eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: پودر قند 120 گرم آرد سفید 120 گرم بیکینگ پودر ⅛ ق چ وانیل ½ ق چ روغن صاف قنادی 75 گرم تخم مرغ 1 عدد (اگه میخواید کاکائویی درست کنید 1ق چ پودر کاکائو) شکلات چیپسی ریز به مقدار لازم . . طرز تهیه: اول روغن صاف رو با پودر قند مخلوط کنید با قاشق بعد که کمی به خورد هم رفتن با همزن بزنید اول به شکل خورده نان درمیاد بعد پوک میشه، حالا تخم مرغ و وانیل رو (اگه کاکائویی دوست داشتین پودر کاکائو رو هم تو این مرحله اضافه کنید) اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن ❤(بسته به زردیه زرده تخم مرغتون ممکنه شیرینی ها کمی زرد رنگ یا کرم رنگ بشن) بعد آرد و بیکینگ پودر رو روش الک کنید و با قاشق مخلوط کنید و با یک قاشق اندازه گیری(ترجیحا ½ ق غ) یا اسکوپ کوچیک بستنی از مواد بردارید و گلوله کنید و روش شکلات چیپسی بزارید ترجیحا با فاصله از هم توی سینی با کاغذ روغنی بزارید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار بدید تا کاملا شیرینی ها پخش بشن و کمی پف داشته باشن زیاد نه وقتی از فر دراوردید بزارید کاملا خنک بشن بعد که خنک شدن پفشون میخوابه و تقریبا چروک میشن که خیلی خوشگلشون میکنه😍❤ من همیشه با این مواد ی دور وانیلی میپزم و ی دور کاکائویی جدا جدا و توی سینی میچینم اگه دوبار بپزید تقریبا 800 گرم شیرینی دارید. البته بستگی به اندازه شیرینیتونم داره❤ @shirini71
😍 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به جای روغن میتونید از کره هم استفاده کنید) هل یک ق چ زعفران دم شده ۳ ق غ پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده کم،کم درمایه می ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۲ الی ۴ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید ‌😍 @shirini71
مواد لازم گوشت چرخ‌كرده و گردو از هر کدام 100 گرم برنج پخته‌شده يك پيمانه پياز رنده شده نصف پيمانه  تخم‌مرغ دو عدد نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم طرز تهیه گردو‌ها را له كرده سپس برنج، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه کنيد و كاملا ورز دهيد و در پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده و در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. 👩‍🍳🍝@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کره 125گرم تخم مرغ یک عدد آرد دو الی سه پیمانه پودر قند نیم پیمانه رنگ خوراکی قرمز و زرد دو قطره(دل بخواهی) کره وپودر قند الک شده را اینقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه، تخم مرغ را اضافه کردم و درحد مخلوط شدن هم زدم، آرد را یواش یواش اضافه کردم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد، دو پیمانه آرد کافیه، خمیر باید یه کم چسبندگی داشته باشه تا گلها بهم بچسبن، 2/3خمیر رو رنگ قرمز زدم و 1/3 رنگ زرد، فقط با نوک انگشت ورز دادم، چون کره داره اگر زیاد ورز بدید به روغن میفته، از خمیر گلوله های کوچک برداشتم، شش گلوله گلبرگ دور یک گلوله وسطی گل قرار دادم با نوک انگشت فرم دادم، با خلال روی گلبرگها طرح زدم بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15دقیقه ودرجه 180گذاشتم بپزه @shirini71
یه فلافل بسیار خوشمزه و عالی. انشاالله درست کنید و لذت ببرید. مواد لازم: دال عدس 1 لیوان؛ فلفل سبز هندی به میزان دلخواه؛ جعفری خرد شده 2 ق غ سرپر؛ سیر 2 حبه؛ زیره درسته 1 ق م سرپر؛ کنجد 2 ق م؛ نمک و ادویه گرم ماسالا و زردچوبه به میزان لازم؛ آرد 1 ق غ؛ بیکینگ پودر 1ق م سرپر؛ نعناع خشک 1 ق چ؛ پیاز کوچک 1 عدد؛ طرز تهیه: دال عدس رو دو ساعت خیس کنید و ابکش کنید. بعد از خشک شدن کامل، دال عدس رو با جعفری و زیره و ادویه ها و فلفل سبز هندی و سیر و نعناع خشک و پیاز خرد شده در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا نرم و مخلوط بشن. کنجد را اضافه کنید و باز کمی با غذاساز مخلوط کنید. سپس درون ظرفی ریخته و بیکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کنید. قالب بزنید و درون روغن سرخ کنید. نوش جان. @shirini71
✅شیر 1+1/2 پیمانه ✅ ژلاتین 0.75 گرم ✅خامه 1+1/2 پیمانه ✅ شکر 1/2 پیمانه ✅ وانیل 4 قاشق چایخوری ✅ توت فرنگی 1/4 پیمانه ✅آب 1/4 پیمانه شیر را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید و آنرا کنار بگذارید( به مدت 5 دقیقه ). خامه و 1/4 پیمانه شکر را مخلوط کنید و داخل یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید و در حالی که آن را هم می زنید ، مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ژلاتین کاملا" حل شود( حدود 3 دقیقه ).سپس 2 قاشق چایخوری وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید .مخلوط را داخل قالب های دلخواه بریزید، روی آنها را پوشانده و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. 📝 روش تهیه سس توت فرنگی: توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به همراه 2 قاشق چایخوری وانیل، آب و 1/4 پیمانه شکر داخل یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید.اجازه دهید تا شکر کاملا" حل شود و مخلوط تقریبا" غلیظ شود( حدود 10 دقیقه ) سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. قالب ها را از یخچال خارج کنید روی آنها را با سس توت فرنگی و توت فرنگی تزیین کنید @shirini71
مواد لازم: نان تست 12 عدد ( حاشیه ی نان رو برش زده و روی نان رو وردنه بکشید که نازک بشه) سس گوشت چرخکرده سرخ کرده با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زیره و آویشن و سس کچاپ یک و نیم پیمانه ( شما میتونید برای مواد میانی این غذا خلاقیت به خرج داده و با انواع گوشت یا سبزیجات و... درستش کنید. با میگو یا سینه ی مرغ یا کدو و بادمجان خلالی عالی میشه) پنیر موزارلا یا پیتزا: یک پیمانه سس_بشامل : یک پیمانه مخلوطی از کره ی ذوب شده جعفری ساطوری و سیر له شده سه ق غ روی نان تست سس بشامل بکشید. کمی پنیر بذارید . و کمی از گوشت رو اضافه کرده و نان رو رول کنید داخل ظرف رول ها رو کنار هم بچینید روی رول ها از مخلوط کره بکشید و ظرف رو به مدت 20 دقیقه در فر 200 درجه قرار بدید سپس داغ داغ با هر سسی دوست دارید نوش جان کنید. دوستان گیاهخوار و یا رژیمدار 😉میتونید این غذا رو بدون پنیر یا بشامل و با سبزیجات درست کنید. بسیار ساده و خوشمزه است . @shirini71
🔶مواد لازم برای۵ نفر: 🔸تخم مرغ (زرده) ۲ عدد 🔸پودر شکر ۲ قاشق غذا خوری 🔸کنجد ۱۰ قاشق غذا خوری 🔸وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر هل ۱ قاشق چای خوری 🔷طرز تهیه: 🔹زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود(حدود هفت دقیقه)سپس کنجد رو اضافه می کنیم. می توان کنجد بیش تری هم استفاده کرد که در این صورت طعم کنجد بیش تر مشخص خواهد شد. 🔹مایه شیرینی رو توی کاغذهای کوچیک شکلات می ریزیم . کاغذ را فقط تا نصف پر کنید چون پفک پف میکند و دو برابر می شود. از قالب کیک یزدی هم میشه استفاده کرد. بعد در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. 💡سایر نکات 🔸از هر کنجدی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید. 🔸اگه تمایل داشتید میتوانید کنجد را قبل استفاده یه مقدار تفت دهید. 🔸اگه کنجد بیشتر باشد،شیرینی بیشتر پف میکند و تو خالی تر میشود و اگه کمتر باشد،روی آن صاف تر می شود و کمتر پف میکند. 🔸اگه دوست داشتید می توانید از پودر کاکائو هم استفاده کنید. @sbirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👗👗 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
سلام دوستای خوب و مهربونم.... نعمتی والاتر از سلامتی نیست... من بدنم طبع سرد داره و کم خونی باعث کاهش ایمنی بدنم شده برای همین گرمی باید مصرف کنم... یکی از گرمی ها مصرف دوسین هستش... دوسین چیست؟ معجون دوسین از ترکیب عسل و سیاه دانه از ترکیب (۳ واحد + ۱ واحد نیمکوب شده) تهیه شده است که برای درمان بسیاری از بیماری ها موثر می باشد . این معجون سلول های بتا را که در بیماری های لوزالمعده دیابت ی در حال از بین رفتن هستند را تحریک می کند. موجب بهبود مسمومیت و نابود شدن MRSK در افراد افراد مسموم شده می شود. معجون سیاه دانه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. مصرف معجون دوسین سرماخوردگی های مکرر را درمان می کند. سیاه دانه سبب درمان تب های بلغمی و سوداوی می شود. مصرف معجون دوسین ادرار آور است و برای درمان عفونت های ادراری مفید است همچنین این معجون برای برای مردان مبتلا به پروستات مفید می باشد. این معجون برای درمان سردرد هایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است @shirini71
این روزا بهداشت شخصی رو رعایت کنیم ,کمتر از خونه در بیاییم ,حتی الامکان تو جاهای شلوغ نریم ,با خوردن ویتامینهای مورد نیاز با میوه ,سبزی ,دمنوشهای گرم ,ایمنی بدنمون رو بالا ببریم ,انشالله این روزها هم هرچه زودتر تموم شه و همه مون از خطر رهایی پیدا کنیم مراقب خودتون و خوانواده تون باشید تن همه تون سلامت 🙏😘 👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
عزیزان این مقدار رو به ذهن بسپارید. هر سه عدد سیب یک لیوان آب میخواد سه قاشق شکر وقتی آب وشکر رو مخلوط کردید ازش بچشید اگر شیرین تر دوست دارید یکی دو قاشق بیشتر شکر بریزید. در کاسه نسبتا بزرگ آب ومقداری سرکه رو مخلوط کنید. این کار باعث میشه سیب ها سیاه نشن فرقی نداره سرکه قرمز باشه ویا سفید(سرکه انگور) سیب ها رو پوست بکنید. هسته هاشو در بیارید برش بزنید.سیبها رو بزارید داخل مخلوط آب وسرکه تا شربت آماده میشه آب رو بزارید رو گاز شکر بریزید مقداری پوست لیمو ترش بزنید. وقتی که جوش اومد سیب های آبکش کنید وبریزید داخل شربت (شعله متوسط باشه)حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا سیبها پخته ونرم بشن(البته بستگی به نوع سیب داره)مال من اینقدر طول کشید.هر ده دقیقه یکبار چک کنید ببینید پخته ویا نه توووووحه کنید شربت کمپوت نباید غلیظ بشه باید رقیق باشه .گاز رو خاموش کنید. شیشه ها رو شسته وخوب خشک کنید من وارونه گذاشته رو شعله کم گاز تا خشک بشن سیبهای پخته شده رو بریزید داخل شیشه ها درشو محکم ببندید. قابلمه رو پر کنید از آب گرم (آب ابگرمکن) وبزارید رو گاز شیشه ها رو بزارید تو آب ،اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ده دقیقه الی یک ربع بپزه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید از داغی بیفته شیشه ها رو از آب خارج کرده وارونه بزارید .به این دلیل وارونه میکنیم اینجا معلوم میشه شیشه هوا میده یا نه اگر هوا بده کمپوت رو طی یک هفته مصرف کنید در غیر اینصورت دو ،سه ماه دوام داره.حتما بزارید داخل یخچال عزیزان من به کمپوت سیب زعفران ، گلاب،وانیل نمیزنم میخوام عطر سیب رو حس کنم نزارید سیب بیش از حد پخته بشه نرم بشه کافیه اگر برای بچه ها سالمندان درست میکنید کمی بیشتر بپزید . اگر طی چند روز مصرف میکنید لازم نیست بزارید تو آب جوش بزنه مستقیم از داخل قابلمه بریزید تو شیشه وبزازید یخچال @shirini71
سیب :به تعداد دلخواه(من ۶عدد سالم گذاشتم) شکر: یک لیوان آب :4 لیوان زعفران :یک قاشق چایخوری گلاب:۱/۴پیمانه آب و شکر را روی حرارت قرار بدين تا جوش بیاد بعد وقتی شربت آماده شد سیب هارو پوست بکنید و به شربت اضافه کنید واجازه بدین دوباره بجوشه زعفرانم‌اضافه کرده و حرارتو‌کم کنید. اجازه بدید سیب نرم بشه تقریبا یک‌ساعت کافیه... بعد هم میتونین سرد نوش جان کنید هم گرم. برای سرما خوردگی,گرم خیلی خوشمزه ومفیده @shirini71
یکی دیگه از راههای استفاده از سیبهای جامونده تو جا میوه ایی ,کمپوت سیبه 👆👌😋 برای سرماخوردگی بصورت گرم نوش جان کنید 👌 👆
این خورشت رو با گوشت قیمه ایی ,مرغ,گوشت بوقلمون,گوشت چرخکرده,گوشت قلقلی می تونید درست کنید👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه_آلو این خورشت رو با گوشت قیمه ایی ,مرغ,گوشت بوقلمون,گوشت چرخکرده,گوشت قلقلی می تونید درست کن
که خیلی شبیه خورش قیمه خودمون هست بایه کم تفاوت مواد اصلیش همینهایین که من استفاده کردم بقیش اختیاره. . 👈بقیش یعنی:زعفران،گلاب،هل،دارچین،تخم گشنیز یا گوشت گوسفندی 👈آلوهایی که من استفاده کردم آلوشابلون وآلو خاکی بودن که خودم پارسال خشک کردم. 👈اگه از آلوسیاه استفاده میکنین دیگه لیموعمانی لازم نیست امااگه آلوهاتون سیاه نبود دوسه تاهم لیموعمانی بندازین داخل خورشت. . 👈من گوشت نیمپز داخل یخچال داشتم همونو استفاده کردم اگه ازگوشت تازه استفاده کردین قبل از تفت دادن لپه اول گوشت رو تفت بدین بعدبقیه ی مواد رو اضافه کنین. . 👈لپه وآلو رو۲ساعت حتما با آبگرم خیس کنین. . 👈تفت دادن لپه وآلو باعث میشه که داخل خورشت باز نش. . پیازداغ میکنیم گوشتوباپیازداغ تفت میدیم بعد لپه رو اضافه وتفت میدیم یه قاشق پر رب خونگی نمک وفلفل وزردچوبه میزنیم تفت میدیم آلو هارو هم میریزم ویه کوچلو تفت میدیم وآب به اندازه کافی اضافه میکنیم وقتی جوشیددر قابلمه رو میزاریم با شعله ی کم اجازه میدیم تا خورشت بپزه وجابیوفته. ( چون گوشت من نیمپز بود حدود ۲ساعته آماده شد) دوست داشتین ۱۰دقیقه آخر زعفران ودارچین وگلاب هم بریزین من طعم وعطر خودِآلو رو به اونا ترجیح میدم😊 . برا کنارخورش سیبزمینی خلالی وگوجه فرنگی هم سرخ میکنیم وباخورش سرو میکنیم. همین دیگه خیلی آسون وخیلییی هم خوشمزه😋🥰 @shirini71
کره یا روغن جامد ۱۱۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل یا هل ۱/۸ق چ ماست ۱/۲ لیوان آرد حدودا ۲لیوان *کره هم دما ، ماست،هل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد سپس رویش را پوشانده و ۱ساعت داخل یخچال قرار میدهیم . 🎀مواد میانی: ۱ ق گردو ، ۱ق پودر نارگیل ،۲ ق پودر قند ،۱/۴ق چ هل و گلاب به حدی که مواد به هم بچسبند . تمام مواد را با هم مخلوط کرده و گلوله های به اندازه فندق آماده میکنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی به ارتفاع ۰.۵سانت باز کرده و با کاتر دایره قالب میزنیم سپس از مواد میانی داخلش گذاشته و میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.میتوان رویش را شهد یا در پودر قند بغلطانیم. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوست جونیا خوبین هرچی از خوشمزگی قطاب عسلی واستون بگم کم گفتم حتما حتما درست کنین زرده تخم مرغ: ۳ عدد ماست: ۱۵۰ گرم آرد سفید الک شده: ۲۵۰ گرم روغن جامد:100 گرم اصل دستورش 150 گرم ولی من 100ریختم بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری عسل 1قاشق مواد لازم جهت مغز مغز گردوی پودر شده: ۱۵۰ گرم پودر شکر: ۱۵۰ گرم هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه: جهت غلطاندن قطابها میتوانید به جای عسل از شربت بار استفاده کنین طرز تهیه قطاب عسلی: درابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و عسل و بکینگ‌پودر) را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد. خمیر را با وردنه پهن (به ضخامت ۳ میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر ۷ سانتی‌متر برش دهید. حالا مواد لازم برای مغز قطاب ( پودر شکر، ۲ قاشق غذاخوری ، مغز گردوی پودر شده، هل آسیاب شده، پودر دارچین ) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار دهید. بعد آن را از وسط تا کرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل داده تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را درون آن بچینید بعد با 180درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی در آید) بپزید. بعد ۵۰۰ گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. دقت کنید عسل نباید بجوشد. بعد قطاب‌ها را درون آن به مدت ۲ دقیقه  غوطه‌ور کرده تا عسل به خورد قطاب برود. بعد آن ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار دهید تا عسل اضافی کشیده شود. پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است. میتوانید اگر عسل ندارین از شربت بار استفاده کنین. @shirini71