#اسموتی_پرتقال
🍊🍷کدبانوفود🍷🍊
یک لیوان آب پرتقال
یک لیوان شیر
دو عدد پرتقال بزرگ
یک ق غ خامه
سه ق غ شکر یا عسل
اول پرتقال هامون رو پوست میکنیم فیله میکنیم و میزاریم توی فریزر یکم که یخ زدن به همراه تمام مواد دیگمون میریزیمشون توی مخلوط کن تا خوب میکس بشن بعدشم نوش جان میکنیم😋😋
@shirini71
#نون_پنیر_سبزی
🌸🌼مناسب برای وعده های غذایی
خمیر:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو سوم لیوان
روغن زیتون نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق م پر
آب ولرم برای خمیر مایه نصف لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق م
آرد به میزان لازم
پنیر سفید صبحانه برای داخل خمیر یک پیمانه رنده شده
مواد برای وسط نون
جعفری و پیازچه کمی گشنیز خورد شده
پنیر لاکتیکی و سفید رنده شده به نسبت مساوی
زرده تخم مرغ و سیاه دونه برای رومال
برای داشتن خمیر بهتر همه مواد هم دمای محیط باشن
خمیر مایه و شکر را با آب مخلوط میکنیم ده دقیقه استراحت میدیم
تخم مرغ روغن شیر نمک را با هم مخلوط میکنیم
کمی آرد اضافه میکنیم بعد خمیر مایه
مجدد آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی داشته باشیم
خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر رو میگیریم پنیر رو اضافه میکنیم و مجدد نیم ساعت اجازه میدیم خمیر بمونه
خمیر رو بعد از استراحت دوم ورز میدیم پهن میکنیم از مخلوط پنیر و سبزی لابه لای خمیر میزاریم و به هر صورتی ک دوست دارین شکل میدین تو سینی فر میزاریم با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و سیاه دونه میزنیم
و توی فر به مدت ۲۰ مین در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم .نوووووش جان🌸
naziii.
@shirini71
#مرغ
برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دونصف کرده بودم ویه هویج و دولیوان آب و نمک وزرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم . مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کردم .
✅میتونین گوجه رو دونصف کنین روی تکه های مرغ بزارین بخارپز بشه.
✅برای اینکه سیب زمینی هامون بعداز سرخ شدن نرم نشه توی آب نمک درحال جوش سیب زمینی های خرد شده رو بریزین سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنین بعد تو روغن داغ سرخ کنین مث سیب زمینی رستورانی میشه ترد وخوشمزه
raheleh_khavandi
@shirini71
#سالاد_ مرغ_مخصوص
🔷️مواد لازم:
2فنجان سینه مرغ پخته شده (ریش شده)
1/4 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری خردل زرد
1/2 فنجان سس مایونز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برگ های کاهو ، اختیاری( برای سرو)
آماده سازی
ابتدا پیاز و کرفس به صورت مکعبی ریز خرد کنید (مطابق تصویر)بعد تمام مواد بالا مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید (میتونید این سالاد در برگ کاهو تازه میل کنید)بعد کمی استراحت در یخچال نوش جان کنید .
📍میتونید از پیاز سفید استفاده کنید.
@shirini71
عاقا براتون ی بمب انرژی آوردم💣😋 #کیک_شکلاتی_بدون_پخت
مواد لازم برای قالب هجده سانتی
شکر : یک سوم پیمانه
بیسکوییت پتی بور : یک بسته و نصفی
شیر : یک پیمانه سرخالی
کره : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه)من دو قاشق ریختم
پودر مغزگردو ؛پسته ؛بادام؛فندق : نصف پیمانه(اختیاری)
اگر قالبتون بزرگ بود مواد را دو برابر کنید
طرز تهیه :
پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه.
کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه.
بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه.
بیسکوییتها را پودر کنید و با مغزیجات پودر شده اضافه کنید و هم بزنید با لیسک تا خمیری شکل بشه
کف و اطراف قالب را با فویل بپوشونید
مواد را کف و اطراف قالب بریزید و با لیسک صاف کنیدبعد بزارید داخل یخچال تا کرم داخلش را اماده میکنیم
مواد داخل.
. شکلات تخته ای : ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه : ۴۰۰ گرم
پودر نسکافه : ۳ قاشق چایخوری(یا پودر قهوه)
اب داغ : ۳ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غ
اب سرد : ۳ قاشق غ ..
؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید ژلاتین هم در اب سرد حل کرده و بنماری کنید.وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد داخل مواد بیسکویتی بریزید و در یخچال به مدت شش ساعت تا خوب خودشو بگیره .
من دو برابر مواد داخل رو استفاده کردم
@shirini71
#سوپ_پاستاوحبوبات 🍜
🔸موادی که لازیم داریم:
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
½ فنجان پیاز خرد شده (قطعات کوچک)
1 و ½ فنجان آب
1 و ½ فنجان آب مرغ
½ قاشق چایخوری زیره سبز
¼ قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قوطی کنسرو لوبیا یا نخود (بدون آب)
2 عدد گوجهفرنگی خرد شده (قطعات کوچک)
½ فنجان پاستای دیتالین (ماکارونی لولهای کوچک)
2 قاشق چایخوری جعفری خرد شده
.
🔸وسایلی که لازیم داریم:
قاشق و فنجان برای اندازهگیری
چاقو برای خرد کردن
یک قابلمه مناسب
.
🔸کارهایی که باید انجام دهیم:
1. روغن زیتون را در قابلمه بریزید
2. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
3. آب و ۶ مواد بعدی را به آن اضافه کنید
4. وقتی آب جوش آمد شعله را کمتر کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد
5. پاستا را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را بپزید ( یا تا زمانی که پاستا بپزد)
6. جعفری را اضافه کنید
@shirini71
#سالاد_عربی_گوجه_وانار
#رژیمی
مواد: گوجه_گیلاسی، فلفل_دلمه رنگی، پیازچه، پنیر_فتا(صبحونه) انار، ریحان، نعنا
سس: روغن_زیتون، آبلیمو، زعتر (ترکیب آویشن، کنجد، سماق و نمک)
پ.ن. ۱. همه مواد به جز پنیر را قاطی کنید. ابلیمو و روغن زیتون بزنید. بعد رویش پنیر بپاشید و زعتر را هم اضافه کنید.
۲. زعتر یک جور ادویه عربی است که مواد تشکیل دهنده اش رو گفتم
۳. دستور اصلی چند رنگ گوجه گیلاسی استفاده کرده که من نداشتم به جاش دو رنگ فلفل دلمه استفاده کردم.
۴. این دستور از آشپز معروف خاورمیانهای Yotam Ottolenghi است که چندین رستوران در انگلیس دارد.
saladestan
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_دهم_آذر_ماه ۱۴۰۰🙈🙈
✅ناشتا 1 عدد کیوی
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری)
🍀 #میان_وعده :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
#پیام_سلامتی
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇
🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜
@shirini71
#کوکو_سیب_زمینی
مواد لازم:
یک کیلو سیب زمینی
دو فنجان آرد سوخاری
یدونه تخمرغ
یدونه پیاز رنده شده
کمی جعفری ریز خورد شده
سه حبه سیر رنده شده
یک قاشق رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی پودر زیره
طرز تهیه:
سیب زمینیارو پوست بکنید و بذارید آبپز بشه،بعد تو آبکش بذارید تا آبش بره و خنک بشه،
بعد سیب زمنیا که خنک شده رنده میکنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره،
بعد از مواد به اندازه تخمرغ برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم،
همینجوری مواد دونه دونه شکل بدید و تو بشقاب بچینید تا مواد تموم شه،
بعد دو سه تا تخمرغو بشکنید تو یه کاسه و هم بزنید،
اول کوکو هارو توی تخمرغ بزنید بعد توی روغن سرخ کنید
@shirini71
#خورشت_کدو_حلوایی
گوشت گوسفندی 300گرم
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد متوسط
الو خورشتی به دلخواه
کدوحلوایی 400گرم
برنج
ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته .
کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم.
برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم .
نوش جونتون.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیز_کیک_لبو
#دسر
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت
#کرم_چیز_لبو
لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه
پنیر ماسکارپونه__ صد گرم
خامه ی صبحانه_صد گرم
پودر ژلاتین _ یک ق غ
شیر _ یکسوم پیمانه
پودر قند یا عسل __ به میزان لازم
پودر هل _ نصف ق چ
پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید.
کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید
کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم)
سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید
#کیک_شکلات_تلخ
تخم مرغ _چهار عدد
شکر _ یک و نیم پیمانه
آرد_دو پیمانه
پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر
روغن مایع _ نصف پیمانه
آب ولرم_ نصف پیمانه
بکینگ پودر_ دو ق چ
وانیل _یک هشتم ق چ
شکلات تلخ _ چهل گرم
شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید.
آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود.
آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید .
مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید.
cake_asan
@shirini71
#کتلت_بادمجان_ایتالیایی
مواد لازم
بادمجان بی دانه ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده)
پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه)
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه)
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود.
در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود
بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.
giallozafferano
آموزش