🌙🌸 رژیم روز بیست و هفتم ماه رمضان 🌸🌙
نهم اردیبهشت
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل
+ یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
2 عدد کتلت کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سالاد شیرازی🍅🥒
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍎 + 2 عدد انجیر خشک+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + خاکشیر
🌔سحری:
10 قاشق عدس پلو + 1 پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗
@shirini71
لیموناد🍋🍊
دو عدد پرتقال🍊
یک عدد لیمو سنگی🍋
یک لیوان شکر🍊
سه لیتر آب🍋
ابتدا پرتقال و لیمو رو خوب بشورید و نیم ساعت در آب و سرکه بزارید بمونه،آب بکشید و اونارو با پوست قاچ کنید در نایلون قرار بدید و یک شبانه روز در فریزر بزارید بعد این مدت بیرون بیارید و با شکر در مخلوط کن بریزید و میکس کنید و در ظرفی آب رو بریزید و موادی رو که مخلوط کردید بریزید ۱۵ تا ۲۰دقیقه استراحت بدید و بین فواصل هم بزنید تا شکر ته نشین نشه،از صافی رد کنید و با نعنا سرو کنید. شاید بپرسین که تلخ میشه،اول اینکه پرتقال و لیمو که میخرین حتما پوستش نازک باشه و چون فریز میکنیم هم تلخیش گرفته میشه،از پسماندشم میتونید تو کیک و شیرینی استفاده کنید
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
سیب زمینی پفکی
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_روغنی_جوش
#نان_سنتی_کرمان_ویزد
#صبحانه
#عصرانه
یه نون سنتی شهر کرمان و یزد هستش. خیلی ساده است و بدون فر و خیلی هم خوشمزه . . .
آرد گندم (نانوایی) ۳۰۰ گرم ،۲ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م (توی دستور ۱ ق غ بود اما من یه قاشق مربا خوری ریختم )
شکر ۲ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
آب ولرم ۲۰۰ میلی ، سه چهارم لیوان
نمک مقداری
زعفران آب کرده مقداری
ابتدا خمیر مایه رو به عمل میاریم . نصف از آب ولرم رو داخل ظرفی ریختم و یه قاشق شکر ریختم و هم زدم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد در ظرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد.
توی یه ظرف بزرگتر آرد رو الک کردم وسطش رو گود کردم . نمک و شکر و روغن مایع و نصف آب باقی مونده ، زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و بعد از دستم کمک گرفتم و ورز دادم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و بعد صد بار روی صفحه کار کوبیدم . اگه دیدین به دست می چسبه کمی آرد بریزین ولی زیادی ریختن آرد خمیر و نونتون رو سفت و خراب می کنه .
خمیر رو توی یه ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم یک ساعت استراحت بکنه .
بعد از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی برداشتم و کمی آرد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم و توی یه تابه روغن ریختم و سرخ کردم . من خیلی روغن استفاده نکردم طوری که اصلا غوطه ور نشد . خیلی کم روغن استفاده کردم .
روی این نون وقتی که گرمه شکر یا پودر قند هم می پاشن . اما من نریختمچون شیرین و اون شکلی دوست نداریم 😊
با مقدار مواد بالا ۹ تا ۱۰ عدد نون روغنی شد .
پ.ن : ممنون از دوستان یزدی و کرمانی که تجربه هاشون رو گفتن که توی این نون سیاه دانه ،زر
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش
طرز فرم گرفتن گاناش برا تزئین کیک
خامه کشی کیک
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تیتاب_بدون_فر
#تابه_ایی
سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ
پودر کاکاءو یک ق سر پر غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..
روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم
روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه)
در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)
ashpazi.saeede
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
#کلم_پلو_باکلم_بنفش
سینه مرغ:یک عدد
کلم قرمز:متوسط یک عدد
برنج:پنج پیمانه
نمک، فلفل و زعفران:به میزان لازم
آبلیمو:نصف پیمانه
شکر:به میزان لازم
پودر گل سرخ:دو قاشق سوپخوری
پودر دارچین:دو قاشق سوپخوری
.
طرز تهیه:
برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در مقداری آب و نمک خیس دهید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن پیاز مرغ را به آن اضافه کنید و به همراه زعفران سرخ کنید.
۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.در هنگام پخته شدن مرغ به آن نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود.
کلم ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه کمی کلم نرم شد آبلیمو و شکر، پودر گل سرخ و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی آب مرغ کاملا کشیده شد. کلم را به آن اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید و هنگام ریختن در قابلمه ، مخلوط مرغ و کلم را لابه لای آن بریزید و مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
@shirini71
#کلم_پلو_شیرازی
من سه پيمانه برنج و خيس كردم و رفتم سراغ درست كردن كلم و مخلفات، يك كلم ( کلم قمری)و پوست كندم و نگينى كردم با نمك و زردچوبه و فلفل سرخ كردم ٤٠٠ گرم سبزى شامل ترخون و شويد و ريحان و ريز خرد كردم و همراه يك استكان آبغوره به كلم ها اضافه كردم يك دقيقه رو حرارت موند و بعد خاموش كردم، ٢٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يك و نيم قاشق آرد نخودچى، يك پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده، نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز دادم و باهاشون كوفته ريزه درست كردم، مثل اينكه كوفته ريزه ها هرچقدر ريز تر بهتر، اونا رو هم سرخ كردم، بعد برنج و آبكش كردم تو قابلمه يه لايه برنج، يه لايه سبزى و كلم و يه لايه گوشت گذاشتم ، همينجورى تا مواد تموم شد و دم گذاشتم.
طعم اين غذا خوشمزه و خاصه، طعمى داره كه هيچوقت تجربه اش نكردى.
شيرازى هاى عزيز نياين دعوام كنين ديگه همينقدر از دستم بر مى اومد😄 مطمئناً شما خيلى بهتر از من درست مى كنين همونطور كه من ميرزاقاسمى رو از شما بهتر درست مى كنم😄
راستى دوستم گفت اين غذا خيلى بهتره كه با سبزى هاى خشك درست شه
zendegiemosbat
@shirini71
روشهای مختلف کلم پلو که می تونه بهتون کلی ایده بده
با گوشت ,با مرغ , با سبزیجات 👌
#کلم_پلو
#کلم_پلو_شیرازی🥣🍵🥘🥦🥬🥒👆
🌙🌸 رژیم روز بیست و هشتم ماه رمضان 🌸🌙
دهم اردیبهشت
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل
+ یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
2 عدد کتلت کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سالاد شیرازی🍅🥒
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍎 + 2 عدد انجیر خشک+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + خاکشیر
🌔سحری:
10 قاشق عدس پلو + 1 پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗
@shirini71
#پیام_سلامتی
غذاهای سرشار از #کلسیم بخورید✨
کلسیم برای بازسازی عضله، سلامتی استخوان ها و رشد عضلات اهمیت دارد.
بهترین منابع کلسیم فقط از شیر تأمین نمی شود در عوض منابع بهتری مانند بادام غنی شده یا شیرسویا، اسفناج، آجیل، پنیر سویا، گیاهان با برگ سبز هستند که می توانید از آن ها استفاده کنید.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_شطرنجی_تابه_ای
#شیرینی_تابه_ای
#شیرینی_بدون_فر
امروز آموزش این شیرینی شطرنجی های خوشمزه رو داریم که تو دهن آب میشه بدون فر و کره و شیر و همزن درست میشه 😋😍
❌میتونید تمامی مواد و نصف کنید و داخل یه تابه بپزید
موادلازم :
آرد سه بار الک شده قنادی ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
شکر ۱۹۰ گرم
بکینگ پودر ۱۶ گرم
تخم مرغ متوسط ۵ عدد هم دمای محیط
وانیل یک پاکت ۸ گرم
نمک یک پینچ
روغن ۱۹۰ میلی لیتر یا ۱۹۰ گرم
دو ق.غ پودر کاکائو
❌حتما آرد و کم کم اضافه کنید آرد زیادی باعث میشه شیرینی خشک تری داشته باشین
❌حتما با دست تمیز چسبندگی خمیر و چک کنید
❌میتونید همه ی مواد و نصف کنید
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی شکر و تخم مرغ هم دمای محیط
و با هم مخلوط کنید 🌸
وانیل و نمک و روغن و اضافه کرده و با هم میکس کنید 🌸
آرد سه بار الک شده و دو پاکت بکینگ پودر و اضافه کرده 🌸
حتما آرد و کم کم اضافه کنید وقتی که به غلظت فیلم رسید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید🌸
و به نصف خمیر آرد اضافه کنید خمیر خیلی نرمی حاصل میشه که به دست نمیچسبه از اضافه کردن آرد زیادی پرهیز کنید 🌸
به نصف بقیه ی خمیر دو ق.غ پودر کاکائو اضافه کنید و کمی آرد اضافه کنید که به قوام فیلم برسه
خمیر ها رو به ۴ قسمت تقسیم کنید🌸
و داخل تابه کاغذ روغنی بذارید و خمیر و لوله کرده و به ترتیب وانیلی و شکلاتی کنار هم بچینید 🌸
و قسمت بالایی هم طوری بچینید که روی خمیر شکلاتی پایینی خمیر وانیلی قرار بگیره🌸
با چنگال سوراخ کنید که شیرینی زیاد پف نکنه
روی شعله ی کم قرار داده و از دم کنی استفاده کنید 🌸
بعد ده دقیقه نهایت ۱۵ دقیقه وقتی که طلایی شد ظرف دیگه رو برگردانید تا پخته و طلایی شه
عسل یا شربت بار یا مربا زده و پودر نارگیل بریزید و به دلخواه برش بزنید 🌸
نوش جان 😘
ashpazi_modern_sama
@shirini71
#پاستا
#ماکارانی
پاستا با سس تن ماهي و نخودفرنگي
.
پيشنهاد ميكنم اين پاستا رو حتما امتحان كنيد مخصوصا اگه از تن ماهي خوشتون مياد.
.
مواد لازم براي سه تا چهار نفر:پاستا (ماكاروني فرمي) سيصد گرم، تن ماهي يك و نيم قوطي،نخود فرنگي پخته يك و نيم ليوان،كره يك ق غ،شير دو ليوان، آرد يك و نيم ق غ،پنير پيتزا يا موزارلا نصف ليوان،سير رنده شده دو حبه،نمك و فلفل و آويشن
طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد.تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد و روغنشو خالي كنيد.
يك ق كره رو در تابه بريزيد و سير رو يك دقيقه تفت بديد بعد آرد رو بريزيد و سي ثانيه تفت بديد و شير رو آروم اضافه كنيد و با همزن دستي بزنيد،نمك و فلفل و آويشن رو هم بريزيد.يكم كه از اطراف شروع به جوشيدن كرد،پنير و بعد پاستا و نخودفرنگي و تن ماهي رو بريزيد. اگه احساس كرديد سس بيش از حد سفت و غليظه يكم شير اضافه كنيد.يك دقيقه با هم روي شعله بمونن و بعد سرو كنيد.
step.by.step.cooking
@shirini71