#کیک_شیفون_ کیت _کت
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
شیر ولرم یک لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ پودر دو قچ
وانیل نصف قچ
📝طرز تهیه:
اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم...
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه میزنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال...
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود، روغن مایع و در آخر شیر را اضافه میکنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه میزنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
مواد را در قالب میریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه میگذاریم...
نکته.
پیشنهاد میدم این کیک بینظیر رو حتما امتحان کنید
نکته. من دو قاشق پودر کاکائو زدم دو قاشق از آرد رو کم کردم
نکته. قالب رو چرب نکنید کاغذ روغنی بندازید بعد خاموش کردن فر کیک رو بیرون نیارید بزارید یکم از داغی بیوفته بعد بیارید بیرون.
نکته. من با شکلات کیت کت اسمارتیز تزیین کردم.
نکته. با خامه شکلاتی خامه کشی کردم
نکته. اول سفیده رو بزنید تا فرم بگیره بزارید یخچال بعد ادامه بدید
@shirini71
#کوکو - تن ماهی
مواد لازم👇👇
سیب زمینی متوسط 4 عدد
تن ماهی 1 عدد
سبزی تازه خرد شده 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه👇👇
ابتدا سیب زمینی و تن ماهی رو میجوشونیم.بعد سیب زمینی های پخته رو پوست کرده و له میکنیم...روغن تن ماهی رو ازش جدا میکنیم.
تن ماهی،تخم مرغ،سبزی و ادویه رو به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم....
از مواد مقداری برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم و در آرد سوخاری میغلطونیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرارشون میدیم.
سپس در روغن سرخ میکنیم و نوش جان....
به همین سادگی و خوشمزگی.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_سیر
پوست روی ۲ کیلو سیر رو بگیرید. داخل قابلمه با 1 لیوان شیره خرما، 1ق غ نمک، حدود ۶ لیوان سرکه روی حرارت بذارید (سرکه باید ۲/۳ سیر هارو بپوشونه) ۵ دقیقه بجوشه. داخل دبه تمیز بریزید، سرکه رو روش بریزید و بعد از ۱۰ روز آماده است(حتما در جای تاریک نگهداری کنید)
برای روش دوم
۲ کیلو سیر رو داخل دبه بریزید، نصف لیوان شیره خرما، 1ق غ نمک، سرکه (سرکه باید روی سیرهارو بگیره) بریزین. درش رو محکم ببندید و بعد از یک سال حاضره
#آش_شیله_عدس
عدس: ۱ پیمانه
بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
برنج: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب مرغ: ۱ لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد
تره: نصف پیمانه
آب: ۱ لیوان
پیازچه: ۱ پیمانه
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
مرحله ۱
ابتدا کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید.
مرحله ۲
بعد از سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا خامی آنها گرفته بشود.
مرحله ۳
سپس آب، آب مرغ، نمک و عدس را نیز به قابلمه اضافه و با حرارت ملایم بگذارید تا عدسها نیم پز شوند.
مرحله ۴
بعد از این که عدس نیم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنید تا آش ته نگیرد
مرحله ۵
بعد از کمی زمان که برنج نیم پز شد، پیازچه ریز شده و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا آش کاملا جا بیفتد.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_شکلاتی #کاپ_کیک_بدون_فر (بدون فر)
#کاپ_کیک
کار کنید و آن را به پایانش رسانید و در آن پایداری کنید ؛ آن گاه شکیبایی ورزید و پارسا باشید. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
سلام دوستان عزیز . شما هر نوع کاپ کیکی رو به این روش می تونید درست کنید بدون فر . خیلی راحته فقط همت خودتون رو می خواد . بارها با فر دست ساز کیک و شیرینی و چیزهای مختلف گذاشتم . .
برای ۵ عدد کاپ کیک این اندازه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم ( تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
روغن مایع ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان)
شیر یا ماست ۶۰ میلی ( یک چهارم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ)
وانیل نوک قاشق
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن خوب زدم و بعد روعن رو اصافه کردم و کمی زدم و سپس شیر رو ریختم و خیلی کم هم زدم .
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم .
#فر_دست_ساز_معصومه : قابلمه ای رو روی حرارت کم قرار دادم از یه سه پایه یا رینگ یا الک یا سبد کف قابلمه قرار دادم و درش رو گداشتم روی حرارت یه ربع بمونه .
داخل قالب های کاپ کیک از مواد تا نیمه ریختم .
این قالب ها آماده در لوازم قنادی ها هستش . اگر هم ندارید می تونید داخل فنجون هم حتی درست کنید و فنجون رو کمی چرب کنید و بعد مایه رو بریزید .
در قابلمه رو برداشتم و روی الک قرار دادم و دوباره در قابلمه رو قرار دادم و بهش تایم دادم برای من حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تایم برد ولی حتما خودتون چک کنید چون تایم ها متفاوته .
اگر در فر بخواید درست کنید در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
بعد از پخت من با خامه فرم گرفته تزیین کردم .
خامه رو هم که بارها در پیج گداشتم #فرم_دادن_خامه_معصومه اینجا .
باز هم توضیح میدم . من از خامه قنادی استفاده می کنم وقتی که خریدم میزارم فریزر و هر وقت خواستم مقداری ازش بر می دارم و میزارم کمی نرم بشه اما هنوز یخمکی هست اول با دور کند همزن سه چهار دقیقه و بعد با دور تند سه چهار دقیقه می زنم .
اواخر هم که فرم مب گرفت اینجا مقدار ۱ ق م پودر کاکائو و خیلی کم پودر نسکافه ریختم .
خامه فرم گرفته رو داخل قیف ریختم . ماسوره شماره 1M هست برای من و طرح گل زدم .🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دوم خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🌼 چربی موی سر
چربی موی سر معضلی است که طی دهه های اخیر تبدیل به مشکلی اساسی شده است...
💡در اصل همین اسیدیته ی چرب، که بر سرتاسر سطح سر وجود دارد و به موها میرسد باعث ریزش مو و کچلی میشود..چرا که همین اسیدیته ی چرب، مانع خون رسانی به موها شده و موها را نازک میکند و کم کم با ریزش مواجه می کند. (به طور کلی علت ریزش مو این است که خون به مو ها نمیرسد یا خون رسانی متوازن نیست که این هم علت دارد و باید راجع بهش صحبت و توضیح شود.)
💡معمولا کسانی که اختلال کارکرد کبد دارند یا چربی خون دارند یا خون رسانی مناسب به سطح پوست و موهایشان وجود ندارد و همچنین تمام افراد صفراوی مزاج گرفتار مشکل اسیدیته ي چرب هستند... و اغلب هم سطح سر و جلوی موهای سرشان زخم های کوچک وجود دارد ناشی از همین چربی موجود است که علامت هشدار ریزش موهاست.
@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آبگوشت
مهمترین چیز خیس خوردن بنشن (حبوبات) هست از قبل خیس بخورن اگر معده های حساس دارید که آبش رو هم یک بار خالی کنید و بعد به همراه گوشت و دنبه و گوجه و پیاز بزارید سر گاز تا حسابی جا بیفته
ابگوشتای قدیم، داخلش از رب و گوجه خبری نبود و این غذا جز غذاهای بود که همه دوست داشتن و افراد متوسط و فقیر به راحتی اون رو درست میکردن و میخوردن ولی این روزها اگر هوس آبگوشت کنید باید ۴۵ تومن رو خرج کنید
راستی ما سیب زمینی ها رو آخر سر به آبگوشتمون اضافه کردیم
آبگوشت هم باید با نان سنگک تازه خورده بشه
#ترشی_مشهدی
▫️گوجه یک کیلو
▫️کلم یک کیلو
▫️هویج سه عدد
▫️کرفس سه ساقه
▫️سرکه یک لیوان
▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه
▫️پودر تخمگشنیز یک قاشق
▫️پودر گلپر یک قاشق
▫️نمک به میزان لازم
▫️زردچوبه یک قاشق
🔷گوجه هارو پوست بکنیدو پوره کنید، داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تانیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه، بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه، من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس رو اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه
🔷یکم بچشید سرکه و نمکش رو میزان کنید و ترشی رو داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه، بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است، فقط این ترشی رو به مقدار زیاد درست نکنید. بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت، میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره
@shirini71
خورشت اسفناج
دوتا پیاز خرد شده را تفت بدید وقتی طلایی شد گوشت تکه شده را(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم)به پیاز اضافه کرده وکمی تفت داده وسپس زردچوبه فلفل وکمی نمک هم افزوده وتفت دهید دو سه لیوان آب اضافه کنید وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کرده بذارید تا گوشت پخته بشه یک ونیم کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده را اضافه کنید وبذارید با حرارت کم خورش جابیفته من چند تا الو برای مزش داخل خورش اضافه کردم میتونید الو بیشتر بریزید ویا اصلا نریزید در اخر کمی ابغوره یا ابلیمو به خورش اضافه کنید ونمک را اندازه کنید
@shirini71
#خاگینه_سیب_ایتالیایی🍎
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: ¼ قاشق چخوری (به دلخواه)
رنده پوست لیموترش یا دارچین: ۱ قاشق چخوری
شکر: ۸۰ گرم (½ پیمانه سرخالی)
نمک: ۱ پینچ
آرد گندم: ۱۶۰ گرم (۱ پیمانه)
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چخوری
شیر: ۱۲۰ میلی لیتر (½ پیمانه)
سیب: ۳ تا ۴ عدد
روغن: به مقدار لازم
پودر قند یا عسل برای سرو
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
تخممرغها را در ظرفی بشکنید، شکر، نمک، وانیل، رنده پوست لیموترش یا دارچین را اضافه و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به همراه شیر به تدریج به مایه پنکیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سیبها را پوست بگیرید و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و به مایه اضافه کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. با قاشق مقداری از مخلوط برداشته و داخل روغن داغ بریزید تا از یک طرف طلایی شود. سپس آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز رنگ بگیرند. سپس روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. به هنگام سرو مقداری پودر قند روی خاگینهها بپاشید و سرو کنید.
👉🏽 @shirini71