#فینگر_فود :
سوسیس 🍅🌶🍞🌭🍕
فلفل دلمه رنگی
پنیر گودا رنگی
@shirini71❤️
پیراشکی پنیری
مواد لازم #خمیر پیراشکی :
تخم مرغ ................ 1 عدد
ماست .................... 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ............ 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چای خوری
آرد ........................ دو و نیم تا سه لیوان
نمک ....................... به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل پیراشکی :
پنیر سفید ................ 1 فنجان(خرد شده)
پنیر چدار ................. 1 فنجان(رنده شده)
جعفری تازه .............. 1 فنجان(خرد شده)
..
طرز تهیه:
در #ظرف گود مناسبی، #تخم_مرغ ، #ماست ، #روغن_زیتون ، بیکینگ پودر و #نمک را ریخته و همه ی #مواد را به خوبی با هم #مخلوط می کنیم. #آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری #پنیر #سفید (صبحانه)، پنیر #چدار و #جعفری #تازه ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن ِ داغ ، سرخ می کنیم و به صورت گرم ، سرو می کنیم.
..
#تن تون سالم، #دل تون شاد و #سفره تون پر برکت.
☕️❦┅ @shirini71❤️
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
چیز_کیک_لیمو
برای کراست
۳۷۵ گرم بیسکوییت دایجستیو(۳-۲/۳پیمانه)
رنده پوست ۱ عدد لیمو
۱۶۵ گرم کره اب شده(۲/۳پیمانه)
برای فیلینگ
۳۰۰ میلی لیتر خامه قنادی(۲ ۱/۴ پیمانه)
۶۰ گرم( ۱/۲پیمانه) پودر قند
۴۵۰ گرم (۲پیمانه) پنیر خامه ای دمای محیط رسیده
۱۱۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه ) شکر قهوه ای یا سفید دانه ریز
۱۲۰ گرم(۱/۲پیمانه) کرد لیمو
رنده پوست ۱ عدد لیمو بزرگ
برای تزیین
خامه فرم گرفته
کرد لیمو۲۵۰ میلی لیتر
اسلایس لیمو
قالب کمربندی ۲۱ سانتی
*طرز تهیه
قالب کمربندی را چرب کنید کف و دیواره انرا کاغذ روغنی بندازید.
بیسکوییت ها را در غذاساز ریخته و کامل پودر کنید سپس رنده پوست لیمو و کره اب شده را کم کم در حالیکه غذاساز روشن است اضافه کنید تا بشکل شن خیس دربیاید.
داخل قالب ریخته و کف ودیواره قالب را بپوشونید با دست فشار دهید تا کامل بهم فشرده شوند
سپس در فریزر قراداده تا زمانیکه فیلینگرا اماده کنید.
پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا صاف ویکدست شود .
سپس رنده پوست لیمو و کرد لیمو را اضافه کنید .
خامه را با پودر قند فرم دهید و در مخلوط پنیر فولد کنید. قالب را از فریزر خارج کرده مخلوط پنیری را داخل ان بریزید روی انرا صاف کرده و سپس در یخچال قرار دهید برای حداقل ۴ ساعت.
برای تزیین کرد لیمو را با چنگال زده تا کمی رقیق شود و سپس روی چیز کیک بریزید. با خامه فرم گرفته و اسلایس های لیمو تزیین کنید.
کرد_لیمو
با این مقدار مواد ۲ لیوان کرد خواهید داشت
۳ عدد تخ مرغ
۱ پیمانه شکر دانه ریز
۱ پینچ نمک
۳/۴ پیمانه اب لیمو تازه صاف شده
۱/۲ پیمانه کره
رنده پوست ۲ عدد لیمو
داخل یک قابلمه متوسط تخم مرغ ها - شکر و نمک را با همزن دستی مخلوط کنید و یپس اب لیمو را اضافه کنید هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.کره و رنده لیمو را هم اضافه کرده و سپس روی حرارت متوسط قرار دهید این مرحله خیلی مهم هست و باید مرتب با قاشق چوبی همزده شود تا وقتیکه مخلوط غلیظ شود بطوریکه پشت قاشق چوبی را بپوشاند.
با گوشکوب برقی و باهمزن برقی چند دقیقه بزنید تا کرد صاف و یکدستی داشته باشید
اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه خنک شود سپس داخل ظرفی ریخته و با سلفون کاور کنیدوداخل یخچال قراردهید تا کاملا خنک شود.
@shirini71❤️
#حموس_غذاى_لبنانى
مواد لازم : برای 6 نفر
نخود500 گرم
روغن كنجد1 لیوان
سیر1 بوته
نمک به مقدار لازم
لیمو ترش2 عدد
زیتون سیاه مقداری پاپریكا(یا فلفل قرمز كوبیده)2/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نخود را چند ساعت قبل خیس كرده،پوست میگیریم اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا میگیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا میپزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد میكنیم. نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن كنجد را كم كم داخل پوره نخود میریزیم و به هم میزنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب یك عدد لیمو را میگیریم و با پوره مخلوط میكنیم.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
@shirini71❤️
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71❤️
کیک صبحانه
تخم مرغ ۱۰ عدد
شکر ۲۳۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
آب یا شیر ۶۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا زرده و شکر و وانیل رو باهم زن مخلوط میکنیم تا کرم رنگ بشه و کمی پف کنه بعد با همزن دستی مقدار شیر یا آب رو به زرده اضافه میکنیم تا فقط مخلوط بشه . سپس سفیده هارو میذاریم تا همزن بزنه و بالا بیاد .
بعد آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک میکنیم و تو ۳ مرحله همراه با سفیده به مخلوط زرده و شکر اضافه میکنیم و با لیسک یا همزن دستی خیلی آرام که بافت سفیده خراب نشه مخلوط میکنیم .
در آخر روغن رو به مایع کیک اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
می تونید مثل من کمی از کیک رو با ۱ قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و هر مدلی که دوست دارین توی قالب ازش استفاده کنید .
@shirini71❤️
کیک_صبحانه_2_
یابقول معروف کیکس
مواد لازم .
تخم مرغ. 30 عدد
روغن جامد قنادی. 900 گرم
خاکه قند. 800 گرم
آرد. 1/300گرم
تخم مرغ. 8 عدد
بکینگ پودر. یک قاشق
طرز تهیه.
ابتدا 30 عدد تخم مرغ را زرده سفیده جدا میکنیم و8 تاتخم مرغ را داخل زرده میشکونیم ومیزاریم یخچال خنک بشه بعد روغن جامدوخاکه قندرا داخل همزن میریزیم وروشن میکنیم تاکاملا پوک وسفید شود اماده که شد زرده وتخم مرغ راکه باهم مخلوط کردیم کم کم به مخلوط روغن وخاکه قند اضافه میکنیم دقت کنیم هیچ ناصافی نداشته باشه موادراداخل ظرف بزرگتری میریزیم واردو بکن راهم درین مرحله اضافه میکنیم واین یکی ظرفمون را تمیز میشوییم که هیچ چربی نداشته باشه سفیده راداخلش میریزیم وبادنده تند همزن که کاملا پف کنه وبالا بیاد همزن را میاریم پایین سفیده فرم گرفته را به بقیه موادمون اضافه میکنیم زیاد هم نمیزنیم که تسمه میشه مواد اماده شده داخل قالبهای مخصوص کیک صبحونه میریزیم اینکارهم باقیف هم بادست امکانپذیره فرراکه از قبل گرم کرده ایم قالبها راداخلش میگذاریم بادرجه 180 بمدت 30 دقیقه میتونیم بعداز 10 دقیقه که روی کیکمون پرده بسته قالب رابیرون اورده ووسطش یه چاک ایجاد کنیم هم واسه بالا اومدن وگنبدی شدن هم واسه مغزپخت شدن وهم واسه اینکه چپ نکنه ازقالبمون بریزه بیرون دوباره داخل فرقرار میدیم تاخوب روش طلایی شود بعداز پختن وخنک شدن نوش جان مینماییم دوستانی که مارسیبان میپسندن میتونن 300 گرم هم مارسیبان کم شیرین بهش اضافه کنند
@shirini71❤️