#سالاد_قارچ
#رژیمی
مواد لازم:قارچ نيم كيلو (ورقه شده)،كاهو يك بوته كوچك،پياز باريك خلالي شده يك عدد كوچك،ذرت كنسروي يك ليوان،مايونز (يا ماست سفت) دو ق،آبليمو دو ق،نمك و فلفل و پودر سير،شويد تازه چهار ق غ،خيار شور شش عدد حلقه حلقه خرد شده
طرز تهيه:قارچها رو داخل قابلمه بريزيد و با آب روي شعله بذاريد تا به جوش بياد بعد پنج دقيقه بجوشه و آبكش كنيد تا كامل آب اضافش بره.
حالا همه مواد رو با هم مخلوط و سالاد رو سِرو كنيد.
step.by.step.cooking
@shirini71
#سالاد_قارچ
#قارچ_مزه_دار_شده
#گیاه_خواری
#وجیترین
مواد لازم:
- 500 گرم قارچ بی بی (کوچک)
-3 ق غ روغن زیتون
1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
1/2 فلفل دلمه ای قرمز
3 ق غ گیشنیز خرد شده
سس :
1/2ق چ نمک
2 ق غ سس سویا
1 ق غ شکر
3 ق غ آب لیمو تازه
1 ق غ پوست لیمو
طرز تهیه:
قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید.
روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه).
در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
annamushroompickles
@shirini71
#شامی_کباب_لپه
گوشت چرخ شده نیم کیلو
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد بزرگ
سیبزمینی1عدد
تخم مرغ 2عدد
نمک وفلفل زردچوبه (من زعفران هم ریختم)
من اول لپه رو پختم وآبکش کردم وگذاشتم تا سرد بشه بعد داخل غذاسازمیکس کردم وروی گوشت ریختم
پیاز وسیب زمینی رو هم میکس کردم میتونین اگه غذاساز ندارین چرخ کنین
بعد آبشونو گرفتم اونهارو هم روی گوشت ریختم تخم مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه یا زعفران رو هم ریختم وخوب ورز دادم به اندازه ی نارنگی برداشتم وگرد کردم وبعد باکف دستم صاف کردم وخوب سرخ کردم .
خیلی پوک وخوشمزه بود😋😋
ashpazie_vatani👈
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@shirini71
#شامی_کباب
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده راهمراه بادوتاپیازدرشت که ازقبل رنده کرده وآبش رو گرفتیم حسابی مخلوط می کنیم میتونیم برای برکتش ۱سیب زمینی درشت هم رنده ریزکنیم آبش رو کامل بگیریم وبه گوشت اضافه کنیم حالا یک حبه سیررو رنده یا حسابی له کنید ۱قاشق چایخوری دانه های گشنیزوزیره سیاه که حسابی کوبیدیم رو همراه با۲قاشق غذاخوری زعفران پودر زنجبیل ومقداری پودر سماق زردچوبه به مقدارکم همراه بانمک به موادگوشتی اضافه می کنیم وبادست حسابی ورز میدهیم به مدت ۱ساعت در یخچال گذاشته تاحسابی ادویه جات به خورد گوشت بره حالا دست به کارمی شویم ودوتاسیب زمینی سایزبزرگ باپوست نازک وصاف خیلی تمزمی شوریم باپوست به قطعه های سایز بزرگ برش می زنیم درون روغن سرخ می کنیم وکنارمی گذاریم حالا موادگوشتی را به هرشکلی که دوست داشتیم شکل می دهیم ودرون روغن سرخ می کنیم بعداز سرخ شدن درون همان ماهیتابه باهمان روغن مقداری پوره گوجه همراه با ۱قاشق پررب گوجه فرنگی ومقداری زردچوبه سرخ می کنیم ودر آخرآبلیموی تازه همراه بانمک به سس اضافه کرده وباآب مقداری رقیق می کنیم وشامی هارو توش قرارمیدیم به مدت ۲۰دقیقه سس وشامی بهم طعم بدن کافیه باچلو زعفرانی محشرمیشه 🤗😍😍😍😋😋😋
helma_chef_2
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@shirini71
#شامی_کباب_سویا
#شامی_گیاهی
#گیاهخواری
#سویا
1 فنجان سویا خیس خورده که کاملا" آبش گرفته شده
1 و1/2 فنجان برنج پخته
6-8 ق غ روغن بادام زمینی یا کانولا
4 عدد پیازچه ریز خورد شده
1/2 ق غ زنجبیل رنده شده
2-3 پر سیر ریز خورد شده
2 عدد هویج کوچک رنده شده
2 عدد فلفل سبز تند ریز خوردشده
4 ق غ گشنیز تازه خوردشده
2 ق غ نعناع تازه خوردشده
2 ق چ گرام ماسالا یا ترکیب پودر کاری و تخم گشنیز و زیره و دارچین و هل
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
1 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل
سویا رو در آب جوش خیس میکنیم و بعد کاملا" می چلونیم و آبش رو کامل می گیریم.
سویای خیس خورده رو با برنج در غذاساز مخلوط و تقریبا" درشت خورد می کنیم.
2 قاشق روغن در تابه می ریزیم و پیازچه، زنجبیل، سیر، هویج و فلفل سبز رو
3-4 دقیقه تفت می دیم.
سبزیجات سرخ شده و بقیه مواد رو به مخلوط برنج و سویا اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم.
اگر خمیر به اندازه کافی سفت نبود کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم.
از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. هر طرف حدود 2 دقیقه.
نکته: خمیر آماده شده رو میشه تا 3 روز در ظرف پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_دوازدهم آذر ماه ۱۴۰۰🍃🍃
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_کشمشی_تابه_ایی
سلام عزیزان خوبید 😍
یه نون آوردم اونم از نوع کشمشی زعفرونی تابه ای بافت خود نون رو براتون گذاشتم تا ببینید
دستور همراه با نکات 👇
دوستان یه توضیحی درموردش بدم
خمیرم رو آخر شب درست کردم و گذاشتم یخچال صبحش پختم چون وقت نداشتم
خمیر رو آماده کردم و گذاشتم ور بیاد بعد پفش رو گرفتم و یه ورز دادم به دو قسمت کردم و گذاشتم توی نایلون فریزر , بعد سرش و کره زدم گذاشتم یخچال صبحش یکم ورز دادم و گرد کردم و چیدم تو تابه یک ربع استراحت دادم بعد پختم
خمیر هم چون روی گاز درست میکنیم و گریل نمیشه زعفرونی کردم که خوشرنگ باشه .
آرد : حدود نیم کیلو ( کم کم اضافه میشه تا خمیر لطیفی بدست بیاد و تقریبی هست)
تخم مرغ : یک عدد
خمیر مایه فوری : یک ق غ
شکر هفت الی هشت ق غ
شیر ولرم : یک پیمانه
زعفرون دم داده یه مقدار
آب گرم ( گرم تر از حرارت بدن ولی نه داغ)
کره پنجاه گرم
کشمش : هر میزان که دوست دارید .
ابتدا خمیر مایه و یک ق م شکر رو مخلوط کردم و یک چهارم پیمانه آبگرم ریختم و هم زدم و سرش رو پوشوندم تا به عمل بیاد حدود یک ربع
.
تو ظرف گودی تخم مرغ + شیر + زعفرون+ شکر +کره رو با هم مخلوط کردم و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کردم و کم کم آرد رو ریختم تا خمیر از چسبندگی خارج بشه
در آخر کشمش رو که تو کمی آرد غلطوندم بهش اضافه کردم و حسابی ورز دادم و گذاشتم تو یه ظرفی که کمی چرب کردم و روش سلفون کشدم و گذاشتم یه جای گرم تا حجمش دوبرابر بشه
و بعد پخت
حالا برای تابه ای بود 👇
کف تابه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم
خمیر رو به یازده چونه تقسیم کردم و گرد کردم و چیدم تو تابه سرش رو گذاشتم و یک ربع بهش استراحت دادم ( برای اینکه روی خمیر خشک نشه سرش رو گذاشتم)
گاز رو روی شعله متوسط رو به کم روشن کردم و شعله پخش کن گذاشتم و تابه رو روش قرار دادم بعد نیم ساعت رفتم چک کردم
یه تیکه از کنار نون کندم تا ببینم پخت یا نه که پخته بود .
این رو توی فر هم میتونید درست کنید تو دمای صدوهشتاد درجه
@shirini71
#غذای_نونی
#نرگسی_اسفناج🍀🍀
😋یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
وتخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید👌👌😋😋
نرگسی اسفناج ما آمادس😋😋
نکته،:گلهای سفید روی ماست بابونه هست🌼🌼
@shiruni71
#پیش_غذا
#فینگرفود
#نرگسی_اسفناج
طرز تهیه :
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
قارچ
و کمی روغن
همه مواد بجز قارچ را مخلوط می کنیم و قالب فنجانی را چرب کرده مواد را تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم.در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه
_elahe_sha
@shirini71
#کاپ_کیک_نسکافه
#کاپ_کیک_بدون_تخم_مرغ
#کاپ_کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
۱/۴ پیمانه نسکافه گلد(قهوه فوری)
نصف پیمانه شکر
۱/۳ پیمانه آب جوش
نصف پیمانه شیر ولرم
۱/۳ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه آرد
۱ ق م بکینگ پودر
نسکافه وشکرو آب جوش با همزن برقی زده تا حسابی کرمرنگ و پفی وسبک بشه.
روغن وشیر رو یکی یکی اضافه کمی همزده.
در آخر آردوبکینگ الک شده رو اضافه ودر حد مخلوط شدن میزنیم.
توی کپسولهای کاغذی ریخته جوری که دو سوم کپسولها پر بشه.
در صورت تمایل چند عدد شکلات چیپسی یا یک تکه شکلات وسط مایه کیک داخل کپسولها بگذارید بعد پخت وسط کیک آب میشه خوشمزس.
بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ میگذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.
🌸من طبق معمول همیشه بدون فر وبا فر دستساز ۳۰ دقیقه پختم.
@shirini71
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم
@shirini71
#ترشی_لبو_و_انار 😍
طرز تهیه
انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید.
دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را نگینی خرد کنید(میشه رنده هم زد)
داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. *دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.🚫
لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن گلپر و پودر تخم گشنیز و یک قاشق شکر را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.😋👍
@shirini71
#کیک_هندوانه_تابه_ای
🍟👩🏻🍳
آرد دو پیمونه
تخم مرغ سه عدد بزرگ
شیر بیشتر از نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات اشکی
رنگ خوراکی مجاز سبز وقرمز
ابتدا گاز رو روشن کنید وشعله پخش کن بذارید تا گرم بشه ی قابلمه یا تابه ی در دار رو چرب کنید کنار بگذارید .در کاسه ای تخم مرغ ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار وحجیم بشه حالا شیر وروغن رو اضافه کنید ویکم هم بزنید . آرد وبکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردین اضافه کنید (در سه مرحله) با لیسک هم بزنید .مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یکی از قسمتها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید وظرف دوم رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید رنگ سفید من یکم بیشتر شده شما کم کنید😅به مواد بیشتر رنگ سبز اضافه کنید .داخل تابه اول رنگ سبز ،بعد رنگ سفید ودر آخر رنگ قرمز رو مثل کیک زیرا بریزید ،دمکنی بذارید حدود پنجاه دقیقه تا یکساعت با حرارت ملایم بگذارید روی شعله پخش کن بپزد ،کیک رو خارج کنید تا گرمه شکلات چیپسی اشکی روش بچینید بذارید یخچال تا شکلات که آب شده روی کیک دوباره سفت بشه 🍁
🍟👩🏻🍳👨🍳 @shirini71
#پیام_سلامتی
بیماران قلبی آب سیب بخورند
مطالعه های بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن ثابت کردهاند که وجود آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» آن میزان کلسترول بد خون را پایین می آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته نیز به میزان قابل ملاحظهای کم می شود، بنابراین اگر آب این میوه را برای کسی که سابقه بیماری قلبی دارد، تهیه می کنید، قدمی مثبت در جهت بهبود وضعیت جسمانی اش برداشته اید
@shirini71
@shirini71
#نان_فتير_سراب:
مواد لازم:
تخم مرغ ٣ عدد
شير نيم ليتر
مايه خمير يك ق س پر
شكر يك و نيم ليوان
روغن مايع نصف ليوان
روغن جامد يك ليوان
نمك يك دوم ق چ
زردچوبع يك ق چ
آرد به ميزان لازم
آب نصف ليوان
مواد مياني:
شكر يك ليوان
آرد ٣ ليوان
كره ١٠٠ گرم
روغن مايع تا جايي كه مواد حالت خرده نان و پودري بشه
هل و زنجبيل اگه دوست داشتيد
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير و اب و يك ق شكر را مخلوط كرده صبر مي كنيم تا عمل بيايد.تخم مرغ ها و شكر و روغن و شير و زرچوبه و بعد مايه خمير را اضافه كرده مخلوط مي كنيم در آخر آرد را كم كم اضافه كرده تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد اگر زياد باشه نان سنگين و خشكي خواهيد داشت.سپس خمير را ٢ ساعت استراحت داده تا ور بيايد و حجمش دو برابر شود.براي تهيه مواد مياني آرد را كمي تفت مي دهيم تا فقط بوي خامي اش از بين بره بعد شكر را اضافه كرده بعد هم كره و روغم مايع را تا جايي اضافه مي كنيم كه حالت پودري بشه اگر دوست داشتيد مي توانيد از هل و زنجبيل هم داخلش بريزيد.بعد از اينكه خميرتان خوب ور آمد خمير را چونه هايي به اندازه يك پرتقال گرفته مثل كوفته وسطش را باز كرده مواد مياني مي گذاريم و مي بنديم بعد در سيني چرب كرده گذاشته با دست فشار مي دهيم رويش را تا مسطح بشه بعد رويش را رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده نقش مي اندازيم بعد با سوزن چند تا سوراخ روش مي زنيم تا هنگام پخت باد نكنه.در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ مي پزيم تا طلايي بشه و بپزه.اگر دوست داشتيد مي تونيد داخل مواد مياني از گردو خرد شده هم استفاده كنيد.