eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای آش کشک اصفهانی سبزی آش نیم کیلو نخود لوبیاچیتی لوبیا قرمز عدس هر کدام نصف پیمانه برنج نیم دانه یک پیمانه کشک دو پیمانه پیاز داغ و نعنا داغ ادویه زردچوبه فلفل ونمک به مقدار لازم طرز تهیه اول سبزی آش رو میپزیم تا نیم پز بشه بعد برنج رو اضافه میکنیم تا بپزه وقتی برنج پخت حبوبات پخته شده را بهش اضافه میکنیم یه ربع بجوشه با حرارت ملایم بعد کشک را اضافه میکنیم نعنا داغ و پیاز داغ هم که از قبل سرخ کردیم دو سه قاشق داخل آش میریزیم ادويه وفلفلو زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم میزاریم کاملا جا بیفته. سفت تر از آش رشته بشه. روی آش هم نعنا داغو پیاز داغو سیر میریزم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش سبزی شیرازی نخود و لوبیا قرمز و عدس و برنج هر کدوم ۵۰ گرم جدا پختم گوشت هم حدود ۲۰۰ گرم راسته جدا پختم وقتی پخت با گوشتکوب دستی له کردم و با بقیه مواد و پیاز داغ مخلوط کردم سبزی شوید و تره و ترخون (من ترخون خشک زدم) وقتی سبزی پخت یک سوم از مواد و تو غذا ساز ریختم و له کردم و دوباره قاطی باقی مواد آش کردم و گذاشتم خوب جا بیوفته و غلیظ بشه این آش ی کم تند تر از بقیه آش هاست نمک و فلفل و زردچوبه هم که به پیاز داغ زدم برای تزیین هم فقط پیاز داغ لازمه درست کنید که خیلی خوشمزه ست با رسپی امتحان شده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_ویفری مواد لازم: آرد سبوس دار گندم 1 لیوان. شکر 1 لیوان. آب نصف لیوان. روغن مایع نصف لیوان. گلاب نصف لیوان. هل یک قاشق مربا خوری. زعفران دم کرده به مقدار لازم. کره 1 قاشق غذاخوری. نان میکادو 3 ورق. طرز تهیه : ابتدا شهد حلوا رو آماده میکنیم، شکر و آب رو داخل ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران، گلاب و هل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. دقت کنید شهد حلوا نباید بیشتر از 10 دقیقه بجوشد وگرنه حلواتون شکرک میزنه. حالا آرد روی توی تابه با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود و تغییر رنگ دهد. مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد. سپس آرد تفت خورده را الک کرده، دوباره به تابه منتقل کنید، سپس روغن مایع را افزوده و حدود 20 دقیقه ی دیگه آرد را با روغن تفت دهید. حالا نوبت افزون شهد حلواس، میتونین حرارت رو خاموش کنین بعد شهد رو در چند مرحله اضافه کنین، چون بخارش ممکنه دستتون رو بسوزونه. پس مراقب باشین. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد میتونین حلوا رو توی تابه بچرخونین تا به روغن بیفته ولی برای این مدل حلوا لازم نیست. حالا حلوا رو به کمک پالت روی یک ورق نان میکادو پهن کنید و بعد یک ورق نان دیگه روش قرار بدین، دوباره همین کار رو تکرار کنین تا دو لایه حلوا و سه لایه نان روی هم قرار بگیرن. در آخر به کمک خط کش و چاقوی اره ایی برش های یکسان داده و با شکلات آب شده تزیین کنین. نکته : اگه دوست داشتین حلوای بیشتری لای نون داشته باشین، فقط از دو لایه نون استفاده کنین تا حلوا با قطر بیشتری بین نون قرار بگیره. deserkade_t.a @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌🍜 😋 ▫️جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم ▫️برنج ۱۰۰ گرم ▫️پیاز سرخ شده ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری ▫️حدود ۲ تا پیاز درشت ▫️سبزی آش یک و نیم کیلو (من کمتر ریختم) (تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز) ▫️نخود و لوبیا و عدس مجموعا ۷۵۰ گرم ▫️کشک رقیق شده یک لیتر ▫️نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم 🔸حبوبات و برنج را از قبل خیس کنید. پیاز را درون تابه ایی بزرگ با زردچوبه و فلفل تفت داده تا طلایی رنگ شود، بعد حبوبات را با یک و نیم تا دو لیتر آب اضافه کنید روی حرارت بالا گذاشته وقتی به جوش رسید حرارت را ملایم گذاشته تا نیم پز شود بعد جوی پوست گرفته (من جو خالص ریختم) و برنج رو به حبوبات اضافه کنید و گهگاهی هم بزنید وقتی حبوبات و برنج پخته شد سبزی های خردشده رو بهش اضافه کنید. وقتی سبزی تغییر رنگ داد و آش به غلظت رسید، کشک رقیق شده (+ کمی ماست) رو به آش اضافه کنید و با حرارت بالا مرتب هم بزنید تا به جوش برسه و بعد که یکی دو قل زد از روی حرارت بردارید. درون ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 ▫️آردگندم 300 گرم ▫️شکر 250گرم ▫️روغن مایع 150گرم ▫️کره 100گرم ▫️آب 300میلی لیتر ▫️هل 1/2قاشق سوپخوری ▫️محلول زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری ▫️گلاب 1/2پیمانه 🔸آب رو با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شربت حاصل را سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید روغن رو تو ظرفی( ترجیحا مسی )بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه (میزان تفت آرد بدلخواه ) ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت آماده را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره و باصطلاح قنداقی بشه درضمن استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ گرم ۴۰۰ الی ۵۰۰ 300 گرم قارچ ۳۵۰ گرم فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۲ الی ۳ عدد پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۲ حبه گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط آویشن ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوریر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری در ابتدا مرغها رو به صورت نواری خرد کنید و داخل ماهیتابه کاملا تفت دهید تا تا تغییر رنگ بدهد. سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و مجدد تفت دهید تا پیازها ترم شده و تغییر رنگ دهید . سپس قارچ ها و فلفل های خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن جذب شود . در آخر نمک ،فلفل ، آویشن و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید @shirini71