فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روش ساده و عالی برای تزئین کیکهای خونگی. با این روشها حرفه ای به نظر برسید 👌😍
دومی: مارشمالوهای سفید و صورتی را توی فر بزارید تا ذوب بشن بعد از سرد شدن با کاتر قلب یا هرکاتر دیگه ای قالب بزنید
@shirini71
#شیرینی_پفکی_گردویی
#شیرینی_عید
مواد لازم
دو عدد زرده تخم مرغ
وانیل نوک ق
پودر قند 60گرم
گردو 50 گرم
ب پ 1/4ق چ
پودر هل نوک ق چ
طرز تهیه :
اول زرده تخم مرغ وانیل و هل وپودر قند رو ده دقیقه با دور تند همزن بزنیدتا کرمی و کشدار بشه و حالت روبانی بشه حالا ب پ وگردوی خرد شده رو اضافه کنید با لیسک هم بزنید و مواد رو داخل قیف بریزید ماسوره هم نزارید حالا کف سینی کاغذ روغنی چرب شده بزارید مواد رو پایپ کنید اندازه هاش کوچیک باشه بهتره مایکروفر رو با کانوکشن 150درجه گرم کنید و 15 دقیقه زمان بدید 👍👍👍
با این مقدار مواد 20 تا شیرینی خواهیم داشت
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
هر بار که میخواهم به سمتت بیایم،
یادم میافتد که "دلتنگی" هرگز بهانه ی خوبی برای تکرار یک "اشتباه" نیست!
#آنا_گاوالدا
♨️ @monireanddostan
.
#کامپاین_گردو
آرد نان فانتزی ۲۵۰ گرم
آب سرد حدود ۱۰۰ گرم
شیر سرد ۵۰ گرم
کره نرم ۲۵ گرم
مخمر فوری ۱۵ گرم (میشه ۵ گرم بزنید و با استراحت بیشتر)
ایزی تست ۲۵ گرم(قابل حذف)
شکر ۳۵ گرم
نمک ۵ گرم
گلوتن ۱۰ گرم
گردو خرد شده ۵۰ گرم
♨️ @monireanddostan
مواد خشک رو مخلوط کنید،شیر رو بهش اضافه کنید و بعد اب رو کم کم اضافه کنید
هم بزنید تا خمیر جمع شود شاید تمام آب لازم نباشد.خمیر را۵دقیقه ورز دهید
بعد کره رو اضافه کنید ( اگه با دستگاه ورز میدهید اول با دور کند۳دقیقه ورز دهید.کره رو اضافه کنید و با دور تند ۷-۸ دقیقه)
رطوبت این خمیر نباید زیاد بشه
گردو رو در انتها اضافه کنید.
خمیر را چانه گرفته.
روی خمیر را با نایلون چرب شده بپوشانید۱۵دقیقه استراحت دهید.
♨️ @monireanddostan
بعد خمیر رو دو قسمت کنید و چانه کنید
هر چانه را باز کرده دقیقا مانند نان اک مک رول کنید(شبیه دوک)
قشنگ درز نان را ببندید و داخل قالب گذاشته
با آب یک اسپری روش بکنید،نایلون چرب شده بکشید.
بهتره نان در جای مرطوب(پروفر)استراحت کند
من از فر خاموش استفاده میکنم،لامپ فر رو روشن میذارم و یک ظرف آبجوش داخل فر قرار میدم.زمان استراحت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
این بستگی به نوع آرد شما و درصد رطوبت محیط و دما داره ( دما استراحت ۳۲)
من با آرد کره ای دانمارکی خوشه فارس که درست کردم دقیقا زمان ۴۰ دقیقه کافی بود
روی نانها ارد بپاشید و تیغ بزنید .
♨️
دما فر برقی ۱۸۰ ، فر گازی ۲۰۰
این نان نیاز به بخار اولیه دارد. پس یک سینی داخل فر گذاشته تا داغ شود
همین که قالب رو تو فر گذاشتید ، داخل اون سینی آب جوش بریزید و در فر را سریع ببندید.
زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
من۵دقیقه آخر فن رو روشن میکنم تا نون خوب رنگ بگیره،تو فر گازی میتونید از آخر اگه نان خوب رنگ نگرفته بود گریل رو بزنید.
مرسی از دوست هنرمندم بابت رسپی عالی
@mona_kh61
.
My insta: @cafe_asoo
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مرغ با پنیر و قارچ😍
مواد لازم:
فیله مرغ
پیاز نگینی
قارچ
نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن
هرکدام به اندازه دلخواه.من برای ۳ تا سیب زمینی متوسط یه سینه مرغ بزرگ زدم با به پیاز.
برای پوره:
سیب زمینی آب پز. ۳عدد
کره. ۲۵ گرم
شیر. ۱ استکان
اول پیاز نگینی رو تفت میدیم و مرغ خرد شده رو اضافه مرده میزاریم کمی بپزه.بعد قارچ و آبلیمو و ادویه رو اضافه میکنیم زمان میدیم تا بپزه.سیب زمینی آبپز و کره و شیر رو باهم مخلوط کرده پوره میکنیم.کف ظرف رو یکم چرب میکنیم از پوره میزاریم کف ظرف و روش از مرغ و قارچ میریزیم و پنیر میریزیم روش میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه ۵ دقیقه بعد شعله بالارو روشن میکنیم تا پنیر آب بشه و آماده س نوش جان🥰
@shirini71
#شیرینی_شکرپاره 🥟🥟
⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم
▫️شکر نصف پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️وانیل نصف ق چ
▫️ب پ یک ق چ
▫️ارد سمولینا یک پیمانه
▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهارم_اسفند_۱۴۰۰🍥🍥
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پوآچا_مارپیچی
مواد لازم:
۱ لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۱ عدد تخم مرغ (سفیده برای داخلش زرده برای بیرونش)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
۱ ق م نمک
۴/۵_۵ لیوان آرد
پنیر
طرز تهیه:
برای خمیر آب ولرم، خمیر مایه و شکر رو ریخته ۵ دقیقه صبر می کنیم. وقتی که خمیر مایه کف کرد روغن و سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده و به صورت کنترل شده آرد رو میریزیم و ورز میدیم یه خمیر نرمی که به دست نچسبه به دست میاریم.
روش رو با سلفون می پوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم.
خمیر عمل اومده رو به شکل مستطیل باز کرده وسطش پنیر می مالیم و کناره هاش رو به شکلی که روی هم قرار بگیره به سمت وسط تا می کنیم.
مثل عکس به اندازه دو انگشت برش میزنیم بعد از دو طرف خمیر رو می پیچونیم و توی سینی میچینیم نیم ساعت داخل سینی استراحت داده سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که طلایی بشه میپزیم.
@shirini71
#پلو_مراکشی
#پلو_مخلوط
3 پیمانه برنج
1 عدد سینه مرغ
150 گرم لوبیا سبز
200 گرم قارچ
ذرت پخته شده1لیوان لیوان
فلفل دلمه ای رنگی تقریبا1 لیوان
2عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک فلفل زردچوبه ادویه دلخواه
زعفران دم کرده
لوبیاراشسته آبپز کرده درحدی که پخته ولی له نشود.
سینه مرغ راخورشتی خردوباپیازخرد شده و زعفران و نمک و فلفل حدود دو ساعت دریخچال گذاشته تامزه دار شود.
فلفل دلمه ای را هم خرد کردم.
قارچ ها را هم به شکل دلخواه خرد کرده.
پیاز راخردو در روغن سرخ کرده بعد فلفل دلمه ای را اضافه وتفت دادم.
رب گوجه و ادویه ها را زدم و بعد از تفت دادن لوبیا سبز و ذرت و قارچ را اضافه کردم و خوب تفت دادم.
در آخر زعفران دم کرده و نمک زدم.در یک تابه دیگر با کمی روغن سینه مرغ را تفت دادم. و به مواد اضافه کردم. و کمی زمان دادم تا مواد خوب باهم مخلوط و پخته شود.
برنج را کمی زنده تر آبکش کردم و ته قابلمه سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ گذاشتم قبلش زدم توی کنجد بعد گذاشتم ته قتبلمه و یک لایه برنج و یک لایه از مواد ریختم تا آخر..
زعفران دمکرده کشیدم روش
بعد دمکنی گذاشتم تا برنج دم بکشد.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_قیفی
موادلازم
تخم مرغ2عدد
شکر یک استکان
شیر یک استکان
روغن مایع نصف استکان
وانیل نصف ق چ
پکینگ پودر1ق چ
آرد دو استکان
پودر کاکائو 2ق غ
قیف بستنی آماده 10 عدد
مواد بالا را با هم مخلوط کرده و داخل قیفها بریزید و در مایکروفر ازقبل گرم شده ۱۶۰ درجه حدود 20 دقیقه بپزید با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید از دستگاه بیرون بیارید
با خامه قنادی زده شده یا باترکریم و ترافل تزئین کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍄 #شیرینی_قارچی_با_روغن_مایع
#شیرینی_کم_هزینه
مواد لازم:
یکی دو قاشق کمتر از نصف لیوان روغن مایع
سه چهارم لیوان پودر قند
دو عدد تخم مرغ
دو. لیوان پودر نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل شکری
سه لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍄 طرز تهیه:
روغن ، پودر قند و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مواد باقیمانده را اضافه کرده و ورز دهید تا زمانی که خمیری داشته باشید که به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بر دارید و گرد کنید. لوله یک قیف رو به کاکائو آغشته کنید و وسط شیرینی فشار دهید.«میتونید از بطری نوشابه یا یک دلستر استفاده کنید ولی با لوله ی قیف خیلی ظریف تر میشه🍄» شیرینی ها رو توی سینی، روی کاغذ روغنی بچینید.سینی رو در طبقه وسط در فر ، با دمای صدو هشتاد درجه از قبل گرم شده بپزید ،حدود ربع ساعت بپزید.
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
شیرینی نعلی بدون فر
صد گرم آرد ۱۰۰ گرم یا دوسوم پیمانه
پودر قند ۳۰ گرم یل یک چهارم پیمانه
روغن جامد صاف یا همون روغن قنادی ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ نصف یک عدد تو یه پیاله ریختم و هم زدم نصفش روریختم
آب یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
همه ی مواد رو باهم با دست مخلوط کردم تا خوب روغن و آرد و تو خورد هم برن در اخر یک ق غ آب اضافه کردم خمیر کاملا جمع میشه و نرم بعد هر بار یک ق از مواد گرفتم و توی دستم لوله ای کردم و به شکل نعل حالت دادم سایز شیرینی ها سلیقه ای هست دقت کنید بعد پخت کمی درشت تر میشه برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش میخواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه بپزه قبل تابه رو گرم کنید
@shirini71