eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم : تخم مرغ : ۴ عدد آرد : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۱پیمانه روغن : ۱ پیمانه نوتلا : ۴ ق‌غ سرپر پودر کاکائو : ۳ ق‌غ بکینگ پودر : ۱ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ 🔸فر رو از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه به هیچ وجه بیشتر از ۱۰ دقیقه نشه دلیل ترک خوردن کیک من هم این بود که فر به مدت طولانی تری گرم شده بود . 🔸 قبل ازینکه داخل قالب کاغذ روغنی رو بندازید بهتره یکم چربش کنید هم سطح کیکتون موقع سرو نرم تره هم باعث میشه کاغذ روغنی از کیک راحتر جدا بشه و حتما هم قبل از ترکیب مواد کیک این کار رو انجام بدید . 🔸میزان هم زدن تخم مرغ و شکر خیلی روی بافت کیک تاثیر داره پس با حوصله انجام بدید و تا زمانی که سفید و کشدار بشه این کارو ادامه بدید . 🔸به جای نوتلا میتونید از نمونه ایرانیش میندلا استفاده کنید . 🔸میتونید به جای نوتلا از شکلات صبحانه های دیگه هم استفاده کنید ولی حتما قبلش تست کنید چون داخل نمونه های ایرانی خیلی طعم فندق قالبه و اینجوری طعم کیکتون به تلخی میزنه . 🔸 حتما اول نوتلا رو اضافه کنید بعد روغن و شیر رو اینجوری نوتلا کامل داخل مواد حل میشه اگر بعد روغن و شیر اضافه کنید گوله گوله میشه و خوب حل نمیشه . 🔸 وقتی مواد رو داخل قالب ریختید قالب رو چند مرتبه به سطح صاف ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج بشه 🔸 وقتی قالب رو داخل فر گذاشتید به هیچ وجه تا نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید 🔸 بعد از ۴۰ تا ٤٥ دقیقه یک خلال دندون داخل مرکز کیک فرو کنید اگر مواد بهش چسبید باید مدت بیشتری داخل فر باشه اگرم نه که کیکتون آمادست 🔸اگر توستر یا سولاردام دارید و یا برای بار اوله که دارید این کیک رو درست میکنید بهتر دمای فرتون ازون چیزی که داخل دستور نوشته شده ۲۰ درجه پایین تر و مدت زمانتون بیشتر باشه ( ۱۶۰ درجه به مدت ۱ ساعت یا کمتر ) 🔸وقتی کیک رو از فر خارج کردید حتما بزارید سرد بشه بعد از قالب جدا کنید و برش بدید من چون عجله داشتم مجبور شدم داغ برش بزنم ولی به هیچ وجه شما این کار رو نکنید 🔸 اگر کیکتون بیش از حد پف کرد یا روش ترک خورد اصلا ایرادی نداره لایه روییشو با چاقو اره ای برش بزنید و تزئینش کنید و نوش جان کنید 🥰❤️ fiuz.food ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۲۰۰ گرم پودر شکر ۲۰۰ گرم آرد بادام و یا پودر گردو ۲۰۰ گرم (اینجا ایشون از آرد بادام استفاده کردند باضافه مقدار کمی پودر گردو) نشاسته ۱۵ گرم (بهتره که از نشاسته ذرت استفاده کنید) طرز تهیه: دقت کنید اصول تهیه مرنگ رو حتما رعایت کنید مثل عاری از چریی و زرده تخم مرغ بودن و . سفیده تخم مرغ رو شروع به همزدن کنید کمی که فومی شد شروع کنید در حال همزدن پودر شکر را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا زمانی که به استیف پیک برسد آرد رو الک کنید و کم کم به مرنگ اضافه کنید و فولد کنید مرنگ حاصل رو داخل قیف ریخته و به صورت دورانی روی مت سیلیکون و یا کاغذ روغنی به قطر ۱۸ سانت پایپ کنید درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که طلایی شود، قرار دهید خامه چربی ۳۳ درصد ۲۰۰ گرم شکر ۸۰ گرم زرده تخم مرغ ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۱۵ گرم کره با چربی ۸۲ درصد ۲۰۰ گرم کره آجیل و یا پرالین ۱۰۰ گرم طرز تهیه: خامه رو روی حرارت بگذارید تا گرم بشه قبل از جوشیدن بردارید همزمان زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته ذرت را با ویسک بزنید تا کرم رنگ شود سپس خامه که کاملا گرم شده را در حال همزدن به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید. حالا این ترکیب را مجددا داخل تابه برگردانده و در حال همزدن به حرارت دادن روی شعله ملایم ادامه دهید تا غلیظ شود از روی حرارت برداشته داخل یک ظرف دیگر ریخته و کره آجیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی سطح کرم را سلفون کشیده و اجازه دهید به دمای محیط برسد میتوانید به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه هم درون یخچال قرار دهید کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا لطیف شود سپس از کرم خنک شده کم کم به کره هم خورده اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا فرم بگیرد. یک لایه از مرنگ را روی سینی کیک گذاشته و یک لایه کرم روی اون بکشید مجددا مرنگ روی اون گذاشته و یک لایه کرم تا آخر در نهایت روی کیک رو با شکلات سفید و تلخ بن ماری شده و پرک بادام یا قطعات گردو دیزاین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يكي از راحتترين ژله ها سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید. و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره( اگه دوست داشتید مقداری ژله قرمز یا رنگ خوراکی قرمز بزنید که صورتی بشه) zhele_tak @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله پرتقال شیر یا بستنی طرز تهیه:: ابتدا هر بسته ژله رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا نیم بند بشه. بعد یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله نیم بند بریزید. .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین 1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین 2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه zhele_tak @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دلمه کدو سبز
🥒🥒🥘 مواد لازم 150 گرم گوشت گاو چرخکرده یک پیاز متوسط بلغور ریز در یک لیوان چای یک فنجان آب گرم یک قاشق چایخوری رب فلفل یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری کره دو قاشق غذاخوری روغن فلفل قرمز و زیره نمکی مقداری تخم کدو بدون پوست یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی با نمک کافی آب و یک قاشق غذاخوری کره ماست و شوید برای تزئین مواد را باهم مخلوط میکنید و طبق فیلم عمل کنید. @shirini71