eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅ژله و پاستیل مفید برای مفاصل و استخوان ⚠️قند ژله و پاستیل برای دندان ها ضرر دارد و مصرف بیش ازحد موجب دیابت می شود. 💥بعد از مصرف سیب و یا خیارمیل کنید. @Majalepezeshki71 ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
45.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه رشتی فوری با گوشت چرخکرده مواد لازم برای تهیه قیمه رشتی : ◗ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌شده ◗ ۱ پیمانه لپه ریز ◗ ۱ پیاز درشت ◗ ادویه ها ( زردچوبه ، نمک و فلفل ، پودر زنجبیل ) ◗ ۲ لیوان پوره گوجه ◗ پرک لیمو عمانی ◗ زعفران ◗ ۱ قاشق غذاخوری گلاب ◗ ۱ قاشق غذاخوری عرق هل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉 🍉برای رنگ قرمز🧑‍🍳 نشاسته گل(گندم) 1/2 پیمانه آب سرد 1 و 1/2 پیمانه پودر ژله قرمز رنگ(من از ژله توت فرنگی استفاده کردم) 1 بسته شکر 1/2 پیمانه روغن مایع1/8 پیمانه گلاب 4قاشق غذاخوری گلوکز 1 قاشق غذاخوری(قابل حذف) مراحل در ویدئو توصیح دادم 🔺حتما حرارت کاملا ملایم باشه تا نشاسته به آرومی غلیظ و پخته بشه و بوی خامی اون کاملا برطرف بشه 🔺برای من با حرارت کم حدود 45 دقیقه طول کشید 🔺برای درست کردن باسلوق سبز باید سرعت عمل داشته باشید...من همیشه هر دو مواد رو همزمان اندازه میگیرم و در قابلمه های جداگانه میریزم تا بلافاصله بعد از درست شدن باسلوق قرمز؛باسلوق سبز رو روی حرارت بذارم و مراحل پخت رو انجام بدم 🔺غلظت نهایی مواد رو در فیلم نشون دادم،باید رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه 🔺فاصله آماده شدن باسلوق سبز؛باسلوق قرمز واخل قالب و در دمای محیط باشه 🔺باسلوق سبز رو داغ داغ روی باسلوق قرمز بریزید 🔺چند ساعت قالب رو در یخچال بذارید تا باسلوق کاملا ببنده و آماده برش بشه 🔺اگه قالب ناودونی نداشتید از یه ظرف کوچیک مستطیلی استفاده کنید کف اون رو نایلون بندازید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی 50 گرم تخم مرغ 1 عدد فیله ماهی 300 گرم سس گوجه 2 ق غ پیازچه 3 ق غ نان 3 ق غ کره به مقدار لازم سیب زمینی پخته شده را در ظرف گودی ریخته و سس گوجه فرنگی، سس وستر شایر، تخم مرغ و پیازچه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کلوچه کاملا یکدست شود و در آخر خرده های نان (لواش، سنگگ و ...) را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست پهن کنید و سپس از پنج طرف بکشید تا پره های ستاره را تیز کنید. سپس دو طرف آن را ریزه نان بریزید و در آخر کره آب شده را با برس به دو طرف آن ها بمالید. فر را از یک ربع قبل روشن کنید، سپس کف سینی فر را چرب کرده و کلوچه ها در آن بچینید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه هر طرف را بپزید. می توانید این کلوچه ها را در مقداری روغن سرخ کرد. سپس در دیس بچینید و آن را با سس گوجه فرنگی و لوبیا سبز نوش جان کنید. این کلوچه منبع غنی اسید فولیک، پروتیئن، ویتامینهای ب و د است. کلوچه ها را می توان در تعداد زیاد درست کرد و سپس منجمد کرد تا در وعده های بعدی استفاده کرد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا