14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه درست کن به خوشمزگی نذری🧡🍃
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نسکافه ای 😎
مارگارین
پودر قند
نسکافه
وانیل
آرد
نشاسته ذرت
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا عید ۱۰ شیرینی عیدانه داریم 😍
.
هفتمین آموزش من ، آسون ترینه 👌
نه فر میخواد ، نه همزن !
اینارو نیاز داریم 👇
آرد ۳۰۰ گرم ( دو پیمانه )
پودر قند ۲۵۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
روغن ۱۵۰ گرم ( یک پیمانه )
تخم مرغ ۳ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم ( بیشتر یا کمتر دست خودتون )
.
دمای گاز کمترین ، شعله پخش کن بزارید
بهش نیم ساعت زمان بدید
.
دمای فر و ماکروفر ۲۲۰ ، به مدت ۱۳ دقیقه
دمای تستر ۲۰۰ به مدت ۱۳ دقیقه
.
✨ توضیحات✨
آرد رو کم کم اضافه کنید تا به کیفیتی که از خمیر نهایی نشون دادم برسید ، تمام میزان آرد رسپی رو میبره ، اگر نیاز بود یکی دو قاشق هم میتونید اضافه کنید .
امیدوارم لذت ببرید ☺️🌹
#شیرینی #شیرینی_سنتی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_کشمشی
#جوانه_عدس
⇦ جوانه عدس داروی فشارخون❗
🔸↫ جوانه ی عدس ویتامین های A,B,C فولیک اسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم، پروتئین دارد و خاصیت آنتی اکسیدانی آن بالاست.
🔸↫ این جوانه، تصفیه کننده و کاهنده ی قندخون است و به شست و شو و تحریک کلیه ها، سیستم غدد فوق کلیوی، تقویت کننده قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک می کند. فیبر محلول در آب آن نیز به کاهش کلسترول، فشارخون و تنظیم میزان انسولین خون کمک می کند.
🔸↫ البته پیشنهاد می شود جوانه ی عدس را با ذرت، گندم یا برنج ترکیب کنید، به دلیل اینکه کیفیت پروتئین جوانه را بهتر می کند.
#سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه شیرینی کرمدار :
◗ ۱ بسته خمیر هزارلا
◗ ۱ عدد زرده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری شیر
◗ ۳۰۰ میلی لیتر شیر
◗ ۲ عدد زرده تخم مرغ
◗ ۸۰ گرم شکر
◗ ۲۰ گرم آرد
◗ ۲۰ گرم نشاسته ذرت
◗ ۳۰ گرم کره
◗ ۱ قاشق چایخوری وانیل
◗ دقت کنید برای کرم شیر لازم نیست بجوشه فقط در حدی که گرم بشه کافیه
28.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطیف ترین رولتی که بدون فر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید .
خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید .
خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید .
کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه .
خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید .
روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد .
در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش باسلوق میوه ای🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با دو قلم دسر بی درد سر 😎
موز
شکلات سکه ای بن ماری شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم هزینه ترین و راحت ترین دسر و براتون اوردم که برای سفره افطار یا حتی مهمونیاتون عالیه❤️😍😋
مواد لازم:شیر دو نیم لیوان،شکر سه چهارم لیوان (بستگی به خودتون داره)،پودر ژلاتین ۲ ق غ،زعفرون. دو ق غ. (دلخواهه) میتونید سفید درست کنید یا رنگ غذا بزنید،خامه صبحانه ۳ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سوهان
آرد گندم ۱۰۰گرم
آرد جوانه گندم ۷۵گرم
پودر قند ۵۰گرم
کره ۷۰گرم
خمیر سوهان ۱۰۰گرم
پودر هل ۱قاشق مرباخوری
خلال پسته
ارد سفید حدودا ۱۵دقیقه با شعله ملایم تفت می دیم فقط در حدی که ارد از حالت خامی دربیاد، لازم نیست تغییر رنگ بده، بعد ارد جوانه گندم اضافه می کنیم و حدود ۱۰دقیقه تفت می دیم، حالا اردها الک می کنیم و کره اضافه می کنیم.
موار از روی حرارت بر می داریم، می زاریم کمی از داغی بیفته بعد پودر قند، پودر هل و خمیر سوهان و به دلخواه بهش کمی پسته خورد شده اضافه میکنیم.
مواد کاملا مخلوط می کنیم و داخل قالب سیلیکونی می ریزم و یا داخل سینی.
حداقل ۲ساعتداخل یخچال می زاریم و سپس از قالب خارج می کنیم.
نوش
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔻پیشگیری از معده درد در ماه #رمضان !
🔹️کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد میشوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند
#سلامتی
@MajalePezeshki71
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید پلو مجلسی🍚
مواد لازم:
سینه ی مرغ
پیاز رنده شده
زعفران
نمک
شوید
زرشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_مرغ🍗•
انقدر لذیذه که مطمئنم همین حالا دست بکار میشی😋
سینه مرغ
گوجه
فلفل دلمه ای
تخم مرغ
روغن
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه
نان تست