#مربای_هندوانه
👩🍳موادلازم
پوست هندوانه نیم کیلو
شکر نیم کیلو یا کمتر (اگه نمیخواید شهدتون زیاد بشه میتونید مقدار شکر رو کمتر هم بریزید)
زعفران دم کرده به میزان لازم
جوهرلیمو نصف ق چ(یا آبلیمو ۱ق غ)
#طرز_تهیه
قسمت قرمز رنگ وسبز رنگ رو از پوست هندوانه جدا کنید وفقط قسمت سفید رنگش باقی بمونه.
با کاتر یا چاقو به شکل های دلخواه برش بزنید، من از کاتر قلب استفاده کردم.
تو قابلمه ای لابه لا پوست هندوانه وشکر بریزید تا آخر یعنی تا تمام شدن مواد این کار رو ادامه بدید بعد در قابلمه رو بزارید وقابلمه رو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدید تا پوست هندوانه خودش آب بندازه دیگه نیازی نیست بهش آب اضافه کنید.
قابلمه رو روی حرارت میزاریم تا بجوشه کف های روی مربا رو جمع میکنیم بعد حرارت رو ملایم میکنیم و میزاریم مربامون قوام بیاد بعد مقداری زعفران دم کرده برای خوش رنگ شدن اضافه میکنیم و درآخر جوهرلیمو اضافه کرده بعد قوام مربا رو تست میکنیم اگه مناسب بود حرارت رو خاموش میکنیم. بعد از سرد شدن تو شیشه های درب بسته تو یخچال نگهداری کنید .
👈برای تست قوام مربا روش اول:مقداری از شیره مربا را در میان دو انگشت خود گرفت وسپس به آرامی انگشت ها را از هم باز کنید. شیره مربا باید به صورت یک نخ درازا کشیده بشه وپاره نشه
👈روش دوم:یک قطره از شهد را در یک استکان آب سرد بریزید اگر این قطره ته آب برود واز هم باز نشود مربا قوام آمده است .
@shirini71
#همبرگر_دست_ساز
یک کیلوگوشت چرخ شده مخلوط مغز ران و گوشت دنده
مقداری پیاز رنده شده(اختیاری)
ادویه :پودر سیر ، نمک و فلفل ،پاپریکا
۱ق غ سس خردل
۲ق غ پنیر پارمسان
همه مواد را خوب ورز دهید سپس همبرگرها را فرم دهید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد! سپس فقط روی تابه، یا گریل بپزید.(بدون روغن)
بهتره خیلی پخته نشود که آبدار باشد
#پیاز_کاراملی
۲عدد پیاز، از طول به صورت خلالی خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سر پر مارگارین
۴۰ میلی لیتر سویا سس
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
مارگارین را در ماهیتابه بریزید و سپس پیاز را اضافه کنید. وقتی پیاز سبک شد شکر و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید ۴ دقیقه بپزد و آماده است.
#سس_سیر
۲ بوته سیر
۵ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ عددلیمو
سیر ها را با پوست داخل فویل گذاشته کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بزنید و داخل فر گذاشته. وقتی نرم شد از فر خارج کنید. پوست بگیرید، له کنید. سس مایونز و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و آماده است.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#رول_ریکوتا_اسفناج_و_ژامبون
👩🍳مواد لازم
۱ رول خمیر هزارلا
اسفناج خرد شده
۲۰۰ گرم ریکوتا یا ماسکارپونه
۸۰ گرم ژامبون به صورت مکعبی
دانه های کنجد ونمک و فلفل
۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
#طرز_تهیه
اسفناج را در قابلمه ای بریزید و با حرارت زیاد بگذارید تا آب آن گرفته شود.ریکوتا را در یک کاسه بریزید ، اسفناج ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، ژامبون خرد شده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. به آرامی یک رول هزارلا آماده مستطیل شکل را باز کنید و کاغذ روغنی آن را در زیر آن نگه دارید. با ریکوتا و اسفناج پر کرده و از طرف کوتاهتر محکم بغلتانید تا رول شود. طرفین را محکم ببندید ، تمام سطح رول را کمی شیر بمالید و با کنجد تزئین کنید. رول را روی کاغذ روغنی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. باید طلایی باشد. از فر خارج کنید ، بگذارید خنک شود و رول ریکوتا ، اسفناج و ژامبون را سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#نوشیدنی_گلابی_آسیایی
#نوشیدنی_سرد
#نوشیدنی_کافی_شاپی
مواد لازم برای 3 نفر:
3 لیوان ماءالشعیر با طعم گلابی
2 عدد گلابی بدون پوست خردشده
3 قاشق غذاخوری آبلیموی ترش تازه
برگ نعناع به میزان دلخواه
روش تهیه:
ماءالشعیر با طعم گلابی، تکههای گلابی و آبلیموی تازه را داخل مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را داخل لیوانها خالی کنید و چند تکه یخ به آنها بیفزایید و برگهای نعناع را برای تزئین روی نوشیدنیتان قرار دهید. نوشیدنی گلابی از خوشمزهترین و گواراترین نوشیدنیها در بین مردمان آسیای جنوب شرقی است
Ashpaziii_asaaan
🆔 @shirini71
#کوکتل_گلابی_و_رزماری
#نوشیدنی_سرد
#نوشیدنی_کافی_شاپی
محتویات:
گلابی ۱ عدد
شکر ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
رزماری ۱ شاخه کوچک
آبمیوه با طعم گلابی ۱/۲ فنجان
آب گازدار ۱/۲ فنجان
یخ به میزان لازم
در ابتدا گلابی، شکر، آب، رزماری و وانیل را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد و شکر کاملا حل شود. سپس از رویحرارت برداشته و بگذارید تا کاملا خنک شود.
حال در لیوان مورد نظر یخ ریخته، سپس آب گازدار را بیافزایید. دو قاشق غذاخوری از سیروپ تهیه کرده را در لیوان بریزید و بعد آبمیوه گلابی را اضافه کنید.
🆔 @shirini71
✅ پنکیک ماست
✍مواد لازم برای بیست عدد پنکیک.
آرد 250 گرم.
تخم مرغ متوسط 2 عدد.
ماست شیرین 150 گرم.
شکر سفید 90 گرم.
آب پرتقال 20 میلی لیتر تقریبا 3 قاشق غذاخوری.
رنده ی پوست پرتقال 1قاشق مرباخوری.
بیکینگ پودر 8 تا 10 گرم.
🍜طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها، شکر و رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس ماست و آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم، آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند.
حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود.
حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم.
نکته های مهم :
حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه.
بهتره از قابلمه ایی که کفش یکم ضخیمه برای سرخ کردن استفاده کنین.
همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن قبل از استفاده.
#پنکیک_ماست
🍕 @shirini71
#بستنی_رژیمی_نازگل
ashpazi_be_sabke_nazgol
🔹مواد لازم:
۵۰۰ گرم توت فرنگی یا هر میوه دلخواه
یک عدد موزدرشت
یک سوم لیوان شیر سرد
شکر دو ق غ دلخواهه میتونید بیشتر بریزید یا نریزید
وانیل نصف ق چ
🔅طرز تهیه:
میوه ها را خرد کنید و در فریزر چند ساعت اجازه دهید یخ بزند
به همراه شکر ، شیر و وانیل داخل دستگاه خرد کن با میکسر یا مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا میکس شود .
بستنی حاضره 😍
در ظرف در بسته در فریزر دو هفته ماندگاره.
میتوانید اسکوپ بزنید یا طبق ویدیو داخل قیف و ماسوره ریخته و در نان بستنی پایپ کنید .
🍨نوش جونتون 🍨
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکی قهوه
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
#کلوچه_بدون_فر
#شیرینی_با_روغن_مایع
شکر نصف پیمانه
آرد یک ونیم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل نوک چای خوری
کشمش نصف پیمونه
تخم مرغ یک عدد
پودر هل یک قاشق چ
.روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ باشکر ووانیل با هم زن میزنم تا کشدارو کرم رنگ شود بعد روغن وهل و زعفران اضافه میکنیم چند دقیقه هم میزنیم درآخر هم آردو بکینگ پودرکه یک بار الک کردیم و اضافه میکنم مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید اگر بدست چسبید کمی آرداضافه کنید ددوسه دقیقه ورز دهید اندازه گردو بر دارید درتابه کاغذ روغنی پهن کنید ده دقیقه بزارید گرم شود بعد کلوچه ها را به مدت ۲۰دقیقه بپزید نوش جان😋😊
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
عزیزان رشته چینی لوازم قنادبا دارن
مرحله نهایی پست قبلی
این اندازه شربت که میدم واسه نصف بسته نودل چینی هست میخواید تمام بسته را درست کنید شربت را دوبرابر کنید.
مواد لازم برای شربت فالوده
آب سه لیوان ونیم
شکر دولیوان سرخالی
دانه هل چند عدد (اختیاریه)
گلاب معطر نصف استکان
آب وشکر رو میزاریم رو گاز دانه های هل اضافه ومیزاریم به جوش بیاد گلاب رو هم اضافه پنج دقیقه جوش بزنه کافیه نباید قوام بیاد گاز را خاموش کرده میزاریم کاملا سرد بشه دانه های هل بیرون اورده و میریزیم تو کاسه استیل یا رویی و میزاریم فریزیر تا کاملا ببنده ویخ بزنه
اماده کردن رشته چینی یا رشته برنجی
مقداری آب رو قابلمه ریخته ومیزاریم جوش بیاد رشته رو از وسط دوتکه کرده ومیریزیم تو آب در حال جوش از اینجا به به بعد به زمان توجه کنید هشت دقیقه بپزه کافیه نه کمتر نه بیشتر کمتر باشه رشته ها سفت و لاستیکی میشن بیشتر باشه له میشن
سپس ابکش کنید آب سرد روش بکشید و بزارید کنار تا ابش کاملا بره وسرد سرد بشه
شربت رو از فریزیر دربیارید ولا چنگال یا مخلوط کن پوره کنید تو کاسه ای یک لایه شربت یخی پوره شده یک لایه رشته ادامه میدم تا تموم بشه
دوباره نیم ساعت میزاریم فریزیر سپس همراه خانواده با آب لیمو یا شربت آلبالو...واز همه خوشمزه تر با بابستنی
@shirini71
#خاگینه_مغزدار
🥳🥳🥳🥳
تخم مرغ:۴ عدد
ماست :۴ قاشق غذاخوری
وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری
آرد:۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری
زعفرون:مقداری
گردو:به مقدار لازم
دارچین:نصف قاشق چایخوری
پودر گل:نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر:۱ لیوان
آب:۲ لیوان
هل
گلاب:نصف لیوان
زعفرون:مقداری
اول شکر،آب و هلو بذارین روی حرارت تا شکر کاملا حل بشه گلاب و زعفرونو اضافه کنید و اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه بذارین کنار تا خنک شه
⠀
۴ عدد تخم مرغو با وانیل با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاد و رنگش روشن بشه
ماستو با بیکینگ پودر مخلوط کنید به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آرد الک شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید در آخرم زعفرونو اضافه کنید
⠀
کف تابه رو با مقدار کمی روغن چرب کنید نصف مواد خاگینه رو بریزین درشو بذارین ۵ دقیقه بمونه تا حباب هایی روش به وجود بیاد بعد مواد میانی رو بریزین و بعد بقیه موادو بریزین وروشو صاف کنید درشو دوباره بذارین ۵ دقیقه بعد مواد که خودشو گرفت برگردونید درشو بذارین تا طرف دیگشم بپزه و شیره خنک شده رو رو خاگینه داغ بریزین تا شیره خوب به خورد خاگینه بره
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عصرونه
#چوروس_باسس_شکلات
#شیرینی_بدون_فر
مواد لازم:
کره ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطر
کره ، آب ، نمک و ۱ قاشق غذاخوری شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( پس از اصافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ). داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید ، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.
پس از اینکه حدود ۱۰ سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید ( روش تهیه همانند بامیه است ) ، با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.
پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.
شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود ، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید.
نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای ۳ تخم مرغ از ۱/۲ لیوان آب استفاده کنید
melia391
🆔 @shirini71
#حلوا _ویفری
#میکادو
#میشکا
مواد لازم:
آرد سبوس دار گندم 1 لیوان.
شکر 1 لیوان.
آب نصف لیوان.
روغن مایع نصف لیوان.
گلاب نصف لیوان.
هل یک قاشق مربا خوری.
زعفران دم کرده به مقدار لازم.
کره 1 قاشق غذاخوری.
نان میکادو 3 ورق.
طرز تهیه :
ابتدا شهد حلوا رو آماده میکنیم، شکر و آب رو داخل ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران، گلاب و هل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. دقت کنید شهد حلوا نباید بیشتر از 10 دقیقه بجوشد وگرنه حلواتون شکرک میزنه.
حالا آرد روی توی تابه با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود و تغییر رنگ دهد. مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد.
سپس آرد تفت خورده را الک کرده، دوباره به تابه منتقل کنید، سپس روغن مایع را افزوده و حدود 20 دقیقه ی دیگه آرد را با روغن تفت دهید. حالا نوبت افزون شهد حلواس، میتونین حرارت رو خاموش کنین بعد شهد رو در چند مرحله اضافه کنین، چون بخارش ممکنه دستتون رو بسوزونه. پس مراقب باشین.
وقتی حلوا وسط تابه جمع شد میتونین حلوا رو توی تابه بچرخونین تا به روغن بیفته ولی برای این مدل حلوا لازم نیست.
حالا حلوا رو به کمک پالت روی یک ورق نان میکادو پهن کنید و بعد یک ورق نان دیگه روش قرار بدین، دوباره همین کار رو تکرار کنین تا دو لایه حلوا و سه لایه نان روی هم قرار بگیرن.
در آخر به کمک خط کش و چاقوی اره ایی برش های یکسان داده و با شکلات آب شده تزیین کنین.
نکته :
اگه دوست داشتین حلوای بیشتری لای نون داشته باشین، فقط از دو لایه نون استفاده کنین تا حلوا با قطر بیشتری بین نون قرار بگیره.
deserkade_t.a
@shirini71