هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅ژله و پاستیل مفید برای مفاصل و استخوان
⚠️قند ژله و پاستیل برای دندان ها ضرر دارد و مصرف بیش ازحد موجب دیابت می شود.
💥بعد از مصرف سیب و یا خیارمیل کنید.
@Majalepezeshki71
45.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه رشتی فوری با گوشت چرخکرده
مواد لازم برای تهیه قیمه رشتی :
◗ ۳۰۰ گرم گوشت چرخشده
◗ ۱ پیمانه لپه ریز
◗ ۱ پیاز درشت
◗ ادویه ها ( زردچوبه ، نمک و فلفل ، پودر زنجبیل )
◗ ۲ لیوان پوره گوجه
◗ پرک لیمو عمانی
◗ زعفران
◗ ۱ قاشق غذاخوری گلاب
◗ ۱ قاشق غذاخوری عرق هل
#باسلوق_هندوانه🍉
🍉برای رنگ قرمز🧑🍳
نشاسته گل(گندم) 1/2 پیمانه
آب سرد 1 و 1/2 پیمانه
پودر ژله قرمز رنگ(من از ژله توت فرنگی استفاده کردم) 1 بسته
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع1/8 پیمانه
گلاب 4قاشق غذاخوری
گلوکز 1 قاشق غذاخوری(قابل حذف)
مراحل در ویدئو توصیح دادم
🔺حتما حرارت کاملا ملایم باشه تا نشاسته به آرومی غلیظ و پخته بشه و بوی خامی اون کاملا برطرف بشه
🔺برای من با حرارت کم حدود 45 دقیقه طول کشید
🔺برای درست کردن باسلوق سبز باید سرعت عمل داشته باشید...من همیشه هر دو مواد رو همزمان اندازه میگیرم و در قابلمه های جداگانه میریزم تا بلافاصله بعد از درست شدن باسلوق قرمز؛باسلوق سبز رو روی حرارت بذارم و مراحل پخت رو انجام بدم
🔺غلظت نهایی مواد رو در فیلم نشون دادم،باید رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه
🔺فاصله آماده شدن باسلوق سبز؛باسلوق قرمز واخل قالب و در دمای محیط باشه
🔺باسلوق سبز رو داغ داغ روی باسلوق قرمز بریزید
🔺چند ساعت قالب رو در یخچال بذارید تا باسلوق کاملا ببنده و آماده برش بشه
🔺اگه قالب ناودونی نداشتید از یه ظرف کوچیک مستطیلی استفاده کنید کف اون رو نایلون بندازید
#کتلت_ماهی
سیب زمینی 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
فیله ماهی 300 گرم
سس گوجه 2 ق غ
پیازچه 3 ق غ
نان 3 ق غ
کره به مقدار لازم
سیب زمینی پخته شده را در ظرف گودی ریخته و سس گوجه فرنگی، سس وستر شایر، تخم مرغ و پیازچه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کلوچه کاملا یکدست شود و در آخر خرده های نان (لواش، سنگگ و ...) را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست پهن کنید و سپس از پنج طرف بکشید تا پره های ستاره را تیز کنید. سپس دو طرف آن را ریزه نان بریزید و در آخر کره آب شده را با برس به دو طرف آن ها بمالید.
فر را از یک ربع قبل روشن کنید، سپس کف سینی فر را چرب کرده و کلوچه ها در آن بچینید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه هر طرف را بپزید. می توانید این کلوچه ها را در مقداری روغن سرخ کرد. سپس در دیس بچینید و آن را با سس گوجه فرنگی و لوبیا سبز نوش جان کنید. این کلوچه منبع غنی اسید فولیک، پروتیئن، ویتامینهای ب و د است.
کلوچه ها را می توان در تعداد زیاد درست کرد و سپس منجمد کرد تا در وعده های بعدی استفاده کرد.
@shirini71