🔷#خوراک_کلم_با_گوشت
غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم.
میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید.
.
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته.
کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دست_ساز 👆👆
به درخواست اعضا🌷❤️
@shirini71❤️
#کیک_توی_قابلمه 👇
آرد : ۲ پیمانه
شیر ولرم : ۳/۴ پیمانه
شکر : ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : نوک قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید.
شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید.
در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید.
بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید.
سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت کم گاز به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
@shirini71❤️
💝:
#کیک_باتکه_های_شکلات
#صبحانه
#عصرانه
💝@shirini71
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سه پیمانه پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای ریز خرد شده نصف پیمانه
مغز دلخواه (فندق یا گردو یا بادام خرد شده نصف پیمانه)
بکینگ پودر ۳ ق م
وانیل یک سوم ق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال یا لیمو یا دارچین کمی در صورت دلخواه
شکر و تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه
در این مرحله روغن رو اضافه میکنیم
ارد سفید و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و یک سوم آرد را اضافه میکنیم و با قاشق هم می زنیم.
و بعد یک سوم شیر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنم و بهمین ترتیب تا شیر و آرد تمام شود
در اخرچیپس شکلاتی و مغز دلخواه را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.
۴۵ الی ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰درجه میپزیم
💝:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده
طرز تهیه پیتزای لقمه با قالب یخ😳😋
فینگر فود متفاوت پیتزایی خواستین اینو از دست ندید👌
واسه تولد عالیه خیلی متنوع میتونین درست کنید👍
@shirini71
#کیک_هل_و_زعفران
مواد لازم :
آرد ۱لیوان ونیم
شکر ۳چهارم لیوان
ماست ۳چهارم لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ ۲عدد
بکینگ پودر ۱ق غ خوری
هل ۱ق چ خوری
زعفران ساییده ۱ق چ خوری
وانیل نصف ق چ خوری
روش پخت :
برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم.
تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه و پف کنه.
ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه.
مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰۰ دقیقه بپزه.
البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید کافیه.
نکات :
ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده.
مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه.
نوش جان
@shirini71
سلام سلام🤗این خوشگله که قرتی شده همون نرگسی اسفناج خودمونه شام ديشبمون بود خیلی سریع و راحت و خوشمزه
نرگسی اسفناج فنجانی
طرز تهیه :
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز میتونید از یه پیاز تفت داده سبک شده هم توش استفاده کنید
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
و کمی روغن
و قارچ برای تزیین
اول قالب رو چرب میکنیم تخم مرغ ها و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد اسفناج خرد شده و بقیه مواد بجز قارچ رو هم با تخم مرغ مخلوط میکنیم
تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم روش نمک میپاشیم و در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده و بعد نوش جان😋
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_سوم_بهمن_ماه🥦🥦
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#دمنوش_زنجبیل_لیمو_عسل
#نوشیدنی_داغ
دو ق غ ابلیموی تازه.نصف ق چ رنده پوست لیموترش.یک ق غ زنجبیل تازه ورنده شده.چند برگ نعناع تازه.دو لیوان آبجوش رو با هم مخلوط کنید روی کتری بذارین تا دم بکشه بعدم با عسل شیرین کرده و میل بفرمایین.معجزست☺️🌸
از پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید اما مقدارش نصف کمتر ق غ باشه.
میتونید تمام مواد بالا رو داخل چای معمولی بریزید و اجازه بدین همشون خوب دم بکشن.بعد میل کنید🌹
@shirini71
#خاگینه_سبزیجات
#صبحانه
#عصرانه
خاگینه سبزیجات:
نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، پیازچه، ذرت، هویج نگینی و قارچ رو کمی تفت میدیم. توی تابه ی جدا دوتا تخم مرغ رو که کامل هم زدیم رو می ریزیم و روش از موادی که تفت دادیم می ریزیم و یک لایه پنیر پیتزا و در تابه رو میزاریم وقتی مواد کامل پخت یک طرف خاگینه رو برمیگردنیم روی طرف دیگه اش و سرو میکنیم.
پ.ن: من پنیر گودا قرمز ریختم چون پنیر پیتزا نداشتیم برای همین یکم قرمز شده
پ.ن۲: خاگینه بهار دیدید؟ زرده تخم و مرغ و قارچ هست🤗
@shirini71
#دنت_خونگی
دو لیوان و نیم شیر سرد + یه ق غ پودر نشاسته معادل 20 گرم + یه ق غ پودر کاکائو معادل 20 گرم + 4 ق غ شکر +یه تخم مرغ +کمی وانیل میریزیم تو یه ظرف مثل شیر جوش و با همزن دستی میزنیم و مواد و مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ... از روی اجاق برمیداریم و 50 گرم شکلات تلخ یا شیری +25 گرم کره رو به کرم اضافه میکنیم و با همزن دستی مرتب میزنیم تا شکلات و کره آب بشه و همین موقع یک دقیقه هم با همزن برقی با دور تند میزنیم تا کرم صاف و یکدست بشه و بعد تو ظرفای مناسب دسر میریزیم . بهتره روی ظرف و با نایکس پوشش بدیم ...
#دنت_وانیلی
دو لیوان شیر سرد +نصف بسته خامه ی صبحانه + چهار ق غ شکر + یه ق غ پر پودر نشاسته معادل 25 گرم + یه تخم مرغ +کمی وانیل ... همه ی مواد میریزیم تو ظرف و با همزن دستی میزنیم تا کل مواد مخلوط بشه و میذاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ...از روی اجاق برمیداریم و 25 گرم کره اضافه میکنیم و مرتب مخلوط میکنیم و بعد یک دقیقه با همزن برقی با دور تند میزنیم تا یکدست و صاف بشه . و به حالت گرم میریزیم روی پودینگ قبلی تا دورنگ بشه و یا تکی و یه رنگ سرو میکنیم . بعد از خنک شدن تزیین میکنیم .
پ. ن. من این دو دسر و با هم و بصورت #دسر_تکنفره سرو کردم و با فندق بوداده و خرد شده و دراژه شکلاتی تزیین کردم ... و همچنین هر دسر و جدا و بصورت تکی سرو کردم و با توت فرنگی و ... خرد شده تزیین کردم . .
@shirini71
سلام به اعضا خوبم بعلت بارندگی شدید برف و قطع شدن نتها دو روز نتونستم براتون پست بزارم و در خدمتون باشم از همتون عذر خواهی میکنم واز صبورتون واینکه لفت ندادیداز همتون سپاسگزارم🙏🙏🙏🙏🙏
#کتلت_نودل
چی لازم دارم:
۱ پیمانه نودل( ماکارانی)
۱ پیمانه سیب زمینی پخته و له شده
یک چهارم پیمانه کلم
یک چهارم پیمانه هویج
یک چهارم پیمانه فلفل دلمهای
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه پودر سوخاری
۳ عدد فلفل چیلی( قابل حذف)
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک به مقدار لازم
نصف قاشق چایخوری پودر زیره
۲ قاشق چایخوری آبلیمو
چطور بپزم:
۳ لیوان آب را در یک قابلمه ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس نودلها را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط نودلها را بپزید و سپس آب کشی کنید و کنار بگذارید.
* سیب زمینی له شده را در یک کاسه دیگر بریزید و پیاز، فلفل دلمه ای، کلم، هویج، فلفل خرد شده و پودر چیلی و زیره را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
* سپس نودل جوشیده را به آن اضافه کنید.
* پودر سوخاری، نمک و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
*مخلوط حاصل را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را مانند تصویر گلوله و سپس صاف کنید و به شکل کتلت درآورید.
*کتلتها را در روغن و روی حرارت کم سرخ کنیدتا طلایی و ترد شود. غذای خوشمزه شما آماده است میتوانید با سس یا ترشی میل کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پفکی_گردویی
موادلازم؛
زرده تخم مرغ ۳عدد(وزن تخم مرغ باپوست۶۰گرم)
پودرقند۸۰گرم
وانیل مایع ۱ق چ
پودرهل ۱/۲ق چ
آب لیمو ۱/۲ق چ
گردو ریز خرد شده ۲۵گرم
زرده وپودرقند ووانیل را حدود ۱۰ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا کاملاسفیدوکشدار وغلیظ شود.
پودرهل وآبلیمو رااضافه خوب بزنید
گردو خردشده را افزوده وبالیسک خیلی آروم زیرورو کنید.داخل قیف بریزید
داخل سینی فرکاغذروغنی بزاریدوبافاصله پایپ کنید.روی شیرینیها پودرپسته یا چند عددخلال پسته بریزیدوداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه سانتی گراد بمدت۱۰الی۱۵دقیقه بپزید.
مواظب باشیدتغییررنگ ندن وحواستون باشه چون سریع میسوزن ولی بایدکامل هم بپزن وگرنه داخلشون چسبناک میشه
بعدازخارج کردن شیرینیهاازفر صبر کنید کاملا خنک شه بعداز ازکاغذ جدا وجابجا کنید
شیرینیها رو میتونید با قاشق وبدون قیف روی کاغذ روغنی بریزید( قاشق چایخوری باشه )
دقت کنید مایه را حتما بافاصله داخل سینی بریزید چون باز میشه وموقع پخت بهم میچسبن
درظرف دربسته درجای خشک وخنک دوهفته موندگاری داره
نکته مهم پخت این شیرینی دمای فر هستش که نباید زیاد باشه.اگه حرارت زیاد باشه شیرینی شروع به جوشیدن میکنه وازاطراف زائده میزنه بیرون
زرده وپودرقندروحتما حتما ده دقیقه کامل هم بزنیداین مرحله مهم پخت شیرینی پفکیه که اگه کم زده بشه هم بوی زهم تخم مرغ میده وهم مایه شل میشه وشکل وظاهرشیرینی بدمیشه ووا میره
درصورت امکان حتماازوانیل مایع که تمام لوازم قنادیها دارن استفاده کنیدنه وانیل پودری.چون عطر وانیل مایع بیشتره وبوی زهم تخم مرغ رو کامل ازبین میبره
توبعضی ازدستورها یک ق آردسفید یا آردبرنج به مایه میزنن من نمیزنم چون شیرینی رو ضخیمتر میکنه. بدون آردلطیفتر وشکننده تره👌
اگربعدپخت شیرینی داخلش حالت کشسانی داشت وخیس بود دلیلش نپختن کامل شیرینیه.بایدتردوتوخالی باشه
پودرقند الک شده ونرم باشه،با شکر جایگزین نکنید .اگه پودر قند نداشتید شکر راآسیاب وازالک ردکنید بعداستفاده کنید
گردو خرد شده رامیتونید بیشتر بریزیدمن همیشه این اندازه میریزم واز نتیجه کارراضیم.گردو رو خیلی ریز با چاقو خرد کنید درشت نباشه
میتونید به جای پودرهل از پودردارچین استفاده کنید.هرچه میزان هل ودارچین رو بیشتر بریزید رنگ شیرینی تیره تر خواهد شد.
درحین پخت اصلا درفر راباز نکنید خصوصا۸دقیقه اول
@shirini71
#اسپاگتی_باسس_گوجه_وبادمجون
#ماکارانی
✔این ترکیب،يكي از خوشمزه ترين تركيباتيه كه امتحان كردم،اگه بادمجون دوست داريد حتما امتحان كنيد.
مواد لازم براي حدودا سه تا چهار نفر: اسپاگتی(#ماكاروني باریک) حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه
✔پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست.
@shirini71
#شیرینی_مکرون_گردویی
کره ۱۱۰ گرم
آرد ۱.۱ / ۴ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر ۷قاشق سوپ خوری
شکر۱/۳ لیوان کمی بیشتر
مواد رویه :
تخم مرغ دو عدد
آرد دو قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای نصف لیوان
پودر نارگیل چرب یک لیوان سر خالی
گردوی آسیاب شده نصف لیوان
اول کره و شکر را خوب می زنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده کم کم به نوبت با شیر اضافه می کنیم. یعنی کمی آرد کمی شیر تا تمام شوند.در قالب ۳۰× ۳۰ کاغذ روغنی پهن کرده مواد را ریخته و کامل پهن می کنیم. در فر گرم ۱۶۰درجه بیست دقیقه می پزیم. در این فاصله مواد رویه را آماده می کنیم. تخم مرغ ها را با شکر قهوه ای خوب می زنیم تا کرم رنگ شود بعد آرد را یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. با همزن دستی گردو و بعد نارگیل را اضافه کرده و قالب را از فر خارج کرده مواد رویه را روی خمیر ریخته و ۲۰ دقیقه دیگر می پزیم. بعد از خنک شدن در سلفون پیچیده و چند ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود. دو قاشق غذاخوری عسل با دو قاشق غذاخوری آب حل کرده روی شیرینی کشیده و با چاقوی آره ای تیز برش زده و با شکلات و پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان
@shirini71
#کرم_توت_فرنگی
#دسر
#ایده_ولنتاین
مواد لازم :
ژله توت فرنگی 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
توت فرنگی 10 تا 20 عدد
بستنی وانیلی 1 عدد
خامه صبحانه 3 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا ژله را با آب جوش به روش بن ماری حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
برگ توت فرنگی را جدا کنید و آنها را با بستنی لیوانی و خامه داخل مخلوط کن بریزید و زمانی که یکدست شد ژله خنک شده را به آن اضافه کنید و باز کمی مخلوط کنید.
کمی صبر کنید تا حباب های هوا از این مایع خارج شود سپس داخل ظرف یا قالب دلخواه بریزید و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین، داخل قالب های شکلات ژله تخم شربتی آماده کردم و بعد از اینکه دسر را از قالب خارج کردم ژله ها را به همراه میوه و شکلات اطراف آن چیدم.
شکلات سفید را بن ماری کردم و داخل قالب سیلیکونی ریختم بعد از چند دقیقه که در یخچال ماند و خودش را گرفت از قالب خارج کردم و برای تزیین روی دسر و اطراف استفاده کردم.
به علت وجود خامه داخل دسر، قالب نیازی به چرب کردن ندارد و راحت خارج میشود.
@shirini71
مواد لازم جهت داشتن #دونات_کیک_نوتلا
آرد یک پ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پ
شیر نصف پ
بیکینگ پودر یک ق مرباخوری
نوتلا دو ق غ
روغن مابع نصف پ
پودر کاکائو مرغوب یک ق غ
_______________طرز تهیه:
شیر رو با نوتلا مخلوط کنید، پودر کاکایو رو توش الک کنید و بزارید رو حرارت ملایم تا نوتلا و پودر کاکایو داخل شیر کاملا میکس بشه
اجازه بدید شیر از دما بیافته
تخم مرغ رو با شکر خوب بزنید، مخلوط باید کاملا کرمی و کشدار بشه
بیکینگ پودر رو با آرد الک کنید
مخلوط شیر و نوتلا رو با مخلوط تخم مرغ و شکر با مفتول دستی بزنید، باضافه روغن
عنایت داشته باشید که اگر شیرتون داغ باشه تخم مرغتون بسته میشه
آرد رو با بیکینگ پودر الک کنید و متناوبا با مواد مایع مخلوط کنید
مایع کیک رو در قالب دونات بریزید
در فر گرم شده و با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت بیست دقیقه میپزیم
بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کنید_________________
@shirini71
🔷#اردور_تخم_مرغ_فلفلی
مواد مورد نیاز🥚
🥟تخممرغ پخته 6 عدد
🥟پیازچه 1ق
گشنیز1ق
🥟فلفل تند1 عدد ریز
🥟سس مایونز(یكچهارم پیمانه)
🥟سس خردل 1 قاشق چایخوری
🥟نمك1.2 ق
🥟پنیر چدار رنده كرده 30 گرم (یكچهارم پیمانه)
🥟پودر چیلی برای تزئین به میزان لازم
🌮زردهی تخممرغها، پیازچه، گشنیز، فلفل، سس مایونز، سس خردل و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
🌮اكنون سفیدهی تخممرغها را با این مخلوط پر كنید و رویش پنیر و پودر چیلی بپاشید.
🌮سپس روی اردور را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.
@shirini71
#فینگرفود
#مینی_پیتزا
#لقمه
#ولنتاین
بنظر من پيتزا به اندازه ي كافي بار عاشقانه داره😅
ولي اگر بخوايد براي يك مناسبت عاشقانه،اين خوشمزه رو هم مناسبتي ديزاين كنيد،ميتونيد اونو به شكل قلب درست كنيد😍
حالا يك پيتزاي عاشقانه ي ساده بهتون آموزش ميدم😉:نون تست رو با قالب قلبي شكل ،قالب بزنيد.ژامبون يا سوسيس رو هم همينطور.
روي نون تست سس كچاپ(قرمز) بزنيد و بذاريد يكم بمونه تا خوب مرطوب بشه و بعد روش پنير بريزيد،ژامبونها رو بچينيد (ميتونيد مثلا فلفل دلمه اي هم با كاتر قلبي شكل قالب بزنيد،ولي همون ژامبون كافيه چون خوشگليشم مهمه😊)، و بعد در فر بذاريد تا فقط پنير ذوب بشه.زياد لازم نيست در فر باشه.پنير كه ذوب شد از فر بيرون بياريد💗💞💗
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_پنجم_بهمن_ماه🍇
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#ولنتاین
#ژله
مواد لازم:
ژله آلوورا
ژله قرمز و صورتی(رنگ خوراکی در صورت تمایل)
شیر
کاتر قلبی
طرز تهیه:
1. ژله قرمز(هر بسته) رو در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد اجازه میدیم کاملا خنک بشه،
2.یک بسته ژله صورتی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از حل شدن ذراتش اجازه میدیم اونم خنک بشه.3.بعد از خنک شدن ژله ها به هر کدوم نصف لیوان یا کمتر شیر هم دما با ژله اضافه میکنیم (یا یک لیوان بستنی وانیلی آب شده) هم میزنیم
4. و هرکدام را داخل سینی های مستطیلی که چرب شده جداگانه میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم تا ۴ ساعت بمونن و کاملا ببندند،اگه ژله ها خوب نبندن قالب زدنشون سخت میشه
.5.وقتی ژله های داخل سینی کاملا بستن دو بسته ژله آلوورا را در دو لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و بهش یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و قالب اصلیمون رو چرب میکنیم و نیم سانت آلوورا داخلش میریزیم و قالب رو چند دقیقه ای داخل یخچال قرار میدیم تا کمی نیم بند و غلیظ شود،
6.ژله های داخل سینی را کاتر زده و روی نیم سانت آلوورای نیم بند قرار میدیم ،با قاشق روشون ژله آلوورای خنک شده میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا باز نیم بند بشه
7. و بعد دوباره روش قلبهای قالب زده میذاریم و همین طور تا آخر ،8.بعد از اینکه آخرین ردیف قلبها رو هم چیدیم لایه پایانی رو ژله رنگ دلخواه میریزیم.دقت کنید این ژله آخر رو هم با شیر یا بستنی درست کنید و چند ساعتی داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببندد بعد از قالب خارج میکنیم.
@shirini71
#ژله_حبابدار_قلبی
#دسرلیوانی
#دسرتک_نفره
#ولنتاین
#سالگرد_ازدواج
مواد لازم :👇
ژله الورا ٢عدد
ژله البالو ١ عدد
یک عدد بستني وانيلي
دستور تهیه : 👇
اول ژله ي البالو رو با ي ليوان ابجوش حل كنيد بد بستني وانيلي رو اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد و بريزيد داحل سيني اي كه سلفون كشيديد و بزاريد تو يخچال(سينيتون كوچيك باشه بهتره قلبتون پهن تر و سه بعدي تر مبشه) بزاريد داخل يخچال و بد ك بست با قلب قالب بزنيد
ي بسته ژله الورا رو با ٢ ليوان ابجوش حل كنيد حسابی تا شفاف بشه( بن ماري كنيد)
بد داخل ليوان بريزيد (يا قالب) و بزاريد حدودا ي ربع بزاريد بمونه داخل يخچال (حالا باز چكش كنيد ي وقت زودتر يا ديرتر نيم بند نشه ) چون درجه ی يخچالا باهم فرق داره
نيم بند بشه يني چ جوري بشه؟؟ يني وقتي انگشت ميزني بهش بچسبه بياد بالا همون كار لذتبخشي كه براي چك كردن بستن يا نبستن ژله انجام ميديم
.
بد بياريدش بيرون و با چنگال شروع كنيد از ي طرف ب هم زدن
بازم ميكم نزاريد خيلي سفت بشه ها خراب میشه
بعد كه هم زديد حباب اينجاد مبشه حالا قلبارو با دست داخل ژله بزاريد هرجايي كه دلتون بخواد
.
بزاريد داخل يخچال تا سفت بشه بد ي زله الورا ديكه درست كنيد و روش بريزيد تا سطحش خوشگل و صاف بشه
@shirini71