فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•میوه خشک🍓•
عید امسال باکلاس از مهمونات پذیرایی کن🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗مرغ_عسلی🍯
تکه های مرغ به تعداد نفرات
زعفران غلیظ ۲ق
یه شاخه رزماری
۲تابرگ بو یا یهدونه بزرگ
نمک وفلفل قرمزوزردچوبه
عسل ۲قاشق
روغن به میزان لازم
۱عدد پیازبزرگ خردشده
تکه های مرغ رو با کمی روغنو زعفران هردوطرفشو سرخ میکنیم ازتابه برمیداریم وتابه رو تمیزمیکنیم بعد پیازوباکمی زردچوبه تفت میدیم رزماری وبرگ بو وفلفل رو هم ریخته تفت داده وتکه های مرغ رو توتابه میچینیم ۳لیوان آبجوش ریخته درشو میزاریم تامرغها بپزن بزارین آبش کامل کشیده بشه وطرف زیرین مرغا کمی طلایی بشه تقریبا وقتی آبش کامل کشیده شدمرغهارو برگردونین و۲قاشق عسل و۱لیوان آب ریخته ومیزاریم تا مرغهاطعم عسلو بگیرن وخورش جا بیوفته
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تو ۱۵ دقیقه⏲
مواد لازم :
شکر ۳ ق
ماست ۵ ق
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۳ ق غ
آرد ۲ لیوان
مواد میانی :
دارچین
عسل
شکر
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شيريني هل وانيلي
آرد ٥٥٠ گرم
پودر قند ١٦٠ گرم
كره ٢٠٠ گرم
روغن مايع ٢٠ گرم
گلاب ٨٠ گرم
زرده ي تخم مرغ ٦٠ گرم
نشاسته ي ذرت ٥٠ گرم
وانيل نصف قاشق چاي خوري
شربت بار ٦٠ گرم ( ٥٠ گرم شكر با ١٠ گرم آب يه جوش خورد خاموش كنيد )
بكينگ پودر يك قاشق چاي خوري
فيلينگ پسته يا مغزي دلخواه :
آب ٢٥٠ گرم
آرد ٥٠ گرم
پودر هل ١ قاشق چاي خوري
روغن مايع ٢٥ گرم
شكر ١٢٠ گرم
نشاسته ذرت ٢٠ گرم
پودر پسته يا مغزي دلخواه ٥٠ گرم
براي فيلينگ پسته، آب و آرد و نشاسته رو تركيب كنيد تا يك دست بشه . بعد بگذاريد روي اجاق و بقيه مواد به غير از روغن رو اضافه كنيد تا قوام دار بشه . سپس بيرون حرارت روغن رو اضافه كنيد .
براي رومال يك زرده ي تخم مرغ رو با يك قاشق غذاخوري شير تركيب كنيد و روي شيريني ها قبل از پخت بزنيد
✅ اين مقدار مواد حدود ٥٠ عدد شيريني به شما ميده. ميتونيد بسته به مصرف مقدار مواد رو نصف يا چند برابر كنيد .
✅برگ گل محمدي براي تزيين
✅خلال پسته و يا بادوم براي روي شيريني قبل پخت
✅دماي فر ١٧٠ درجه به مدت ١٠-١٥ دقيقه
✅ قالب فشاري رو قبل از استفاده داخل آرد برنج يا آرد سفيد قرار بديد
نوش جان ❤️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بدون فر باروغن مایع😌❤️
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه درست کن به خوشمزگی نذری🧡🍃
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نسکافه ای 😎
مارگارین
پودر قند
نسکافه
وانیل
آرد
نشاسته ذرت
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا عید ۱۰ شیرینی عیدانه داریم 😍
.
هفتمین آموزش من ، آسون ترینه 👌
نه فر میخواد ، نه همزن !
اینارو نیاز داریم 👇
آرد ۳۰۰ گرم ( دو پیمانه )
پودر قند ۲۵۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
روغن ۱۵۰ گرم ( یک پیمانه )
تخم مرغ ۳ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم ( بیشتر یا کمتر دست خودتون )
.
دمای گاز کمترین ، شعله پخش کن بزارید
بهش نیم ساعت زمان بدید
.
دمای فر و ماکروفر ۲۲۰ ، به مدت ۱۳ دقیقه
دمای تستر ۲۰۰ به مدت ۱۳ دقیقه
.
✨ توضیحات✨
آرد رو کم کم اضافه کنید تا به کیفیتی که از خمیر نهایی نشون دادم برسید ، تمام میزان آرد رسپی رو میبره ، اگر نیاز بود یکی دو قاشق هم میتونید اضافه کنید .
امیدوارم لذت ببرید ☺️🌹
#شیرینی #شیرینی_سنتی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_کشمشی
#جوانه_عدس
⇦ جوانه عدس داروی فشارخون❗
🔸↫ جوانه ی عدس ویتامین های A,B,C فولیک اسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم، پروتئین دارد و خاصیت آنتی اکسیدانی آن بالاست.
🔸↫ این جوانه، تصفیه کننده و کاهنده ی قندخون است و به شست و شو و تحریک کلیه ها، سیستم غدد فوق کلیوی، تقویت کننده قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک می کند. فیبر محلول در آب آن نیز به کاهش کلسترول، فشارخون و تنظیم میزان انسولین خون کمک می کند.
🔸↫ البته پیشنهاد می شود جوانه ی عدس را با ذرت، گندم یا برنج ترکیب کنید، به دلیل اینکه کیفیت پروتئین جوانه را بهتر می کند.
#سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه شیرینی کرمدار :
◗ ۱ بسته خمیر هزارلا
◗ ۱ عدد زرده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری شیر
◗ ۳۰۰ میلی لیتر شیر
◗ ۲ عدد زرده تخم مرغ
◗ ۸۰ گرم شکر
◗ ۲۰ گرم آرد
◗ ۲۰ گرم نشاسته ذرت
◗ ۳۰ گرم کره
◗ ۱ قاشق چایخوری وانیل
◗ دقت کنید برای کرم شیر لازم نیست بجوشه فقط در حدی که گرم بشه کافیه
28.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطیف ترین رولتی که بدون فر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید .
خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید .
خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید .
کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه .
خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید .
روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد .
در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش باسلوق میوه ای🍓