eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷   مواد لازم  شکلات سفید 150 گرم روغن 3 قاشق مرباخوری رنگ ژله ای قرمز و سبز شکلات چیپسی یا رنگ ژله ای سیاه طرز تهیه  150 گرم شکلات سفید را روی بخار کتری بن ماری کردم. شکلات را به سه قسمت تقسیم کردم. نکته : من به ازای هر 50 گرم شکلات یک ق م خ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط می کنم و یا کلا میتونید یک ق غ خ بریزید. بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم. قالب شکلاتم را داخل یک سینی گذاشتم. اول کمی شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و به مدت 2 دقیقه داخل فریزر  گذاشتم. بعد شکلات سفید را ریختم روش و ته قالب رو آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. دوباره گذاشتم فریزر و در آخر شکلات سبز را روی شکلات سفید ریختم و دوباره آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. برای بار آخرگذاشتم فریزر به مدت 5 دقیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه. بعد از قالب دراوردم. قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره. نکته: میتونید از رنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخمه های شکلات هندوانه استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوا(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
نکته‌ای بسیار مهم در رابطه با دم‌کشیدن چای ▫️انواع چای حداقل ۲۰دقیقه جهت دم کشیدن و رها سازی ترکیبات قابض زمان نیاز دارند + در غیر این صورت کمکی به تقویت معده و دهانه آن جهت بهبود ریفلاکس نمیکند. @shirini71
مواد لازم : 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (200 میلی لیتر) 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1 قاشق مرباخوری) 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل پرک قرمز ، فلفل سیاه 1 کاسه پنیر رنده شده (هر پنیر کشدار) (حدود 150 گرم) 1 کاسه پنیر فتا کمی جعفری 3 تا 3/5 لیوان آرد . طرز تهیه: همه مواد را درون کاسه بریزید و مخلوط کنید وآرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد. طبق ویدئو خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیر را با دست باز کنید وبا چاقو به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. (خمیر را به اندازه تابه باز کنید و مانند برش های پیتزا برش بزنید) در تابه روغن بریزید وبرش های خمیر را در تابه بزارید و یک طرف خمیر که سرخ شد طرف دیگه هم سرخ کنید @shirini71
_کشمشی کره یا روغن صاف قنادی 125 گرم پودر قند 1پیمانه و نصفی( میتونید کمش کنید) آرد 190گرم(یک پیمانه +نصفی) تخم مرغ دو عدد کشمش 100 گرم وانیل نوک قاشق چایخوری زعفران غلیظ به دلخواه طرزتهیه کره و پودر قند رو با همزن مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ پوک بشه، تخم مرغ هارو یکی یکی به مخلوط اضافه می‌کنیم به این صورت که یه تخم مرغ رو اضافه می کنیم و‌مخلوط رو‌هم می زنیم تا یکدست بشه، وانیل رو اضافه سپس تخم مرغ بعدی را اضافه و باز مخلوط رو‌هم میزنیم و زعفران را اضافه میکنیم بعد ارد که الک کرده ایم رو مخلوط و‌کم کم به مواد اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم در آخر هم کشمشهای شسته شده و‌کاملا خشک شده یکم با آرد مخلوط کرده بعد اضافه میکنیم ، کاغذ روغنی رو‌داخل سینی فر میگذاریم بعد داخل قیف بدون ماسوره خمیر کشمشی رو میریزیم و به اندازه گردو میزارم داخل سینی فر البته با فاصله بعد میزاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای فر ۱۶۰درجه و مدت پخت 15تا 20 دقیقه که باز درجه فرها فرق میکنه حتما چک کنید بعد از پخت اجازه بدید کمی خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید حتما امتحان کنید شیرینی خیلی خوشمزه ای میشه 😋 @shirini71
غذاهای مکزیکی هم خوش رنگ و لعابن ، هم تند و تیزن و باب میل ماهایی هست که غذاهای تند رو دوست داریم🌶😋. . چیکن آنچیلادا یه خوراک مکزیکی بسیار‌خوشمزست و خیلی راحت درست میشه🤗. . 🔴مواد لازم: فیله مرغ 300 گرم پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد سیر 3 حبه رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق سوپ خوری خامه ترش ½ پیمانه ذرت پخته نصف پیمانه پنیر چدار یا موزارلا 2 پیمانه نان تورتیلا یا پیتا فلفل دلمه ای قرمز ½  پیمانه آب ½ پیمانه نمک،فلفل،پاپریکا،فلفل قرمز،پودر تخم گشنیز،آویشن به میزان لازم. . 🔴طرز تهیه: . ➖یکی دو ساعت قبل مرغ رو با کمی سس سویا و فلفل و پاپریکا و پودر سیر مزه دار کنین. . ➖بعد پیاز و سیر رو تفت بدین  و بعد فیله های مرغ رو مکعبی برش بدین و به پیاز و سیر اضافه کنین و باهم تفت بدین. . ➖حالا رب گوجه رو اضافه کنین و بعد فلفل دلمه ای که نگینی خرد کردین و کنسرو ذرت رو اضافه کنین. . ➖بعد خامه ترش،پنیر چدار و نمک و فلفل و آویشن وآب رو اضافه کنین و اجازه بدین تا پنیر چدار آب بشه. . 🌶🌶اگر سس تند دوست دارین ازین دستور استفاده کنین: . 🔹️تو قابلمه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدین ، فلفل قرمز رو اضافه کنین و تفت بدین بعد 2 لیوان آب ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پودر زیره ، نشاسته ذرت و مقداری نمک بریزین و هم بزنین تا جوش بیاد و بعد سس رو از روی حرارت بردارین. . ➖حالا نون ترتیلا یا پیتا رو تو سس فلفلی بزنین ، روی هر نون مقداری مرغ پخته و پنیر بریزین و نون رو رول کنین ، تو ظرف پیرکس رو چرب کنین ، نان ها تو ظرف بذارین. . ➖روی مواد رو با  پنیر بپوشونین و بعد تو فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه بذارین. به جای خامه ترش از ماست همزده هم می تونید استفاده کنید @shirini71
ای مواد لازم بادمجان ..........۴_۵ عدد گوجه فرنگی ....۲_۳ عدد مواد داخلی گوشت ............ ۳۰۰ گرم پیاز ................۱ عدد (بزرگ) فلفل سبز ......... ۳_۴ عدد گوجه فرنگی ....۲ عدد متوسط سیر ................۲ حبه سیب زمینی ..... ۱ عدد نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه مواد لازم سس؛ رب ................. ۱ قاشق غذاخوری آب ..................۲ لیوان طرز تهیه: وسط بادمجان ها را خانی کرده و با شعله زیاد سرخ میکنیم و در تابه دیگری سیب زمینی های خرد شده را سرخ می کنیم برای مواد میانی گوشت را به اندازه های کوچک خرد کرده تا زمانی که آب اش گرفته شود میپزیم پیازهای خرد شده را اضافه کرده و کمی روغن زیتون میریزیم و تفت می دهیم. سیر و فلفل سبز را اضافه کرده تفت میدهیم، گوجه فرنگی و ادویه ها را هم اضافه میکنیم وقتی آبش را کشید شعله را خاموش میکنیم و سیب زمینی های سرخ شده را به موادمون اضافه میکنیم و موادمون و داخل بادمجان ها پر میکنیم و در ظرفمون میچینیم و سس را رویش می ریزیم و داخل فر بمدت ۱۵_۲۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم @shirini71
سوپ با شلغم فراوون اول پیاز رو با کمی روغن زیتون تفت دادم بعد سیب زمینی،هویج،ِلبو وشلغم رو که نگینی خورد کرده بودم رو بهش اضافه کردم و همینطور ادویه و جو پرک،بعد کمی تفت دادن آب مرغ و مرغایی که از قبل ریش ریش کردم رو بهش اضافه کردم خوبی استفاده از لبو تو سوپم این بود که دیگه نیازی به رب نبود😉 خیلی هم خوش طعم شده بود چاشنیشم لیمو ترش گل سر سبد سوپ تو پاییز و زمستون 😋 @shirini71
👈مواد لازم نصف یک گل کلم کوچک 1عدد پیاز رنده شده و آبگرفته 1عدد تخم مرغ 3قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری 1مشت جعفری ریز خرد شده نصف قاشق چای خوری جوش شیرین (سرصاف) زیره پول بیبر یا فلفل قرمز ترکی فلفل سیاه نمک روغن برای سرخ کردن 👈طرز تهیه ابتدا گل کلم ها را بشوبید و خرد کنید و در آبی که جوش هست بربزید و 10 دقیقه بجوشانید و بپزید.بعد از  این زمان گل کلم ها را در آبکش بریزید و آب آنها را بگیرید و بعد از اینکه سرد شدند آنها را له کنید.در این فاصله گل کلم های له شده  را فشار داده و آب آنها را نیز بگیرید.(مایه کوفته نباید اصلا آب داشته باشد چون موقع سرخ کردن وامیره و خرد میشه) همه مواد را در ظرفی که میخواهید ورز بدید بریزید و تا زمانی که با  هم کاملا ترکیب شوند ورز بدید و از مایه کوفته تکه هایی اندازه گردو بگیرید و گرد کنید و بعد روی آنها را با دست کمی فشار دهید تا شکل کوفته بگیرد.سپس آنها را در یخچال کمی استراحت دهید . و در آخر در روغن داغ دو طرف آنها را سرخ کنید.کوفته ها بدون اینکه از هم بپاشند به خوبی
🔷 مواد لازم گلوکز خونگی مواد اصلی شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری آب سرد ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا جوش بزند(حدود ۵ دقیقه) یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید و همچنان بگذارید جوش بزندتا جایی که وقتی نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریخته و با نوک انگشت سعی کنید اون شیره رو جمع کنید اگر جمع شد(مانند تصویر مراحل) و تونستید داخل دست بگیرید گلوکز آماده هست و گاز رو خاموش کنید. گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد پس به این نکته توجه کنید و نذاریدبیش از حد روی گاز بمونه.بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.گلوکز رو موقع استفاده اگر خیلی سفت بود کمی روی بخار کتری قرار بدین تا نرم تر شود.
🔴🔴تهیه بستنی قیفی خانگی مواد اولیه : 🔴 برای قیف بستنی : خامه (پر چرب) 1 فنجان عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری شکر پودری 1 و نیم فنجان آرد 1 و نیم فنجان دارچین (آسیاب شده) 1/4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری 🔴 برای بستنی : خرده شکلات (کمی شیرین) 1 و نیم فنجان کره (بدون نمک) 5 قاشق سوپخوری بستنی وانیلی 2.5 لیتر مغز آجیل (خرد شده) مواد تزئینی تافی (خرد شده) با یک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل با سرعت بالا 5 دقیقه بزنید تا غلظت موس پیدا کند. آرد؛ شکر پودری، دارچین و نشاسته ذرت را در یک کاسه هم بزنید سپس مخلوط مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. تابه ی گریل دو طرفه را با دمای نسبتاً بالا (375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری خمیر را وسط تابه بریزید و در آن را ببندید و وافل را 90 ثانیه بپزید. وافل را به سرعت از تابه بیرون بیاورید و دور قالب قیفی شکل خود بپیچید تا شکل بگیرد و انتهای آن را به هم فشار دهید تا نوک قیف بسته شود. بگذارید قیف 1 دقیقه دور قالب بماند و خنک شود. همین مرحله را برای باقی خمیر هم تکرار کنید. بستنی را 15 ثانیه تا موقعی که راحت بشود آن را با ملاقه کشید در ماکروویو قرار بدهید. هر قیف را با بستنی پر کنید و بعد از پر کردن داخل فریزر قرار دهید. قیف ها را حداقل 30 دقیقه فریز کنید. خرده شکلات و کره را در یک قابلمه دوجداره یا در ماکروویو آب کنید. و با یک کاردک هم بزنید تا کاملاً آب شوند و یکدست شوند. نوک قیف های فریز شده را یکی یکی در شکلات اب شده بزنید و بلافاصله با مغز آجیل خرد شده یا مواد تزئینی تزئین کنید. قیف ها را دوباره در فریزر بگذارید و اجازه بدهید قبل از سرو کردن 15 دقیقه در آن بمانند. نکته: برای اینکه بستنی از ته قیف چکه نکند ابتدا چند خرده شکلات یا مقداری مغز آجیل داخل آن بریزید. شکلات به شدت داغ خواهد بود پس قیف های بستنی بایستی کاملاً یخ زده باشند که وقتی آنها را در شکلات می زنید بستنی آب نشود. مواد تزئینی دلخواه خود را بلافاصله روی شکلات بریزید چون خیلی سریع سفت می شود.
@shirini71 🥐 ✅مواد لازم: پودر مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 6 قاشق غذاخوری یا 90 گرم آب ولرم 1/2 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری یا 130 میلی لیتر نمک 1 قاشق چای خوری دارچین 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد پوره کدو حلوایی 1 پیمانه یا 245 گرم کره دو تا 50 گرم جداگانه نرم و به دمای محیط رسیده آرد 4 پیمانه یا 565 گرم یا به میزان لازم ✅طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف قاشق چای خوری شکر و یک چهارم پیمانه از آب ولرم مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید تا حجیم شود و پف کند . اگر پف نکرد یعنی یا آب زیاد داغ بوده یا مایه خمیر کهنه بوده و باید دوباره درست کنید وگرنه نان پف نخواهد کرد. حالا بقیه آب ولرم و بقیه شکر و نمک و دارچین و زنجبیل و تخم مرغ و زرده تخم مرغ و پوره کدو حلوایی را با مایه خمیر مخلوط کنید. میتونید از پایه پدال همزن یا یک قاشق چوبی کمک بگیرید. کره نرم شده را به مواد اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید. اگه از همزن پایه دار استفاده میکنید با سری خمیر زن مخلوط کنید اگه همزن ندارید با یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا قابل ورز دادن بشه بعد 5 دقیقه با دست ورز بدید تا خمیر کمی حالت کشسان پیدا کنه. مقدار آرد بستگی به نوع آرد داره پس باید کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ولی زیاد هم آرد اضافه نکنید که خمیر خشک نشه. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و در جایی گرم قرار دهید تا ور بیاید. حدود یک تا دو ساعت. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هرکدام را روی سطح آرد پاشی شده به شکل دایره باز کنید و روی هر کدام کره نرم شده را بمالید. با یک کاتر پیتزا مانند تصویر به 12 قسمت ببرید. هر برش را از خارج لوله کنید و به سمت داخل بروید و داخل سینی فر بچینید. روی خمیر ها را با پارچه تمیزی بپوشانید و یک ساعت دیگر صبر کنید تا حجم آنها دوبرابر شود. بعد نان ها را در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که روی آنها طلایی شود بستگی به دمای فر بین 20 تا 30 دقیقه طول میکشد.
1 . ترکیب آب ولرم و مایه خمیر و شکر که حباب زده و پف کرده 2 خمیر ور آمده و حجیم شده 3 خمیر را به شکل دایره باز کنید و با کاتر پیتزا یا چاقوی تیز به 12 قسمت برش بزنید 4 نحوه پیچیدن خمیرها به شکل نان کروسان ✅ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
⛱ لیوان آب بعد از بیدار شدن: کمک به فعال سازی اندام ها لیوان قبل از هر وعده: کمک به هضم👌 لیوان پس از حمام: جلوگیری از فشار خون بالا👌 لیوان قبل از خواب: جلوگیری از سکته قلبی👌   👇👇🏿👇 🍏 @shirini71
#کماج_(تابه ای) صبحانه آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد شکر سه چهارم لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران 1 قاشق چایخوری پودر هل مقداری شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. @shirini71
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
فيله مرغ و با بيفتك كوب زدم با كره و كمي سير تفت دادم نمك و فلفل و كمي زعفرون و اويشن زدم قارچ و بلانچ كردم و با كمي جعفري خورد شده به فيله ها اضافه كردم تو اين مرحله هم ميتونيد يك قاشق سس مايونز بهش بزنيد يا يك قاشق خامه من خامه زدم😇 نون گرد ميني همبرگر رو از وسط برش زدم روش سس زدم و فيله مرغ رو روي نون گذاشتم و روش از مخلوط قارچ و جعفري و خامه ريختم و تيكه بعدي نون رو روي مواد ساندويچ گذاشتم و تو دستگاه ساندويچ ساز روي صفحه گريلش گذاشتم دو تا سه دقيقه موند برشته شد ي سري و برش زدم ي سري و درسته سرو كردم @shirini71
برای این مقدار ک تو عکس میبینید ژله انار ۲عدد،ژله(سبز رنگ) لیموی یا کیوی ۱عدد،اب جوش ۲/۳ لیوان (برای هر بسته ژله ۱/۳ لیوان اب در نظر بگیرید+ نصف ق.غ گلوکز یا عسل)ژله رو با اب جوش مخلوط هم زده تا شفاف شه، گلوکز یا عسل رو اضافه و مخلوط کرده،بعد با همزن برقی ۷ تا ۸ دقیقه زده تا فومی شه زیاد نزنید وگرنه سفت میشه و خوب تو ظرفتون صاف و یکدست نمیشه، قالب رو چرب کرده کفش پودر نارگیل بریزید، موادمون رو توی قالب ریخته روشو صاف میکنیم، تو فضای اشپز خونه یا یخچال بزارید،ژله سبزمونم با همین روش اماده کرده روی لایه قرمز ریخته و یک ساعت میزاریم یخچال ،بعد کف ی سینی رو پودر نارگیل پاشیده روش برمیگردونیم و برش بزنید امادست @shirini71
سیر ترشی با شیره انگور فوری سیر 1 کیلوگرم نمک1 قاشق غذاخوری شیره انگور1/2 پیمانه نبات چند تکه سرکه به میزان لازم بوته‌های سیر را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند. پوسته‌های رویی سیر را جدا کنید، طوری که فقط یکی دو لایه از پوسته سیر باقی بماند. بوته‌های سیر را در بطری‌های شیشه‌ای بچینید و تکه‌های نبات را لا به لای آن‌ها قرار دهید. سرکه، شیره انگور و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و سپس آن را روی سیر‌های موجود در بطری‌های شیشه‌ای بریزید، طوریکه روی سیر‌ها را کاملا بپوشاند. درب بطری‌ها را محکم ببندید. در قابلمه‌ای آب را به جوش آورید و سپس بطری‌ها را در قابلمه آب جوش قرار دهید، طوریکه تا دو سوم ارتفاع بطری‌ها در آب جوش قرار گیرد. اجازه دهید آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و بطری‌ها را پس از خنک شدن از آب خارج کنید. بطری‌ها را در جای تاریک و خنک قرار دهید و فرصت دهید حداقل ۴۰ روز بمانند تا سیر‌ها رسیده و آماده مصرف شوند. @shirini71
سلااام سلاامم😎 اومدم با یی غذای شیرازیه اصیلِ خوشمزه ی دیگه که مطمئن ام دوس می‌دارین🤗 مواد لازم برای تهیه قورمه به: گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم به بزرگ ۱ عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری پیاز ۱ عدد لپه خام ۱/۲ لیوان آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم لپه ها رو چند ساعت قبل تو آب بخیسونین دو بارم آبشو عوض کنین. حالو گوشت گوسفندو رو خرد کنین و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزین.یکمی روغن اضاف کنین و تفت بیدین تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعدشم ۴ لیوان آب ، زردچوبه، نمک و فلفل اضاف کنین و در قابلمه رو بیذارین و با حرارت ملایم اجازش بدین تا گوشتو بپزه. بعد ایکه آب گوشتو نصف شد و گوشت پخت باید لپه ها،به خرد شده، زعفرون و شکرووو رو اضاف کنین. یکمی هم بزنین تا مواد مخلوط شه.حالو در قابلمو رو بیذارین و با حرارت کم اجازه بدین خورشت خوب جا بیفته. تو این مدت اگه آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافش کنین ده دقیقه قبل ایکه آماده شه آبلیمو رو اضاف کنین. آخر سری خورشت به قورمه رو تو ظرف بکشین و همراه پلو سرو کنین😋 @shirini71