eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.4هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین بیسکویتی که تا حالا درست کردم نه تنها سالمو خوشمزهست 🍪 بلکه وگن و گلوتن فری هم هست🤌🏻 واقعا دیگه چی میخوای؟؟؟😮‍💨 @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ بیسکویت کنجدی مواد لازم: ارد بادوم ۱و ۱/۴ پیمانه ارده ۱/۴پیمانه عسل ۱/۲پیمانه جوش شیرین ۱/۲ق چ وانیل ۱/۲ق چ نمک ۱/۴ق چ کنجد برشته به مقدار لازم 🔻همه مواد رو با هم مخلوط کنید (بجز کنجد) اگر مواد شل بود میتونید بهش ارد بادوم و اگر سفت بود 🔻ارده اضافه کنید از مواد به اندازه‌ ی ۱۵گرم بردارید و با دست گرد کنید و 🔻بعدش توی کنجد بغلتونید 🔻و بزارید توی سینی فر و با گوشت کوب روشو یکم فشار بدید تا نازک بشه در حد نیم سانت خوبه 🔻و بعد بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه 🔻وقتی یکم رنگ بیسکویت ها کاراملی شد امادست 🔻بعد پخت تا چند دقیقه اصلا بهش دست نزدید تا خودشو بگیره @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ نوش جان🤍 #کوکی #شیرینی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میان وعده عالي مخصوص ورزشکارا 🍫 پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید عاشقش میشی🍫🍫 @zahra_pastry_ مواد لازم: پودر پروتئین یا آرد جو دوسر 1/2 پ عسل 1/4 کره بادام زمینی 3/4 وانیل 1/2 ق چ تخم کتان آسیاب شده 1/3 پ کره یا روغن نارگیل ۱ ق غ لایه شکلاتی: شکلات تلخ ۱۰۰ گرم 🍫 روغن نارگیل ۱ق غ @zahra_pastry_ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و توی قالب بریزید 🍫 حالا شکلات رو همراه با ۱ قاشق روغن نارگیل بنماری کنید و روی مواد بریزید و نیم ساعت بزارید توی یخچال و بعد برش بزنید نوش جان 🍫❤️ @zahra_pastry @zahra_pasrty_ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه این کوکی بدون ارد سفید،شکر و روغن درست شده و کلا ۲۰دقیقه وقتتو میگیره و یه مزه ی بهشتی داره🤌🏻🍪 @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ سه میان وعده ی خیلی راحت و خوشمزه 🍪☕️ مواد لازم: ارد بادوم 1 پیمانه شیره انگور ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کوچیک وانیل ۱ ق چ @zahra_pastry_ همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید بعد دستتون رو خیس کنید و و از مواد به شکل توپک به اندازه یه گردو در بیارید و روی کاغذ نسوز بچنید با چنگال خیس بهشون فرم بدید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه ▫️مواد کوکی خیلی چسبیده هست باید یه ظرف بزارید کنارتون و مدام دستتون رو خیس کنید ▫️من تخم مرغم خیلی بزرگ بود مجبور شدم ارد بادوم بیشتری اضافه کنم @zahra_pastry_ نوش جان🤍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکی خیلی خوشمزه و پر طرفدار که پختنش‌کلا ۳۰دقیقه وقتتو‌ میگیره☕️🍪 و بدون همزن درست میشه و خمیرش نیاز به استراحت نداره 🍫☕️ @zahra_pastry_ دیگه چی میخوای؟😎❤️ بریم که بسازیمش🍪 مواد لازم: کره ۶۰ گرم پودر قند ۴۰گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر قهوه فوری ۱/۲ق چ اب جوش ۱ ق غ ارد ۱۲۰گرم پودر کاکائو ۱۰گرم @zahra_pastry_ قهوه فوری و اب جوش رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تاکمی خنک بشه 🍪 حالا کره هم دمای محیط و پودر قند رو با همزن دستی اینقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه زرده تخم مرغ رو اضافه و مخلوط میکنیم و بعد قهوه رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم☕️ در آخر ارد و پودر کاکائو رو روی مواد الک میکنیم و با لیسک همه مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم 🍫 حالا گوله های ۱۰ گرمی از مواد برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم داخل سینی فر میچینیم و با چاقو روی کوکی ها خط میندازیم ☕️🍪 کوکی هارو میزاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه میپزیم @zahra_pastry_ من با این مقدار مواد حدود ۳۰تا کوکی درست کردم☕️😍 نوش جان 🍫🍪☕️ #کوکی_قهوه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میان وعده ی خیلی خوشمزه و مقوی که خیلی هم سریع و راحت و درست میشه ☕️❤️ ترافل قهوه و بادام☕️ مواد لازم: ۱۰عدد خرما درشت آرد بادام 1 پیمانه پودر قهوه 1 ق چ وانیل مواد لایه بیرونی پودر بادام 3 ق غ پودر قهوه 1 ق چ همه مواد رو با هم مخلوط کنید و توی مخلوط پودر بادام و قهوه بزنید و برای نیم ساعت بزارید توی یخچال نوش جان🤍☕️ #عصرونه#سالمخوری #رژیمی_ولی_خوشمزه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میان وعده ی سالم ، خوشمزه و رژیمی 🤌🏻 مخصوص همه اونایی که رژیم هستن و میخوان تا عید لاغر کنن😂🫢 @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ مواد لازم: آرد جوپرک ۱/۲ پیمانه موز ۱ عدد پودر کاکائو ۱ق غ شیر ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ق چ وانیل ۱/۲ ق چ کره بادام زمینی1 ق غ موز پوره کنید ،تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه کنید هم بزنید حالا شیر و کره بادام زمینی را اضافه کرده و خوب هم بزنید، در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه و با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ نوش جان #رژیمی#میان_وعده کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باور کن اگر یک بار این کوکی رو درست کنی عاشق میشی از بس خوشمزه و جذابه کنار یه فنجون چای تو این روزای سرد خیلی میچسبه @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ مواد لازم: کره 115 گرم شکر قهوه ای 50گرم شکر سفید 50 گرم وانیل 1/3ق چ تخم مرغ 1 عدد قهوه فوری 1 ق غ آب 1 ق غ جوش شیرین 1/2 ق چ نمک 1/8 ق چ آرد 220 گرم نشاسته ذرت 20 گرم کره و شکر سفید و شکر قهوه ای رو با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ بشه آب جوش و قهوه فوری رو با هم ترکیب کنید و بزارید کنار حالا تخم مرغ و وانیل رو به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با همزن بزنید بعد محلول قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد و نشاسته ذرت و جوش شیرین و نمک رو به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر گردو و شکلات چیبسی رو اضافه کنید و هم بزنید و مواد رو برای 1ساعت بزارید توی یخچال بعد از مواد بردارید و به شکل توپک های 35 گرمی در بیارید و توی سینی فر بچینید بره توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 برای 12 تا 14 دقیقه @zahra_pastry_ @zahra_pastry_ نوش جان🤍 #کوکی_کافی_شاپی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی عید اومد نه؟😁😍 این آسونترین و خوشمزه ترین شیرینی عیده پس ذخیره ش کن تا گمش نکنی😘 آموزش های بیشترو بیا تو پیجم ببین👇🏻 @maede_mamane_amiron @idea_maryam@idea_maryam ❌مواد لازم برای ۲۰ تا شیرینی 👇🏻 ۱لیوان و نیم ارد یک سوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شکر نصف ق چ وانیل ۱ ق چ پر بیکینگ‌پودر ۱ تخم مرغ تخم مرغ ، وانیل و شکر رو ۱۰ دقیقه با همزن دستی و یا ۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم ، بیکینگ پودر و روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با سر انگشت ها ورز میدیم ، زیاد با کف دست ورز ندید که به روغن نیفته خمیر نیازی به استراحت نداره ، با دست ویا مهر میتونید قالب بزنید. کف تابه رو چرب کنید شبرینی هارو بچینید ، حتما شعله پخش کن و دمکنی بزارید . ۱۵ دقیقه با شعله کم بپزه و زیرش طلایی بشه کافیه ، با شکلات آب شده و پودر پسته هم تزئین کردم🤗 اگر داخل فر فر میزارید ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ اگه این پست رو دوست داشتی یادت نره قلبشو قرمز کنی و برای چند نفرم بفرستی♥️😘 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه چقدر ساده و شیییکه🥰🥰 توپک نارگیلی دومین آیتم از شیرینیهای سریع و خوش مزه است. باکمترین مواد بهترین شیرینی آماده کن💪💪 . @khaterehnikkhah @khaterehnikkhah @khaterehnikkhah @khaterehnikkhah . . ده مدل شیرینی پرطرفدار نوروز که رایگا.ن آموزشش گذاشتم ببین🙋❤️ . #شیرینی_عید_خاطره #شکلات#عید#نارگیل کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍 @behh_food @behh_food نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰 ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو با آموزش های خاص تر و جذاب تر ادامه بدم✅ کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥 مواد لازم: 40 گرم پودرقند 250 گرم کره ی همدمای محیط 350 گرم آرد 1 پاکت وانیل شکری 1 پاکت بکینگ پودر 30 گرم پودرنارگیل 30 گرم فندق خرد شده 👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋 by:@_byneri 💗 Tr:@behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیچیدن کروسان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کره ای به سبک قنادی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🌹🙂 شیرینی کره ای مخصوص خدمت شما عزیزان برای خمیر نیاز داریم به مواد زیر : آرد 2 کیلو گرم ( 200 گرم ) شیر 1 کیلو گرم (100 گرم ) تخم مرغ 10 عدد (1 عدد) وانیل 1 ق (یک چهارم ق غذاخوری) نمک 1 ق ( یک چهارم ق غذا خوری) طرز تهیه : تمام مواد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد و بعد از اینکه قشنگ خمیر شد اجازه میدیم داخل دستگاه به مدت یکی دو دقیقه ورز بخوره تا قشنگ حالت کش دار به خودش بگیره و سپس شروع میکنیم به تا کردن خمیرمون 🌹 برای روغن نیاز داریم به مواد زیر : کره مارگارین 3 کیلو گرم (300 گرم ) آرد 1.5 کیلو گرم( 150 گرم ) طرز تهیه : کره مارگارین و آرد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا حالت تقریبا خمیری به خودش بگیره برای تا کردن خمیر سه تا چهار زده شود در مجموع دوازده تا زده شود مقدار خانگی رو براتون داخل پرانتز قرار دادم درجه فر 180 مدت پخت تقریبا 35 الی 40 دقیقه نکته : حواستون باشه دستگاه زیاد خمیرتون رو هم نزه و حالت آدامسی به خودش نگیره نکته : حتما بین هر بار تا کردن خمیر ده الی پانزده دقیقه بهش استراحت بدید تا قشنگ تر پهن بشه و تا بخوره کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کرانچی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم گذاشتم حتما سر بزنید و استفاده کنید 🌹 کوکی کرانچی ( کورن فلکسی ) رسپی کارگاهی: آرد 2.600 کیلو گرم ( 260 گرم ) کره 2.800 کیلو گرم (280 گرم ) شکر 800 گرم (80 گرم ) پودر شکر (خاک قند) 600 گرم (60 گرم ) زرده تخم مرغ 600 گرم (60 گرم ) کشمش 1.200 کیلو گرم (120 گرم ) مغز گردو 1.400 کیلو گرم (140 گرم ) وانیل 1 قاشق (1/4 ق ) بیکینگ پودر 1 ق چ خ(1/4 ق چایخوری) کورن فلکسی ساده عسلی و کاکائویی به میزان لازم درجه فر 180 مدت پخت تقریبا 12 الی 15 دقیقه طرز تهیه: ابتدا کره و شکر و پودر قند رو به خوبی با هم ترکیب کنید سپس زرده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در آخر مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و تمام نکته : با توجه به نوع فر مدت زمان پخت متغیر می‌باشد نکته : رسپی خانگی رو داخل پرانتز نوشتم نکته : برای اینکه کوکی هاتون بیش از اندازه پهن نشود حتما به میزان اضافه کردن بیکینگ پودر دقت کنید البته اگر بیشتر باشه خشک هم میشن بعد از پخت نکته : حتما کوکی هاتون رو سر تایم پخت از فر خارج کنید چون بیشتر بمونه خشک میشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی قیطونی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🧡 سلام دوستان این دستگاه گرد کن و سری زن های نخودچی که چند پست قبل آموزش دادم رو میتونید از پیج لوازم قنادی آوینا تهیه کنید تنوع و کیفیت اجناس شون عالیه و به کل کشور هم ارسال دارن با خیال راحت بهشون سفارش بدید 🌹 @Lavazem_ghanadi_avina @Lavazem_ghanadi_avina بریم برای آموزش قیطونی دستور کارگاهی : آرد معمولی 1 کیلو آرد برنج 1 کیلو آرد نخودچی 1 کیلو روغن جامد صاف 1.500 کیلو گرم خاک قند 1.400 کیلو گرم وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم درجه فر 140 مدت پخت 40 دقیقه ____ دستور خانگی : ____ آرد معمولی 100 گرم آرد برنج 100 گرم آرد نخودچی 100 گرم روغن جامد صاف 150 گرم خاک قند 140 گرم وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم درجه فر 140 مدت پخت 40 دقیقه ____ طرز تهیه : ____ ابتدا خاک قند و روغن جامد رو به خوبی میکس میکنیم تا سبک شود سپس آرد ها رو به همراه وانیل ، زعفران ، پودر هل اضافه میکنیم تا به خوبی ترکیب شوند و در آخر از چرخ گوشت با صفحه دستگاه رد میکنیم و سپس با استفاده از دستگاه گرد کن گرد میکنیم . نکته : بعد از اینکه شیرینی رو گرد کردید حتما داخل گلاب ریخته سپس از داخل گلاب خارج میکنیم و داخل مغزی مورد نظرمون غلط میدیم تا به خودش جذب کنه و داخل سینی فر میچینیم تا بره برای پخت و تمام 🌹 نکته : میتونید از پودر پسته ، گردو ، کنجد بو داده شده و ... به عنوان مغزی رومال استفاده کنید 🌹 هر سوالی هم داشتید تو کا،منت ها ازم بپرسید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دانمارکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید آموزش دانمارکی 500 گرم شیر (100گرم) 500 گرم روغن مایع(100گرم) 500 گرم شکر (100گرم) 15 عدد تخم مرغ (3عدد) 3 کیلو آرد نول (300 گرم) 1 قاشق نمک (نوک قاشق) 1 قاشق وانیل (نوک قاشق) 50 گرم خمیر مایه فوری (10 گرم) کره مارگارین برای لایی زدن 1.300 کیلو گرم( 200 گرم) فیلینگ این مدل پنیر خامه‌ای می‌باشد طرز تهیه ابتدا خمیر مایه رو با مقداری آب ولرم و آرد فعال میکنم و بعد شکر ، روغن مایع ، شیر ، نمک ، وانیل ، تخم مرغ رو به خوبی با هم ترکیب میکنیم سپس آرد رو بهش اضافه مکینم و در آخر خمیر مایه رو که فعال کردیم بهش اضافه میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد سه تا چهار یا دو تا شش لایی بزنید در مجموع دوازده تا باید لایی بزنید مقدار خونگیش رو داخل پرانتز نوشتم فر 250 مدت پخت تقریبا 13 الی 15 دقیقه البته با توجه به نوع فر درجه و تایم پخت متغیر میباشد نکته : دوستان حتما به پیچ کردن این مدل دقت کنید به غیر از این باشه بعد از پف کردن باز میشن چه برسه به اینکه بره داخل فر 🌹 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم دانمارکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم هست آموزش کرم دانمارکی شیر 10 کیلو گرم ( 1 کیلوگرم ) شکر 1.800 کیلو گرم ( 180 گرم ) کره 500 گرم ( 50 گرم ) وانیل پودری 1 قاشق غ خوری (1/4 قاشق چایخوری) مواد بالا رو میریزم داخل ظرف بزرگ تا شروع به جوشیدن کنه ____________ آرد نول 1.300 کیلو گرم ( 130 گرم ) نشاسته ذرت 700 گرم ( 70 گرم ) پودر شکر (خاک قند) 2 کیلو گرم ( 200 گرم ) تمام مواد خشک رو با هم خوبی ترکیب میکنیم و سپس الک میکنیم و در آخر هم وقتی که شیر در حال جوشیدن بود مواد خشکمون رو که از قبل آماده کردیم به آرامی به شیرمون اضافه میکنیم و در عین اضافه کردن به صورت مداوم هم می‌زنیم تا به غلظت مورد نظرمون برسه دیگه کافیه زیر اجاقتون رو خاموش میکنید و بعد اجازه میدید خنک بشه و تمام 🌹🌹 هر سوالی هم داشتید تو کامنت ها ازم بپرسید 🧡 ________________ دوستانی که به صورت خونگی کار میکنن اندازه مواد رو داخل پرانتز براشون قرار دادم کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯