eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜 🔸موادی که لازیم داریم: 2 قاشق چایخوری روغن زیتون ½ فنجان پیاز خرد شده (قطعات کوچک) 1 و ½ فنجان آب 1 و ½ فنجان آب مرغ ½ قاشق چایخوری زیره سبز ¼ قاشق چایخوری دارچین ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قوطی کنسرو لوبیا یا نخود (بدون آب) 2 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده (قطعات کوچک) ½ فنجان پاستای دیتالین (ماکارونی لوله‌ای کوچک) 2 قاشق چایخوری جعفری خرد شده . 🔸وسایلی که لازیم داریم: قاشق و فنجان برای اندازه‌گیری چاقو برای خرد کردن یک قابلمه مناسب . 🔸کارهایی که باید انجام دهیم: 1. روغن زیتون را در قابلمه بریزید 2. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود 3. آب و ۶ مواد بعدی را به آن اضافه کنید 4. وقتی آب جوش آمد شعله را کمتر کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد 5. پاستا را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را بپزید ( یا تا زمانی که پاستا بپزد) 6. جعفری را اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد: گوجه_گیلاسی، فلفل_دلمه‌ رنگی، پیازچه، پنیر_فتا(صبحونه) انار، ریحان، نعنا سس: روغن_زیتون، آبلیمو، زعتر (ترکیب آویشن، کنجد، سماق و نمک) پ.ن. ۱. همه مواد به جز پنیر را قاطی کنید. اب‌لیمو و روغن زیتون بزنید. بعد رویش پنیر بپاشید و زعتر را هم اضافه کنید. ۲. زعتر یک جور ادویه عربی است که مواد تشکیل دهنده اش رو گفتم ۳. دستور اصلی چند رنگ گوجه گیلاسی استفاده کرده که من نداشتم به جاش دو رنگ فلفل دلمه استفاده کردم. ۴. این دستور از آشپز معروف خاورمیانه‌ای Yotam Ottolenghi است که چندین رستوران در انگلیس دارد. saladestan @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰🙈🙈 ✅ناشتا 1 عدد کیوی 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری) 🍀 :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری) ☕️میان وعده :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇 🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک کیلو سیب زمینی دو فنجان آرد سوخاری یدونه تخمرغ یدونه پیاز رنده شده کمی جعفری ریز خورد شده سه حبه سیر رنده شده یک قاشق رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی پودر زیره طرز تهیه: سیب زمینیارو پوست بکنید و بذارید آبپز بشه،بعد تو آبکش بذارید تا آبش بره و خنک بشه، بعد سیب زمنیا که خنک شده رنده میکنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره، بعد از مواد به اندازه تخمرغ برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم، همینجوری مواد دونه دونه شکل بدید و تو بشقاب بچینید تا مواد تموم شه، بعد دو سه تا تخمرغو بشکنید تو یه کاسه و هم بزنید، اول کوکو هارو توی تخمرغ بزنید بعد توی روغن سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوسفندی 300گرم لپه 1پیمانه پیاز 2عدد متوسط الو خورشتی به دلخواه کدوحلوایی 400گرم برنج ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته . کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم. برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم . نوش جونتون. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه پنیر ماسکارپونه__ صد گرم خامه ی صبحانه_صد گرم پودر ژلاتین _ یک ق غ شیر _ یکسوم پیمانه پودر قند یا عسل __ به میزان لازم پودر هل _ نصف ق چ‌ پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید. کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم) سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید تخم مرغ _چهار عدد شکر _ یک و نیم پیمانه آرد_دو پیمانه پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر روغن مایع _ نصف پیمانه آب ولرم_ نصف پیمانه بکینگ پودر_ دو ق چ وانیل _یک هشتم ق چ شکلات تلخ _ چهل گرم شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود. آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید . مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید. cake_asan @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم بادمجان بی دانه ۴ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده) پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه) جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه) بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود. در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود. giallozafferano آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۳/۴ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز چند قطره پودر کاکائو برای بین لایه ها به میزان لازم آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره ماست و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه مایه کیک رو به ۳ قسمت تقسیم کنید به یک قسمت که مقدارش بیشتره رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافا کنیدقسمت سوم رو هم ساده نگه داریدکف قالب کاغذ روغنی بندازیدمن از قالب به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم ول مواد سبز رو داخل قالب قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید بعد یک لایه نازک پودر کاکائو روش الک کنید قسمت بدون رنگ رو آروم روی پودر کاکائو بریزید موقع ریختن دقت کنید که مایه کیک روی سطح پودر کاکائو پخش بشا چون بعداً نمیتونیم خیلی صافش کنیم چون باعث میشه پودر کاکائو تکون بخوره روی این قسمت هم یه لایه نازک پودر کاکائو الک کنید و در نهایت رنگ قرمز رو بریزید قالب رو در فر گرم شده لا دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد از قالب دربیارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕طرز تهیه پیتزا سیسیلی 🔸مواد لازم: ▫️خمیر پیتزا ▫️نمک: 1/2 قاشق چای خوری ▫️گوجه فرنگی: 1 کیلو گرم ▫️سیر: 3 حبه ▫️پیاز: 2 عدد ▫️روغن زیتون: 4 قاشق غذا خوری ▫️زیتون سیاه: 20 عدد ▫️آویشن: 1 قاشق چای خوری ▫️پنیر پیتزا: 200 گرم 🍕دستور پخت : گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آن ها را می گیریم و آن ها را ریز ساطوری می کنیم.نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم. فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود می کنیم. آن ها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر می کنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آن ها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم.باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰👩‍🎤👩‍🎤 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ تا خيار ۱ انار دون شده، ۲ تا پيازچه خرد شده رو مخلوط كنيد برای سس: ۲ ق غذاخوری روغن زيتون ۳ ق غ آبليمو نمك و فلفل سياه روی سالاد مقداری پنير فتا مكعبی بريزيد و سس رو روش بريزيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا