eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر نصف پیمانه آرد یک ونیم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل نوک چای خوری کشمش نصف پیمونه تخم مرغ یک عدد پودر هل یک قاشق چ .روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ باشکر ووانیل با هم زن میزنم تا کشدارو کرم رنگ شود بعد روغن وهل و زعفران اضافه میکنیم چند دقیقه هم میزنیم درآخر هم آردو بکینگ پودرکه یک بار الک کردیم و اضافه میکنم مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید اگر بدست چسبید کمی آرداضافه کنید ددوسه دقیقه ورز دهید اندازه گردو بر دارید درتابه کاغذ روغنی پهن کنید ده دقیقه بزارید گرم شود بعد کلوچه ها را به مدت ۲۰دقیقه بپزید نوش جان😋😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان رشته چینی لوازم قنادبا دارن مرحله نهایی پست قبلی این اندازه شربت که میدم واسه نصف بسته نودل چینی هست میخواید تمام بسته را درست کنید شربت را دوبرابر کنید. مواد لازم برای شربت فالوده آب سه لیوان ونیم شکر دولیوان سرخالی دانه هل چند عدد (اختیاریه) گلاب معطر نصف استکان آب وشکر رو میزاریم رو گاز دانه های هل اضافه ومیزاریم به جوش بیاد گلاب رو هم اضافه پنج دقیقه جوش بزنه کافیه نباید قوام بیاد گاز را خاموش کرده میزاریم کاملا سرد بشه دانه های هل بیرون اورده و میریزیم تو کاسه استیل یا رویی و میزاریم فریزیر تا کاملا ببنده ویخ بزنه اماده کردن رشته چینی یا رشته برنجی مقداری آب رو قابلمه ریخته ومیزاریم جوش بیاد رشته رو از وسط دوتکه کرده ومیریزیم تو آب در حال جوش از اینجا به به بعد به زمان توجه کنید هشت دقیقه بپزه کافیه نه کمتر نه بیشتر کمتر باشه رشته ها سفت و لاستیکی میشن بیشتر باشه له میشن سپس ابکش کنید آب سرد روش بکشید و بزارید کنار تا ابش کاملا بره وسرد سرد بشه شربت رو از فریزیر دربیارید ولا چنگال یا مخلوط کن پوره کنید تو کاسه ای یک لایه شربت یخی پوره شده یک لایه رشته ادامه میدم تا تموم بشه دوباره نیم ساعت میزاریم فریزیر سپس همراه خانواده با آب لیمو یا شربت آلبالو...واز همه خوشمزه تر با بابستنی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥳🥳🥳🥳 تخم مرغ:۴ عدد ماست :۴ قاشق غذاخوری وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری آرد:۶ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری زعفرون:مقداری گردو:به مقدار لازم دارچین:نصف قاشق چایخوری پودر گل:نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت: شکر:۱ لیوان آب:۲ لیوان هل گلاب:نصف لیوان زعفرون:مقداری اول شکر،آب و هلو بذارین روی حرارت تا شکر کاملا حل بشه گلاب و زعفرونو اضافه کنید و اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه بذارین کنار تا خنک شه ⠀ ۴ عدد تخم مرغو با وانیل با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاد و رنگش روشن بشه ماستو با بیکینگ پودر مخلوط کنید به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آرد الک شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید در آخرم زعفرونو اضافه کنید ⠀ کف تابه رو با مقدار کمی روغن چرب کنید نصف مواد خاگینه رو بریزین درشو بذارین ۵ دقیقه بمونه تا حباب هایی روش به وجود بیاد بعد مواد میانی رو بریزین و بعد بقیه موادو بریزین وروشو صاف کنید درشو دوباره بذارین ۵ دقیقه بعد مواد که خودشو گرفت برگردونید درشو بذارین  تا طرف دیگشم بپزه  و شیره خنک شده رو رو خاگینه داغ بریزین تا شیره خوب به خورد خاگینه بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: کره ۴ قاشق غذاخوری آرد ۲ لیوان آب ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل چند قطر کره ، آب ، نمک و ۱ قاشق غذاخوری شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( پس از اصافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ). داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید ، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید. پس از اینکه حدود ۱۰ سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید ( روش تهیه همانند بامیه است ) ، با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود. پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید. شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود ، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید. نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای ۳ تخم مرغ از ۱/۲ لیوان آب استفاده کنید melia391 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_ویفری مواد لازم: آرد سبوس دار گندم 1 لیوان. شکر 1 لیوان. آب نصف لیوان. روغن مایع نصف لیوان. گلاب نصف لیوان. هل یک قاشق مربا خوری. زعفران دم کرده به مقدار لازم. کره 1 قاشق غذاخوری. نان میکادو 3 ورق. طرز تهیه : ابتدا شهد حلوا رو آماده میکنیم، شکر و آب رو داخل ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران، گلاب و هل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. دقت کنید شهد حلوا نباید بیشتر از 10 دقیقه بجوشد وگرنه حلواتون شکرک میزنه. حالا آرد روی توی تابه با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود و تغییر رنگ دهد. مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد. سپس آرد تفت خورده را الک کرده، دوباره به تابه منتقل کنید، سپس روغن مایع را افزوده و حدود 20 دقیقه ی دیگه آرد را با روغن تفت دهید. حالا نوبت افزون شهد حلواس، میتونین حرارت رو خاموش کنین بعد شهد رو در چند مرحله اضافه کنین، چون بخارش ممکنه دستتون رو بسوزونه. پس مراقب باشین. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد میتونین حلوا رو توی تابه بچرخونین تا به روغن بیفته ولی برای این مدل حلوا لازم نیست. حالا حلوا رو به کمک پالت روی یک ورق نان میکادو پهن کنید و بعد یک ورق نان دیگه روش قرار بدین، دوباره همین کار رو تکرار کنین تا دو لایه حلوا و سه لایه نان روی هم قرار بگیرن. در آخر به کمک خط کش و چاقوی اره ایی برش های یکسان داده و با شکلات آب شده تزیین کنین. نکته : اگه دوست داشتین حلوای بیشتری لای نون داشته باشین، فقط از دو لایه نون استفاده کنین تا حلوا با قطر بیشتری بین نون قرار بگیره. deserkade_t.a @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_من به جای سیر و شوید در دستور تهیه کوکو کدوسبز از یک عدد هویج استفاده کردم. _به جای اینکه کل مایه کوکو رو در تابه بریزم قاشق قاشق ریختم _این مقدار مواد برای سه نفر _به جای اینکه کدو رو در خردکن بریزم رنده درشت کردم _برای اینکه نیاز به آرد سوخاری نباشه نمک به کدو و هویج رنده شده زدم داخل آبکش ریختم گذاشتم نیم ساعت آبش گرفته بشه بعد مواد دیگه رو بهش اضافه کردم. _این غذا با ماست و نان سرو میشه لازم به ذکر خوردن ماست با این غذا مشکلی نداره چون نه برنج داره که همراه با ماست خورده بشه فراموشی بیاره نه با گوشت خورده میشه که هضم و جذب گوشت دچار مشکل بشه باهم سازگاره. اینم غذا ساده و سریع و کم هزینه به درخواست دنبال کننده ها. توضیحات بیشتر در هایلایت (برگزیده ها)موجود ببینید. ناگفته نمونه فوق العاده خوشمزه و لذیذ و همه پسند حتی اونایی که کدو دوست ندارن بخورن علاقمند میشن. 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه ۱ ق غ سرصاف خمیرمایه فوری رو با ۱ ق چ شکر بریزید داخل نصف لیوان آب ولرم و ده دقیقه بذارید کنار تا عمل بیاد حالا آرد ۲/۵ لیوان +شکر یک چهارم لیوان +یک چهارم ق چ نمک+ نصف قاشق چایخوری هل یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل در کاسه با قاشق کمی مخلوط کنید مخمر عمل اومده رو بهش اضافه کنید یک سوم لیوان شیر ولرم رو بهش اضافه کنید. همه رو باهم مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن کنید تا یکدست بشه، بعد ۳۰ گرم کره نرم رو بهش اضافه کنید جمعا حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر احساس کردید خمیر خشکه قاشق قاشق آب اضافه کنید تا کاملا لطیف بشه بذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنه بعد شکل بدید یا ساده چونه بگیرید و توی قالب یا سینی بذارید پلاستیک چرب شده روش بکشید و یه جای نسبتا گرم حدود ۴۵ تا یکساعت بذارید استراحت خمیرتون دو یا سه برابر حجم میگیره بعد رومال تخم مرغ +۱ ق غ شیر(یا خامه) +نوک ق چ وانیل یا زعفران بزنید و کنجد و خرفه بپاشیدداخل فر 180 بزارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول مواد لازم: کنجد بو داده ۸۰گرم شکر ۲۰۰گرم گلوکز ۱۰۰گرم شیر عسلی ۱۲۵گرم عسل ۲ ق س کره ۹۰ گرم پودر بادام ۸۰گرم قالب سیلیکون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
42.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک گوشت خوشمزه و خوش عطر و بو مواد لازم خمیر کیک آرد سفید ۲ پیمانه ماست ۱ پیمانه بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری روغن مایع پخت و پز ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد سیر رنده شده ۳ حبه درشت زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر آویشن و شنبلیله به میزان لازم مواد میانی کیک حدودا ۳ پیمانه، سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی نگینی نیم پز ۱۰۰ گرم تره فرنگی ½ پیمانه نخود فرنگی ½ پیمانه پنیر پیتزا به میزان دلخواه زمان پخت در فر ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقیقه آخر المنت بالا رو هم روشن کنید تا طلایی بشه. روی اجاق گاز در تابه هم میتونید درست کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‍ مواد لازم : تخم مرغ: 3 عدد ارد: 2 پیمانه شیر: 1 پیمانه شکر: 1 پیمانه پودر کاکائو : 3 ق غ پر بکینگ پودر: 1 ق مرباخوری پر وانیل: 1 ق چ روغن مایع: 1/2 پیمانه طرز تهیه:خ قبل از شروع کار یه دیگ بردارید که از قالب کیکتون بزرگتر باشه تا راحت داخلش جا بشه و قالب و میزارید داخل دیگ آب میریزید تا جایی که نصف قالب داخل آب باشه بعد قالب در بیارید و دیگو بزارید رو گاز تا به جوش بیاد بعد برید مواد کیک و تو این فاصله آماده کنید اینطوری متوجه میشید چه مقدار آب بریزید. طرز تهیه: شکرو تخم مرغ و وانیل و با همزن برقی میزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حدود سه دقیقه بعد شیر و روغن و اضافه میکنید و در حد مخلوط شدن هم میزنید در آخر آرد و ب ک پ و پودر کاکائو رو که با هم الک کردید اضافه میکنید و با همزن خاموش یا لیسک بزنید تا کامل مخلوط بشه من در حد چند ثانیه با همزن برقی زدم تا یکدست بشه در آخر مایع رو داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و بزارید داخل دیگه و سر دیگ یا دمکنی بزارید و شعله گاز هم جوری باشه که صدایه جوش خوردن آب و بشنوید یعنی خیلی کم نباشه بعد 45 دقیقه سرشو آروم بردارید یا خلال بزنید اگر گفته بود خاموش کنید برایه من سر 45 دقیقه آماده بود .دراخر از قالب دربیارید و به دلخواه تزیین کنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید 😍😋 سوالاتی که درمورد نحوه چرب کردن قالب خیلی پرسیده میشه اگر دوست دارید کیکتون به قالب نچسبه قالب و اگر با روغن مایع چرب میکنید حتما حتما کل قالب و ارد پاشی کنید همه جاشو و وقتی خنک شد خارج کنید من به شخصه یا با کره قالبو چرب میکنم که یا با موفق باشید ashpazi.sahar 🆔 @shirini71
کیکهای بدون فر ,با پفی عالی 👆😍 برای تمامی عزیزانی که فر ندارن و یا حوصله روشن کردن فر رو ندارن,حتی شما دوست عزیزی که همیشه کیکهات خراب میشه یا پف نمی کنه یا بهر دلیلی یه بار پختی خراب شد دیگه جرات نکردی,امتحان کن 😍👌 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر سرد= ۱ لیوان نشاسته ذرت یا گندم= ۲ ق غ آرد برنج= ۲ ق غ اسانس توت فرنگی= چند قطره توت فرنگی پوره شده= نصف پیمانه شکر=۴ ق غ . اول توت فرنگی ها رو پوره میکنیم من برای اینکه داخل فرنی یکدست باشه از صافی رد کردم تا پرز ها و تخم های توت فرنگی جدا بشه شیر سرد و آرد برنج و نشاسته رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و شکر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه حرارت باید پایین باشه تا در عین غلظت پیدا کردن بوی خامی نشاسته و آرد برنج هم گرفته بشه وقتی فرنی غلظت گرفت اسانس رو اضافه میکنم و حرارت رو خاموش میکنیم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و داخل ظرف مورد نظر میکشیم و تزیین میکنیم 🆔 @mivhe71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طعم صورتی یک دسر مواد لازم: پودر ژلاتین – 2/1 1 قاشق سوپ‌خوری پودر گل محمدی – 1 قاشق چای‌خوری شیر – 500 میلی‌لیتر شکر (نرم و دانه‌ریز) – 70 گرم خامه صبحانه – 200 گرم پنیر ماسکارپونه – 150 گرم وانیل شکری – 8/1 قاشق چای‌خوری گلاب – 60 میلی‌لیتر رنگ خوراکی صورتی – در صورت تمایل خامه (فرم‌گرفته) – مقداری برای تزیین گل رز – تعدادی برای تزیین شربت رز – طبق دستور داده‌شده 👇روش تهیه 1. پودر ژلاتين و 2 قاشق سوپخوري آب سرد را در ظرفي نسوز ريخته و روي حرارت بخار آب جوش قرار دهيد و هم بزنيد تا ژلاتين در آب حل شود (روش بن ماري). 2. پودر گل محمدي، شير و شکر را در قابلمه اي روي حرارت ملايم ريخته و هم بزنيد تا شکر ذوب و شير گرم شود. 3. در اين فاصله، خامه صبحانه، پنير ماسکارپونه و وانيل شکري را در ظرفي ريخته و با همزن برقي هم بزنيد تا مخلوط کاملاً يکدست شود. 4. مخلوط شير را از روي حرارت برداشته و ژلاتين را به آن اضافه و مخلوط کنيد سپس آن را بهتدريج به مخلوط پنير اضافه کرده و با همزن برقي هم بزنيد تا مواد يکدست شوند. 5. گلاب و رنگ خوراکي صورتي را به مايه بالا اضافه و مخلوط کنيد سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ريخته و 3 تا 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببنددبرای دو رنگ شدن یکم از مواد رو قبل مخلوط کردن رنگ خوراکی جدا کنید و داخل قااب بریزید تا ببنده و بعد باقی مواد رو بریزید. در اين فاصله شربت رز را آماده کنيد. 6. اکنون قالب را از يخچال درآورده و لبههاي دسر را با نوک چاقو بهآرامي از قالب جدا کرده و در ظرف سرو برگردانيد. دسر را با خامه فرمگرفته، گلهاي رز و یا محمدی تزیین و سرو کنید @