eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ماهی_شکم_پر ماهی قزل آلا ۱ عدد  پیاز خرد شده1 لیوان چند حبه سیر خورد شده سبزی معطر خرد شده1 لیوان  رب انار به مقدار لازم گردو10 عدد روغن 3 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری زرشک ۳ ق غ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه طـرز تـهـیـه :   داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت در یخچال قرار دهید.  پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن ریخته‌اید، تفت دهید.  پس از نرم شدن پیازها، سیر خورد شده اضافه کنید. حالا سبزی که از قبل آماده شده داریم بعد گردو کوبیده شده و رب انار و ادویه رو اضافه میکنیم این مخلوط را از روی حرارت بردارید.  ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ سوزن بدوزین یا با خلال دندون ببندین ته تابه‌ای نچسب را با روغن بریزین و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را رو اجاق قرار داده و آن را سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن جامد: دویست گرم(ےا ڪره) پودر قند : ۱۲۰ گرم وانیل : یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ: ۲ عدد زعفرون دم ڪرده غلیظ مقدارے ( من سه ق غ زدم حسابے خوشرنگ بشه) ارد : ۳۵۰ گرم بڪینگ پودر : ۱ ق م میتونے دو ق غ گلاب هم بزنید اگر دوست ندارید حذف ڪنید اول روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا ڪرم رنگ بشه بعد وانیل و زرده دو اضافه ڪنید و دو دقیقه دیگه بزنید بعد گلاب و ارد اضافه و با قاشق مخلوط ڪنید یه خمیر لطیف بدست میاد چسبناک هم نیست و راحت ڪاتر میخوره به هر مدلے دوست دارید در بیارید و تو ڪف ماهیتابه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید ساده بزارید هم با شڪلات یا بریلو تزیین ڪنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بعید می دونم کسی باشه که از شور و ترشی بدش بیاد مخصوصا بین جوونا خیلی طرفدار داره.می دونم که روشها زیاده و افزودنهای زیادی وجود داره که می تونید طبق ذائقه خودتون اضافه کنید ولی خب من همیشه اینجوری درست می کنم و خیلی خوشمزه و سرعتی هست.یعنی اگر برای فردا مهمون داشته باشید می تونید از امروز درستش کنید و فردا میل کنید😋 مواد لازم گل کلم یک تا یک و نیم کیلو آب ۳ لیوان سرکه سفید یک لیوان نمک ۳ ق غ زردچوبه و سیاه دانه اختیاری چند تکه لبو برای رنگ دهی اول داخل یه قابلمه سرکه،آب و نمک رو مخلوط کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم.بعد کمی زردچوبه اضافه کردم وقتی به جوش اومد کلم های خرد شده رو اضافه کردم.از زمانی که به جوش اومد ۳ دقیقه زمان گرفتم بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم تا خوب خنک شد بعد داخل شیشه تمیز ریختم.بعد از ۲۴ ساعت آماده هست. اگر خواستین کلم شور صورتی بنفش درست کنید به جای زردچوبه ،لبو اضافه کنید البته روی طعمش تاثیر می ذاره. سیر و فلفل و ادویه های دیگه هم کاملا سلیقه ای هست ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان خوبین 😍🥰 یه دونات پیتزایی درست کردم تردوخوشمزه 😍 مخمر یک قاشق سوپخوری شیر نصف پیمانه شکر یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد ماست نصف پیمانه روغن مایع یا زیتون یا کره ۲ ق غ سوسیس ۲۰۰ گرم رنده شده پنیر پیتزا یک لیوان آویشن یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری آرد  ۴۰۰ گرم طرز تهیه: یک قاشق شکر به همراه مخمر و شیر ولرم را مخلوط کرده کنار بگذارید تا عمل بیاد. درظرفی تخم مرغ وبقیه مواد رو به همراه خمیرمایه که عمل اومده مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر بشه کمی باید چسبنده باشه شاید همه ی آرد نیاز نباشه وقتی خمیر یک دست شد کافیه داخل ظرف چرب شده گذاشته یک ساعت استراحت بدین تا عمل بیاد و دو برابر بشه بعد خمیر را باز کرده قالب بزنید و دوباره یک ربع تانیم ساعت استراحت بدین تا حجم بگیره، در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. نوش جان💜 ⛔شیر باید حتما ولرم باشه نه سرد نه داغ وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد ⛔دونات رو باحرارت زیاد سرخ نکنید چون مغزپخت نمیشه باحرارت متوسط ashpazi.terme ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛 اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره. با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰👩‍👧‍👧 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش 🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
1 عدد سینه مرغ مربع برش خورده 1 عدد لیمو ترش(یا دو قاشق آب لیمو تازه) 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد فلفل دلمه ای 2 قاشق روغن مایع یا زیتون نمک،فلفل سفید،کاری،تخم گشنیز،پاپریکا،پول بیبر،پودرسیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 لیوان آب سینه مرغ را شسته و آن را به تکه های مربع 3الی 4سانت برش میزنیم. داخل کاسه بزرگ میریزیم.یک عدد پیاز بزرگ را خلالی برش می زنیم و داخل کاسه لابه لای مرغها میریزیم. بهش فلفل سیاه ونمک و ادویه کاری ،دو قاشق آب لیمو یا یک عدد لیموی تازه و دو قاشق روغن مایع یا زیتون رویش میریزیم.خوب آنها را با دست زیررو میکنیم تا همه قسمتهای مرغ طعم دار شود بعد رویش سلفون کشیده داخل یخچال به مدت 5 ساعت قرار میدهیم.مرغها از پیازها جدا میکنیم. فلفل دلمه ای را به قطعات مربع شکل برش میزنیم. مرغها را به سیخ زده ولابه لایشون فلفل دلمه ای میذاریم. ◀️میتونین لابه لای مرغها پیاز و یا فلفل تند هم بذارین.داخل تابه بزرگ کمی روغن ریخته و همه قسمتهای مرغها را کمی سرخ میکنیم. بعدمرغهارا از تابه خارج کرده داخل همون تابه یک عدد پیاز را خلالی برش زده وتفت میدهیم بعد کمی ادویه می زنیم.گوجه ها را رنده میکنیم. وقتی به پیاز ادویه زدیم گوجه ها را داخلش ریخته و کمی تفت دادم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی به دلخواه اضافه میکنیم. کمی آب لیمو ویک لیوان آب داخلش می ریزیم. مرغها را داخل سس قرار میدهیم.و حرارت را کم میکنیم. تا مرغها بپزد وسس غلیظ شود. ◀️من داخل سس نمک نزدم چون رب من خونگی بود داخلش نمک داشت. ◀️میتونین گوجه وفلفل کبابی هم درست کنید به همراه مرغها وپلو نوش جان کنین. ◀️این کباب هم با پلو وهم با نان خوشمزه است. @shirini71
نمک نشناس ترین وحقیرترین آدمها کسانی هستندکه در برابر کاری که براشون انجام میدی میگن:: می خاستی نکنی...!!!! مخصوص کنار کباب و داخل ساندویچ👌😋 1 عدد پیاز 1 قاشق جعفری خرد شده نصف قاشق مرباخوری سماق مقدار کمی نمک 1 قاشق چایخوری آبلیمو پیاز رو پوست بگیرید. خلال نازک کرده، سپس پر پر کنید... درپایان تمام مواد با هم ترکیب بشه🌻برای کنار گوشت های سرخ شده یا کبابی عاالی هست..حتی برای داخل ساندویچ ها یه چیز فوق‌ العاده عالی🌷 پودر سماق سلیقه ی هست میتونید ببشتر اضافه کنید. @shirini71
1عددلبو متوسط 2 لیوان ماست چکیده یا پر چرب 2 حبه سیر(من موسیرخشک ریختم) نمک و فلفل سیاه کمی لبوها راشسته آبپز کنید بعد از پخت و سرد شدن و پوست روی آن را جدا کنید . سپس ریزرنده کنیدسیر رنده شده ، ماست ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان یا غذاسرو کنید. 🌸میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یاماست موسیراستفاده کنید 🌸میزان ماست را میتوانیدکم و زیاد کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗 چین قورمه سبزی 🥢مواد لازم 🎾برنج ۳ پیمانه 🎾تخم مرغ ۲ عدد 🎾ماست چکیده ۵ ق غ 🎾زعفران دم کرده به مقدار لازم 🎾روغن مایع ۳ ق غ 🎾خورشت قورمه سبزی 🍛ابتدا برنج را چندین بار بشویید و با مقداری نمک خیس کنید. اگر قورمه سبزی شما آب دارد بهتر است آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد ماست چکیده را به همراه تخم مرغ، زعفران و روغن مایع داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش آید. برنج را نپخته‌تر از همیشه بردارید به طوری که اگر برنج را بین دو انگشت قرار دهید وسط برنج کمی سفت‌تر باشد سپس برنج را آبکش کنید.برنج را داخل کاسه ته چین بریزید و با مواد تخم مرغی خوب مخلوط کنید. قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن کف قابلمه بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود. نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و قورمه سبزی را در وسط قابلمه بریزید به طوری که از دیوارها فاصله داشته باشد. سپس مابقی برنج را بریزید و با کفگیر سطح برنج را صاف کنید. ته چین را برای مدت ۵۰ دقیقه دم بگذارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شكلات تلخ كارات يا شكلات سكه اى سوربن500گرم روغن نارگيل 1ق م كرمفيل شيرى به مقدارلازم پودرقهوه فورى ونسكافه به مقدار دلخواه طرزتهيه : شكلات ها رو خرد كرده يا از شكلات سكه اى استفاده مى كنيم و به صورت بن مارى يعنى روى حرارت غير مستقيم (بخار كترى) ذوب مى كنم.از روى حرارت برداشته روغن نارگيل وكمى پودرقهوه رو اضافه كرده هم مى زنيم تا يكدست وكمى روون بشه و مقدارى داخل قالب ريختم وبا قلمو دورتادور قالب رو به شكلات آغشته كردم داخل فريزر يا يخچال قراردادم تا سفت بشه بعد قهوه و دونه هاى نسكافه رو باپشت قاشق پودركردم وبه كرمفيل اضافه كردم تا طعم قهوه داشته باشه كرمفيل رو داخل قيف بدون ماسوره ريختم داخل شكلات ها زدم دوباره شكلات ذوب شده روى كرمفيل ريختم تا كامل سطح كار رو پوشش بده دوباره داخل فريزريا يخچال قرارميديم تا سفت بشه بعد از قالب جدا مى كنيم من براى تزئين روى شكلات ها كمى پودر طلايى پاشيدم وداخل ظرف سرو مى چينيم. خيلى خوشمزه ميشه حتماً امتحان كنيد. به همين راحتى ❤️ @shirini71