قاشق غذاخوری روغن نمک و فلفل زیره ، فلفل چیلی (دلخواه) طرز تهیه: اول از همه ، سیب زمینی ها را با رنده درشت، رنده کنید و آب آن را با دست خود بگیرید. چدار رنده شده ، تخم مرغ ، جعفری ، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط سیب زمینی را به طور مساوی روی سینی مربعی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا کمی صورتی شود. دقت کنید نباید سیب زمینی خشک شود تا بتوان آن را رول کرد. برای پر کردن ، پیازهای خرد شده را در ۳ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. فلفل های خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه آن را تفت دهید و گوشت را اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید و کمی بیشتر تفت دهید. مواد را روی سیب زمینی که از فر خارج شده پهن کنید. انتهای کاغذ را بگیرید و یک رول محکم درست کنید و دوباره آن را با کاغذ در سینی قرار دهید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را از فر درآورده و کاغذ را از آن باز کنید. روی آن پنیر رنده شده بپاشید و دوباره در فر قرار دهید. هنگامی که پنیرها قهوه ای شدند ، غذا را از فر خارج کنید. پس از از بین رفتن اولین حرارت ، آن را ورقه ورقه کرده و سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۹۹😋🍗 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای درمان یبوست چای لیمو - عسل بنوشید👇 با اضافه کردن عسل و لیمو به آب یک چای درست کنید. عسل ملین است و همچنین به کاهش ترش بودن چای ناشی از لیمو کمک می کند. لیمو به عنوان یک محرک طبیعی دستگاه گوارش عمل می کند و به بیرون راندن سموم از بدن کمک می کند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۸گرم مخمرخشک فوری ۱لیوان آب ولرم ۱قاشق غذا خوری روغن مایع ۱قاشق مربا خوری شکر ۱قاشق چایخوری نمک آرد در حدی که خمیر نرم باشه و کمی به دست بچسبه روغن زیتون برای چرب کردن دست هنگام شکل دادن خمیر برای رو مال نان: اعدد زرده تخم‌مرغ ۲قاشق غذا خوری شیر ۲قاشق غذا خوری روغن مایع طرز تهیه: آب روغن مایع،نمک،شکرو خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر مایه حل بشه سپس آرد رو کم کم اضافه میکنم تا قوام خمیر طوری بشه که کمی به دست بچسبه خمیر رو ۱۰_۱۵دقیقه ورز میدیم روی خمیر رو میپوشانیم و ۴۰دقیقه استراحت میدیم دستامنو رو کمی چرب میکنیم وبه خمیر شکل میدیم در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم خمیر رو میذاریم و خمیر رو بزرگ کرده و شکل پیده میدیم( بیضی یا گرد)تخم مرغ،شیروروغن مایع را باهم مخلوط کرده و با فرچه روی نان میزنیم کنجد و یا سیاه دانه روی خمیر میپاشیم و ۳۵دقیقه استراحت میدیم ودر طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰درجه تا زمانی که روی نان طلایی بشه میپزیم بعد از در آوردن از فر روی نان رو نپوشانید بعد ۴_۵دقیقه نرم میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میخوام روش صحیح رو اموزش بدم. ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و با سس ايتاليايي و كچاپ😋 مواد داخل سيب زميني👇🏻 پياز داغ نگيني و سرخ شده فيله مرغ نگيني كه بهش اضافه كردم كمي نمك ابليمو فلفل سياه پاپريكا زدم فلفل دلمه نگيني و قارچ و ذرت و بخار پز اضافه و تفت دادم اويشن زدم و از رو حرارت برداشتم طرز تهیه👇🏻 سيب زميني خام و از وسط به دو قسمت كردم و داخلش و خالي كردم سيب زميني اكاردئوني رو تميز شستم و برش هاي نازك كنار هم زدم پنجاه گرم كره رو بهش نمك و فلفل زدم و با برس رو ي سيب زميني ها زدم داخل فر به مدت يكساعت و نيم گذاشتم حسابي مغز پخت شد يكساعت و نيم سيب زميني ها رو خالي پختم بعد مواد داخلش و ريختم🙂 چند بار در فرو باز كردم روي سيب اكاردئوني و كره زدم بعد ازاينكه پخت داخل سيب زميني ها رو از مواد مرغي مون پر كردم و روش پنير پيتزا ريختم ي تيكه پنير گودا هم گذاشتم و حدود نيم ساعت (كه حرارت فر و كم كردم) تو فر گذاشتم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا