#کوکو_سبزیجات
#غذای_نونی
#گیاهخواری
یک غذای فوق العاده خوشمزه مخصوصا برای طرفدارای سبزیجات مثل خودم 😋😋
مواد لازم:
کدوسبز رنده شده:۴عدد
هویج رنده شده:۴عدد
جعفری خرد شده:۴قاشق غ
آرد سفید:۲لیوان
بکینگ پودر:۲قاشق م
تخم مرغ:۴عدد
ماست:۴قاشق غذاخوری
ذرت پخته:۱/۵ لیوان
شیر:۱لیوان
پنیر پیتزا:۱۰۰گرم
نمک وفلفل و آویشن و پودر سیر
همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و در تابه روغن ریخته از مواد با قاشق بر میداریم و در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم.
@shirini71
🌙🌸رژیم روز #اول ماه رمضان🌙🌸
1400/1/25
🌞افطاری:
آب ولرم + دو عدد خرما
+ 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه سوپ 🍜+ 1 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 5 عدد زیتون + 1 پیاله ماست 🥣
🌓شام تا سحر:
5 عد انجیر خشک + 2 عدد میوه 🍎+ 2 عدد خیار🥒
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋
🌔سحری:
10 قاشق عدس پلو+ یک پیاله ماست🥣 + سالاد🥗
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍞#نان_پارکر
مواد لازم:
🍞شیر ولرم_ 1 لیوان دسته دار فرانسوی
🍞تخم مرغ _2 عدد
🍞پودر خمیرمایه_ 1 قاشق غذاخوری
🍞کره_ 50 گرم آب شده
🍞شکر_ 2 قاشق غذاخوری
🍞آرد _ 4 تا 5لیوان
🍞نمک_ 1/2ق چ
🍞طرز تهیه:
شیر ولرم و دو قاشق شکر را مخلوط کنید خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید بعد بزارید تا عمل بیاد
آرد و نمک را مخلوط کنید.بزارید کنار.
کره آب شده تخم مرغها رو با چنگال بزنید و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید (ممکنه آرد یکم بیشتر ببره تا حدی بریزید که خمیر به دست نچسبه باید خمیر نرمی بدست بیادزیاد هم نریزید) و 10 یا 15 دقیقه ورز بدید چن بار خمیر رو بکوبید بعد خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. تا حجم خمیر دوبرابر بشه سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید.
بعد خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و بچینید روی سینی فر چرب شده و روشون یه دستمال بکشید مجددا 30 دقیقه استراحت بدید.
بعد با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران و شیر رومال کنید و روشون کنجد بپاشید بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 یا 30 دقیقه بپزید بعد گریل بالا رو روشن کنید تا روشون طلایی و برشته بشه.
البته دمای فررو خودتون چک کنید.
🍞نکته :
میتونید شکرشو چهار قاشق بریزید
اگه شیرین دوست داشتین
🍞نکته :
حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید
🍞نکته :
این خمیر واقعا عالیه خیلی نرم و سبک هس.
لطفا اگه راضی بودین برا پدرم یه فاتحه بفرستید ممنون 🙏
@shirini71
#حلوا_۴_ آرد
مواد لازم
ارد گندم ۱ لیوان پر
ارد برنج ۱ لیوان
ارد نخودچی ۱ لیوان
شیرخشک قنادی نیدو 1 لیوان
شکر3/5 لیوان
گلاب 1 لیوان پر
پودر هل یک قاشق غذاخوری یا کمتر
زعفران پودرشده دو قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان پر
پودر زنجفیل نصف ق چایخوری
روغن مایع یک لیوان
روغن جامد دو قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
طرز تهیه
اول شربت رو درست میکنیم شکر و اب و زعفران و هل وپودر زنجیل رو داخل قابلمه ریخته یکم قل بخوره شکر حل بشه گلاب رو میریزیم بعد دو دقیقه خاموش میکنیم عطر گلاب حفظ بشه میریم سراغ ارد ها
ارد گندم رو باحرارت ملایم تفت میدیم حدود نیم ساعت تا رنگش تغییر کنه ،بعد ارد برنج رو میریزیم و تفت رو ادامه میدیم یکم که باهم تفت خوردن ارد نخودچی رو میریزیم یکم دیگه تفت میدیم وقتی بعد خاموش میکنیم خنک شد الک میکنیم مجدد میریزیم تو قابلمه این بار شیرخشک هم اضافه میکنیم مجدد هم میزنیم باحرارت پایین بعد روغن ها( بجز کره) رو میریزیم خوب تفت میدیم باحرارت پایین و دراخر کره رو میزنیم و به هم زدن ادامه میدیم،رنگش که طلایی خوشرنگ شد عطر کره که بلند شد ،شهد رو کم کم میریزیم و هممیزنیم و به حالت گهواره ای تکان میدیم روغنشو پس بده
نکته.
حلوا رو همیشه تو قابلمه آلومینیوم یا استیل درست کنید و با قاشق چوبی هم بزنید
نکته. شیر خشک قابل حذف هس ولی خوش طعم میکنه 😋
لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه _نثار
مواد لازم :
گوشت قیمه شده _به اندازه لازم
خلال بادام _نصف لیوان
زرشک یک سوم لیوان
برنج _2/5 پیمانه
زعفران دم کرده_ به میزان لازم
گلاب _ ۲ قاشق غذا خوری
پیاز _ ۱ عدد
نمک و زرچوبه و فلفل _ به میزان لازم
رب گوجه فرنگی _۱/۵ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
چوب دارچین یا هل _به میزان لازم
روغن _به میزان لازم
خلال پوست پرتقال شیرین شده _به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس گوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن زرد چوبه فلفل را اضافه کنید بعد آب بریزید و چند تا هل بندازید و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد رب و نمک رو بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .
زرشک را خوب شسته و سپس با کمی روغن و شکر به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .
برنج را آبکش کنید و روغن و یکم زعفران در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان کف قابلمه چیده و برنج آبکش را رو ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .
برنج را در دیس کشیده روش رو با گوشت و خلال بادام و زرشک تزئین کنید
نکته :
من هویج شیرین شده هم استفاده کردم
و ته دیگ رو بشکل قلب درآوردم
میتونید خلال پسته هم استفاده کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بامیه_هندی
#بامیه_فری
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
مواد_لازم
آب: 200گرم
آرد: 100گرم
روغن مایع:20گرم
تخم مرغ:2عدد
شربت بار: یک قاشق مرباخوری
تایم تفت دادن خمیر: 12دقیقه
🍓🍓🍓🍓
مرحله_اول
ابتدا آب رو میریزیم در ظرفی و زیر گاز زیاد تا آب بجوشه و وقتی آب به جوشیدن کرد آرد رو یکجا اضافه و سریع هم میزنید اینجا زیر گاز رو کمتر کنید و با پشت قاشق خمیر رو صاف کنید و روغن مایع اضافه و12 دقیقه خمیر رو تفت میدیم اگه یمقدار ته ظرفتون خمیرچسبید و خشک شد موردی نداره ولی تاجایی که ممکنه یکنواخت هم بزنید تا خشک نشه و نچسبه. بعد تایم گفته شده از رو گاز بردارین و اجازه بدین خمیر خنک شه
🍓🍓🍓🍓🍓
مرحله_دوم
در ادامه شربت بار رو اضافه کنید به خمیر و با دور کند همزن خمیر رو میزنیم نسبتا صاف شد تخم مرغ اول رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید یا اگه همزن ندارین با دست خوب خمیر رو قاطی کنید و تا تخم مرغ اول با خمیر صاف نشده تخم مرغ بعدی رو اضافه نکنید نکته مهم. در ادامه تخم مرغ دوم رو طی دو مرحله اضافه کنید و حتما ته کاسه همزن و دیواره رو تمیز کنید تا خمیریکدست قاطی بشه خمیر که آماده شد میریم مرحله بعدی
🍓🍓🍓🍓
مرحله_سوم
داخل قیف ماسوره آچاری شماره132 یا7112B بذارید و خمیرتون رو داخل قیف بریزین و حتما دیستون رو کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بذارید کف دیس و روی اون قیف بزنید مثل فیلم بصورت دایره ای و دوناتی.
🍓🍓🍓🍓
مرحله_چهارم
حتما 5 دقیقه قبل فر یا توسترتونرو روشن کنید
دمای فر:190تا 210
دمای توستر :160تا180
تایم پخت: 70درصد پخت رد شد خوبه
عزیزان همراه دمای توسترها و فرها باهم متفاوت
طبق تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید
از فر خارج کنید و روغن داغ داغ کنید و سرخ کنید که در فیلم نشان دادم
نکته_مهم شاید سوال پیش بیاد که بامیه بلافاصله بعد اینکه از فر خارج کردیم سرخ کنیم یا نه ؟ جواب اینه هم میتونید در لحظه سرخ کنید هم نیم ساعت بعد موردی نداره و حتما حتما واسه سرخ کردن روغن داغ داغ باشه و یه مقدار تغییر رنگ داد خوبه و از روغن جداکردین بلافاصله در شربت بامیه بندازین و ۳دقیقه توش بمونه بعد از شهد بگیرین و با پودر پسته و پودرنارگیل به دلخواه تزئین کنیدکنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فرنی_آرد_برنج
فرنی رو هم میشه با نشاسته گندم درست کرد و هم آرد برنج ، هم میشه گرم سرو کرد و هم سرد به عنوان دسر ، کلا همه جوره خوشمزس.
من اینجا #فرنی_دو_رنگ براتون گذاشتم اما شما میتونید مواد رو به ۳ قسمت تقسیم کنید و یه قسمتشم پودر کاکائو اضافه کنید تا شکلاتی بشه (کاملا سلیقه ای هست)
فرنی رو اگه بزارید یخچال سرد بشه طعمش با بستنی سنتی مو نمیزنه از بس خوشمزس.
حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
.
مواد لازم:
شیر ۴ لیوان دسته دار
آرد برنج ۵ قاشق سوپخوری استاندارد
شکر ۱۰ قاشق سوپخوری استاندارد
گلاب ۲ قاشق سوپخوری استاندارد
زعفران غلیظ به مقدار لازم
خامه ۳ قاشق سوپخوری استاندارد به دمای محیط رسیده
.
طرز تهیه:
شیر سرد را درون قابلمه بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا آرد در شیر حل بشه و گوله گوله نشه.
شکر را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید.
حرارت حتما کم باشه تا آرد برنج در شیر کاملا پخته بشه و مزه خامی نده.
مدام و سریع باید هم بزنید تا آرد برنج تهنشین نکند(تکه تکه میشه)
وقتی فرنی به غلظت رسید گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید.
در انتها خامه را اضافه کنید و فرنی را از روی حرارت بردارید و سریع مواد را ۲ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن زعفران دمکرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و یک قسمت ساده.
.
میتونید خامه رو حذف کنید اما اضافه کردن آن باعث خوش طعم شدن و کرمی شدن فرنی شما میشه.
میتونید مواد فرنی را به ۳ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن ۱قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا فرنی ۳ رنگ داشته باشید ، در اینصورت پودر کاکائو را در یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و به فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
ترتیب قرار دادن رنگها در ظرف بستگی به سلیقه شما دارد.
وقتی فرنی را در ظرف میریزید باید کمی صبر کنید تا فرنی رویه ببندد بعد رنگ بعدی را بریزید.
فرنی را میتونید به صورت گرم سرو کنید یا بزارید یخچال و بعد از چند ساعت سرو کنید (وقتی سرد میشه طعم بستنی سنتی میده)
وقتی فرنی را از روی حرارت بردارید و کم کم خنک بشه ، غلظت آن بیشتر میشه.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشفیل یویو
فانتزی
اونایی ک میخوان از زولبیا بامیه جدیدتر بزنن بامن همراه بشن😁😉
موادخمیر
تخم مرغ:یک عدد
شیر:نصف فنجان
شربت:دوق غ
بکینگ پودر:یک ق م
ماست:یک ق غ
روغن جامدیاکره:دوق غ
آرد:به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبه تقریبا۳تاسه ونیم لیوان
هل،وانیل،گلاب:به میزان لازم
✅شربت گوشفیل
دولیوان شکررادریک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفرانوگلاب بذارید روی شعله بجوشه تاقوام بیاد
خمیر:
همه موادومخلوط کنیدودرآخربه آرامی آردرااضافه کنیدوخوب به هم بزنیدوبادست ورز بدیدتازمانی که خمیردیگه به دست نچسبه (آرد اضافی بعدپخت گوشفیلو سفت میکنه)
یک تادوساعت خمیر را کنار بذارید سپس باوردنه آن رانیم سانت صاف کرده وباکاتر طرح دونات یا با لیوان،درسایز واندازه های دلخواه قالب بزنیدیاساده برش بزنید،طوری که گوشفیل هاتوی روغن شناورباشن، سرخشون کنیدوقتی گوشفیل شروع ب پف کردن،کردن اومدن روی روغن،مدام زیروروشون کنیدتا دوطرفشون خوب پخته بشن طلایی ک شدن آنرا خارج کرده ودرصافی بیندازید تاخوب روغن آن گرفته بشه
سپس در شربت سردبیندازیدوباز درصافی دیگری انداخته تاشیره های اضافی آن نیزگرفته بشه وباپودرپسته تزیین کنید التماس دعا♥️
@shirini71
#کته_ماش_بارشته_پلویی
موادلازم :
برنج 5 لیوان. ماش 2/5 لیوان رشته 200 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ 3 حبه سیر
کره یا روغن حیوانی به دلخواه ولی کته ماش خوشمزه گیش به روغن زرد وفراونه😄
ادویه نمک زردچوبه. فلفل سیاه دارچین. زنجبیل زعفران زرشک به دلخواه لیمو تازه یک عدد
.
.
طرز تهیه: گوشت پیاز وادویه ها را آماده میکنیم ماش هم که نیمه پز شده نباید زیاد له بشه برنج را هم بصورت کته آماده کردیم که هنوز یکمی آب داره ماش ورشته ها را به برنج اضافه میکنیم وقتی که میخایم برنج را به قابلمه دیگه بریزیم لا با لا گوشت ها را اضافه کرده دمی میذاریم زیر شعله راهم کم کرده تا دم بکشه وقتی که آماده شد تو ظرف دلخواه کشیده وبا بادمجان ورقه شده سرخ شده نوش جان میکنیم
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71