eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بیشترموادسلیقه ایه اندازه نگفتم برای پنج نفر سروکردم 👈مایه گوشتی ماکارانی یاهرموادی رو که دوست دارید آماده کنید. 👈350گرم ماکارانی رو با یه قاشق روغن ونمک وزرچوبه به مدت 10دقیقه پخته،با آب سردآبکشی نمایید. 👈فرروبادرجه180درجه گرم کنید. 👈در ظرف بزرگی3عدد تخم مرغ درشت رو بانمک.فلفل زعفران حسابی هم بزنید 3قاشق سون ودو قاشق پنیرخامه ای و کمی کره اضافه کرده.هم زده تا یکدست شود 👈حالا ماکارونی را به ظرف اضافه وبه آرامی مخلوط کنید 👈قالب روچرب کنید 👈حالا یک لایه ماکارانی،یک لایه مایه گوشتی،یک لایه پنیرموتزارلاوپارمزان را درقالب به ترتیب بریزید تا تمام شود ❗️لایه اخر فقط ماکارونی وپنیرباشد ❗️مواظب باشیدموادگوشتی و به دیواره قالب نریزد. فویل بکشید 👈35 تا40 دقیقه درفر قراردهید. قالب من تفلون بود وقتی کمی خنک شد به راحتی درظرفم برگشت. ❗️روشوکمی پنیرزدم و گریل رو روشن کردم 😍😋. کیک شماحاضراست تزیین و سرو کنید farzane_academy_art @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌ گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی) سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم. با این مقدار بیست تا شامی درست شد. میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍧🍓 ✔توت فرنگی ۵۰۰ گرم ✔نعناع ۱ ساقه ✔یخ به میزان لازم ✔لیمو ۱ عدد ✔شکر ۱ قاشق چطوری درست کنم؟ 🤔 👈دم توت فرنگی ها را جدا کنید. برگ های نعناع را از ساقه جدا کنید. توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰ گرم یخ در مخلوط‌کن بریزید. 👈آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجان آب به آن ها اضافه كنيد. در مخلوط‌کن را بگذارید و مواد را هم بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. 👈یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد را داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ۳ ساعت قرار دهید تا يخ‌زده شود. بعد از درآوردن از فريزر آن را مجدد داخل مخلوط‌كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد. rozita_recipe ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سی ام خرداد 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد فقط نان فانتزی ۵ الی ۶ لیوان دسته دار (من پنج و نیم لیوان استفاده کردم) تخم مرغ ۲ عدد شیر ولرم ۱/۲ پیمانه ماست غلیظ ۱/۲ پیمانه پودر زنجبیل ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری (سلیقه ای) نمک ۱/۴ قاشق چایخوری بهبود دهنده نان ۱/۲ قاشق چایخوری (کیفیت و ماندگاری نان را بالا میبرد) کره ۵۰ گرم ذوب شده روغن مایع ۲۵ گرم (اگه ترازو ندارید نصف مقدار کره ذوب شده روغن بریزید) خمیر مایه: خمیر مایه فوری ۲ قاشق سوپخوری شکر ۲ قاشق سوپخوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه (آب باید در حدی گرم باشد که انگشت را نسوزاند اما گرما را کاملا حس کنید) رومال: زرده تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد + کمی زعفران + کنجد طرز تهیه: خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و مخلوط کنید ،روی آن را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد و پف کنه (اگه حجم خمیر مایه ۲ برابر نشه یعنی عمل نیومده) تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد. نمک و بهبود دهنده را اضافه و مخلوط کنید. پودر زنجبیل را هم اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه. به ترتیب روغن مایه + کره ذوب شده + ماست + شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل آمده را هم اضافه کنید. سپس آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید (شاید آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف بشه) چون جنس آرد ها و سایز تخم مرغ ها متفاوت هست. باید خمیر نسبتا نچسبی داشته باشید. اگه خمیر کمی چسبناک بود با ورز دادن چسبندگی آن را بگیرید. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدین. آرد بیشتر به خمیر اضافه نکنید چون کیفیت نان را پایین میاورد و بعد پخت نان سفت و خشک میشه. خمیر را در کاسه کمی چرب قرار بدین و روی آن را با سلفون و پارچه بپوشانید و ۱:۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت بدین تا حجم آن ۲ برابر بشه. بعد از ۱:۳۰ پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به چانه های ۷۰ تا ۱۰۰ گرم تقسیم کنید و هر چانه را پهن کنید. یا مثل من خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید. روی هر خمیر را با کاتری کوچک طرح بزنید. روی خمیر ها را مجدد با پلاستیک و پارچه بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدین. بعد از ۲۰ دقیقه روی خمیرها را رومال کنید و کنجد بپاشید و مجدد کمی رومال کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین و در نهایت گریل را بزنید روی نان ها طلایی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده (تقریبا نیم کیلو یاکمی کمتر) سیب زمینی خام رنده شده (ریز )سه یا چهار عدد متوسط،گوجه دو عدد متوسط رنده شده،پیاز بزرگ یکعدد رنده شده،ادویه کاری و زردچوبه و نمک به میزان لازم،آرد چهار قاشق غذاخوری، سیب زمینی خام رنده شده رو آبشو حتما بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.و سرخ کنید بخاطر گوجه این کتلت خیلی خوشرنگتر و خوش طعم تره. اين كتلت تخم مرغ نميخواد ادويه ها رو بنا به ذايقه ميتونيد تغيير بديد من به جاي كاري كمي دارچين و ادويه ي گوشت زدم افراد مبتدي به نظر من كمي اب پياز رو بگيرن اگر گوشت هم فريزري هست و تازه نيست اب اون رو هم بگيريد اين كتلت اصلا تخم مرغ نميخواد همون ارد كفايت ميكنه و در جواب بعضي ها كه گفتن خشك ميشه به خاطر ارد چون گوجه داره بسيار نرم هست رويه ي كرانچي عالي هم داره اب گوجه رو نميخواد بگيريد همون اب گوجه يا گوجه ي رنده باعث لطافت شامي ميشه باز هم تاكيد ميكنم تخم مرغ نداره افراد مبتدي اب پيازوگوجه رو بگيرن اگه آرد نمیزنن ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان و نصف وانیل به میزان لازم بیکینگ پودر یک قاشق سرخالی پودر نارگیل یک قاشق سر پر روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد تقریبا دو لیوان و نصف(بازم کمتر و بیشترش باید به مواد توجه کرد) گیلاس یک لیوان(آرد پاشی شده) تخم مرغ و شکر و وانیل و خوب با همزن می زنیم تا کرمی بشه بعد روغن و شیر و کم‌کم اضافه می کنیم با همزن خوب هم میزنیم بعد وقته اضافه کردنه پودر نارگیل و آرد و بیکینگ پودری که ۳بار از الک رد کردیم... وقتی کل مواد و خوب با لیسک مخلوط کردیم در پایان با همزن چند ثانیه میزنیم که گلوله آرد نداشته باشه..... بعد نصف مواد و تو ظرف مورد نظر اضافه میکنیم و گیلاس و روش میچینیم بعد بقیه مواد.... میره تو فر با درجه 150 ۵۰ دقیقه زمان پخت 🥮🥮🥮عزیزانی که قالبشون نچسبه که مشکلی با قالب ها ندارن😊😊 اما عزیزانی که قالب ساده آلمینیومی دارن مثل خودم😊 برای اینکه کیک به قالب نچسبه از قبل یک قاشق آرد و یک قاشق روغن جامد و با هم مخلوط کنید و به تمام قسمت های قالب بزنید بعد مواد و اضافه کنید کیک به طور کاااامل از قالب جدا میشه🥮🥮🥮 نوش جان😋😋😋 ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰🎂🍒🍑 مواد لازم. تخم مرغ ۴ عدد، ،،،آرد یک پیمانه و‌نصف، ،،، شکریک پیمانه، روغن نصف پیمانه، شیر، بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری، آلبالو دلخواه ( من خودم زیاد آلبالو ریختم)، طرز تهیه🍒. ابتدا تخم مرغها و شکر ده دقیقه هم میزنیم تا سفید و پوک و‌سبک بشه( این خیلی مهمه) بعد روغن و شیر اضافه میکنیم ، فقط چند ثانیه هم میزنیم، بعد آرد و بکینگ پودر سه بار الک میکنیم، طی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم با دست هم میزنیم، تا مواد خوب مخلوط و یکدست بشه، کف قالب چرب میکنیم،یکم از مایع کیک داخل قالب میریزیم ، بعد دور تا دور قالب آلبالو میچینیم ، ته آلبالو ها رو حتما آرد بزنید تا تهنشین نشه ، دوباره مایع بریزید، دوباره آلبالو بچینید ، دوباره مایع کیک تا قالب پر بشه. فر از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۳۵ تا ۴۰ 🍒🍒 سس آلبالو🍒. مواد لازم شیر دو لیوان، شکر ۳ قاشق، آرد الک شده ۳ قاشق( هردو قاشق غذا خوری) ، آب آلبالو نصف پیمانه. طرز تهیه🍒 ابتدا داخل ظرفی روی حرارت شیر و‌شکر باهم مخلوط میکنیم تا شکر کامل حل بشه،بعد داخل ظرف دیگه یک لیوان شیر خنک با آرد الک شده( آرد کم کم اضافه میکنیم) بعد همه مواد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا مثل فرنی بشه، سس یکم که از حرارت افتاد، آب آلبالو رو اضافه کنید ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
کیک آلبالو و گیلاس , فرق نمی کنه شما با کدومش بخوایید کیک درست کنید ,جفتش یکیه 👆 با تمام رسپیها کاپ کیکش رو هم می تونید بپزیید, چند تا رسپی با هم گذاشتم که با هر کدوم راحتریید و موادش دم دستتون بود درست کنید 🍒🍒با این رسپیها تمامی کیکهای میوه ایی رو می تونید درست کنید فقط کافیه میوه رو عوض کنید👌 🍰🧁🎂🍒🍒👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم یک لیوان پوره ی شاتوت یخ زده (اگه میوه ی شاتوت دارین بذارین تو فریزر یخ بزنه) اگه ندارین مثل من آب یا پوره ی شاتوت و بذارین یخ بزنه یک لیوان هم آلبالو یخ زده یا همون پوره و آب آلبالو یخ زده چندتا توت فرنگی یخ زده ۱/۴ لیوان شیر یک دنت توت فرنگی یا ماست میوه ای توت فرنگی یخ اول میوه ها و یخ و باهم مخلوط میکنیم و بعد دنت یا ماست میوه ای توت فرنگی و اضافه میکنیم و بعد بسته به غلظتش شیر اضافه میکنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم سوسیس ۲۰۰ گرم ،پاستا فرمی ۴۰۰ گرم پنیر چدار ورقه ای یا رنده شده ۱ الی ۲ بسته پنیر پارمسان یک الی ۲ ق غ پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ،کره ۵۰ گرم آرد سفید ۱ یا ۲ ق غ،شیر یک الی ۲ لیوان بیبی اسفناج یک پیمانه ،فلفل دلمه ای ۱ عدد اول از همه پاستا هارو با یکم نمک و یک ق غ روغن داخل آبی که در حال جوشیدن هست میریزیم و ۱۵ دقیقه فرصت میدیم تا بپزه ، سوسیس و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و تفت دهید. برای سس این پاستا اول از همه کره رو داخل تابه ذوب میکنیم و بعد بهش آرد رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعدش شیر رو اضافه و هم میزنیم ، پنیر چدار ورقه ای رو میریزیم داخلش و بازم خیلی زیاد هم میزنیم که ترکیب بشه و در آخر پنیر پارمسان هم میزنیم . پاستا هارو بعد از آبکش کردن به همراه سوسیس و فلفل دلمه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . پاستا رو در ظرف فر بریزید و سطحش رو با پنیر پیتزا بپوشونید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار بدید و گریل فر رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙🥗کدبانوفود🥗🥙 سالاد پيازچه رو به عنوان یک وعده غذا میشه انتخاب كنيد هم خوشمزه س و هم بخاطر سيب زميني كه نشاسته اي هست سیر کننده هست حالا شما كنارشم يه سوپ سبك بزاريد كه ديگه محشره😉 براي چهار نفر سيب زميني...دو عدد درشت پيازچه...٥-٦ شاخه خيارشور...چهار عدد بزرگ ساقه كرفس...بمقدار دلخواه شويد تازه... دو شاخه سس مايونز...پنج قاشق غذاخوري روغن زيتون...سه قاشق نمك و پودرسير.... بمقدار لازم . سيب زميني ها رو پخته وقتي كاملا خنك شد مربعي خورد ميكنيم پيازچه ها و خيارشورها رو خورد كرده بعلاوه كرفس و شويد خورد شده مواد رو همه رو باهم مخلوط كرده سس مايونز رو توي ظرفي اول با روغن زيتون و نمك و كمي پودرسير ( اگر دوس داشتيد فلفل هم اضافه كنيد بخاطر پيازچه طعم تندي داره البته) هم ميزنيم به مواد اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم . و بمدت ٣-٤ ساعت توي يخچال ميزاريم تا كاملا مزه دار بشه. براي سرو هم با بقيه مواد باقيمانده تزيين ميكنيم. برگهاي كرفس بخاطر چسبندگي سس سالاد راحت فرم ميگيرن . زيبايي غذا مهمترين بخش سرو غذاست✅ mahbube_tayebi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. می توانید یک روز قبل سالاد را آماده کنید و آن را در یخچال نگه دارید. سالاد مهره با ماست مواد؛ یک پیمانه ماست چکیده 3-4 حیه سیر ماکارونی مهره ای یا رشته مهره ای مخصوصِ سوپ 1 فلفل دلمه ای 1 فنجان ذرت آب پز خیارشور شوید نصف پیمانه ماست چکیده(برای بالا) سس مایونز ۳ ق غ آماده سازی؛ ماکارونی یا رشته مهره ای (برای سوپ استفاده میشه) را در آب جوش بریزید تا پخته شود. بعد از پخت آن را آبکش کرده و صبر کنید تا سرد شود. ماست ،سس مایونز و سیر رنده شده را مخلوط کنید. مهره ها را به ماست اضافه کنید. فلفل دلمه ای خرد شده ، ذرت ، خیارشور و شوید خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. من از قالب چیز کیک استفاده کردم. سالاد را در قالب ریخته و کمی فشرده کردم. ماست را روی آن ریختم بعد از جدا کردن از قالب سالاد را در یخچال بگذارید 2 ساعت استراحت کند. حالا با ماست غلیظ و چکیده روی سالاد رو مثل خامه شکوفه بزنید یا مثل من تزئین کنید(من با ماسوره شکوفه اینکارو کردم) khaneye_ashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍸🥒 بازهم مثل همیشه مراحل کار را همراه با عکس وبصورت البومی گذاشتم ولی توضیحاتی هم هست که تایپ می کنم، • 👈درابتدا یک لیوان آب را به همراه نصف لیوان شکر مخلوط کنید وروی حرارت ملایم گاز بگذارید اجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود ،اززمان جوش آمدن ۵ دقیقه ای زمان دهید تا شربت کممی قوام اید سپس حرارت را خاموش کنید واجازه دهید تا شربت خنک شود، درون مخلوط کن یک مشت برگ نعنای تازه وشسته شده،۲ عدد خیار سبز خرد شده ،۳عدد لیموی تازه سبز با پوست وهسته گرفته، شربت خنک شده ویک لیوان آب سرد یا اب گازدار(سودا) ریخته وخوووب میکس کنید، 🛑اگر لیمو تازه وپوست نازک باشه شربت تلخ نمیشه (اصلش با پوست هست) ولی اگر احتمال میدین شربت تلخ بشه لیمو را بدون پوست بریزین وکمی رنده پوست سبز لیمو،من یه دونه با پوست انداختم دوتا بدون پوست😉 بعد از میکس کردن به دلخواه از صافی رد کنید،می تونید بدون صافی هم سرو کنید (من از صافی رد می کنم) وبا تکه های یخ میل کنید 👈اگر خیار نریزید میشه موهیتوی ساده 😊 armiamardanian 🆔@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سی و یکم خرداد ماه 1400 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 2عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک لیوان شیر + 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام ۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا